Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Onda odes u obi ili slicno i kazes daj mi toliko i toliko ploca tih i tih mjera kantiraj ih i onda samo uzmes one drvene cepove i drvofix i udri sa sastavljanjem
ako ni jedno ni drugo ne pase odes u Siti mobile--nize bivse tvornice zice--nadjes nekog majstora stolara i on ti sve po mjerama napravi, na crno-naravno.
radi li jos fructas? ja sam kod njih narucivao dijelove za plocasti namjestaj... dam im crtez i ostale upute sto se tice busenja rupa, kantiranja, uglova i oni sve odrade...
Hajde vidjet ću.... mislio sam da negdje ima već gotovo proizvod obzirom da sam po jysku viđao te ladičar, te stol... mislio da ima i cipelar negdje...
gdje ima uzeti cicak material ali u vecim dimenzijama?
do sad sam samo nalazio male trake... treba mi malo veci dimenzija npr bar 7-10cm ...
ovako nesto
dingosp0 wrote:gdje ima uzeti cicak material ali u vecim dimenzijama?
do sad sam samo nalazio male trake... treba mi malo veci dimenzija npr bar 7-10cm ...
ovako nesto
ja ko radio mileva
sta cu kad znam gdje i to ima kupit--nema uzet u Svrakinom--nekih pedesetak metara prije trolejbuske iz pravca Mojmila.
putnik2107 wrote:Hajde vidjet ću.... mislio sam da negdje ima već gotovo proizvod obzirom da sam po jysku viđao te ladičar, te stol... mislio da ima i cipelar negdje...
domavija i ambyenta ako hoce jeftinije. iz svog iskustva ti govorim, ne uzimaj nista u jisku od namjestaja. smece nad smecem. kucne sitnice ok, peskiri i to, al police, ladice, stalci bjezi sto dalje...
putnik2107 wrote:Hajde vidjet ću.... mislio sam da negdje ima već gotovo proizvod obzirom da sam po jysku viđao te ladičar, te stol... mislio da ima i cipelar negdje...
domavija i ambyenta ako hoce jeftinije. iz svog iskustva ti govorim, ne uzimaj nista u jisku od namjestaja. smece nad smecem. kucne sitnice ok, peskiri i to, al police, ladice, stalci bjezi sto dalje...
Vidjeh u Robotu u Hrasnom na -1 cipelar u toj boji, pa pogledaj
Vidjeh u Robotu u Hrasnom na -1 cipelar u toj boji, pa pogledaj