BH klubovi u Evropi - općenito

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
klosar pravi

#12276 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by klosar pravi »

bersK wrote:Dođe čovjeku da se zapita kakav to i koji fazon fudbala uče naši igrači, kakve su im šeme i finte treninga, čime se zanimaju, šta rade na pauzama, po kojim principima treniraju, koje su im metode razvoja sposobnosti. Doslovno dođe čovjek do esencije fudbala i razmišlja o njoj nakon ovakvih proloma klubova.

Ovo su sve samo ne naši igrači..
studiorum_tuzlaensis

#12277 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by studiorum_tuzlaensis »

sirće i obloge da se izvuče to do ujutro. :lol: :lol:
Melbourne_Australia

#12279 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Melbourne_Australia »

klosar pravi wrote:Kako je smiješno što pokušavate da stavite neki crni jorgan na 5 primljenih golova od levata s Kipra,a mogli ste primiti 8 bez problema u dvije utakmice..

Al' jok hajmo pokušati zajebavati ove druge..
Još onaj misli da cu teško spavati.. :lol:

Gledaj starac i dalje postavlja, valjda se tek probudio morao malo prespavati pod stare dane.
Mogli ste kaze :lol: :lol: :lol: mogli ste i vi da prodjete dalje :lol: :lol: ali ste dozivjeli silovanje kao ni jedan klub ikad iz BIH..A mislim da niko ovako nije izgubio u Evopi u zadnjih 20 godina opcenito :lol: :lol: Hajde sad iskljuci struju u kuci od samote i ne tipkaj vise..I jos kaze 5 komada mi pimili ali ne pise u dvije utakmice...A joj 8-0 kuci izgubiti :lol: :lol:
klosar pravi

#12280 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by klosar pravi »

Melbourne_Australia wrote:
klosar pravi wrote:Kako je smiješno što pokušavate da stavite neki crni jorgan na 5 primljenih golova od levata s Kipra,a mogli ste primiti 8 bez problema u dvije utakmice..

Al' jok hajmo pokušati zajebavati ove druge..
Još onaj misli da cu teško spavati.. :lol:

Gledaj starac i dalje postavlja, valjda se tek probudio morao malo prespavati pod stare dane.
Mogli ste kaze :lol: :lol: :lol: mogli ste i vi da prodjete dalje :lol: :lol: ali ste dozivjeli silovanje kao ni jedan klub ikad iz BIH..A mislim da niko ovako nije izgubio u Evopi u zadnjih 20 godina opcenito :lol: :lol: Hajde sad iskljuci struju u kuci od samote i ne tipkaj vise..

Šteta što nismo dobili ove slabašne s Kipra ovako dobili divove prave iz Bergama.

Evo placem ne znam sta cu od sebe, hehe.
rumenige_brajtner

#12281 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by rumenige_brajtner »

Jedino što je gore, jadnije i tužnije od nastupa fks i fkž u evropi su prepucavanja navijača oko toga ko je gori. Dno.
avetinja

#12282 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by avetinja »

Glavni razlog zašto se naši klubovi brukaju po Evropi, i ovaj rekord Sarajeva večeras, je taj što ne znamo za sramotu. Kažu nema veze, Atalanta je to. E, dok god bude takvo mišljenje, punit će nas druge ekipe. Pogledaš malo kako se Hrvati i Srbi stide poraza, mnogo blažih od ovog večeras i skontaš gdje si. Mi nemamo dostojanstvo. Jedina nam je priča da su jači, mi sirotinja, kradu nas sudije, svi nas mrze.
klosar pravi

#12283 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by klosar pravi »

avetinja wrote:Glavni razlog zašto se naši klubovi brukaju po Evropi, i ovaj rekord Sarajeva večeras, je taj što ne znamo za sramotu. Kažu nema veze, Atalanta je to. E, dok god bude takvo mišljenje, punit će nas druge ekipe. Pogledaš malo kako se Hrvati i Srbi stide poraza, mnogo blažih od ovog večeras i skontaš gdje si. Mi nemamo dostojanstvo. Jedina nam je priča da su jači, mi sirotinja, kradu nas sudije, svi nas mrze.
Normala da je ok jer su u svakom pogledu kilometrima ispred.
Kad dođemo do nekih optimalnih stvari poput imati svoj stadion i teren onda cemo pricati o drugim stvarima.
Željo dobio travu u 2018.

Da znam za koga navijaš.
decko_sa_kovaca

#12284 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by decko_sa_kovaca »

klosar pravi wrote:
avetinja wrote:Glavni razlog zašto se naši klubovi brukaju po Evropi, i ovaj rekord Sarajeva večeras, je taj što ne znamo za sramotu. Kažu nema veze, Atalanta je to. E, dok god bude takvo mišljenje, punit će nas druge ekipe. Pogledaš malo kako se Hrvati i Srbi stide poraza, mnogo blažih od ovog večeras i skontaš gdje si. Mi nemamo dostojanstvo. Jedina nam je priča da su jači, mi sirotinja, kradu nas sudije, svi nas mrze.
Normala da je ok jer su u svakom pogledu kilometrima ispred.
Kad dođemo do nekih optimalnih stvari poput imati svoj stadion i teren onda cemo pricati o drugim stvarima.

Da znam za koga navijaš.
Pa vi je niste dobili ni u 2018. Prestani pisat brukas se.
Ups nema te je na cemu ni dobit
Last edited by decko_sa_kovaca on 02/08/2018 22:47, edited 2 times in total.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#12285 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by hrasno38 »

studiorum_tuzlaensis wrote:sirće i obloge da se izvuče to do ujutro. :lol: :lol:
hehehehe ali ono se nesto ko brani.......umjesto da ga je sramota sto mu je klub za koji navijao postao Evropska sramota i jedini izgleda u istroriji Evropa lige koji je na domacem terenu izgubio 8:0!
Josip321

#12286 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Josip321 »

Znam koliko neznam. To je osnova svega. Ako si svjestan da nemozes dobiti kvalitet jer nemas novaca kao drugi klubovi iz drugih liga, onda ides nekom logikom. Pa dovedes trenera koji zna koliko nezna a ne trenera koji misli da zna. A u stvari nema blage veze. Onda on ima toliko mudrosti da spremi momcad da mogu trcati kao Kenijci. I parkira autobus ispred gola protiv svake momcadi protiv koje nije 120 % siguran da je bolji od nje. Taj trener mora znati ako nista motivirati momcad da izadju 150% nabrijani, da protivnik misli da su igraci posli na prvu crtu bojisnice. Nesto kao Rusi na SP. Naravno SP i Rusi su neka druga dimenzija. Ali ovo je neko moje vidjenje.
cvrčak_na_hedonizmu

#12287 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

Jedan forumaš sa klixa
http://scsport.ba/zanimanje-evropskih-k ... e-belgije/

Mogli bi mi ostati bez nekih igrača večeras :roll:
:pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo:

Zabrinuo se čovjek :D
avetinja

#12288 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by avetinja »

klosar pravi wrote:Normala da je ok jer su u svakom pogledu kilometrima ispred.

Da znam za koga navijaš.
Kako bolan nije sramota, pa nisi igrao sa ženskim maloljetnim timom. Mada ste izgledali tako. Na stranu sva komšijska prepucavanja, ali znaš šta znači utrpati 8 komada nekome. Idi na igralište i protiv djece igraj, pa ćeš se pomučiti dok nabrojiš do osam.

Navijam za Želju.
red evil

#12289 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by red evil »

rumenige_brajtner wrote:Jedino što je gore, jadnije i tužnije od nastupa fks i fkž u evropi su prepucavanja navijača oko toga ko je gori. Dno.
:lol: :lol: :lol:

Upravo to, i jedni i drugi teški amateri i ni 1% se ne razlikuju. :D

Nije problem izgubiti, jači su i gotovo ali je problem izgubiti 8-0 i to je sramota. Ne navijača Sarajeva već igrača, trenera i uprave, nakon ovog bi trebali da odgovaraju jer mora postojati i obraz i u porazima.
animus

#12290 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by animus »

bersK wrote:Dođe čovjeku da se zapita kakav to i koji fazon fudbala uče naši igrači, kakve su im šeme i finte treninga, čime se zanimaju, šta rade na pauzama, po kojim principima treniraju, koje su im metode razvoja sposobnosti. Doslovno dođe čovjek do esencije fudbala i razmišlja o njoj nakon ovakvih proloma klubova.
Najbolji komentar. Fakat se covjwk mora zapitati kakve oni treninge imaju. Prate li oni imalo novitete u treniranju. Talenta momci imaju. Volju takodje. Samo je meni pitanje ko ih trenira i kako. Pa konobari sa malte i luksemburga budu spremniji od ovih nasih.
omega369

#12291 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by omega369 »

Eki i cvrle izmilio iz rupe. Ziv je :mrgreen: :mrgreen:

Nemamo se sta raspravljati, mi smo najgori i to smo dokazali. Izvolite nas maltretirati... :-?
klosar pravi

#12292 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by klosar pravi »

avetinja wrote:
klosar pravi wrote:Normala da je ok jer su u svakom pogledu kilometrima ispred.

Da znam za koga navijaš.
Kako bolan nije sramota, pa nisi igrao sa ženskim maloljetnim timom. Mada ste izgledali tako. Na stranu sva komšijska prepucavanja, ali znaš šta znači utrpati 8 komada nekome. Idi na igralište i protiv djece igraj, pa ćeš se pomučiti dok nabrojiš do osam.

Navijam za Želju.
Ma znam ko si i da si najnormalniji forumaš na obje strane..

Ma šta da ti kažem Sarajevo k'o Sarajevo da bruka je meni lično u mojoj glavi bruka nije jer znam kako stvari stoje i cim je završilo 2-2 znao sam šta se sprema.
Jer da su Atalantini zabili onaj treci gol koji su morali zabiti bilo bi i tamo 5 minimum, smijesno je pricati kakav je to drugi nivo.
Vama ovi s Kipra daju 5 u dvije, a mogli su bar 8.
Smiješno.
klosar pravi

#12293 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by klosar pravi »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:Jedan forumaš sa klixa
http://scsport.ba/zanimanje-evropskih-k ... e-belgije/

Mogli bi mi ostati bez nekih igrača večeras :roll:
:pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo:

Zabrinuo se čovjek :D
:D
RasAlGhul

#12294 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by RasAlGhul »

Mi nikad nismo kući primili više od dva gola u Evropi, a 99 posto utakmica smo odigrali na Koševu, neka me neko ispravi ako griješim.

Realno, ovo je katastrofa da se ne lažemo, kući primiti osam komada brate dragi mnogo je, još je rekord evropski pao :( :D
Međutim, kao da Husref ništa nije prostudirao protivnika, pa da nešto postavi da to liči na nešto, kao drugo poluvrijeme u Italiji. Ne snosi svu krivicu, ja ne znam kako u ovim "fudbalerima" ne proradi neki inat, pa slomi mu noge ali ne daj da te bruka otac te jebo rahljavi, nego on gleda kako ga siluje i ništa, samo stoji ko tele.

Nas su Kriprani prošli realno sa 50 snage, ali vidi se da je Odović više uradio za dva treninga nego onaj za dva mjeseca, Zajmović klupa, Bakrač je realno najbolji štoper kojeg smo imali još od Coce, s momkom već sutra ugovor produžiti
Last edited by RasAlGhul on 02/08/2018 22:56, edited 1 time in total.
Raigor Stonehoof

#12295 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Raigor Stonehoof »

rumenige_brajtner wrote:Jedino što je gore, jadnije i tužnije od nastupa fks i fkž u evropi su prepucavanja navijača oko toga ko je gori. Dno.
:thumbup: nit bi sarajevo proslo apolona, nit bi se zeljo bolje proveo protiv atalante.
cvrčak_na_hedonizmu

#12296 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

omega369 wrote:Eki i cvrle izmilio iz rupe. Ziv je :mrgreen: :mrgreen:

Nemamo se sta raspravljati, mi smo najgori i to smo dokazali. Izvolite nas maltretirati... :-?
Kad si izašao sa stadiona. U prvom ili u drugom setu :D
omega369

#12297 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by omega369 »

Ma nek si ti ziv pa makar ;-) ;-)
shbc

#12298 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by shbc »

Ja ne znam odakle vama snaga da se prepucavate. Meni je to davno izgubilo smisao obzirom na sta lice obje ekipe.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#12299 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by hrasno38 »

klosar pravi wrote:Ma šta da ti kažem Sarajevo k'o Sarajevo da bruka je meni lično u mojoj glavi bruka nije jer znam kako stvari stoje i cim je završilo 2-2 znao sam šta se sprema.
Jer da su Atalantini zabili onaj treci gol koji su morali zabiti bilo bi i tamo 5 minimum, smijesno je pricati kakav je to drugi nivo.
Vama ovi s Kipra daju 5 u dvije, a mogli su bar 8.
Smiješno.
Cuj mogli su 8! Pa ako cemo tako gledati mogla je vama Atlanta 15 pa se rezultat zavede u EHF a ne u UEFI....i ovo je bilo blizu za EHF-a :D
RasAlGhul

#12300 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by RasAlGhul »

Trener Atalante Gian Piero Gasperini zabranio je svojim igračima da se slikaju ispod semafora sa rezultatom 0:8.
Jeste da je evropski rekord, ali je gospodin čovjek :thumbup:
Post Reply