ne , procitaj par postova iznadLudzak wrote:Prema tom stavu ispada da ste vi agnostici ništa drugo već mutanti od vjernika i ateiste.
Ateizam / Nihilizam / Agnosticizam
- Connaisseur Karlin
#12251 Re: Ateizam / Nihilizam / Agnosticizam
- Connaisseur Karlin
#12252 Re: Ateizam / Nihilizam / Agnosticizam
Ludzak "pobudalio"Smrcak15 wrote:znaci kad se poseksa vjernik/vjernica sa ateistom/ateistikinjom---->rodi se mali agnostikLudzak wrote:Prema tom stavu ispada da ste vi agnostici ništa drugo već mutanti od vjernika i ateiste.
- Ludzak
#12253 Re: Ateizam / Nihilizam / Agnosticizam
Ne treba seks za mutaciju.
-
dadinjo33
#12254 Re: Ateizam / Nihilizam / Agnosticizam
Mrak i putem prodje ili "prodje" neka silueta. Vjernik kaze: Vjerujem da je ono Mujo Agic, Mehin sin. Ateista kaze: Ma kakav Mujo, nema sanse, nije niko ni prosao, sjene se igraju vasim culima. Agnostik kaze: Nisam siguran je li ili nije Mujo, previse je mracno da bi se jasno vidjelo.
- ExNihilo
#12255 Re: Ateizam / Nihilizam / Agnosticizam
dadinjo33 wrote:Mrak i putem prodje ili "prodje" neka silueta. Vjernik kaze: Vjerujem da je ono Mujo Agic, Mehin sin. Ateista kaze: Ma kakav Mujo, nema sanse, nije niko ni prosao, sjene se igraju vasim culima. Agnostik kaze: Nisam siguran je li ili nije Mujo, previse je mracno da bi se jasno vidjelo.

- MarlboroGold
#12256 Re: Ateizam / Nihilizam / Agnosticizam
I onda kažu ateisti tvrdoglavi. Gori su agnostici 
-
dadinjo33
#12257 Re: Ateizam / Nihilizam / Agnosticizam
"Had i known that, I wouldn't have had a black eye"ExNihilo wrote:
- Bloo
- Globalna šefica
#12258 Re: Ateizam / Nihilizam / Agnosticizam
Zato se ja ne seksam...nije red pitat sta je zagondzija prije seksaSmrcak15 wrote:znaci kad se poseksa vjernik/vjernica sa ateistom/ateistikinjom---->rodi se mali agnostikLudzak wrote:Prema tom stavu ispada da ste vi agnostici ništa drugo već mutanti od vjernika i ateiste.
-
dadinjo33
#12259 Re: Ateizam / Nihilizam / Agnosticizam
A nakon seksa se ne mora ni pitati. Zna se...fucker...Bloo wrote: Zato se ja ne seksam...nije red pitat sta je zagondzija prije seksa
- Connaisseur Karlin
#12260 Re: Ateizam / Nihilizam / Agnosticizam

joj sto volim ovu igru rijecima
-
Hakiz
#12261 Re: Ateizam / Nihilizam
Dakle, iznijela si tvrdnje i stavove da neće ni jedna strana pobijediti i da nam je borba besmislena.Connaisseur Karlin wrote:Ne,jer ni nijedna strana nece nikad pobjediti , borab vam je toliko beesmislena da se jos smijemHakiz wrote: Stavom da ljudi nemaju kapacitet niti da dokažu niti da opovrgnu postojanje boga pokušavaju se osigurati da bilo koja strana da pobijedi, oni će od toga imati koristi.![]()
ja od vase blentarije i hrabrosti nemam nikave korsiti
A strogo kažeš da tvrdnje i stavove treba dokazati.
Dokaži gore navedene tvrdnje i stavove. Ako ne dokažeš, lažeš.
- Connaisseur Karlin
#12262 Re: Ateizam / Nihilizam
dokaze da je vasa borba besmisliena vidim svaki dan , obje strane su jednostavno ogranicene i zasljepljenje u svojim koncpetimaHakiz wrote:Dakle, iznijela si tvrdnje i stavove da neće ni jedna strana pobijediti i da nam je borba besmislena.Connaisseur Karlin wrote:Ne,jer ni nijedna strana nece nikad pobjediti , borab vam je toliko beesmislena da se jos smijemHakiz wrote: Stavom da ljudi nemaju kapacitet niti da dokažu niti da opovrgnu postojanje boga pokušavaju se osigurati da bilo koja strana da pobijedi, oni će od toga imati koristi.![]()
ja od vase blentarije i hrabrosti nemam nikave korsiti
-
Hakiz
#12263 Re: Ateizam / Nihilizam
Opet ti. Nemoj pričati, dokaži.Connaisseur Karlin wrote:dokaze da je vasa borba besmisliena vidim svaki dan , obje strane su jednostavno ogranicene i zasljepljenje u svojim koncpetimaHakiz wrote:
Dakle, iznijela si tvrdnje i stavove da neće ni jedna strana pobijediti i da nam je borba besmislena.
- Connaisseur Karlin
#12264 Re: Ateizam / Nihilizam
ne pravi se mutav, ateisti i vjernici su u kosntanom otvorenom besmilenom sukobu, to je cinjnica ,a nacin vaseg rezonnovanja je dokaz da se obje strane suprostavljene bezuspjesno jer su vam koncpeti , stavovi, razmisljanja oduvijek jednaka, nepromjenjenaHakiz wrote:Opet ti. Nemoj pričati, dokaži.Connaisseur Karlin wrote:dokaze da je vasa borba besmisliena vidim svaki dan , obje strane su jednostavno ogranicene i zasljepljenje u svojim koncpetimaHakiz wrote:
Dakle, iznijela si tvrdnje i stavove da neće ni jedna strana pobijediti i da nam je borba besmislena.
-
Hakiz
#12265 Re: Ateizam / Nihilizam
Ne razgovaram sa tobom na ovu temu dok ne dokažeš. O seksu ćemo na PP.Connaisseur Karlin wrote:ne pravi se mutav, ateisti i vjernici su u kosntanom otvorenom besmilenom sukobu, to je cinjnica ,a nacin vaseg rezonnovanja je dokaz da se obje strane suprostavljene bezuspjesno jer su vam koncpeti , stavovi, razmisljanja oduvijek jednaka, nepromjenjenaHakiz wrote:
Opet ti. Nemoj pričati, dokaži.
- Connaisseur Karlin
#12266 Re: Ateizam / Nihilizam
pa obrazlozila sam, svijestan si da su to dokazi, ali ti je tesko to prihvatiti, tako je i vjernicima tesko kad im se jase na njihovim temamaHakiz wrote:Ne razgovaram sa tobom na ovu temu dok ne dokažeš. O seksu ćemo na PP.Connaisseur Karlin wrote:ne pravi se mutav, ateisti i vjernici su u kosntanom otvorenom besmilenom sukobu, to je cinjnica ,a nacin vaseg rezonnovanja je dokaz da se obje strane suprostavljene bezuspjesno jer su vam koncpeti , stavovi, razmisljanja oduvijek jednaka, nepromjenjenaHakiz wrote:
Opet ti. Nemoj pričati, dokaži.
zato mi agnostici nemam takvih problema , a to je dokaz
ja i ti nikako ne mozemo da se ne posvadjamo i poseskamo nekoliko puta mjesecno
-
Hakiz
#12267 Re: Ateizam / Nihilizam
Ja furam dijalektički materijalizam. Samo materijalni dokazi, ništa priča.Connaisseur Karlin wrote:
pa obrazlozila sam, svijestan si da su to dokazi, ali ti je tesko to prihvatiti, tako je i vjernicima tesko kad im se jase na njihovim temama![]()
zato mi agnostici nemam takvih problema , a to je dokaz![]()
Šta misliš zašto se sa tobom stalno svađam? Zbog sjajnog mirenja
- Connaisseur Karlin
#12268 Re: Ateizam / Nihilizam
http://www.prometej.ba/clanak/drustvo-i ... alizma-363Hakiz wrote:Ja furam dijalektički materijalizam. Samo materijalni dokazi, ništa priča.Connaisseur Karlin wrote:
pa obrazlozila sam, svijestan si da su to dokazi, ali ti je tesko to prihvatiti, tako je i vjernicima tesko kad im se jase na njihovim temama![]()
tako razmisljas?
ma bezvze furras tamo neke filozfije
dobro, dobro, moram priznati, i sebi i tebi, i meni takvo mirenje odgovara
-
Hakiz
#12269 Re: Ateizam / Nihilizam
Ma, ne razmišljam ja više nikako...Connaisseur Karlin wrote:http://www.prometej.ba/clanak/drustvo-i ... alizma-363Hakiz wrote:Ja furam dijalektički materijalizam. Samo materijalni dokazi, ništa priča.Connaisseur Karlin wrote:
tako razmisljas?
ma bezvze furras tamo neke filozfijerazumijem da ti je to dio licnog zadovojstva , ali to nema nikakve veze sa vanjskim svijetom tj. zivotom
![]()
dobro, dobro, moram priznati, i sebi i tebi, i meni takvo mirenje odgovara![]()
- Connaisseur Karlin
#12270 Re: Ateizam / Nihilizam
hahahaa , odoh piti vrelo mlijeko sa medomHakiz wrote:Ma, ne razmišljam ja više nikako...Connaisseur Karlin wrote:http://www.prometej.ba/clanak/drustvo-i ... alizma-363Hakiz wrote:
Ja furam dijalektički materijalizam. Samo materijalni dokazi, ništa priča.
tako razmisljas?
ma bezvze furras tamo neke filozfijerazumijem da ti je to dio licnog zadovojstva , ali to nema nikakve veze sa vanjskim svijetom tj. zivotom
![]()
dobro, dobro, moram priznati, i sebi i tebi, i meni takvo mirenje odgovara![]()
-
Hakiz
#12271 Re: Ateizam / Nihilizam
Ne sekiram se. Jedem med i orahe dok se sa tobom svađam oko ateizma i agnosticizma. Spremam se za pomirenje.Connaisseur Karlin wrote:hahahaa , odoh piti vrelo mlijeko sa medomHakiz wrote:
Ma, ne razmišljam ja više nikako...manje se sekiraj
- Connaisseur Karlin
#12272 Re: Ateizam / Nihilizam
pazi ovo, lalallaalaHakiz wrote:Ne sekiram se. Jedem med i orahe dok se sa tobom svađam oko ateizma i agnosticizma. Spremam se za pomirenje.Connaisseur Karlin wrote:hahahaa , odoh piti vrelo mlijeko sa medomHakiz wrote:
Ma, ne razmišljam ja više nikako...manje se sekiraj
ljubav je stvorila andjela , za mene ti si andjeo, za tebe sam boginja
et' sad imamo i andjela i boginju na temi
-
Hakiz
#12273 Re: Ateizam / Nihilizam
Sada sam na Satieu. Melanholija.Connaisseur Karlin wrote:pazi ovo, lalallaalaHakiz wrote:Ne sekiram se. Jedem med i orahe dok se sa tobom svađam oko ateizma i agnosticizma. Spremam se za pomirenje.Connaisseur Karlin wrote:
hahahaa , odoh piti vrelo mlijeko sa medommanje se sekiraj
ljubav je stvorila andjela , za mene ti si andjeo, za tebe sam boginja![]()
dio srce ranjeno ignoriraj, uvijek neka drama u ljubavi
![]()
et' sad imamo i andjela i boginju na temi
- Connaisseur Karlin
#12274 Re: Ateizam / Nihilizam
kod mene je ovo , bjezim, idem strebati italianoHakiz wrote:
Sada sam na Satieu. Melanholija.
- Smrcak15
#12275 Re: Ateizam / Nihilizam / Agnosticizam
Da li ateisti i agnostici vjeruju da postoji dusa?