FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Dugi nožni nokti

#12276 Re: FC Barcelona

Post by Dugi nožni nokti »

Da, statistike su tu da se ruše, ali moraš priznati da ukoliko Barcelona ne prođe dalje, mogu biti kivni samo na sebe i ono što su promašili na SB-u.
Kad smo već kod statistike, treba istaći da Messi još uvijek nije zabio Chelseau (sinoć je samo produžio to za još jednu utakmicu). Dakle, ima tu nečega. :D
Inače, mislim da ukoliko Chelsea prođe, onda to daje samo veće šanse Bayernu ili Realu. Nikako Plavce ne vidim na krovu Evrope.
Tomahawk11
Globalni moderator

#12277 Re: FC Barcelona

Post by Tomahawk11 »

skenderija04 wrote:
Tomahawk11 wrote:Pa ja, problem je kad se Real pogura, a sutite kad se Barci da vjetar u ledja :mrgreen:
A zar Reala guraju :-D
Nemam pojma. Tako sam procit'o. :mrgreen:
dragonz

#12278 Re: FC Barcelona

Post by dragonz »

ultima_palabra wrote:Forumaši znaju za moju bezgraničnu ljubav prema Barci, ali Drogba je fucking disgrace :oops:

Drogba je uspio svojim padanjem dobro poremetiti dodavanja barselone koja traju od jutra do sutra pa tako doprinijeti dobrom rezultatu u Londonu.
ascari

#12279 Re: FC Barcelona

Post by ascari »

Pojedinci briljiraju sa pokusajima sarkazma!

I dalje stoji pri tome da su odigrali odlicnu utakmicu. Ustvari, koliko odlicna moze biti bez golova...
skenderija04

#12280 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Kvalitetno @ dugi nozni prsti. Mora se priznati da statistika ne ide na ruku Ja cu se po milioniti put ponoviti: Ako Barca odigra kao sinoc,i napravi dovoljno sansi ima velike sanse da prodje u finale. Ova igra ih je dovela na vrh i ako ispadnu igrajuci na isti nacin nema veze, cestita se protivniku i u septembru ponovo. Od svih polufinalista jedino Barca nema taj pritisak da mora osvojiti LS , nema taj pritisak istorije kao Bayern ili Real koji s obzirom na svoju velicinu ne mogu sebi dozvoliti da toliko dugo budu bez titule. Chelsea je oziljak do oziljka u zadnjih 10 godina. Nikad niko nije dva puta za redom osvojio Ligu Sampiona od kako se igra u ovom formatu. Nije jednostavno ni pet puta za redom doci u polufinale . Nekada mi se cini da Barca podlijeze drugim, puno strozijim kriterijima nego druge ekipe. Pa covjece , ja se ne sjecam da sam ikada gledao polufinale LS i da sam vidio slicnu utakmicu.
sumirprimus

#12281 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

Dugi nožni nokti wrote:Da, statistike su tu da se ruše, ali moraš priznati da ukoliko Barcelona ne prođe dalje, mogu biti kivni samo na sebe i ono što su promašili na SB-u.
Kad smo već kod statistike, treba istaći da Messi još uvijek nije zabio Chelseau (sinoć je samo produžio to za još jednu utakmicu). Dakle, ima tu nečega. :D
Inače, mislim da ukoliko Chelsea prođe, onda to daje samo veće šanse Bayernu ili Realu. Nikako Plavce ne vidim na krovu Evrope.
kaje men kolega jutros,haj guzicar,reci posteno,...sta ono bi sinoc...
reko jebga nisu imali srece i toj to...
mogu biti kivni samo na,alexisa i cesca..jer su fulali nemoguce... :D
a opet,mozda vec iducu zabiju za prolaz,il bas mesi konacno procepi kontra njih.,,lopta je okrugla..ulog finale LP-a...
kuš veci motiv,za bilo koju ekipu....ako cemo realno...sanse su svima podjednake...mada ja jos uvjek vjerujem u finale barca-real... ako bude drugacije,tako je trebalo bit i gotovo... :)
erik2

#12282 Re: FC Barcelona

Post by erik2 »

Ovdje opet ista sapunica od pojedinih, još vam samo oridjidji nedostaje. Barca se i voli zbog te "dosadne", napadne ili napadačke igre, whatever !
GoodTaste

#12283 Re: FC Barcelona

Post by GoodTaste »

Statistika ne mora nista da znaci al do sad (polufinale) se pokazalo da ipak igra "veliku" ulogu i da ima tu necega ... Real nije OPET pobjedio Bayern u gostima, Messi OPET nije dao Chelsea gol tako da ... :-) A svi su mislili da ce Barca i Real lako sa protivnicima, pobjedit prvu i vec, mozda, u prvoj utakmici osigurat finale ...
ascari

#12284 Re: FC Barcelona

Post by ascari »

dragonz wrote:
ultima_palabra wrote:Forumaši znaju za moju bezgraničnu ljubav prema Barci, ali Drogba je fucking disgrace :oops:

Drogba je uspio svojim padanjem dobro poremetiti dodavanja barselone koja traju od jutra do sutra pa tako doprinijeti dobrom rezultatu u Londonu.
Ne bih se bas slozio sa ovim... A kad vec spomenuste Drogbu :-D
Image
sumirprimus

#12285 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

kako ba dosadna to se zove savrsentvo od kontrole lopte,bujrum ko god moze nek je otme..il nek parkira bus,pa nek ceka da se nako cudo desi..ko sinoc... :D
mada jel ono ramires bi sto je povuce...e ono je nesta spešl...
cLo

#12286 Re: FC Barcelona

Post by cLo »

ascari wrote:Pojedinci briljiraju sa pokusajima sarkazma!

I dalje stoji pri tome da su odigrali odlicnu utakmicu. Ustvari, koliko odlicna moze biti bez golova...
Zbirka profuliša! Ovo se ne bi smjelo događati renomiranoj ekipi i svakako nije nešto čim bi se trebalo pohvaliti... Sad si me podsjetio da sam se sinoć sve lupala po čelu i u nevjerici vikala: "aaaaaaaa štaaaaa profuuulaaaaaaa!!!"
sumirprimus

#12287 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

:lol: :lol: :lol: cuj ne bi se smjelo desit renomiranim,fudbal/fuzbal /nogomet,pratis velis? boje nemoj,nastav nesta drugo pratit :)
cLo

#12288 Re: FC Barcelona

Post by cLo »

Jednom je ok, ali 20 puta u cugu?
sumirprimus

#12289 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

cLo wrote:Jednom je ok, ali 20 puta u cugu?
pa sta mislis stoj najpopularniji sport oliti sporedna stvar na sveijtu?
nema sigurnosti,bezbroj kombinacija,mogucnosti i ishoda...
tako htjelo sinoc i bog... ne bi bilo zanimljivo kad bi bilo predvidljivo...
ascari

#12290 Re: FC Barcelona

Post by ascari »

sumirprimus wrote::lol: :lol: :lol: cuj ne bi se smjelo desit renomiranim,fudbal/fuzbal /nogomet,pratis velis? boje nemoj,nastav nesta drugo pratit :)
Ne pokusavaj! Ne vrijedi sa trollovima...
cLo

#12291 Re: FC Barcelona

Post by cLo »

I nije zločin sportski prihvatiti poraz i čestitati pobjedniku, znaš? Ljuti se ti do mile volje i pronalazi moguće i nemoguće stvari, pljuj, krivi, kleti, ali rezultat govori za sebe i neosporiv je, na tvoju žalost.....Nema sumnje da će Barca proći u finale, nema mjesta panici,, Meni je super, jedem sarmu svaki dan, to mi pravo interesantno, jer nema bolje hrane od sarme i tako mogu dok ne lipšem....
cLo

#12292 Re: FC Barcelona

Post by cLo »

sumirprimus wrote:
cLo wrote:Jednom je ok, ali 20 puta u cugu?
pa sta mislis stoj najpopularniji sport oliti sporedna stvar na sveijtu?
nema sigurnosti,bezbroj kombinacija,mogucnosti i ishoda...
tako htjelo sinoc i bog... ne bi bilo zanimljivo kad bi bilo predvidljivo...
Pa prihvati to onda....Dostojanstveno,,, Nemoj tražiti krivce i pljuvati po timu kojem se iskombinuje pobjeda!
pakica_

#12293 Re: FC Barcelona

Post by pakica_ »

Image
trolololol

nego pust' sad chelsea, ide clasico.. rijecima velikog burhana sabana - straaaaah meeeeeee
Edinho2011

#12294 Re: FC Barcelona

Post by Edinho2011 »

GoodTaste wrote:Guardiola je sinoc odmarao sudije za el klasiko ! :lol: :lol: :lol:
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
missko

#12295 Re: FC Barcelona

Post by missko »

sumirprimus wrote:kako ba dosadna to se zove savrsentvo od kontrole lopte,bujrum ko god moze nek je otme..il nek parkira bus,pa nek ceka da se nako cudo desi..ko sinoc... :D
mada jel ono ramires bi sto je povuce...e ono je nesta spešl...
Cuda se ne desavaju sama od sebe, niko ne spominje cinjenicu da je Celski pretrcao 3 km vise od Barce i to je statisticki podatak i to vrlo bitan, kao i posjed lopte.
Šibicar

#12296 Re: FC Barcelona

Post by Šibicar »

ascari wrote: Ne bih se bas slozio sa ovim... A kad vec spomenuste Drogbu :-D
Image
Slika godine. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :thumbup:
5 0 5

#12297 Re: FC Barcelona

Post by 5 0 5 »

Leo Messi, named one of the world’s most influential people by TIME Magazine

Image
Edinho2011

#12298 Re: FC Barcelona

Post by Edinho2011 »

505sCrtom wrote:Leo Messi, named one of the world’s most influential people by TIME Magazine

Image
Na sta on tacno ima utjecaj ? Na sudije !? :D
oridjidji

#12299 Re: FC Barcelona

Post by oridjidji »

sumirprimus wrote:
skenderija04 wrote:Mogu da razumijem da je rezultat najvazniji ali ne mogu da shvatim da se zakljucci izvode samo na osnovu rezultata. Ta dosadna igra kako neki vole da kazu 459032958 pasova je dovela do 24 suta na gol od kojih je 8 bilo unutar okvira. Sad ispada da je Chelsea maesralno branio a Barcelona je dosadjivala. Da je kojim slucajem zavrseno 1-3 , rekli bi da je Barcelona igrala maestralno a Chelsea nije mogao nista drugo da ocekuje sa svojom postavkom.
- Barca uvijek igra isto,ali fudbal nije matematika i ako lopta ne udje u gol taj dan gubis i zdravo. Ja bi potpsao da gledam sve utakmice do kraja sezone gdje ce Barca uputiti 24 udarca na gol i 8 u okvir gola.
bjez ba koja ljepota od igre..ne mogu im meda...slucajno go dali,pa sad kontaju...
a ono treba znat oduzet loptu,a to ne znaju,nego bus pred go,pa sta dragi,hare krisna da..jebiga sinoc dade...
drugi put ce oduzet,tako... :)
ti ko da nikada nisi gledo katanaco fudbal :lol:
erik2

#12300 Re: FC Barcelona

Post by erik2 »

Španski mediji prenose da je Alexis Sanchez upitan za utakmicu protiv Madrida, a razlog je bol u mišiću desne noge nakon sinoćnjeg duela s Terry-jem.
Post Reply