Fudbalski klubovi iz BiH - stare sezone

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Kemal Malovčić

#1226 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by Kemal Malovčić »

ultima_palabra wrote:Pa normalno da ću podržavati savez... da neću podržavati Selimovićevu koaliciju sa Bevandom možda? Kad se tako mogao popišati po svojim navijačima, šta može nama napraviti ako mu se dopusti nekakva vlast?
Jel te stid lagat ovaj napaćeni narod? Kad ćeš prestati?
ultima_palabra

#1227 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by ultima_palabra »

Nek neko odgovori ovom kemalu, bezveze da ga svi ignorišu ko arshavina.
Kemal Malovčić

#1228 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by Kemal Malovčić »

Ne mora meni niko odgovarati, savršeno sam razuman da prokužim jadni pokušaj licemjerluka i laganja. Stidi se. :)
salle_eh1986

#1229 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by salle_eh1986 »

kome je bolan neradni dan, policiji ?
nema za njih neradnog dana, jel to kriminalci isto ne rade za praznike :D

sloboda ispala čudno?
jeste čudno je kad tim kojem ništa ne treba izgubi, a tim kojem treba poraz od 1 razlike izgubi 2 razlike
treba tim A (kojem ništa ne treba) mora igrati za tim B ???
meni bi bilo čudno da je drugačija situacija, da je Sloboda ostala isključivo zbog toga jer je Željo bespotrebno zapeo

branimo savez?
pa ne kažnjavaju oni vas samo, pogledaj malo ko ima koliko kazni zbog navijača, nije da ste vi platili 100.000 a mi 500 KM
FIDELCA

#1230 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by FIDELCA »

arshavin wrote:Mogu li dobiti konkretne odgovore

Sta je Dino Selimovic slagao?
Jesu li navijaci zeljeznicara na strani saveza?

Hvala :bih:
feningas nije nista slagao,sve je istina.
Jesu,navijaci su na strani saveza.
eto odgovara li ti ? :skoljka:
ultima_palabra

#1231 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by ultima_palabra »

Kemal Malovčić wrote:Ne mora meni niko odgovarati, savršeno sam razuman da prokužim jadni pokušaj licemjerluka i laganja. Stidi se. :)
Drago mi je zbog tebe, Putin bi ti dao kolačić da nije zauzet ovih dana...
Havatar

#1232 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by Havatar »

salle_eh1986 wrote:kome je bolan neradni dan, policiji ?
:thumbup: :mrgreen:
BHF_Manijak

#1233 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by BHF_Manijak »

A po cemu su to navijaci Zeljeznicara na strani saveza, ako se smije znati?!
Ismijavati i jebati sve po spisku Selimovicu, ne znaci automatski svrstavanje uz Savez.

Selimovic je pizda jer je u kompletnoj analizi PLBiH, analizi koja je smijesna, od 3 slucaja, eto slucajno izdvojio 2 vezana za Zeljeznicar. Mali milion sumnjivih utakmica, na kraju krajeva u njegovog tima je izostavio i zato je jedna obicna glavata picka.

Kad se dotakne i sumnjivoh radnji svoje ekipe, kad se oplete po kompletnoj ligi, steljenju Sirokog i Travnika, Slavije i Leotara, Olimpica godinama, onda mozemo o ostalom pricati. Ali jok, on je odmah poletio u 3 recenice dva puta spomenuti Zelju.

E nek se jos jednom napusi kiturine.

A situacija je ozbiljna i vatra vam je za kompletno stanje cim Kemo pocne ozbiljno pisati, tad znas da kuha u vama...

PS Vecih licemjera od vas nema. Zapiskali ste odmah nakon Bijeljine kako "drugacija pravila vaze za Manijake", jer ih je bilo 100 u Bijeljini i time su prekrsili zabranu, a vi vraceni iz Zenice sa stadiona, medjutim zaboravljate gostovanje na Otoci, Grbavici, u Gradaccu, kad ste isto tako krsili zabranu. Ali jok, niste vi licemjeri, gdje bi vi to...
north

#1234 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by north »

Fukare iz saveza namirisale pare kod Sarajeva pa pokušavaju na sve načine iskopati koju hiljadarku....ono došlo da provjerava papire za Jajala, Delača i ostale za vrijeme utakmice i to pazi po anonimnoj prijavi, a nije im naumpalo ko ljudi par dana se ranije najaviti u klub i doći da pogledaju papire, ko ljudi da popiju kafu i sve 5...još malo uzmu i pasoše da pokaću strogoću a vamo sve ko sunce čisto :lol: ...pa sad problem što se to spominje i kao u tome se traži poraz od Čelika :lol: ..e tugo moja...pa mnogi ste ovdje pisali nakon tekme sa Borcem kako bi bilo pošteno da se igra nova utakmica neki čak i da je Sarajevo zaslužilo 3 boda, ali ipak nakon što ekspresno prije nego što je svanulo dodijeliše 3 bobe Borcu niko ništa...bagra će sada za svaku zapaljenu baklju na Koševu tri puta više udarati nego za deset upaljenih u Banja Luci ili Bijelom Brijegu, ali eto i to će biti normalno...zastava Armije BiH se mora skinuti na Koševu ali ne mora agresorske vojske u Lukavici, jeste da to nema direktne veze sa rezultatom, ali pričamo o poštenju saveza i moralnim i poštenim oslukama...normalno je i da Borac svaki put pred tekmu ima upitan nastup ali ipak igra iako ne plati, slično je i sa Čelikom, normalan je slučaj Gavarić, kod Nijaza je pošteno ko u Merhametu ali njemu eto nikako da ta inspekcija navrati pa makar i mimo tekme....sve je to normalno...
Udbas

#1235 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by Udbas »

Mislim da ovdje padaju teške riječi. Naročito mi se ne sviđa što se proziva Ivica. Mislim, jest čovjek uhvaćen u lopovluku, kriminalu. Ali odslužio je tada kaznu i može se smatrati rehabilitovanim. Ne mora značiti ono jednom lopov uvijek lopov.
Namještao utakmice, uhvaćen u lopovluku, kažnjen, odslužio svoje. Khaj phiče što bi rekao onaj njegov pušač kurca.
north

#1236 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by north »

BHF_Manijak wrote:A po cemu su to navijaci Zeljeznicara na strani saveza, ako se smije znati?!
Ismijavati i jebati sve po spisku Selimovicu, ne znaci automatski svrstavanje uz Savez.

Selimovic je pizda jer je u kompletnoj analizi PLBiH, analizi koja je smijesna, od 3 slucaja, eto slucajno izdvojio 2 vezana za Zeljeznicar. Mali milion sumnjivih utakmica, na kraju krajeva u njegovog tima je izostavio i zato je jedna obicna glavata picka.

Kad se dotakne i sumnjivoh radnji svoje ekipe, kad se oplete po kompletnoj ligi, steljenju Sirokog i Travnika, Slavije i Leotara, Olimpica godinama, onda mozemo o ostalom pricati. Ali jok, on je odmah poletio u 3 recenice dva puta spomenuti Zelju.

E nek se jos jednom napusi kiturine.

A situacija je ozbiljna i vatra vam je za kompletno stanje cim Kemo pocne ozbiljno pisati, tad znas da kuha u vama...

PS Vecih licemjera od vas nema. Zapiskali ste odmah nakon Bijeljine kako "drugacija pravila vaze za Manijake", jer ih je bilo 100 u Bijeljini i time su prekrsili zabranu, a vi vraceni iz Zenice sa stadiona, medjutim zaboravljate gostovanje na Otoci, Grbavici, u Gradaccu, kad ste isto tako krsili zabranu. Ali jok, niste vi licemjeri, gdje bi vi to...
Ali ipak mu je manja glava i nije varalica ko brkati morž :wink:
Charuga
Globalni moderator

#1237 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by Charuga »

Forumu na ss.ba treba još aktera oko aktuelnih događaja pa ne bi bilo loše da im se priključite tamo. Svakako se sve više spuštate na njihov nivo komunikacije ... 8-)

Kad se dovoljno ispucate sa vrijeđanjem ljudi (iz BH fudbala) javite da krenemo malo rigoroznije!

Hvala na razumijevanju!
Havatar

#1238 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by Havatar »

north wrote:Fukare iz saveza namirisale pare kod Sarajeva pa pokušavaju na sve načine iskopati koju hiljadarku....ono došlo da provjerava papire za Jajala, Delača i ostale za vrijeme utakmice i to pazi po anonimnoj prijavi, a nije im naumpalo ko ljudi par dana se ranije najaviti u klub i doći da pogledaju papire, ko ljudi da popiju kafu i sve 5...još malo uzmu i pasoše da pokaću strogoću a vamo sve ko sunce čisto :lol: ...pa sad problem što se to spominje i kao u tome se traži poraz od Čelika :lol: ..e tugo moja...pa mnogi ste ovdje pisali nakon tekme sa Borcem kako bi bilo pošteno da se igra nova utakmica neki čak i da je Sarajevo zaslužilo 3 boda, ali ipak nakon što ekspresno prije nego što je svanulo dodijeliše 3 bobe Borcu niko ništa...bagra će sada za svaku zapaljenu baklju na Koševu tri puta više udarati nego za deset upaljenih u Banja Luci ili Bijelom Brijegu, ali eto i to će biti normalno...zastava Armije BiH se mora skinuti na Koševu ali ne mora agresorske vojske u Lukavici, jeste da to nema direktne veze sa rezultatom, ali pričamo o poštenju saveza i moralnim i poštenim oslukama...normalno je i da Borac svaki put pred tekmu ima upitan nastup ali ipak igra iako ne plati, slično je i sa Čelikom, normalan je slučaj Gavarić, kod Nijaza je pošteno ko u Merhametu ali njemu eto nikako da ta inspekcija navrati pa makar i mimo tekme....sve je to normalno...
Juce bilo da provjeravaju papire za Stojceva i Velkoskog , danas da su provjeravali papire za Jajala , Delaca, juce upadala inspekcija u svlacionicu , danas prica da su upadali u autobus . Prvo se sami sa sobom dogovorite pa onda ratujte . Inace danas je isto stanje kao juce i po nicemu se ne razlikuje tako da mi nije jasno sta je znacilo ono da vise nista nece biti isto.
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#1239 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by Pitar sa Kariba »

Havatar wrote:
salle_eh1986 wrote:kome je bolan neradni dan, policiji ?
:thumbup: :mrgreen:
Od vas su jedino "jaci" drotovi iz Nicaze, sve doktori nauka tumace ustav BIH, znaju napamet zakon o radu te daju instrukcije MIP-u. Jebes neradni dan.
Ricken

#1240 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by Ricken »

north wrote:Fukare iz saveza namirisale pare kod Sarajeva pa pokušavaju na sve načine iskopati koju hiljadarku....ono došlo da provjerava papire za Jajala, Delača i ostale za vrijeme utakmice i to pazi po anonimnoj prijavi, a nije im naumpalo ko ljudi par dana se ranije najaviti u klub i doći da pogledaju papire, ko ljudi da popiju kafu i sve 5...još malo uzmu i pasoše da pokaću strogoću a vamo sve ko sunce čisto :lol: ...pa sad problem što se to spominje i kao u tome se traži poraz od Čelika :lol: ..e tugo moja...pa mnogi ste ovdje pisali nakon tekme sa Borcem kako bi bilo pošteno da se igra nova utakmica neki čak i da je Sarajevo zaslužilo 3 boda, ali ipak nakon što ekspresno prije nego što je svanulo dodijeliše 3 bobe Borcu niko ništa...bagra će sada za svaku zapaljenu baklju na Koševu tri puta više udarati nego za deset upaljenih u Banja Luci ili Bijelom Brijegu, ali eto i to će biti normalno...zastava Armije BiH se mora skinuti na Koševu ali ne mora agresorske vojske u Lukavici, jeste da to nema direktne veze sa rezultatom, ali pričamo o poštenju saveza i moralnim i poštenim oslukama...normalno je i da Borac svaki put pred tekmu ima upitan nastup ali ipak igra iako ne plati, slično je i sa Čelikom, normalan je slučaj Gavarić, kod Nijaza je pošteno ko u Merhametu ali njemu eto nikako da ta inspekcija navrati pa makar i mimo tekme....sve je to normalno...
Kakve veze savez ima sa boravkom stranaca. Zar to nije Novićevo ministarstvo civilnih poslova?
Dead Man Walking

#1241 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by Dead Man Walking »

Ovo za baklje i kazne se odnosi i na nas koliko i na vas. ALI on to nista nije spominjao, nego se zakaico Slobode i zapisnika u Bijeljini. Slucajnost? Jeste garant, isto kao sto je slucajnost da je poceo o svemu trkeljati bas nakon dobijanja po picicu u Zenici. Da ste pobjedili sigurno ni nedelju ne bi isceko, vec bi u subotu na vece islo saopstenje.

Ovaj prvi dio posta ne kontam. Eto dosla inspekcija, kod vas sve cisto i svako na svoju stranu. Kako ste vi time osteceni? Kako? Kako je bilo ko time ostecen i zasto se o tome palamudi? Ako ima informacije da Gracic mulja, izvoli i ti njega prijavi anonimno, nek i njemu izadju, mozda nesto nadju. Amara ne moras, svakako je reodvan na saslusanjima u SIPI, a evo cujem i do UEFE je dobacio. :lol:
north

#1242 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by north »

Havatar wrote:
Juce bilo da provjeravaju papire za Stojceva i Velkoskog , danas da su provjeravali papire za Jajala , Delaca, juce upadala inspekcija u svlacionicu , danas prica da su upadali u autobus . Prvo se sami sa sobom dogovorite pa onda ratujte . Inace danas je isto stanje kao juce i po nicemu se ne razlikuje tako da mi nije jasno sta je znacilo ono da vise nista nece biti isto.
jao izvini molim te što sam fulio ime igrača i time sam sebe u cijelom postu demantovao..jako je bitno je li Velkoski ili Jajalo, nije bitno je li se to desilo..strašna replika...i to autobus, prije, poslije...različiti portali, baš je nemoguće da portal malo izvrne izjavu...ali ok..
todd_smith

#1243 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by todd_smith »

Meni samo smijesno da se ovdje i jedni i drugi bave MI vs VI, a ne zajednicki popravak bh fudbala.

Zeljovci hinjski ono "k`o te jebe, nama pase, sto bi da se sta promijeni?", ali nije ni nase maslo za Ramazana jer se nasi javljaju jer nama ne pase.

Sve je to komsija i krava ovdje, sto je fakat jadno kada skontas sta se sve desava.

Ako je ko od mojih kriv, odmah kaznu, zdravo zdravo, ali isto tako i ostale onda. A ne nama platite nam sve odmah jer znamo da imate, culi smo, a sampion drzave i svi ostali neka halal olsun.

Jarane pa sama cinjenica da oni nama dolaze i salju se inspekcije DA SE PROVJERI IMA LI GRB U PROSTORIJAMA KLUBA! HALO, pa nema veze koliko navijas za jedan klub ako je tebi to sve normala ono, po propisu ti si onda na Vi sa logikom.

Eto ostavimo se toga sada iz zadnja dan-dva, sta je sa onom zastavom armije sto smo morali skinuti, a u BL slike Mladica i nikome nista?

I to vam je uredu?

Sta je sa tim sto Sarajevo i Zeljo upale baklje dobiju po 3-5k KM kazne, Slavija skandira noz zica srebrenica dobiju samo 1.5k KM kazne?

Je li i tu Dino Osima i Zelju spominjao?

Ili je i to ono ko vas jebe nije se nama zastava skidala, ne zanima nas?
lajk

#1244 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by lajk »

.
Last edited by lajk on 03/03/2014 22:32, edited 1 time in total.
Butmiran

#1245 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by Butmiran »

Image
Last edited by Butmiran on 03/03/2014 22:33, edited 1 time in total.
LSD

#1246 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by LSD »

Braco manijaci, branimo Savez svim dozvoljenim i nedozvoljenim sredstvima i cuvajmo predsjednika Saveza pitara Begića ko zjenicu oka svoga....ovaj rat kojeg je objavio onaj lobotomac bez kičme, nam je jasan putokaz gdje to ide i ko su glavne mete njegovog rata.

Grediću progovori i odgovori adekvatno :!:
Last edited by LSD on 03/03/2014 22:34, edited 1 time in total.
lajk

#1247 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by lajk »

Imate najljepsu upravu
Dead Man Walking

#1248 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by Dead Man Walking »

todd_smith wrote:
Sta je sa tim sto Sarajevo i Zeljo upale baklje dobiju po 3-5k KM kazne, Slavija skandira noz zica srebrenica dobiju samo 1.5k KM kazne?

Nije tu Zelju spominjao, istina. Samo je mali problemcic sto ni to nikako nije spominjao, nego Slobodu i zapisnik u Bijeljini. :mastakazes:
ultima_palabra

#1249 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by ultima_palabra »

todd_smith wrote:Meni samo smijesno da se ovdje i jedni i drugi bave MI vs VI, a ne zajednicki popravak bh fudbala.

Zeljovci hinjski ono "k`o te jebe, nama pase, sto bi da se sta promijeni?", ali nije ni nase maslo za Ramazana jer se nasi javljaju jer nama ne pase.

Sve je to komsija i krava ovdje, sto je fakat jadno kada skontas sta se sve desava.

Ako je ko od mojih kriv, odmah kaznu, zdravo zdravo, ali isto tako i ostale onda. A ne nama platite nam sve odmah jer znamo da imate, culi smo, a sampion drzave i svi ostali neka halal olsun.

Jarane pa sama cinjenica da oni nama dolaze i salju se inspekcije DA SE PROVJERI IMA LI GRB U PROSTORIJAMA KLUBA! HALO, pa nema veze koliko navijas za jedan klub ako je tebi to sve normala ono, po propisu ti si onda na Vi sa logikom.

Eto ostavimo se toga sada iz zadnja dan-dva, sta je sa onom zastavom armije sto smo morali skinuti, a u BL slike Mladica i nikome nista?

I to vam je uredu?

Normalno da je mi vs. vi, kad je sa tim počela priča.

A i da nije... nama nema (striktno fudbalski gledano) gorih dušmana od vas. Tako da svaku vašu inicijativu treba apriori odbiti, taman da se zalažete da se svima podijeli po milion maraka :D
Butmiran

#1250 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by Butmiran »

ultima_palabra wrote:
north wrote:Čuj vuna :D ...samo odgovor na vaše izdrkavanje....uozbilji se ultima, ti bar nisi na nivou desetogodišnjaka...šta hoćeš reći , nakon samo jedne utakmice i poraza na uvijek vrućem gostovanju propao projekat, Tan se povlači, igrači odlaze, uprava se raspada...kasa ponovo prazna :D ...volio bi ti da jedan poraz to sve uzrokuje, ali lijepo se nadati i sanjati :P
Pa evo ovaj intervju Kusturice, zar nije to primjer licemjerstva... njemu je čudan rezultat u Trebinju nakon 2 godine, i nije mu normalno da TK nema premijerligaša :lol: A kad ga se pita za Bijeljinu, onda nije sudija ni kontrolor... ali ipak dodaje da nije zadovoljan suđenjem u Zenici :lol: Pa ko koga ovdje budalom pravi?

Mislim da je svakom očito da je meta ove hajke FK Željezničar, i budite sigurni da i naši neće ostati dužni... šteta što se dižu tenzije bez ikakvog razloga, samo zato što se nekom drma stolica. Kad se djeca budu bola po školama, onda će biti hvatanja za glavu...
Nisi ovo fino formulisao. Do sada smo mi bili ti koji nismo saplitali drugog, pa ne može više.
Post Reply