Zeničani
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#12252 Re: Zeničani
Pa eto bio bi red da od njega cujemo to. Nista ne insinuiram, niti tvrdim da covjek laze, daleko od toga.kamen spoticanja wrote: Ne kontam sta je s vojnom karijerom nejasno...92.na ozren...i vecinu rata ozrenska ratista...vozuce i pm
malezija 96. ako me pamcenje dobro sluzi...
Slozicemo se da danas penzije prima ogroman broj ljudi koji su rov vidjeli jedino u Bici na Neretvi ili na SAT1 u Dizeldorfu.
A taj malajski fakultet i odlasci "odabranih", tu bi se tek knjiga mogla napisati.
- kamen spoticanja
#12253 Re: Zeničani
De nam onda kakav papir pa potvrdi ovo sto si bacio na forumJimmy McNulty wrote:Ma ja, ma ja.
- kamen spoticanja
#12254 Re: Zeničani
Vala nakon skidanja uniforme halal mu bila i malezija_BataZiv_0809 wrote:Pa eto bio bi red da od njega cujemo to. Nista ne insinuiram, niti tvrdim da covjek laze, daleko od toga.kamen spoticanja wrote: Ne kontam sta je s vojnom karijerom nejasno...92.na ozren...i vecinu rata ozrenska ratista...vozuce i pm
malezija 96. ako me pamcenje dobro sluzi...
Slozicemo se da danas penzije prima ogroman broj ljudi koji su rov vidjeli jedino u Bici na Neretvi ili na SAT1 u Dizeldorfu.
A taj malajski fakultet i odlasci "odabranih", tu bi se tek knjiga mogla napisati.
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#12255 Re: Zeničani
Čim ti predaš silne papire o svemu što si napričao posljednjih mjesec dana. Crno na bijelo, sa pečatom.
- kamen spoticanja
#12256 Re: Zeničani
Sta konkretno?Jimmy McNulty wrote:Čim ti predaš silne papire o svemu što si napričao posljednjih mjesec dana. Crno na bijelo, sa pečatom.
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#12257 Re: Zeničani
Ma ništa, pravićemo se budale kad nam to već dobro ide od ruke.
- kamen spoticanja
#12258 Re: Zeničani
Ma ne ide ti al hajdJimmy McNulty wrote:Ma ništa, pravićemo se budale kad nam to već dobro ide od ruke.
hebo ga ti,nisam ti ja kriv sto je eldin isao na face
btw morel mi neko objasnit sta mu je znacio onaj primjer s tri kuce i plavom i crvenom fasadom i oslobadjanjem
bez zahebancije nisam skont'o
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#12259 Re: Zeničani
Ma dobro, slazem se, on je tu sporedan i nije kriv za to. Koliko god da ga ne simpatisem, treba biti posten i reci tako. A sto bi moja omiljena estradna umjetnica Stanija rekla-glavni akterikamen spoticanja wrote: Vala nakon skidanja uniforme halal mu bila i malezija
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#12260 Re: Zeničani
Fino si lika prozvao narkomanom, spominjali su se neka hapšenja picke materine, hajmo to crno na bijelo da vidimo pa ću onda i ja za Naidina iznijeti.kamen spoticanja wrote: hebo ga ti,nisam ti ja kriv sto je eldin isao na face![]()
btw morel mi neko objasnit sta mu je znacio onaj primjer s tri kuce i plavom i crvenom fasadom i oslobadjanjem
- kamen spoticanja
#12261 Re: Zeničani
Nea ovo veze s zagrebom_BataZiv_0809 wrote:Ma dobro, slazem se, on je tu sporedan i nije kriv za to. Koliko god da ga ne simpatisem, treba biti posten i reci tako. A sto bi moja omiljena estradna umjetnica Stanija rekla-glavni akterikamen spoticanja wrote: Vala nakon skidanja uniforme halal mu bila i malezijamalajskih ekskurzija su dobro poznati javnosti i trpnuli su strasnu lovu. Zagrebacka dzamija je bila jaca od Narodne Banke
uzmi situaciju u kojoj zavrsis srednju skolu i odes u rov...i deres bubrege dok tvoja generacija nesto studira,petlja
kad su se skinuli vecina ih je bila u dobrom qurcu...pa su napravili par takvih programa s turcima,malajcima,arapima...
- kamen spoticanja
#12262 Re: Zeničani
De ope' pogledaj intervju...ako ti nakon onog treba i krvni test onda hebi gaJimmy McNulty wrote:Fino si lika prozvao narkomanom, spominjali su se neka hapšenja picke materine, hajmo to crno na bijelo da vidimo pa ću onda i ja za Naidina iznijeti.kamen spoticanja wrote: hebo ga ti,nisam ti ja kriv sto je eldin isao na face![]()
a nek ti @danak opet ponovi pricu o mobishopu...mozda njemu povjerujes...papir mores dobit al nakon izbora
nego imal kod tebe kakvih papira...de nadji stogod dok ja jos jednom jasnu pregledam
Last edited by kamen spoticanja on 26/09/2016 00:07, edited 1 time in total.
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#12263 Re: Zeničani
Kao što sam i mislio.
Dobar si kamenčiću
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#12264 Re: Zeničani
Delirium tremens hebo ga tikamen spoticanja wrote: btw morel mi neko objasnit sta mu je znacio onaj primjer s tri kuce i plavom i crvenom fasadom i oslobadjanjem
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#12265 Re: Zeničani
Evo kakvim se sve seoskim malverzacijama ove varalice služe.
https://www.facebook.com/NaidinZaZenicu/
U ovom klipu dole gdje on kao priča sa ovim likom na lošem engleskom u opisu stoji da priča sa predsjednikom vanjskotgovinske komore Njemačke (dokaz u slučaju da edituju kao što su brisali komentare lažnih profila: http://pokit.org/get/img/4fc58523d917e1 ... 3e0bed.jpg ), hajde rekao bi čovjek Nemilaboy je ozbiljan političar ali onda počinje da priča i dolazimo do toga da taj lik uopšte nije nikakav predsjednik vanjskotrgovinske komore, pogotovo ne predsjednik vanjskotgovinske komore Njemačke nego je samo neli lik koji je za njih radio u Zenici.
Kakvim se sve podvalama služe
Zatim čovjek klikne na ovaj link i zaista se uvjeri ko je predsjednik:
http://www.dihk.de/en/about/pres-ce
Kada izguglaš ovog čovjeka što Nemilaboy za njega tvrdi da je precjednik ustvari saznaš da je on direktor Predstavništva njemačke privrede u BiH. A ne predsjednik vanjskotrgovinske komore Njemačke
Pa hahahaha, otkriveni u još jednoj laži, podvali i malverzaciji. Idemo dalje.
https://www.facebook.com/NaidinZaZenicu/
U ovom klipu dole gdje on kao priča sa ovim likom na lošem engleskom u opisu stoji da priča sa predsjednikom vanjskotgovinske komore Njemačke (dokaz u slučaju da edituju kao što su brisali komentare lažnih profila: http://pokit.org/get/img/4fc58523d917e1 ... 3e0bed.jpg ), hajde rekao bi čovjek Nemilaboy je ozbiljan političar ali onda počinje da priča i dolazimo do toga da taj lik uopšte nije nikakav predsjednik vanjskotrgovinske komore, pogotovo ne predsjednik vanjskotgovinske komore Njemačke nego je samo neli lik koji je za njih radio u Zenici.
Zatim čovjek klikne na ovaj link i zaista se uvjeri ko je predsjednik:
http://www.dihk.de/en/about/pres-ce
Kada izguglaš ovog čovjeka što Nemilaboy za njega tvrdi da je precjednik ustvari saznaš da je on direktor Predstavništva njemačke privrede u BiH. A ne predsjednik vanjskotrgovinske komore Njemačke
Pa hahahaha, otkriveni u još jednoj laži, podvali i malverzaciji. Idemo dalje.
- Zaitsev
#12266 Re: Zeničani
Kokiša je čudo!Casual's wrote:jest se opalio, sad mi je još draži
- notsure
#12267 Re: Zeničani
Naravno da je irelevantno. Meni, tebi... Ali upravo oni to ističu kao gigantov najveći adut protiv korumpiranog fuada._BataZiv_0809 wrote:Stvarno je irelevantno gdje je neko rodjen. Pola Kaknja, Zavidovica rodjeno u Zenici, Neumljana u Dubrovniku, Srebrenicana u Loznici, da ne pricamo da je Brus Vilis rodjen u Njemackoj, a Pedi Esdaun u Kenijinotsure wrote:
Vidi, imaju... sad kontam što Vrače na koncertu reče da od njega prepisuju. Dattum kreiranja PDF-a 20.9.2016.
Pa onda kreneš čitati, i na 6. strani kaže da je rođen u Zenici (a nije, rođen u Orah polju), preskoči gdje je završio osnovnu školu (u Nemili), pa onda slaga da se "uključio Armiju BiH" sa 18 godina, a Armije BiH nije bilo 1991., kad je nemilski gigant imao 18 godina.
Na 16. strani kažu da će "u naredne 4 godine" biti "predvođeni rahmetli Husejinom Smajlovićem".
Na 40. strani otkriva tajno rješenje SDA za Čelik: "Dati podršku u uspostavljanju sportskog društva Celik kroz objedinjavanje velikih sportskih kolektiva iz domena popularnih kolektivnih sportova". Znači, nekadašnji FK, sadašnji NK, postaje SD Čelik, dugovi ostaju NK koji ide u likvidaciju, a kreće nova firma za pranje SDA para. Aferim.![]()
Javnost treba da bude upoznata sa činjenicom da je SDA više puta kandidovala Fuada Kasumovića na razne pozicije. Mada se radi o čovjeku iz Gornjeg Vakufa željeli smo pokazati otvorenost ovog grada i ukazati mu povjerenje. Međutim, prvi put kada njegove lične ambicije nisu zadovoljene on se odlučio na „principijelno“ izvanstranačko djelovanje. Zenička javnost treba da zna da iza njegovog političkog djelovanja i kandidature za gradonačelnika ne stoje nikakvi viši ciljevi i politički ideali već goli ekonomski interesi koje, očigledno, ne može ostvariti bez političkog utjecaja. Njegov imovinski karton sa kojim je javnost već upoznata najbolja je ilustracija naših stajališta. SDA Zenice je prepoznala narav njegova političkog djelovanja i zato ga nije ni kandidirala ni na kakvu poziciju. Osobito, ne na tako važnu poziciju kao što je funkcija gradonačelnika Zenice.
http://www.zenicablog.com/sda-zenica-ka ... je-i-lazi/
- kamen spoticanja
#12268 Re: Zeničani
_BataZiv_0809 wrote:Delirium tremens hebo ga tikamen spoticanja wrote: btw morel mi neko objasnit sta mu je znacio onaj primjer s tri kuce i plavom i crvenom fasadom i oslobadjanjem
a de mi jos reci sta mu znaci ono " pobjedili smo ih na kvizu"?
- gentoo
- Grijem se na: MSZ-LN25 / MSZ-BT25
#12269 Re: Zeničani
kamen spoticanja wrote:_BataZiv_0809 wrote:Delirium tremens hebo ga tikamen spoticanja wrote: btw morel mi neko objasnit sta mu je znacio onaj primjer s tri kuce i plavom i crvenom fasadom i oslobadjanjem
bez zahebancije nisam skont'o![]()
http://cyberbosanka.me/7-razloga-zasto- ... lasati-za/ 6.
- notsure
#12270 Re: Zeničani
http://072info.com/arhive/109952kamen spoticanja wrote:_BataZiv_0809 wrote:Delirium tremens hebo ga tikamen spoticanja wrote: btw morel mi neko objasnit sta mu je znacio onaj primjer s tri kuce i plavom i crvenom fasadom i oslobadjanjem
bez zahebancije nisam skont'o![]()
-
Satori
#12271 Re: Zeničani
Znam par tih što su studirali u Maleziji, svi su tamo išli preko Aktivne islamske omladine, ili kako se već zvala ta organizacija. Veh-bi-aj. Nisam sigurna koliko je uslov bio da budu djeca šehida, ali znam da su svi bili bolji učenici, pa pretpostavljam da se možda išlo na neki prosjek._BataZiv_0809 wrote:Na taj malajski fakultet se najvise islo u toku rata i to preko zagrebacke dzamije i bivseg reisa.
Naidinov program je presipanje iz šupljeg u prazno. Ubleharenje. Trudit ćemo se,vidjet ćemo, pokušat ćemo. Nemaju ništa konkretno.
- ExNihilo
#12272 Re: Zeničani
Senad: Šta možeš da napraviš za 4 godine?
Vrače: Puno.
Senad: Šta?

- kamen spoticanja
#12273 Re: Zeničani
"Ja to vidim kao oslobadjanje,znate imate tri kuce jedna hoce crvenu druga plavu fasadu a mi hocemo da se oslobodimo da niko nikome ne gleda u kucu"ExNihilo wrote:Senad: Šta možeš da napraviš za 4 godine?
- ExNihilo
#12274 Re: Zeničani
Senad: Jesi li ti budući gradonačelnik Zenice?
Vrače: Jesam.
Senad: Aj'e. Kako znaš?
Vrače: Pa pobijedio sam.
Senad: Kako si pobijedio?
Vrače: Pa pobijedio sam. Pobijedili smo ih programom. Pobijedili smo ih na kvizu.

Vrače: Jesam.
Senad: Aj'e. Kako znaš?
Vrače: Pa pobijedio sam.
Senad: Kako si pobijedio?
Vrače: Pa pobijedio sam. Pobijedili smo ih programom. Pobijedili smo ih na kvizu.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#12275 Re: Zeničani
Nije za sveSatori wrote:
Znam par tih što su studirali u Maleziji, svi su tamo išli preko Aktivne islamske omladine, ili kako se već zvala ta organizacija. Veh-bi-aj. Nisam sigurna koliko je uslov bio da budu djeca šehida, ali znam da su svi bili bolji učenici, pa pretpostavljam da se možda išlo na neki prosjek.
Naidinov program je presipanje iz šupljeg u prazno. Ubleharenje. Trudit ćemo se,vidjet ćemo, pokušat ćemo. Nemaju ništa konkretno.