Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Locked
Innovation

#12251 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Innovation »

Pedja Kojovic wrote:„Svakome ko iole prati karijeru ovog čovjeka je jasno da će njegova tajkunsko-klerikalna stranka nastaviti širenje fašistoidne retorike koju njegove dnevne novine bljuju po bosanskohercegovačkoj javnosti od osnivanja do danas“, stoji u saopštenju Naše stranke koje potpisuje Peđa Kojović, član Izvršnog odbora.

Kada bi gospodin Radončić češće govorio šta zaista misli i kada bi bolje baratao jezikom, građani i građanke BiH bi još jasnije vidjeli o kakvom se političaru zaista radi.

Ovako, iz njegovih polu-rečenica i polu-misli za sada samo naslućujemo primitivizam i strahote koje bi njegovo legalno i legitimno učešće u vlasti donijelo našoj zemlji.
Modernija verzija Pedja Kojovic
Pedja Kojovic wrote:SBB je u ideološkom smislu modernija verzija SDA,
SBB može učiniti puno više nego SDA u rješavanju etnički neutralnih problema.

Iz dosadasnjeg rada sa njihovim poslanicima u kantonu i u Domu naroda ja sam stekao utisak da je mogucnost za promjene na ekonomskom i socijalnom planu s njima (SBB) puno veca nego sa SDA
Utisci se mijenjaju, takav je zivot. :)
udrch

#12252 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by udrch »

-LIBERO- wrote:A da prvo sacekamo barem Pedjin osvrt na cijeli taj eventualni sporazum i koaliciju, ako vec necemo neki zvanicniji :D

Opet ista prica. Opet pljuvanje i cipelarenje a da niko skoro pa nista i ne zna. Niti da li postoje konkretni dogovori oko konkretnih stavki i programa..ni imena, nista se ne zna, a kamenovanje je krenulo :D

Ono sto je nejinteresantnije je da pojedinci koji prednjace u pljuvanju nisu ni blizu simpatizera, a da ne kazem glasaca, NS..cak sta vise, bas ti pojedinci koji apeluju da NS ostane principijelna (ko kaze na nije?), su bili najglasniji kada je NS ostala suzdrzana... prozivajuci ih da je najgore biti suzdrzan. :D

Sta bi se tek desilo da su usli u ovaj drugi blok sa SDA i SBiH i SDU..tek onda ogu misliti prozivke i pljuvanja :D

A o kakvom se trecem bloku masta?? Stanite mao, jel se to misli na zeljkinu stranku, koja i ne postoji jos, i na SDU koji je uletio u zagrljaj SDA na prvi mig?? E pa nesto mi ne djeluje da je grobar uopste price o tom bloku bas NS ;-)

Ne valja sa SDP i SBB, ne valja sa SDA, SBiH, SDU..ne valja biti SUZDRZAN... :D

Interesantno seciranje i to bas od strane ljudi koji su najvise resetali i pljuvali i Pedju i NS pred ove izbore. Mada nije ni interesantno, cisto je ocekivano..jer sta god da su ovi uradili, pojedinci bi visili na ovoj temi bljujuci zuc i kamenujuci NS kao najveci moguci problem ovoga grada i drzave..a ljudi nemaju sve skupa vise od 20 000 glasova. :-) :D
Daj malo opustite se, sem ako ovo pljuvanje nije iz razloga, a znam da kod nekih i jeste, sto svojom podrskom izbijaju mogucnost formiranja vlasti u gradu od strane ovog prvonapravljenoga bloka..a vidis ni Kljujic nece biti gradonacelnik. Ogromna steta, zaista.
ma ljudi vole da podjebavaju, pogotovo ako imaju napismeno neke tvrdnje kao što ih imaju za Peđu i njegovo mišljenje o Fahri sa kojim smo se moram reći svi mi složili, jedino nam sad nije jasno jeli Peđa i dalje isto misli o Fahri..
kakvih 20000 ti glasova NS-a spominješ?
pa SDA je u ove 4 gradske opštine dobila nešto malo preko 30000..jesi mislio možda 2000?
u čitavoj državi nisu izašli ni na 10000..
kojeime

#12253 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by kojeime »

Kad cete shvatiti da u politici nema principa. Samo interesi. Zasto bi NS bila drugacija?
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#12254 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by -LIBERO- »

pa SDA je u ove 4 gradske opštine dobila nešto malo preko 30000..jesi mislio možda 2000?
Ma ja, 250 glasova NS u 4 gradske opstine ;-) :D

Samo interesuje me sada, sta ce reci SDU jer ste im obecali mjesto gradonacelnika radi podrske i u kantonu i u gradu :D
Gradonacelnicko mjesto je nedostizno, sada cete im morati davati neke nove ponude, usluge i mjesta ... ;-)
dječak sa šibicama

#12255 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by dječak sa šibicama »

osrbih_do_groba wrote: Imas pravo na svoje misljenje, moje se bitno razlikuje tj. nek nije SDP a ko ce drugi sasvim mi je svejedno.
Ali nemas pravo vrijedjati. Izraze "seljacine i doslje" u ovom kontekstu ostavi za kucnu upotrebu jer imaj na umu da tim vjerojatno pogrdnim terminima nazivas vise od 30000 stanovnika cetiri sarajevske opcine.
Koliko oni paze da ne vrijedjaju druge, toliko pazim i ja.

Dosta brate vise i obzira, dodje u cekaonicu i preko reda, jos te gleda mrko ako mu sta kazes.

I on pametan, a ostali budale.

Pun mi vise kofer tog papanskog serifovskog ponasanja "ko jamio, jamio", i te price "nemoj vrijedjati, pazi sta govoris, nije lijepo".
emanacija

#12256 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by emanacija »

-LIBERO- wrote:

Samo interesuje me sada, sta ce reci SDU jer ste im obecali mjesto gradonacelnika radi podrske i u kantonu i u gradu :D
Gradonacelnicko mjesto je nedostizno, sada cete im morati davati neke nove ponude, usluge i mjesta ... ;-)
Neka ga imenuju u Upravni odbor "Bakija".
kojeime

#12257 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by kojeime »

dječak sa šibicama wrote:
osrbih_do_groba wrote: Imas pravo na svoje misljenje, moje se bitno razlikuje tj. nek nije SDP a ko ce drugi sasvim mi je svejedno.
Ali nemas pravo vrijedjati. Izraze "seljacine i doslje" u ovom kontekstu ostavi za kucnu upotrebu jer imaj na umu da tim vjerojatno pogrdnim terminima nazivas vise od 30000 stanovnika cetiri sarajevske opcine.
Koliko oni paze da ne vrijedjaju druge, toliko pazim i ja.

Dosta brate vise i obzira, dodje u cekaonicu i preko reda, jos te gleda mrko ako mu sta kazes.

I on pametan, a ostali budale.

Pun mi vise kofer tog papanskog serifovskog ponasanja "ko jamio, jamio", i te price "nemoj vrijedjati, pazi sta govoris, nije lijepo".
Pa i nije lijepo vrijedjati, nije civilizovano i pristojno, ali isto tako uvreda je zivjeti u kuci koju si sagradio bez dozvole. Uvreda je to za civilizovane ljude koji misle da je jedno od civilizacijskih dostignuca modernog i inteligentnog covjeka to da ako smo se dogovorili da imamo neka pravla ponasanja i zivota, onda ta pravila i postujemo, a ne kada nam odgovara da ih ne postujemo.

Medjutim, to nije tema.

Moze i biti tema. Ja jedva cekam nacelnika opstine koji ce slati inspektore da malo setaju umjesto da sjede u kancelarijama, pa kada vide da se gradi objekat na mjestu za koje znaju da nije izdata dozvola, da taj objekat sruse prije nego sto onaj ko ga gradi ulozi veliki novac da objekat zavrsi, pa tek onda da ga ruse. Ili jos gore, da kao i sada kazu, pa jeste nelegalno izgradjen, ali ne mozemo sada rusiti, siromah potrosio puno novca da izgradi a jos je uz to (pa sada ide neki od pateticnih izgovora da je bisi borac, RVI, iz sehidske porodice, itd. kao da za njih ne trebaju vaziti zakoni). Ako bi nesto slicno mogli obecati iz NS-a, ja bih ozbiljno razmislio da im dam glas na slijedecim lokalnim izborima. Ili za ono ruglo na Alipasinom, zgrada Volving, da na primjer kazu posto nije zavrsena u razumnom rou da mora da se rusi, zemljiste dovede u prvobitno stanje, i da se novac vrati onome ko je kupio zemljiste a zemljiste pnovo postane Opstinko. Kao sto postoji zakon koji dozvoljava da ako ima poljoprivredno zemljiste koje vlasnik ne obradjuje da se to zemljiste da na koristenje nekome drugom (vlasnik ostajke vlasnik ,ali neko drugi koristi za ono za sta je namijenjeno), moglo bi se uraditi slicno sa zemljistem koje je neko kupio pa ostao bez novca i sada to nikome ne koristi jer vlasnik nema novca da zavrsi zapoceto. Neka se zemljiste i novac ponovo razmijene u suproptnim smjerovima i to zemljiste onda proda nekome ko ima novac da zavrsi sta zapocne, ili, jos bolje nparavi neki javni prostor, parl ili slicno koji ce koristiti svima. Da uslov da se mora zavrsiti ono zbog cega je zemljiste kupljeno i to staviti u funkciju u nekom razumnom roku (rok odredge strucnjaci) mora biti u ugovoru koji kupac potpise kada kupi opstinsko zemljiste. U suprotno se ugovor raskida i vraca zemljiste i novac, i to novac onoliko koliko je zemljiste placeno. AKo poraste vrijednost zemljista to nema veze, kupac dobij povrat onoliko koliko je platio. To da kupac ozbiljo pridje poslu i da se ne zeza sa opstinom :) Takvog nacelnika ako ponudi NS, na slijedecim pstinskim izborima imaju moj glas.

A ovi inspektori, pa recimo ja nacelnik, kazem inspektorima da rade kao sto sam gore opisao i poslije nekog vremena uzmem spisak lokacija, obidjem i ako vidim da na nekoj od lokacija se gradnja ipak nastavlja, onda mi svi inspektori dobiju otkaz jer ne rade svoj posao. To bi ih trebalo ubijediti da rade a i sprijecio bi korupciju inspektora :)

Dosta vise price.
luckylaka

#12258 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by luckylaka »

Naša stranka, SDP i SBB dogovorili izbor gradonačelnika Sarajeva*****Kako kaze ona stara,,nasla krpa zakrpu,,e moj Pedja,moj Pedja kako zacas izgubis 12 glasova
Josko Domorocki

#12259 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Josko Domorocki »

luckylaka wrote:Naša stranka, SDP i SBB dogovorili izbor gradonačelnika Sarajeva*****Kako kaze ona stara,,nasla krpa zakrpu,,e moj Pedja,moj Pedja kako zacas izgubis 12 glasova
Budzet gradonacelnika mizernih 26 mil :-) BANDA :twisted:
Corto Maltese

#12260 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Corto Maltese »

-LIBERO- wrote:A da prvo sacekamo barem Pedjin osvrt na cijeli taj eventualni sporazum i koaliciju, ako vec necemo neki zvanicniji :D

Opet ista prica. Opet pljuvanje i cipelarenje a da niko skoro pa nista i ne zna. Niti da li postoje konkretni dogovori oko konkretnih stavki i programa..ni imena, nista se ne zna, a kamenovanje je krenulo :D

Ono sto je nejinteresantnije je da pojedinci koji prednjace u pljuvanju nisu ni blizu simpatizera, a da ne kazem glasaca, NS..cak sta vise, bas ti pojedinci koji apeluju da NS ostane principijelna (ko kaze na nije?), su bili najglasniji kada je NS ostala suzdrzana... prozivajuci ih da je najgore biti suzdrzan. :D

Sta bi se tek desilo da su usli u ovaj drugi blok sa SDA i SBiH i SDU..tek onda ogu misliti prozivke i pljuvanja :D

A o kakvom se trecem bloku masta?? Stanite mao, jel se to misli na zeljkinu stranku, koja i ne postoji jos, i na SDU koji je uletio u zagrljaj SDA na prvi mig?? E pa nesto mi ne djeluje da je grobar uopste price o tom bloku bas NS ;-)

Ne valja sa SDP i SBB, ne valja sa SDA, SBiH, SDU..ne valja biti SUZDRZAN... :D

Interesantno seciranje i to bas od strane ljudi koji su najvise resetali i pljuvali i Pedju i NS pred ove izbore. Mada nije ni interesantno, cisto je ocekivano..jer sta god da su ovi uradili, pojedinci bi visili na ovoj temi bljujuci zuc i kamenujuci NS kao najveci moguci problem ovoga grada i drzave..a ljudi nemaju sve skupa vise od 20 000 glasova. :-) :D
Daj malo opustite se, sem ako ovo pljuvanje nije iz razloga, a znam da kod nekih i jeste, sto svojom podrskom izbijaju mogucnost formiranja vlasti u gradu od strane ovog prvonapravljenoga bloka..a vidis ni Kljujic nece biti gradonacelnik. Ogromna steta, zaista.
Peđa se davno osvrnuo:
„Svakome ko iole prati karijeru ovog čovjeka (Fahrudina Radončića) je jasno da će njegova tajkunsko-klerikalna stranka nastaviti širenje fašistoidne retorike koju njegove dnevne novine bljuju po bosanskohercegovačkoj javnosti od osnivanja do danas“,
Kada bi gospodin Radončić češće govorio šta zaista misli i kada bi bolje baratao jezikom, građani i građanke BiH bi još jasnije vidjeli o kakvom se političaru zaista radi.
Ovako, iz njegovih polu-rečenica i polu-misli za sada samo naslućujemo primitivizam i strahote koje bi njegovo legalno i legitimno učešće u vlasti donijelo našoj zemlji.
A i predsjedništvo stranke se osvrnulo: http://www.klix.ba/vijesti/bih/nasa-str ... /121108167
Sad, to što osvrti izgledaju kao da su došli sa dva kraja svijeta je malo nedoreć...
Pedja Kojovic

#12261 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Pedja Kojovic »

Nadam se da cu u toku naci vremena da odgovorim na pojedinacna pitanja, a za sada samo ovo...

Predsjednistvo je sinoc kasno - nakon sto je pregovaracki tim u proteklih nekoliko dana razgovarao sa svim strankam/blokovima u gradu - donijelo odluku da je nacelni dogovor sa SDP-SBB blokom o izboru opcinskih i gradskih vjecnika/ca, predsjedavajucim i gradskoj upravi prihvatljiv za NS jer reflektuje nas izborni rezultat u gradu.
Radi se uglavnom i inzinjeringu za izbor gradskog vijeca. Sada je izvjesno da ce NS imati zamjenicu gradonacelnika.(Nisu dogovorena konkretna imena nego samo nacela izbora). Dogovor ne sadrzi principe o zajednickom djelovanju nakon izbora gradonacelnika niti o saradnji na drugim nivoima vlasti.Nasa dva ili tri vjecnika u GV su grupacija koja objema stranama (SDP-SDA) nedostaju da bi imale potrebnu vecinu.

p.k.
p.s.
Penzioneri su vec "usisani" od strane SDA.
Za i Protiv

#12262 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Za i Protiv »

luckylaka wrote:Naša stranka, SDP i SBB dogovorili izbor gradonačelnika Sarajeva*****Kako kaze ona stara,,nasla krpa zakrpu,,e moj Pedja,moj Pedja kako zacas izgubis 12 glasova
Opet kme, kme... :-)
NS bi bila dobra da je sa SDA i SBiH, ili eventualno suzdrzana.
Ako bilo ko drugi osim ove gore dvije stranke ide u vlast oni su odmah rusioci drzave, rade protiv Bosnjaka, iznevjerili su principe, nasli zakrpe, nikad vise za njih, itd....
Za i Protiv

#12263 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Za i Protiv »

Pedja Kojovic wrote:Nadam se da cu u toku naci vremena da odgovorim na pojedinacna pitanja, a za sada samo ovo...

Predsjednistvo je sinoc kasno - nakon sto je pregovaracki tim u proteklih nekoliko dana razgovarao sa svim strankam/blokovima u gradu - donijelo odluku da je nacelni dogovor sa SDP-SBB blokom o izboru opcinskih i gradskih vjecnika/ca, predsjedavajucim i gradskoj upravi prihvatljiv za NS jer reflektuje nas izborni rezultat u gradu.
Radi se uglavnom i inzinjeringu za izbor gradskog vijeca. Sada je izvjesno da ce NS imati zamjenicu gradonacelnika.(Nisu dogovorena konkretna imena nego samo nacela izbora). Dogovor ne sadrzi principe o zajednickom djelovanju nakon izbora gradonacelnika niti o saradnji na drugim nivoima vlasti.Nasa dva ili tri vjecnika u GV su grupacija koja objema stranama (SDP-SDA) nedostaju da bi imale potrebnu vecinu.

p.k.
p.s.
:thumbup: Cestitke!
Biti vjecita opozicija, ili suzdrzan znaci da NS nikada nece izaci iz okvira sarajevsko-mahalske stranke. Vrijeme je da NS postane prava bh stranka i da pocnu djelovati na citavom prostoru drzave.
VjecitiStudent

#12264 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by VjecitiStudent »

Za i Protiv wrote:
Pedja Kojovic wrote:Nadam se da cu u toku naci vremena da odgovorim na pojedinacna pitanja, a za sada samo ovo...

p.k.
p.s.
Biti vjecita opozicija, ili suzdrzan znaci da NS nikada nece izaci iz okvira sarajevsko-mahalske stranke. Vrijeme je da NS postane prava bh stranka i da pocnu djelovati na citavom prostoru drzave.
Dugacka je lista malih bh. stranaka koje su bile jednokratna pomoc pri formiranju nekakve vlasti da bi poslije zauvijek nestale iz vlasti.
A suvisno je dokazivati koliko je uzaludna i nepotrebna gradska uprava Sarajeva "vlast".

Mada, zgodno moze posluziti da se upotpune facebook statusi :evil:
agent_zero

#12265 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by agent_zero »

Za i Protiv wrote:
Opet kme, kme... :-)
NS bi bila dobra da je sa SDA i SBiH, ili eventualno suzdrzana.
Ako bilo ko drugi osim ove gore dvije stranke ide u vlast oni su odmah rusioci drzave, rade protiv Bosnjaka, iznevjerili su principe, nasli zakrpe, nikad vise za njih, itd....
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
VjecitiStudent

#12266 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by VjecitiStudent »

p.k.
p.s.
Sad neki penzioner bloguje "Fahro je usisao NS"

PS. Za tvoju informaciju, vasa "nepoznata zamjenica gradonacelnika" je vec otkaz dala na svom trenutnom poslu, toliko je cijeli aranzman neocekivan.
The BEN10

#12267 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by The BEN10 »

Innovation wrote:
Pedja Kojovic wrote:„Svakome ko iole prati karijeru ovog čovjeka je jasno da će njegova tajkunsko-klerikalna stranka nastaviti širenje fašistoidne retorike koju njegove dnevne novine bljuju po bosanskohercegovačkoj javnosti od osnivanja do danas“, stoji u saopštenju Naše stranke koje potpisuje Peđa Kojović, član Izvršnog odbora.
Modernija verzija Pedja Kojovic
Pedja Kojovic wrote:SBB je u ideološkom smislu modernija verzija SDA,
SBB može učiniti puno više nego SDA u rješavanju etnički neutralnih problema.

Iz dosadasnjeg rada sa njihovim poslanicima u kantonu i u Domu naroda ja sam stekao utisak da je mogucnost za promjene na ekonomskom i socijalnom planu s njima (SBB) puno veca nego sa SDA
Utisci se mijenjaju, takav je zivot. :)

Toliko o principijelnosti... :SmajliKojiPovraća
VjecitiStudent wrote:PS. Za tvoju informaciju, vasa "nepoznata zamjenica gradonacelnika" je vec otkaz dala na svom trenutnom poslu, toliko je cijeli aranzman neocekivan.
Opa-la ! :-D
Ma jel' to moguće - da se to nije dogodilo spletom okolnosti: možda je žena dala otkaz jer je dobila posao u firmi sa boljom platom, a u međuvremenu se poklopilo da je kandiduju za zamjenicu !? :D :D :D
Last edited by The BEN10 on 09/11/2012 08:29, edited 1 time in total.
emanacija

#12268 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by emanacija »

Za i Protiv wrote:
:thumbup:
al_akhisari

#12269 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by al_akhisari »

„Svakome ko iole prati karijeru ovog čovjeka je jasno da će njegova tajkunsko-klerikalna stranka nastaviti širenje fašistoidne retorike koju njegove dnevne novine bljuju po bosanskohercegovačkoj javnosti od osnivanja do danas“, stoji u saopštenju Naše stranke koje potpisuje Peđa Kojović, član Izvršnog odbora.

Kada bi gospodin Radončić češće govorio šta zaista misli i kada bi bolje baratao jezikom, građani i građanke BiH bi još jasnije vidjeli o kakvom se političaru zaista radi."

...naletih na ovaj citat, navodno izrečen s Vaše strane, o gospodinu radončiću; s obzirom da moje pitanje ima veze sa navedenim, želio bih pitati da li je navedeni citat zaista i vjerodostojan i izrečen od strane Vas ili neke druge osobe iz rukovodstva stranke!?

...ukoliko je odgovor potvrdan, zanima me razlog zbog kojeg ulazite u koaliciju sa strankama na čijem se čelu nalaze ovakve ličnosti, i da li mislite da kao stranka koja ulazi u jednu ovakvu priču, zaista može učiniti konkretne stvari i poteze na poboljšanju stanja, s obzirom na vaše realne kapacitete i mogućnosti kao stranke!? nadam se da razlog nije nakakvo mjesto zamjenika gradonačelnika;

...naravno, ne isključujem niti promjenu razmišnjanja i stavova o određenim temama ili osobama, uključujući i osobu u pitanju, kao razlog; kako reče joseph joubert, "oni koji nikada ne mijenjaju mišljenje, vole sebe više nego istinu" :bih:
sase.ba

#12270 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by sase.ba »

Kakvo licemjerstvo NS, jučer onako o SDP-u i Radončiću a danas kao nije ništa bitno jer ćemo dobiti mjesto zamjenika gradonačelnika. Žalosno je kako ove male stranke ne mogu da odole prvoj ponudi za ulazak u vlast. Kakva nedosljednost, šta očekujete na narednim izborima, da raja zaboravi šta ste pricali a šta radili. To se u narodu zove kurvanje, laganje i licemjerstvo i to dugoročno ne donosi dobro.
Doktor29

#12271 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Doktor29 »

emanacija wrote:
Za i Protiv wrote:
:thumbup:
Nasli su preko neke marginalne funkcije zamjenice gradonacelnika da se ukljuce u vlast, time tek postaju mahalska stranka
Kolt12

#12272 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Kolt12 »

p.k.
p.s.
ili ukratko u jednoj recenici, "cestitajte nam, upravo smo postali jedna od mnogih jeftino prodanih politickih drolja u BiH".

Ali nije sve crno, radi se iskljucivo o seksu bez ljubljenja.
Doktor29

#12273 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Doktor29 »

VjecitiStudent wrote:

p.k.
p.s.
Sad neki penzioner bloguje "Fahro je usisao NS"

PS. Za tvoju informaciju, vasa "nepoznata zamjenica gradonacelnika" je vec otkaz dala na svom trenutnom poslu, toliko je cijeli aranzman neocekivan.
Ici na ovaj nacin opisati poziciju neku stranku a pri tome ne biti u nista drugacijoj poziciji je :-) :-)
miki.ba

#12274 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by miki.ba »

sase.ba wrote:Kakvo licemjerstvo NS, jučer onako o SDP-u i Radončiću a danas kao nije ništa bitno jer ćemo dobiti mjesto zamjenika gradonačelnika. Žalosno je kako ove male stranke ne mogu da odole prvoj ponudi za ulazak u vlast. Kakva nedosljednost, šta očekujete na narednim izborima, da raja zaboravi šta ste pricali a šta radili. To se u narodu zove kurvanje, laganje i licemjerstvo i to dugoročno ne donosi dobro.
Kolko se ja sjecam oni su odbili vec jednu ponudu, cini mi se bolju od ove.
Ne vole SDA štaš...
rimac

#12275 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by rimac »

Pedja, mislim da ste dobro krenuli. Uvijek sam vjerovao u vaš "treći put", niti nacionalne stranke ali ni lažna socijaldemokratija. Ako se ovo pokaže tačnim, da idete s Radončićem i Lagumdžijom, i od mene gubite glas. A imali ste ga od svog osnivanja. NIje to samo moj glas. Znate, supruga će, iako fakultetski obrazovana, uvijek prije glasanja pitati, A za koga ću?. Punica slijedi, moj otac....

Molim vas ne gasite nadu hiljadama nas koji očekuju da vi budete nešto novo, doslovno treći put, na političkoj sceni. Hoćete li i kad doći na vlast i donijeti promjene, nije ono što nas dovodi do ludila. Jer nada postoji. Ali u ekipi s ovima, ta nada nestaje.

Da dodam ovo. Vama kao uopće nije bitna ova komunikacija na forumu. Kao da vam nije bitno da glasač po glasač izjavljuje da neće više glasati za vas. Uozbiljite se. Ja vam kažem da ako ostanete s ovim dvojcem, na idućim izborima ćete i u Sarajevu imati puno manje glasova.

Ne kažem da idete ni sa SDA, nego sjedite gdje sjedite i poradite na ujedinjavaju istinskog pravog lijevog centra.
Last edited by rimac on 09/11/2012 08:49, edited 1 time in total.
Locked