Bolje mu je da nigdje ne mrda iz Tuzleplain vanilla wrote:ovo bas ne kontam..ispade da bi Jasminu bila kazna da bude gradonacelnikSkijaš wrote:
Pa zna kako prođu oni koji u SDP-u pokažu malo veće ambicije.
ja mislim da mu je to nagrada
SDP
- Hemel
#12251 Re: SDP
- Skijaš
#12252 Re: SDP
Slažem se. Bio je to kilav pokušaj aluzije na Zlajinu brutalnost u obračunavanju sa zvijezdama u usponu koje prevaziđu lokalni okvir. Sorry.plain vanilla wrote:ovo bas ne kontam..ispade da bi Jasminu bila kazna da bude gradonacelnikSkijaš wrote:
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#12253 Re: SDP
Jasmin je vrlo zanimljiv lik. On je godinama bio Selimov sekretar, pisao mu govore, pratio kao sjenka, ali uvijek i ostajao u sjeni..nije da se nije mogao i prije nametnuti, ali nije..On je radio svoj posao, druzio se sada prvim u Bosnjaka (Fatmirom) i onda je doslo njegovih 5 minuta..a kad je doslo tih 5 minuta, on se postavio kao da se oduvijek pripremao za to (vjerujem da i jeste).Skijaš wrote:Slažem se. Bio je to kilav pokušaj aluzije na Zlajinu brutalnost u obračunavanju sa zvijezdama u usponu koje prevaziđu lokalni okvir. Sorry.plain vanilla wrote:
ovo bas ne kontam..ispade da bi Jasminu bila kazna da bude gradonacelnik
Od njega se, u politickom planu, moze ocekivati i nista i svasta.
- vee-jay
#12254 Re: SDP
Jasmin je umjetnik 
- jon_jovi
#12255 Re: SDP
Fatmir? A šta vi imate protiv nacionalno nastrojenih ljudi? Zašto vi anacionalnost smatrate uzvišenošću? Međunacionalna ljubav može postojati i među ratnim zločincima. Tamo u u Haagu se super druže, proslavljaju rođendane zajedno, dijele dobro i zlo.plain vanilla wrote:Jasmin je vrlo zanimljiv lik. On je godinama bio Selimov sekretar, pisao mu govore, pratio kao sjenka, ali uvijek i ostajao u sjeni..nije da se nije mogao i prije nametnuti, ali nije..On je radio svoj posao, druzio se sada prvim u Bosnjaka (Fatmirom) i onda je doslo njegovih 5 minuta..a kad je doslo tih 5 minuta, on se postavio kao da se oduvijek pripremao za to (vjerujem da i jeste).Skijaš wrote:Slažem se. Bio je to kilav pokušaj aluzije na Zlajinu brutalnost u obračunavanju sa zvijezdama u usponu koje prevaziđu lokalni okvir. Sorry.plain vanilla wrote:
ovo bas ne kontam..ispade da bi Jasminu bila kazna da bude gradonacelnik
Od njega se, u politickom planu, moze ocekivati i nista i svasta.
- quasar
#12256 Re: SDP
Jest samo sto su meni o glavi radili samo zbog fiks ideja.
- Banksy
#12257 Re: SDP
Pa, već je ''prošao'' 2009 ... Ko bos po trnju. Neće taj dalje od Tuzle.Skijaš wrote:
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#12258 Re: SDP
nisam voljela Fatmira ni kad je crven bio..nikakve to veze nema s nastrojenoscujon_jovi wrote: Fatmir? A šta vi imate protiv nacionalno nastrojenih ljudi? Zašto vi anacionalnost smatrate uzvišenošću? Međunacionalna ljubav može postojati i među ratnim zločincima. Tamo u u Haagu se super druže, proslavljaju rođendane zajedno, dijele dobro i zlo.
- jon_jovi
#12259 Re: SDP
Več se otišlo na Hollyday.
Sve ima svoju dobru i lošu stranu. Šta bi bila ta dobra SDP strana? Po meni to je konzistentnost u ljubavi prema Srbima. Oni nisu nikada niti govorili da ne vloe Srbe, niti su dali ičim naslutiti da ih ne vole, a sve to i u najteža vremena protekloga rata. Mislim nije dobra stvar u idolopoklonstvu Beogradu već u tome što je SDP u tome barem iskren. Uvijek znate na čemu ste kada je u pitanju SDP.
SDA je prevrtljiva, malo bi pravili sebi džamahirijice, malo bi sa Srbima pa sve tako. Slijedom toga je Tihić fino pojasnio Šešelju u Hagu na Šešeljevo insistiranje na Alijinim deklaracijama i pamfletama da ubijeđenja nisu viječna, i da je Izetbegović, kao jelte ideolog ovih SDA po komunistički rečeno - revidirao stav.
Eto, slobodni smo izabrati SDP-ovu konzistenciju u gluposti ili SDA prevrtljivost na relaciji džamahirijica - Spaho - Stojadinović politike. Europskih sfera i perspektiva dakako nema. Otvoreno priznanje da mi tamo nismo sposobni ni privirit ili već što?
Sve ima svoju dobru i lošu stranu. Šta bi bila ta dobra SDP strana? Po meni to je konzistentnost u ljubavi prema Srbima. Oni nisu nikada niti govorili da ne vloe Srbe, niti su dali ičim naslutiti da ih ne vole, a sve to i u najteža vremena protekloga rata. Mislim nije dobra stvar u idolopoklonstvu Beogradu već u tome što je SDP u tome barem iskren. Uvijek znate na čemu ste kada je u pitanju SDP.
SDA je prevrtljiva, malo bi pravili sebi džamahirijice, malo bi sa Srbima pa sve tako. Slijedom toga je Tihić fino pojasnio Šešelju u Hagu na Šešeljevo insistiranje na Alijinim deklaracijama i pamfletama da ubijeđenja nisu viječna, i da je Izetbegović, kao jelte ideolog ovih SDA po komunistički rečeno - revidirao stav.
Eto, slobodni smo izabrati SDP-ovu konzistenciju u gluposti ili SDA prevrtljivost na relaciji džamahirijica - Spaho - Stojadinović politike. Europskih sfera i perspektiva dakako nema. Otvoreno priznanje da mi tamo nismo sposobni ni privirit ili već što?
- Alfons Kauders
#12260 Re: SDP
jon_jovi wrote:Več se otišlo na Hollyday.

- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#12261 Re: SDP
ma nisu tu problem ljudi već sama logika nacionalizma koja je nakaradna i zločinačka. Fatmir je recimo nako faca čovjek, autentični Bošnjak, al kad progovorijon_jovi wrote: Fatmir? A šta vi imate protiv nacionalno nastrojenih ljudi? Zašto vi anacionalnost smatrate uzvišenošću? Međunacionalna ljubav može postojati i među ratnim zločincima. Tamo u u Haagu se super druže, proslavljaju rođendane zajedno, dijele dobro i zlo.
- desni
#12262 Re: SDP
Najveća greška koju je sdp napravio je koalicija sa sda
.Vidljivo na dva primjera ukidanje vjeronauke u kantonu Sarajevo gdje se sda instalirala kao branitelj vjerskih prava.Primjer drugi štrajk u kantonu Tuzla odjednom su članovi sda najglasniji sindikalisti
.Nevjerovatna sličnost sa ranijom koalicijom koju je sda pravila sa silajđićevom strankom.I tada su za sve loše okrivljeni koalicioni partneri sda.Epilog užasni rezultati stranke za BIH na prošlim izborima.Kadrovi sdp-a sadašnji su na dobrom putu da prilično degradiraju ideju socijaldemokratije u Bosni.Pomaže im kriza, porast broja nezaposlenih, smanjenje plata, porast cijena.Sve ovo je praćeno nikakvim novim investicijama od dolaska sdp-a na vlast,narušavanjem odnosa sa Hrvatkom,gafovima brojnim sdpeovaca itd itd .Šteta bi bilo da socijaldemokratija prava koja je jedina prava nada za ovu zemlju i njen narod bude poražena zbog svega ovog.Ali vrijeme teče 18 mjeseci prošlo je brzo a šta slijedi 
- zahvalan
#12263 Re: SDP
Najjači su mi ovi iz Stranke zaBih
oni kao nesto se javljaju da bi Bosna mogla biti najbogatija,a pa je ne mogu vjerovati svojim ocima kakve su to lazi
Kako ce biti Bogata kad ste je pokrali do zadnje Marke,da nije Sdp na vlasti Otisli bi u K**ac vec davno
ovako se nekako Krpimo te vracaj dugove te vracaj ono,te vadi Fabrike iz Mrtvih
Nego sta bi za one plate sudijama,1600 najmanja i opet nekom malo ?
oni kao nesto se javljaju da bi Bosna mogla biti najbogatija,a pa je ne mogu vjerovati svojim ocima kakve su to lazi
Kako ce biti Bogata kad ste je pokrali do zadnje Marke,da nije Sdp na vlasti Otisli bi u K**ac vec davno
-
convict
#12264 Re: SDP
Martovski update rezultata vlasti prevođene SDPom:
Broj nezaposlenih u martu 2011. prilikom preuzimanja vlasti - 367.255
Broj nezaposlenih u januaru 2012. - 374.294
Procentualno više od 46% nezaposlenih. Posao za čovjeka...
- zahvalan
#12265 Re: SDP
Inače prije nego što je SDP preuzeo vlast bilo je Savrseno jel ?convict wrote:Martovski update rezultata vlasti prevođene SDPom:
Mada cifre su da ti se zavrti
ja kao Clan SDP-a hocu da e vise radi na Ekonomiji i zaposljavanju
-
domaci.ba
#12266 Re: SDP
Nego hocel past vladajuca koalicija u FBiH? asli jedni drugim zavrcu ture 
-
convict
#12267 Re: SDP
Nije bilo savršeno, bilo je katastrofa. Raja je glasala za SDP da pokrene stvari nabolje, ali činjenice su neumoljive i kažu da smo dodatno potonuli.zahvalan wrote:Inače prije nego što je SDP preuzeo vlast bilo je Savrseno jel ?convict wrote:Martovski update rezultata vlasti prevođene SDPom:
Mada cifre su da ti se zavrti
ja kao Clan SDP-a hocu da e vise radi na Ekonomiji i zaposljavanju
- _Reds_
#12268 Re: SDP
SDP-ovci zanima me ko je ovdje http://www.bhtelecom.ba/1217.html nosi crvenu kravatu, odnosno maramu 
Znam da Residbegovic, Katica, i Aksamija ne nose.
Znam da Residbegovic, Katica, i Aksamija ne nose.
- desni
#12269 Re: SDP
Ja nikad nisam glasao za stranku za BiH al eto nek bude da su oni krivi za sve
.Koliko mandata treba sdp da sanira sve što je ta szBIH uništila.Jedan,dva,tri il naše živote da potrošimo na šuplju nismo mi to su oni prije nas krivi.Hajmo malo šta smo mi napravili kolko smo mladih zaposlili a kolko bez posla ostavili.Koliko investicija privukli itd.Najlakše je ko drukčije kaže kleveće i laže.Ekonomski oporavak pa bar i minimalan i skidam kapu sdp-u.Prava radnika podrazumijevaju i ono jel ako ti ne odgovara ima njih na birou ohooho
..Nacionalne teme bar kod sdp-a na bi trebale biti prioritet
- zahvalan
#12270 Re: SDP
Problem Svake Stranke je sto ne zna Da pokrene Zaposljavanje tj da pokrene Ekonomiju
I ja bih volio da Posla ima u Izobilju al ne pitam se ja tu nista
Bilo koja Stranka da Napravi 50 hiljada radnih mjesta a kamoli vise osigurala bi sebi Vlast u narednih 20 godina
Problem je sto nas svi maksimalno Muzu od stranih Banaka do stranih Kompanija
A da ne pricamo o tome da skoro svi brendovi Idu preko Hrvatske ili Srbije
I ja bih volio da Posla ima u Izobilju al ne pitam se ja tu nista
Bilo koja Stranka da Napravi 50 hiljada radnih mjesta a kamoli vise osigurala bi sebi Vlast u narednih 20 godina
Problem je sto nas svi maksimalno Muzu od stranih Banaka do stranih Kompanija
A da ne pricamo o tome da skoro svi brendovi Idu preko Hrvatske ili Srbije
- desni
#12271 Re: SDP
Svima koji i malo prate crnu hroniku po našim novinama i portalima je jasno da je 1600 i više nego malozahvalan wrote:Najjači su mi ovi iz Stranke zaBih
- zahvalan
#12272 Re: SDP
Svima treba kresat plate i Politicarima i Sudijama
- _Reds_
#12274 Re: SDP
1600 ?? haha, pa sudije imaju 3 milje minimum, ali traze da svaki dbl koji radi na sudu ima platu minimum 1600km ! A pravosudje nam je show, slomise se raditi, imaju na hiljade slucajeva u ladicima.desni wrote:Svima koji i malo prate crnu hroniku po našim novinama i portalima je jasno da je 1600 i više nego malozahvalan wrote:Najjači su mi ovi iz Stranke zaBih
Nego sta bi za one plate sudijama,1600 najmanja i opet nekom malo ?.Političari koji ništa ne rade imaju od 3 do 5 hiljada
- desni
#12275 Re: SDP
Zahvaljujući tome što se svašta kiseli po ladicama i jesmo u ovakvom stanju kao društvo nacionalno osviještenih građana.