shportski narkomanLayne wrote:načitani alkoholičar
I nije im valjao Marjan???!!!
Moderator: anex
-
Buhtlenzi
#1226 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
-
evo mene
#1227 Re: I nije im valjao Marjan???!!!
Marjan nikako da se vratio na nivo, dok je bio na Sportklubu i Hayatu. Očito je pauza uticala, a i FACE TV je povoju.
- Sezam
#1228 Re: I nije im valjao Marjan???!!!
Sinoc maestralno komentarisao utakmicu
Sta bi sa onim, teski alkos, zaduzio se kod mnogih, ganjaju ga
- touch brain
#1229 Re: I nije im valjao Marjan???!!!
Ekavski govor u Bih je star jednako kao i ijekavica...te informacije se uce u osnovnoj skoli sto dovoljno govori o tvom obrazovanjubasicm wrote:Ima pravo na sarkazam isto sto ga imam i ja. Dovedete kretena koji prica jezikom i dijalektom koji ne postoji u drzavi, a pogotovo ne federaciji i vama je to multi-nesto. To je jednostavno ubijanje identiteta i etnocid koji neko planira i uz pomoc domacih petokolonasa sprovodi. On ga na mom televizoru nece krestati.
- BHF_Manijak
#1230 Re: I nije im valjao Marjan???!!!
A to se ne moze biti dobar komentator ali u isto vrijeme da ima sve ove dole pobrojane stvari?!Sezam wrote:Sinoc maestralno komentarisao utakmicu![]()
- Sezam
#1231 Re: I nije im valjao Marjan???!!!
Kontam da ga ganjaju zbog dugova, zar bi se usudio pojaviti u Sarajevu?BHF_Manijak wrote:A to se ne moze biti dobar komentator ali u isto vrijeme da ima sve ove dole pobrojane stvari?!Sezam wrote:Sinoc maestralno komentarisao utakmicu![]()
Sta bi sa onim, teski alkos, zaduzio se kod mnogih, ganjaju ga![]()
Uostalom lik i ne komentarise vise, ovo je na Senadovu molbu odradio, zivi ponovo u Beogradu i radi u nakvoj kompaniji.
-
mistek
#1232 Re: I nije im valjao Marjan???!!!
Ma vala zna biti plaho iritantan
I kad kažete najbolji u državi (meni nije ni među 3), onda je to jer su drugi očajni, a ne on dobar. Kad je na tekmi Željo-Maribor rek'o Ćelik iz Nikšića (a nekim š i ć koje još nisam čuo), htio sam TV razbiti. U Sofiji Ćomor i sl.
I kad kažete najbolji u državi (meni nije ni među 3), onda je to jer su drugi očajni, a ne on dobar. Kad je na tekmi Željo-Maribor rek'o Ćelik iz Nikšića (a nekim š i ć koje još nisam čuo), htio sam TV razbiti. U Sofiji Ćomor i sl.
- baustelac
#1233 Re: I nije im valjao Marjan???!!!
gledam onaj snimak iz kabine dok komentarise kraj utakmice. Tip ili je na kakvoj drogi ili se toliko uzivio u prenos da bi najradije proletio kroz onaj monitor i uletio na teren 
- cyprus
#1234 Re: I nije im valjao Marjan???!!!
Sinoć je bio sasvim dobar... 
- kokuz_sa
#1235 Re: I nije im valjao Marjan???!!!
mene je sinoc smorio komentarisanjem kad sam gledao reprizu tekme..
prvih 10min je govorio neke historijske cinjenice neke gluposti nikako nije komentarisao utakmicu..
neku vece manijaci najbolji navijaci bili po njegovorm, nocas horde
u svakom timu po 1 bombarder ima..
drago mi bi sto mu je ovo zadnja tekma da komentarise kako je valjda izjavio za gg.ba
prvih 10min je govorio neke historijske cinjenice neke gluposti nikako nije komentarisao utakmicu..
neku vece manijaci najbolji navijaci bili po njegovorm, nocas horde
u svakom timu po 1 bombarder ima..
drago mi bi sto mu je ovo zadnja tekma da komentarise kako je valjda izjavio za gg.ba
- bingov buraz
#1236 Re: I nije im valjao Marjan???!!!
amko76 wrote:Aha strašan je patriota, sad u Beogradu priča kako je izlevatio glupe bošnje.quarterback wrote:taj je bio veci BH patriota od pola ovih sto govore ijekavicombasicm wrote:I neka ga nema, od ovolike drzave trebao sam njegovu ekavicu i onaj iritantni naglasak da slusam.
Podsjetnik
- BHF_Manijak
#1237 Re: I nije im valjao Marjan???!!!
Ponavljam, ne moze ni 90 minuta samo o utakmici pricati kao da komentarise za radio.
Podataka mora biti, eh sad druga je stvar ako pretjera s tim ili nekim nebitnim stvarima dok traja neka bitna akcija, ali Marjan to nije nikad radio za razliku od 99% nasih komentatora koji dok je lik u 16-tercu i dok se strvara 100%-tna sansa oni komentarisu koliko je Ronaldo pretrco kilometara na utakmici!

-
majoneza
#1238 Re: I nije im valjao Marjan???!!!
Negdje skoro procitah kao se narod jednog sela uznemirio jer nisu mogli da spavaju od nekakvog drekavaca!!evo mene wrote:Svugdje u svijetu su ovo najbolji komentatori, a mi smo ga imali - Marjan Mijajlović!!!!
http://www.slobodnadalmacija.hr/Nogomet ... fault.aspx
Tek posle se ustanovila da je jedan mjestanin malo vise pojacao tv tokom prijenosa NJake utakmice
- Sezam
#1239 Re: I nije im valjao Marjan???!!!
Ovo je 100% tacno. zato je Marjan profesor za sve njih.BHF_Manijak wrote:Ponavljam, ne moze ni 90 minuta samo o utakmici pricati kao da komentarise za radio.![]()
Podataka mora biti, eh sad druga je stvar ako pretjera s tim ili nekim nebitnim stvarima dok traja neka bitna akcija, ali Marjan to nije nikad radio za razliku od 99% nasih komentatora koji dok je lik u 16-tercu i dok se strvara 100%-tna sansa oni komentarisu koliko je Ronaldo pretrco kilometara na utakmici!
![]()
- ganjeta
#1240 Re: I nije im valjao Marjan???!!!
Na brzini 100%baustelac wrote:gledam onaj snimak iz kabine dok komentarise kraj utakmice. Tip ili je na kakvoj drogi ili se toliko uzivio u prenos da bi najradije proletio kroz onaj monitor i uletio na teren
- Obuca9
#1241 Re: I nije im valjao Marjan???!!!
Covjek je navijac Sarajeva i njegovo ponasanje se nista nije razlikovalo od ponasanja vecine na stadionu. Mora da smo svi bili nadrogirani.
Mada, kad bolje razmislim i jesmo. U pitanju je bila neka cudnovata hemijska supstanca, kodnog naziva SH7.
Mada, kad bolje razmislim i jesmo. U pitanju je bila neka cudnovata hemijska supstanca, kodnog naziva SH7.
- ganjeta
#1242 Re: I nije im valjao Marjan???!!!
OK, ja ti samo mogu reći da lik voli gudru više nego rođenu mamu, ali nejse...
- JOINT_1921
- Vozim: odlično
#1243 Re: I nije im valjao Marjan???!!!
Pa normala, frajer je uvijek naduvan kad vodi utakmicu, tj. kad se ono narocito uzivi. To je jasno svima koji su to i probali, a i vidi se na frajeru.. Garant ga zato i tjeraju sa svake stanice gdje radi...
-
Vodja uvale
#1244 Re: I nije im valjao Marjan???!!!
Vala sam i ja primjetio da ide 100 na sat...ganjeta wrote:OK, ja ti samo mogu reći da lik voli gudru više nego rođenu mamu, ali nejse...
- ganjeta
#1245 Re: I nije im valjao Marjan???!!!
Možda je to nova gudra SH7, što reče Semir...

Ma kakva šilja za vrijeme tekme, dandara je u pitanju, kasnije se spušta jointom...JOINT_1921 wrote:Pa normala, frajer je uvijek naduvan kad vodi utakmicu, tj. kad se ono narocito uzivi. To je jasno svima koji su to i probali, a i vidi se na frajeru.. Garant ga zato i tjeraju sa svake stanice gdje radi...
- zenny
#1246 Re: I nije im valjao Marjan???!!!
prico mi jaran slucajno zasjeli s njim na pivu... kaze pije strasno ali isto tako castio raju za stolom i sjedili su 5-6 sati na pivi, normala bas covjek zeljan zabave i druzenja.
draze mi je slusat njegovo iznosenje cinjenica i historije klubova nego ovih nasih amatera koji mi prenose akciju kao da je radio prijenos "lopta ide na desnu stranu, ovaj je prima, dodaje ovom, ovaj razmislja sta ce s loptom.....", pa vidim to sve sta mi imas to prenosit'
draze mi je slusat njegovo iznosenje cinjenica i historije klubova nego ovih nasih amatera koji mi prenose akciju kao da je radio prijenos "lopta ide na desnu stranu, ovaj je prima, dodaje ovom, ovaj razmislja sta ce s loptom.....", pa vidim to sve sta mi imas to prenosit'
-
quarterback
#1247 Re: I nije im valjao Marjan???!!!
5/6 sati na pivi i nije bas puno 
- BHF_Manijak
#1248 Re: I nije im valjao Marjan???!!!
Ma poznato je to odavno, neobjektivan je kao uostalom i sva nasa garda sa bht-a i ftv-a, ali sta nasi znaju za evropske standarde...Obuca9 wrote:Covjek je navijac Sarajeva i njegovo ponasanje se nista nije razlikovalo od ponasanja vecine na stadionu. Mora da smo svi bili nadrogirani.
Ali nasi ljudi u PM; ne mozes im ugodit da si hljeb, onom smeta previse inforamcija, onom smeta previse trivije, onom statistika smeta, ovom sto prenosi akciju i kretanje lopte itd.., ne mozes nikom ugodit da si hljeb!
- SmokingMan
#1250 Re: I nije im valjao Marjan???!!!
Potpisujem,kada čujem Kemala Ahmetovića dovoljno mi je,Marijan se nekome dopada kao komentator nekome ne nisu svi ukusi isti i ne bi tako valjalo,meni se lično njegov stav komentarisanja dopada,nikada nisam napustio tekmu ili da mi se malo prispava (osim kada nekolicina sa FTV radi prenos,izuev Spahezenny wrote: draze mi je slusat njegovo iznosenje cinjenica i historije klubova nego ovih nasih amatera koji mi prenose akciju kao da je radio prijenos "lopta ide na desnu stranu, ovaj je prima, dodaje ovom, ovaj razmislja sta ce s loptom.....", pa vidim to sve sta mi imas to prenosit'