BH klubovi u Evropi - 2012/13

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
hypko_nurko

#1226 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by hypko_nurko »

Walter76 wrote:
The 51st State wrote:
salle_eh1986 wrote:me seri na usta kad ti je Bog za to dao guzicu
nema potrebe za vrijedjanjem.
Potrefio si 'u sridu' sto bi rekli dalmatinci, istina boli! ;-)

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
hajd ne rise, zar bas u sridu. jesi to ti dalmatiner :lol:
The 51st State

#1227 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by The 51st State »

LSD wrote:"U prvom poluvremenu smo bili miljenici sreće. Ništa specijalno nismo odigrali, a iz jedne prilike smo dali gol", istakao je menadžer Željezničara, Amar Osim, nakon večerašnjeg susreta.

"U drugom dijelu smo poklonili igru i golove Mariboru. Slovenačka ekipa je dala četiri gola iz tri prilike, a Maribor je kvalitetna momčad kojoj ne trebaju pokloni da bi pobijedila. Pali smo u drugom dijelu i zbog umora, ali i zbog neshvatljivih grešaka", dodao je Osim.

--------------------------------------------------------------------------

Nije mi jasno što onda nije ubacivao Bekrića na poluvremenu :roll: ali gotovo je sad...zadnja dva gola smo bezveze primili totalno....sve što su dobro odradili u prvom pol. su prosulu u drugom, tacnije zadnjih 20 minuta :shock:

Što se tice napacenih komšinica, shvatimo osnovne stvari - sa ovim porazom svanulo im je nakon dominacije Želje u ligi i kupu, sad su u elementu i happy mode-u... i normalno je da čeife....samo zaboravljaju da su i oni primili 6 komada od ovog istog Maribora neki dan.

Ne znam šta se javljaju ovi navijaci Čelika i tako to...oni su ocajni ,a druge bi prozivali :shock:
mi smo napadacka ekipa, ali ipak nemamo napad kao vi, ipak ovaj njemac je totalno zakazao ko pojacanje, dapace pokazao se kao glavni "krivac" za poraz.
Pokerboy11

#1228 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Pokerboy11 »

Veruj da sam potpuno smiren i ocekivao sam 3:1 za maribor . Al ovako... kako god ti izgledas kao ogroman kompleksas u to necu da ulazim.
cindrlimindrli

#1229 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by cindrlimindrli »

Wow, pa ovako su mogli izgubiti od Maribora da dana u zivotu nisu lopte igrali. Zali boze dnevnica, goriva, kopacki...ovi amateri nisu ni za sta sem za noge u dupe. Treniras fudbal profesionalno i nakon 20 minuta trebas pomoc urgentnog centra, kakav je to sportista i qrac? A i onaj na klupi, zajebano razvlaci brkove i opasno koso kurlata ocima, kao planira nesta. Otkad se igra fudbal nisu se rodila tri slovenca da znaju napucat' loptu, i oni ih danas razvale...fuj! :x
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#1230 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by F&N »

Pokerboy11 wrote:Veruj da sam potpuno smiren i ocekivao sam 3:1 za maribor . Al ovako... kako god ti izgledas kao ogroman kompleksas u to necu da ulazim.
ahahaah ne lazi sebe a ni mene... nisam ni ja ocekivao da ce vas nabiti sa 4:1 sto vas mrzim a kamo li ti...

drugo... ne znam od kada zivis u Sarajevu... ali pod.ebavanje nije kompleks, toga je bilo i bice.
Kad dodjes na pos'o, u skolu, na fakultet, na kafu... vesmasina pasha...

Usput nauci znacenje rijeci kompleks toplo preporucujem.
F&N

#1231 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by F&N »

cindrlimindrli wrote: Otkad se igra fudbal nisu se rodila tri slovenca da znaju napucat' loptu, i oni ih danas razvale...fuj! :x
Ovaj nacin razmisljanja nas je i doveo ovdje gdje jesmo, za sebe mislimo da smo ono sto nismo.
emigrazione

#1232 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by emigrazione »

Najkomicnije od svega je sto i dalje postoje likovi koji one bljuvotine i gluposti, fudbalskog diletanta Amara Osima, uredno zapisuju pa ih onda po kojekakvim seansama konzumiraju kao Kinezi onu crvenu knjizicu Mao Ce-tunga :lol:
Nalupa ga ko stigne u Evropi i jos se nadju degeni da sluasju njegova sranja
Pokerboy11

#1233 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Pokerboy11 »

F&N wrote:
Pokerboy11 wrote:Veruj da sam potpuno smiren i ocekivao sam 3:1 za maribor . Al ovako... kako god ti izgledas kao ogroman kompleksas u to necu da ulazim.
ahahaah ne lazi sebe a ni mene... nisam ni ja ocekivao da ce vas nabiti sa 4:1 sto vas mrzim a kamo li ti...

drugo... ne znam od kada zivis u Sarajevu... ali pod.ebavanje nije kompleks, toga je bilo i bice.
Kad dodjes na pos'o, u skolu, na fakultet, na kafu... vesmasina pasha...

Usput nauci znacenje rijeci kompleks toplo preporucujem.
Drugo je podjebavanje a drugo je kad ti je drago sto smo izgubili tu bi napravio malu razliku. I nisam rekao da jesi kompleksas nego da tako izgledas... Rodjen sam u Sarajevu i znam da je podjebavanje sa obje strane normalno i to i jest slast ova dva kluba i rivalsto ajmo tako reci :D Mislim da si me pogresno shvatio ali i jednim dijelom ja tebe. Kako god :bih:
Last edited by Pokerboy11 on 18/07/2012 23:01, edited 1 time in total.
cyprus

#1234 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by cyprus »

F&N wrote:
cindrlimindrli wrote: Otkad se igra fudbal nisu se rodila tri slovenca da znaju napucat' loptu, i oni ih danas razvale...fuj! :x
Ovaj nacin razmisljanja nas je i doveo ovdje gdje jesmo, za sebe mislimo da smo ono sto nismo.
Apsolutno :thumbup: Još kad sam čuo ona omalovažavanja Slovenaca od strane ''stručnjaka'' u studiju... :-) :-)
luckylaka

#1235 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by luckylaka »

salle_eh1986 wrote:
luckylaka wrote:Pokusavam nesto napisati da mi se neko ne posere na post al neko hoce garant.Ovo vidjeno veceras je odron haman pa kraj fudbala.Ako neko misli da je Amar Osim neki jak strucnjak za fudbal onda sam ja lud,ako su Adilovic i Bogicevic uzdanice Zelje u ovoj sezoni jos sam ludji i ako mali Kerla i Zolotic(jel se tako zove)ostanu u Zelji ludi su ko i ja.Jebote u sta oni ulazu pare u qrac krivi.Kakve su oni prosli pripreme kada se jedva vuku nakon 30 minuta.Veliki Amar pripremio ekipu.I molim ja tebe BiH prvak ,pobjednik kupa dze su ostali.Bolje zavrsiti :x
kakvi su da su opet su najbolji u državi
sad se svi kao stide ovakvog Želje, stidite se svojih klubova, trenera, igrača, predjsednika...kad vam ovakav Željo dođe, zabije 4 komada i hladno se vrati kući
Jebi ga ja ti napisem da su najbolji u drzavi ali kontam kakvi su ostali.I valjda je normalno stidjeti se kad ti tarabici uvale 4 komada naravno zahvaljujuci A.Osimu jer on je vodio igrace na pripreme a ne ja i sad ispada igraci bili umorni a ovi iz Maribora odmorni.Daj bolan
F&N

#1236 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by F&N »

Pokerboy11 wrote:Kako god :bih:
:thumbup: :D
khaj phice :mrgreen:

do sutra 8-)

prva je teravija sutra navece valjda nam bude hairli :D

:sleep:
Last edited by F&N on 18/07/2012 23:02, edited 1 time in total.
Salah ad-Din

#1237 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Salah ad-Din »

F&N wrote: prva je teravija sutra navece valjda nam bude hairli :D
Amin!
nosara

#1238 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by nosara »

emigrazione wrote:Najkomicnije od svega je sto i dalje postoje likovi koji one bljuvotine i gluposti, fudbalskog diletanta Amara Osima, uredno zapisuju pa ih onda po kojekakvim seansama konzumiraju kao Kinezi onu crvenu knjizicu Mao Ce-tunga :lol:
Dali bi vi picke svakom za jednog Amara Osima... :wink:
hypko_nurko

#1239 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by hypko_nurko »

F&N wrote:
Pokerboy11 wrote:Kako god :bih:
:thumbup: :D
khaj phice :mrgreen:

do sutra 8-)

prva je teravija sutra navece valjda nam bude hairli :D

:sleep:
pa bolje ti je na teraviju sutra nego gledati sarajevo. ili ces to posle tekme ako stignes
cindrlimindrli

#1240 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by cindrlimindrli »

F&N wrote:
A ne, do ovoga je doveo nerad, javasluk, primitivizam, korupcija u svakoj pori drustva. Pa de nabroj tri slovenca koji znaju igrati lopte, ja ih ne znam.
Muhamed Đakmić

#1241 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Muhamed Đakmić »

Tačno da ne znaju tri Slovenca lopte igrati, ali ne zna nijedan Bosanac tom logikom.
emigrazione

#1242 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by emigrazione »

nosara wrote:
emigrazione wrote:Najkomicnije od svega je sto i dalje postoje likovi koji one bljuvotine i gluposti, fudbalskog diletanta Amara Osima, uredno zapisuju pa ih onda po kojekakvim seansama konzumiraju kao Kinezi onu crvenu knjizicu Mao Ce-tunga :lol:
:lol: :lol: :lol:
dali bi mi picke da nam neko uredi klub kao sto je NK Maribor, za ovog seronju se odavno zna na koji nacin dolazi do ''titula''
cyprus

#1243 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by cyprus »

cindrlimindrli wrote:
F&N wrote:
A ne, do ovoga je doveo nerad, javasluk, primitivizam, korupcija u svakoj pori drustva. Pa de nabroj tri slovenca koji znaju igrati lopte, ja ih ne znam.
Recimo onaj što se prodade za 3 miliona u Englesku, a večeras igro samo pola minute... Šta bi bilo da je igro cijelu?

Ko se to iz naše lige negdje prodo za 3 miliona? Nabroj mi ti 3 naša igrača koja znaju igrat lopte!
dobar,ti?

#1244 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by dobar,ti? »

nosara wrote:
Dali bi muski spolni organ(da se ne izrazavam kao ti) ;-)
nosara

#1245 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by nosara »

emigrazione wrote:
nosara wrote:
:lol: :lol: :lol:
dali bi mi picke da nam neko uredi klub kao sto je NK Maribor, za ovog seronju se odavno zna na koji nacin dolazi do ''titula''
Imate najmanje dva puta godisnje priliku da pokazete ko je "gigant", barem u gradu... Nesto ne ide, sistem pred stalnim raspadom, sta li... :roll:
F&N

#1246 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by F&N »

hypko_nurko wrote: pa bolje ti je na teraviju sutra nego gledati sarajevo. ili ces to posle tekme ako stignes
u pola 8 je tekma sve se moze stici 8-)
Pokerboy11

#1247 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Pokerboy11 »

Pa istina je da ne mozes nabrojat 3 slovecna kako treba da kazes znaju igrat fudbal u tome i jest problem njima i "ne igraju" slovenci naravno ne mislim bukvalno ( za tim maribora) :D A citav tim Zelje je iz BIH osim antolovica. Nemamo nacina da zadrzimo kvalitetne igrace a ni da dovodimo kvalitetne strane igrace i to je vec druga polemika.. :(
LSD

#1248 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by LSD »

Pokerboy11 wrote:Pa istina je da ne mozes nabrojat 3 slovecna kako treba da kazes znaju igrat fudbal u tome i jest problem njima i "ne igraju" slovenci naravno ne mislim bukvalno ( za tim maribora) :D A citav tim Zelje je iz BIH osim antolovica. Nemamo nacina da zadrzimo kvalitetne igrace a ni da dovodimo kvalitetne strane igrace i to je vec druga polemika.. :(
Ma oni imaju igrace profesionalce koje mogu dovoditi i pacati jer imaju love...onaj brazilac, zatim onaj Velikonja (za njega rece Marjan da ce Maribor uzeti 3 miliona za njegov transfer u Kardif), onaj Berić koji nam zabi dva komada ce isto prodati u milionskom transferu sigurno - to su za nas misaone imenice trenutno...mi o tome možemo samo maštati zasad.
leo karan

#1249 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by leo karan »

onaj cetvri gol mi je bas tesko pao iako sam iz suprotnog tabora :sad:

pricajte vi sta hocete, al je sramota da nas slovenci ovako deru u fudbali, stvarno.
mislim sta traziti dalje po evropi, kad nas na pragu te evrope slovenac preslusa ko djecu.

i zeljo je bas glupo puko u drugom, stvarno naivno i amaterski. poslije onakvog prvog poluvremena, da ih gol u 46. minuti onako psihicki slomi je meni amaterski.

los nastup skrooz
kokuz_sa

#1250 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by kokuz_sa »

Zaljo nije ista ekipa sa onim crncem sto je igrao..onaj da je nocas igrao lik ne bi primili 4 komada..
ovako
bez njega i adekvatne mu zamjene primace zeljo i u prvenstvu po 4 komada pocesto sa ovakvom odbranom
Locked