PM72 wrote:đe si bivši dušmaninu

imal' ovakvih stratega i kod vas? U pravu si,namnožilo se ovih tumača što je od baruta okusilo samo petarde pa bi se još i svađalo,čuj ti mog bezobrazluka da ga pitam "kad je Armija ušla u Prijedor i Doboj".On to zna...hod'o po oslobođenom Prijedoru i Doboju još će nas sad ubjeđivati da su nas u Dejtonu natjerali da im vratimo ta dva grada.
Чуј има ли код нас врлих стратега? Гдје ћеш ме то болан питати. Јашта него има!
Углавном је то исти сој људи као и овдје! Ти што су осјетили само петарде,они који Тита не памте, вјерски фанатици и још кад им се придруже они дијаспоровци ...ма милина једна!
Све би они то заузели, ослободили, сад па сад! Дошло би милион козака, имамо тајно Теслино оружије, небески народ, Тарабићи,а заборављају да смо у протеклом рату три рата изгубили.
Само они би опет ратовали преко нас, па да се ја и ти опет хватамо за вратове!
Е ја сам се добро опекао а вјерујем и ти, па би у случају евентуалног сукоба извршили "стратешко повлачење" тј. ипарили би се! Па неће нам грах двапут исто падати!
Овим горе свим набројаним савјетујем да се искупе сви на једној ледини и да једна битка одлучи, ко побједи њему држава! Да се брате не пате ко ми 4 године и на крају нико задовољан!
А ја ћемо и ти што би рекао Зенит на једну лозу у Чајниче код Демиџића а они нека се крве до последњег Југословена!