Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Meni nece nikad biti jasno zasto parkiraju na trotoaru pored haustora a bukvalno 10 metara od tog mjesta ima parking sa minimalno 5 slobodnih mjesta u skoro svakom trenutku
Ako je zakon jednak za sve... Law&Order Coffee Time
Hahaha...ovi u ovom dzipu majke mi popise svu kafu na dobrinji...jarane njih 3-4 od pekare do kafane...svaki ubogi dan...pa ima li iko njihov sef, nadlezni bilo ko da im kaze halo momci, ajmo malo radit...red je...
Ovamo im se ljudi rokaju zbog parkinga...dilaju se kilogrami gudre...
Al heeej nek su oni njima dzipcinu kupili...i jebem ti ne bi im ni kengurko dao...gleaj im dzipcine i dje ce oni sa ovim...parkiraj u hlad i na kafu.
supercali wrote:Meni nece nikad biti jasno zasto parkiraju na trotoaru pored haustora a bukvalno 10 metara od tog mjesta ima parking sa minimalno 5 slobodnih mjesta u skoro svakom trenutku
Zato sto su seljacine - papci - i prije svega, zato sto mogu!
Nabucco wrote:Da ne otvaram novu temu, i ova ima veze sa parkingom. Zanima me kakva je situacija sa parkingom u Zenici. Zanima me dio oko Gradske arene, na internetu sam jedino našao da ima bruka parking mjesta (preko 1500) i da je nesto vani nesto ispod zemlje, zanima me da li se placa, ako se placa koliko ? LP
Nadzemni dio ti je dzabaluka, vidim da te neiskustvo nije skontao, pa reko da uljetim
Nabucco wrote:Da ne otvaram novu temu, i ova ima veze sa parkingom. Zanima me kakva je situacija sa parkingom u Zenici. Zanima me dio oko Gradske arene, na internetu sam jedino našao da ima bruka parking mjesta (preko 1500) i da je nesto vani nesto ispod zemlje, zanima me da li se placa, ako se placa koliko ? LP
Nadzemni dio ti je dzabaluka, vidim da te neiskustvo nije skontao, pa reko da uljetim
Hvala bio sam već, napravio sam džaba frku na forumu . Ogroman broj parking mjesta oko arene, cak sam parkirao u onaj vanjski natkriveni dio, i tu je džaba.
Hvala bio sam već, napravio sam džaba frku na forumu . Ogroman broj parking mjesta oko arene, cak sam parkirao u onaj vanjski natkriveni dio, i tu je džaba.
Imas temu Zenicani,sta god treba, pitaj tamo. Dobrodosao
C faza jutros prolazim kad u smetljarniku uredno parkiran neki crveni auto nisam vidio koje je i zenska neka nosi stvari vjerovatno na more idu sta li nebitno
Inace kad prolazim pored te zgrade i haustora nikad nisam primjetio otvorena vrata smetljarnika
Je li moguce da je covjek to prisvojio i napravio garazu?
supercali wrote:C faza jutros prolazim kad u smetljarniku uredno parkiran neki crveni auto nisam vidio koje je i zenska neka nosi stvari vjerovatno na more idu sta li nebitno
Inace kad prolazim pored te zgrade i haustora nikad nisam primjetio otvorena vrata smetljarnika
supercali wrote:C faza jutros prolazim kad u smetljarniku uredno parkiran neki crveni auto nisam vidio koje je i zenska neka nosi stvari vjerovatno na more idu sta li nebitno
Ovdje koliko vidim sklonio ga valjda snijeg fazoni i izgleda da je otkljucan taj smetljarnik al ovaj izgleda zakljuca kao da je garaza
Uprkos silnim zabranama , već godinama su se nekažnjeno parkirali automobili na Skenderiji u ulici u koju se kod Gorenje nebodera skrene prema vatrogascima.
(ulica Fehima efendije Čurčića).
Konačno je ta ulica u posljednjih par dana "čista" od autmobila.
Konačno
Last edited by sabina1 on 08/08/2015 20:54, edited 1 time in total.