HS kablovska
Moderator: anex
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#12252 Re: HS kablovska
hehehheeh opet ce nas sjebati da ne mozemo gledati Dzeku jer ce vjerovatno ukinuti Arene ili ce ih staviti u poseban paket. TM su zestoki suftovi sto se tice kanala i HS se tu bas gospodksi ponasao. AKO je TM imao SK HS je imao Arene i to u standardnom digitalnom paketu i obicne i HD a ovi suftovi SK HD imaju posebno. U svakom slucaju trebali bi pretplatnici HS-a imati neko pravo na izbor jer smo sklopili ugovore na ovo sto nudi HS.
- Cornholio_
#12253 Re: HS kablovska
Arene mozemo halaliti
Nema od toga nista
Nema od toga nista
-
soha96
#12254 Re: HS kablovska
Kakve crne arene ljudi, pa sta se tu ima gledati. Smece od kanala, bukvalno sve najbolje iz svake sportske grane je na SK. Najjace fudbalske lige(EPL i Primera), NBA i Euroliga, svi najveci teniski turniri + Wimbledone, NHL, F1 itd itd.
Bukvalno sve na Sport Klubu. Jedina stvar na Areni je ta nasa drugorazredna liga i Liga Prvaka koju mozete gledati na drzavnim kanalima.
Bukvalno sve na Sport Klubu. Jedina stvar na Areni je ta nasa drugorazredna liga i Liga Prvaka koju mozete gledati na drzavnim kanalima.
-
kakaljin
#12255 Re: HS kablovska
A italijanska liga gdje igraju dva nasa igracasoha96 wrote:Kakve crne arene ljudi, pa sta se tu ima gledati. Smece od kanala, bukvalno sve najbolje iz svake sportske grane je na SK. Najjace fudbalske lige(EPL i Primera), NBA i Euroliga, svi najveci teniski turniri + Wimbledone, NHL, F1 itd itd.
Treba da u ponudi bude i arene i sport klub, pa da svako ima izbor da gleda sta hoce, a ne da je primoran da gleda jedno, a ne moze drugo.
- perfect_guy
#12256 Re: HS kablovska
uz bitnu razliku, arena prenosi sve utakmice lige prvaka, kao i evropske lige, a na našim televizijama imaš jednu utakmicu dnevnosoha96 wrote:Kakve crne arene ljudi, pa sta se tu ima gledati. Smece od kanala, bukvalno sve najbolje iz svake sportske grane je na SK. Najjace fudbalske lige(EPL i Primera), NBA i Euroliga, svi najveci teniski turniri + Wimbledone, NHL, F1 itd itd.
-
soha96
#12257 Re: HS kablovska
Tu jednu utakmicu Rome sedmicno mozes pogledati i na internetu a Italijansku ligu necu ni komentarisati. Taj jad od fudbala ne bih gledao za pare osim naravno Rominih utakmica iz poznatih razloga.
Uzimajuci u obzir i tu Ligu Prvaka ponuda Sport Kluba je i dalje visestruko obimnija i kvalitetnija. Ma neuopredivo kvalitetniji kanal za svakog ozbiljnog pratioca sporta.
Uzimajuci u obzir i tu Ligu Prvaka ponuda Sport Kluba je i dalje visestruko obimnija i kvalitetnija. Ma neuopredivo kvalitetniji kanal za svakog ozbiljnog pratioca sporta.
- Maharadza
#12258 Re: HS kablovska
Sve Arene na jednom mjestu:soha96 wrote:Tu jednu utakmicu Rome sedmicno mozes pogledati i na internetu a Italijansku ligu necu ni komentarisati. Taj jad od fudbala ne bih gledao za pare osim naravno Rominih utakmica iz poznatih razloga.
http://torrent-tv.ru/category.php?cat=4 - besplatno!
Za android uređaje: http://www.vidsoftware.ru/
JOš ako se registrujete (besplatno - izmislite podatke o sebi), dobijete još više sportskih kanala!
-
kakaljin
#12259 Re: HS kablovska
Maharadza wrote:Sve Arene na jednom mjestu:soha96 wrote:Tu jednu utakmicu Rome sedmicno mozes pogledati i na internetu a Italijansku ligu necu ni komentarisati. Taj jad od fudbala ne bih gledao za pare osim naravno Rominih utakmica iz poznatih razloga.
JOš ako se registrujete (besplatno - izmislite podatke o sebi), dobijete još više sportskih kanala!
Kako neki nece da shvate da neki ne zele da gledaju kanale preko strima vec fino na tv-u u programskoj semi operatera u drzavi. Kada vec postoji kanal koji je otkupio prava za prenos tog sadrzaja u drzavi.
- Maharadza
#12260 Re: HS kablovska
Pa te kanale i gledam - Arene (otvori link gore)!kakaljin wrote:Maharadza wrote:Sve Arene na jednom mjestu:soha96 wrote:Tu jednu utakmicu Rome sedmicno mozes pogledati i na internetu a Italijansku ligu necu ni komentarisati. Taj jad od fudbala ne bih gledao za pare osim naravno Rominih utakmica iz poznatih razloga.
Kako neki nece da shvate da neki ne zele da gledaju kanale preko strima vec fino na tv-u u programskoj semi operatera u drzavi. Kada vec postoji kanal koji je otkupio prava za prenos tog sadrzaja u drzavi.
Dalje, logično da i ja LP gledam na telki - 'si čuo za HMDI?
-
kakaljin
#12261 Re: HS kablovska
Procitaj ponovo sta sam napisao, ako te kanale listas preko daljinskog od tv-a ili stb-a onda uredu.Maharadza wrote:Pa te kanale i gledam - Arene (otvori link gore)!kakaljin wrote:Maharadza wrote:
Sve Arene na jednom mjestu:
Kako neki nece da shvate da neki ne zele da gledaju kanale preko strima vec fino na tv-u u programskoj semi operatera u drzavi. Kada vec postoji kanal koji je otkupio prava za prenos tog sadrzaja u drzavi.![]()
Dalje, logično da i ja LP gledam na telki - 'si čuo za HMDI?
-
The Realist
#12262 Re: HS kablovska
Meni odgovara zamjena modula za reciever, jer mi je daljinski na TV-u otišao i sviđa mi se što reciever sve posloži, tako da ako valjaju, neću se žaliti.
Ali isto tako imam njihov modem (i to onaj za telefon što ide), pa ći morati tražiti nešto da mi u zamjenu daju, što će naravno moje vlasništvo postati.
Ali isto tako imam njihov modem (i to onaj za telefon što ide), pa ći morati tražiti nešto da mi u zamjenu daju, što će naravno moje vlasništvo postati.
- fortaleza
#12263 Re: HS kablovska
Zar samo Džeko uvjetuje tvoje sportske afinitete?lolhrasno38 wrote:Ja sam bio zadovoljan HS-om i netom i TV mada naravno falili su mi SK dok je Dzeko igrao a sad me zaboli ona stvar i volio bih vise da ostanu Arene. Medjutim puno svijeta gleda pinkove kanale (mislim na filmske) i sad ih vise nece biti a uz to TM usluge su skuplje i to bezobrazno skuplje. HD kanali su isto tako bezobrazno rasporedjeni dok si kod HS-a imao sve HD osim HBO. Meni se licno ne svidja prelazak na TM i sto je najgore kupio sam sve uredjaje (karticu, modem i digitalni receiver) pa me interesuje sta cu sad sa tim.
- hrasno38
#12264 Re: HS kablovska
Uglavnom da...svojevremeno sam gledao i Misketa i to je to. Ja nisam od onih koji navijaju za neki strani klub osim sto sam simpatizer svih klubova gdje igraju nasi igraci.fortaleza wrote:Zar samo Džeko uvjetuje tvoje sportske afinitete?lolhrasno38 wrote:Ja sam bio zadovoljan HS-om i netom i TV mada naravno falili su mi SK dok je Dzeko igrao a sad me zaboli ona stvar i volio bih vise da ostanu Arene. Medjutim puno svijeta gleda pinkove kanale (mislim na filmske) i sad ih vise nece biti a uz to TM usluge su skuplje i to bezobrazno skuplje. HD kanali su isto tako bezobrazno rasporedjeni dok si kod HS-a imao sve HD osim HBO. Meni se licno ne svidja prelazak na TM i sto je najgore kupio sam sve uredjaje (karticu, modem i digitalni receiver) pa me interesuje sta cu sad sa tim.
- Maharadza
#12265 Re: HS kablovska
A Muhamed i Asmir ti ništa ne znače?!hrasno38 wrote:Uglavnom da...svojevremeno sam gledao i Misketa i to je to. Ja nisam od onih koji navijaju za neki strani klub osim sto sam simpatizer svih klubova gdje igraju nasi igraci.fortaleza wrote:Zar samo Džeko uvjetuje tvoje sportske afinitete?lolhrasno38 wrote:Ja sam bio zadovoljan HS-om i netom i TV mada naravno falili su mi SK dok je Dzeko igrao a sad me zaboli ona stvar i volio bih vise da ostanu Arene. Medjutim puno svijeta gleda pinkove kanale (mislim na filmske) i sad ih vise nece biti a uz to TM usluge su skuplje i to bezobrazno skuplje. HD kanali su isto tako bezobrazno rasporedjeni dok si kod HS-a imao sve HD osim HBO. Meni se licno ne svidja prelazak na TM i sto je najgore kupio sam sve uredjaje (karticu, modem i digitalni receiver) pa me interesuje sta cu sad sa tim.
- hrasno38
#12266 Re: HS kablovska
Nisam rekao da mi ne znace ali ih ne gledam...svako ima svoje ljubimce i pravo da odabere sta ce gledati.Maharadza wrote:A Muhamed i Asmir ti ništa ne znače?!
- Maharadza
#12267 Re: HS kablovska
Ma ložim te ba, i ja ih sve pratim!hrasno38 wrote:Nisam rekao da mi ne znace ali ih ne gledam...svako ima svoje ljubimce i pravo da odabere sta ce gledati.Maharadza wrote:A Muhamed i Asmir ti ništa ne znače?!
A slažem se da će biti zanimljivo pratiti Romu ove sezone jer ipak igraju 2 ponajbolja naša igrača iz repke, i jedini koji su standardni prvotimci, nažalost!
- hrasno38
#12268 Re: HS kablovska
Doduse Besica sve i da hocu ne mogu gledati kad je 90% sezone proveo na klupi:)Maharadza wrote:Ma ložim te ba, i ja ih sve pratim!hrasno38 wrote:Nisam rekao da mi ne znace ali ih ne gledam...svako ima svoje ljubimce i pravo da odabere sta ce gledati.Maharadza wrote:A Muhamed i Asmir ti ništa ne znače?!![]()
A slažem se da će biti zanimljivo pratiti Romu ove sezone jer ipak igraju 2 ponajbolja naša igrača iz repke + čini se jedina ekipa u Italiji koja bi mogla parirati Juventusu, i jedini koji su standardni prvotimci, nažalost!
- Klavikula
#12269 Re: HS kablovska
danas mi rece jedan bivsi zaposlenik HS-a (neki dan dobio otkaz, kao i jos dosta drugih) da od prvog septembra Telemah pusta svoju programsku semu. dakle, od utorka.
sto se SK i Arena tice, SK ima daleko bolju ponudu. jedina prednost Arena jeste sve utakmice LP, ova nasa liga i sad eto Roma. najbolje utakmice LP prenosi BHT i OBN tako da oni bez Arene u svakom slucaju nisu zakinuti. ta ne mozes 5 utakmica odjednom gledati
a i nasa liga je na BHT-u. generalno, stvar ukusa. neko voli ovo neko ono. najbolja opcija bi bila da ima sve u ponudi, ali sto se mene licno tice preferiram SK. Englezi, Barca i Real, malo reprezentacije, malo tenisa i Euroliga. Bajern i Borusija na Eurosportu.
sto se SK i Arena tice, SK ima daleko bolju ponudu. jedina prednost Arena jeste sve utakmice LP, ova nasa liga i sad eto Roma. najbolje utakmice LP prenosi BHT i OBN tako da oni bez Arene u svakom slucaju nisu zakinuti. ta ne mozes 5 utakmica odjednom gledati
-
sabanss
#12270 Re: HS kablovska
Ma ja, samo sto Arene imaju u HD-u mimo dodatnih paketa, meni se gleda i LP i talijanska liga i nasa liga. To uopste nije gledljivo u signalu kakav pruza BHT. Takodjer moj CI modul koji sam kupio moze komotno u smece...Klavikula wrote:danas mi rece jedan bivsi zaposlenik HS-a (neki dan dobio otkaz, kao i jos dosta drugih) da od prvog septembra Telemah pusta svoju programsku semu. dakle, od utorka.
sto se SK i Arena tice, SK ima daleko bolju ponudu. jedina prednost Arena jeste sve utakmice LP, ova nasa liga i sad eto Roma. najbolje utakmice LP prenosi BHT i OBN tako da oni bez Arene u svakom slucaju nisu zakinuti. ta ne mozes 5 utakmica odjednom gledatia i nasa liga je na BHT-u. generalno, stvar ukusa. neko voli ovo neko ono. najbolja opcija bi bila da ima sve u ponudi, ali sto se mene licno tice preferiram SK. Englezi, Barca i Real, malo reprezentacije, malo tenisa i Euroliga. Bajern i Borusija na Eurosportu.
Sto se mene tice ja otkazujem HS i necu docekati 01.09. gledajuci Telemach...
- Benq
#12271 Re: HS kablovska
http://www.hs-hkb.ba/novosti/Poštovani korisnici,
Kako bi se što bolje prilagodili vašem vremenu, obavještavamo vas da će od 01.09.2015. godine naš korisnički servis u Sarajevu – Radnička bb raditi u novim terminima:
Radno vrijeme naplatne službe je svaki radni dan od 08:00h do 18:00h, subotom od 08:00 do 15:00h.
Radno vrijeme korisničkog servisa za reklamacije je svaki radni dan od 08:00h do 16:30h.
Koliko vidim i nakon tog famoznog 01.09. ce biti moguce ostati na HS-u , tako da ja nigdje ne mrdam
-
r_faruk
#12272 Re: HS kablovska
MoReKlavikula wrote:danas mi rece jedan bivsi zaposlenik HS-a (neki dan dobio otkaz, kao i jos dosta drugih) da od prvog septembra Telemah pusta svoju programsku semu. dakle, od utorka.
sto se SK i Arena tice, SK ima daleko bolju ponudu. jedina prednost Arena jeste sve utakmice LP, ova nasa liga i sad eto Roma. najbolje utakmice LP prenosi BHT i OBN tako da oni bez Arene u svakom slucaju nisu zakinuti. ta ne mozes 5 utakmica odjednom gledatia i nasa liga je na BHT-u. generalno, stvar ukusa. neko voli ovo neko ono. najbolja opcija bi bila da ima sve u ponudi, ali sto se mene licno tice preferiram SK. Englezi, Barca i Real, malo reprezentacije, malo tenisa i Euroliga. Bajern i Borusija na Eurosportu.
-
soha96
#12273 Re: HS kablovska
I te silne arene imate vi u digitalnoj a mi u analognoj imamo samo JEDNU arenu bez doplacivanja. Hebes arene i HS.
- MOSALJOZE
#12274 Re: HS kablovska
Ma vala i nije tako.Taman kada imam priliku gledati Dzeku da mi to uskrate.Nema šanse....
Uzivancija je pratiti utakmice LP na AS,kada ti prikazu svaki go.
Uzivancija je pratiti utakmice LP na AS,kada ti prikazu svaki go.
-
rizibizi
#12275 Re: HS kablovska
Ima li ko kakvih informacija sta ce biti s narodom koji je kupovao one njihove STB-ove, kod staraca u kuci je jedan od njih i jedan kupljen, sta ce biti od 01.09. Generalno zna li se kako je zamisljen prelazak postojecih korisnika, ako sam KID22, hoce li mi sta ponuditi, pa da ja to mogu odbiti i ostati gdje jesam ili uzeti ako je povoljnije?Dajte malo insiderskih informacija da znamo sta nas ceka.