Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
http://www.fbihvlada.gov.ba/bosanski/za ... 47_bos.htm
Nisam siguran da je isplativo osnovati "Udruženje štedljivih vozača" (koje po zakonu o udruženjima i fondacijama mora biti pravno lice) zbog neke uštede koja vjerovatno teško da može biti veća od 4%.
To udruženje bi imalo ne baš beznačajne troškove.
Opcija je da postignete dogovor sa nekim već registrovanim auto udruženjem. Da postanete članovi tog udruženja i plaćate članarinu a da se ono izbori da na nekoj pumpi u Sarajevu uz pokaz članske ostvariš popust od npr. 0,10 KM/l.
rekla-kazala wrote:http://www.fbihvlada.gov.ba/bosanski/za ... 47_bos.htm
Nisam siguran da je isplativo osnovati "Udruženje štedljivih vozača" (koje po zakonu o udruženjima i fondacijama mora biti pravno lice) zbog neke uštede koja vjerovatno teško da može biti veća od 4%.
To udruženje bi imalo ne baš beznačajne troškove.
Opcija je da postignete dogovor sa nekim već registrovanim auto udruženjem. Da postanete članovi tog udruženja i plaćate članarinu a da se ono izbori da na nekoj pumpi u Sarajevu uz pokaz članske ostvariš popust od npr. 0,10 KM/l.
kao što već napisah
ima opcija preko sindikata, ili same firme - u vidu Energopetrolovih Yellow kartica
ne znam može li šta preko npr BihAMKA
vettel wrote:jebote, kad se sjetim barel nafte je 2008. skocio na 147$, kod nas dizel bio 2,5KM. 2014. cijena nafte u padu kontinuiranom 80-90$, a kod nas cijena 2.35. Jebli mater svoju....
U DE je nafta 1.5 Euro, a u Austriji 1.4 Euro. Hebli i oni mater svoooju !
hmmm..da li sad sipat ili cekat da jos padne...pitanje je sad....
Prosto ne mogu da vjerujem da su se odlijepili od onih zakucanih cijena godinu dana...
Ako koga put nanese prema Bijeljini potrazite pumpu ne znam kako se zove al znam da je dizel 2km bio prije neki dan
Kakva je ova Neskovic pumpa il kako vec?
Jbg 30pf po litru je bas ogromna razlika pa cak i da odem do pala i vratim se Meni na pun rezervar je to oko 20-30 KM