Ma ja, klasika. Pitala si za komsinku koja nema interneta a zanima jeBeauty01 wrote:Ma kakve informacije imaš hahahahaha nisam pitala za sebe vv
Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- horty225
#1226 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#1227 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
E nismo dugo o ovoj temi, ima par dana. 
- Beauty01
#1228 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
horty225 wrote:Ma ja, klasika. Pitala si za komsinku koja nema interneta a zanima jeBeauty01 wrote:Ma kakve informacije imaš hahahahaha nisam pitala za sebe vv
Ako ti tako kažeš
Baš me zanima kakve li informacije misliš da imaš, pošto sam bila dvosmislena...
- horty225
#1229 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
joj haha, znam ja te dvosmislene xD
OK sve 5 ljepa. Znam ja much more than you think...
OK sve 5 ljepa. Znam ja much more than you think...
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#1230 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Vas dvoje, na pp. 
- horty225
#1231 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
EDIT:ladyblue18 wrote:Vas dvoje, na pp.
razlog ediovanja ovog mog posta: radi possible uvreda koje bi odredjen korisnik, bolje receno korisnica mogla pogresno protumaciti xD
- duplanula
#1232 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
14 dana bez foruma je hebadahorty225 wrote:EDIT:ladyblue18 wrote:Vas dvoje, na pp.
razlog ediovanja ovog mog posta: radi possible uvreda koje bi odredjen korisnik, bolje receno korisnica mogla pogresno protumaciti xD
- horty225
#1233 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Da se razumijemo nije bila nikakva uvreda, nego rijeci koje bi mogle da se protmace kao attack na neciju licnost, mada je doticna osoba probably vec bila procitala, ali nema veze...
- kixa
#1234 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
U vezi sam s momkom oko mjesec dana(znamo se negdje oko dvije godine.Culi smo se stalno,muntao me godinu i na kraju ja pala
).Izasli smo 5-6 puta do sada,cujemo se telefonom,ok je sve bilo do prije tri dana
Posaljem mu sms tipa:"Sta ima,sta se radi",bla,bla i te gluposti i on NIKAKO do sada ne daje nikakve znakove zivota
Do sada je sve bilo ok,znam da mu se svidjam(barem sam mislila,inace ne bi me godinu startovao),znam i da ima naporan posao,sve razumijem,ali opet....NISTA NE RAZUMIJEM
Hajde forumasi,pomozite da skontam sta je u njegovoj glavi
Ali bez zezanja prevelikog 
Do sada je sve bilo ok,znam da mu se svidjam(barem sam mislila,inace ne bi me godinu startovao),znam i da ima naporan posao,sve razumijem,ali opet....NISTA NE RAZUMIJEM
Hajde forumasi,pomozite da skontam sta je u njegovoj glavi
- Kardelj01
#1235 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Nema kredita.kixa wrote:U vezi sam s momkom oko mjesec dana(znamo se negdje oko dvije godine.Culi smo se stalno,muntao me godinu i na kraju ja pala).Izasli smo 5-6 puta do sada,cujemo se telefonom,ok je sve bilo do prije tri dana
Posaljem mu sms tipa:"Sta ima,sta se radi",bla,bla i te gluposti i on NIKAKO do sada ne daje nikakve znakove zivota
![]()
Do sada je sve bilo ok,znam da mu se svidjam(barem sam mislila,inace ne bi me godinu startovao),znam i da ima naporan posao,sve razumijem,ali opet....NISTA NE RAZUMIJEM![]()
![]()
Hajde forumasi,pomozite da skontam sta je u njegovoj glaviAli bez zezanja prevelikog
- alchak.ba
#1236 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
vjerovatno je s drugom ili mu vise nisi zanimljivakixa wrote:U vezi sam s momkom oko mjesec dana(znamo se negdje oko dvije godine.Culi smo se stalno,muntao me godinu i na kraju ja pala).Izasli smo 5-6 puta do sada,cujemo se telefonom,ok je sve bilo do prije tri dana
![]()
Do sada je sve bilo ok,znam da mu se svidjam(barem sam mislila,inace ne bi me godinu startovao),znam i da ima naporan posao,sve razumijem,ali opet....NISTA NE RAZUMIJEM![]()
![]()
Hajde forumasi,pomozite da skontam sta je u njegovoj glaviAli bez zezanja prevelikog
- kixa
#1237 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
alchak.ba wrote:vjerovatno je s drugom ili mu vise nisi zanimljivakixa wrote:U vezi sam s momkom oko mjesec dana(znamo se negdje oko dvije godine.Culi smo se stalno,muntao me godinu i na kraju ja pala).Izasli smo 5-6 puta do sada,cujemo se telefonom,ok je sve bilo do prije tri dana
![]()
![]()
- fatamorgana
#1238 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Možda mu se pokvario mobitel ....
- kixa
#1239 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
i iskljucili mu internet i telefon-sigurnofatamorgana wrote:Možda mu se pokvario mobitel ....
ne pomazete
- warna 1444
#1240 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ja zaista ne znam šta bi moglo da bude, možda si mu jednostavno dosadila, ili je ovo prvo uz dodatak, da nema hrabrosti da ti to kaže, pa te se na ovaj način želi riješiti ;
Al opet ne znam, da želi da ti se javi, našao bi način, žao mi je što sam realan, al je tako
Al opet ne znam, da želi da ti se javi, našao bi način, žao mi je što sam realan, al je tako
- kixa
#1241 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
ma znam i ja to sto je najgorewarna 1444 wrote:Ja zaista ne znam šta bi moglo da bude, možda si mu jednostavno dosadila, ili je ovo prvo uz dodatak, da nema hrabrosti da ti to kaže, pa te se na ovaj način želi riješiti ;
- S4mpion
#1242 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Jao,vi,zene,ste naprosto stvorene da izmislite problem tamo gdje ga nema.kixa wrote:U vezi sam s momkom oko mjesec dana(znamo se negdje oko dvije godine.Culi smo se stalno,muntao me godinu i na kraju ja pala).Izasli smo 5-6 puta do sada,cujemo se telefonom,ok je sve bilo do prije tri dana
![]()
![]()
- Vijetnamac13
#1243 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
cak tri dana se nije javio 
- warna 1444
#1244 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
kixa wrote:ma znam i ja to sto je najgorewarna 1444 wrote:Ja zaista ne znam šta bi moglo da bude, možda si mu jednostavno dosadila, ili je ovo prvo uz dodatak, da nema hrabrosti da ti to kaže, pa te se na ovaj način želi riješiti ;
Al opet ne znam, da želi da ti se javi, našao bi način, žao mi je što sam realan, al je takobilo je lijepo dok je trajalo
pu,novi list
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
- Beauty01
#1246 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Zašto je toliko teško poslati "good night baby" poruku 
- MedenoSrce
#1247 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Beauty01 wrote:Zašto je toliko teško poslati "good night baby" poruku
Mrsko mi tipkati al eto moze GNB ako ti sta znaci.
- honky tonk
#1248 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
eh da i ja priupitam posto se vi muski medjusobno razumijete..
prekinula s momkom. nakon par dana pitala ga da se vidimo (popricat i to) kaze moze uskoro. normala, proslo par dana, pitam ja kad se vidimo, on- prekosutra. dodje to prekosutra-nista. proslo 10 dana-nista, ni glasa od njega..
nisam ga kontaktirala, hem zbog ponosa, hem sam se iznervirala. ugl, sve bi to bilo meni svejedno da ja nisam skontala neke stvari sto sam mu i htjela reci. ali sad se dvoumim...da li da odustanem jer njemu izgleda nije stalo (mada nije htio 'kraj') ili da odlucno krenem ucinit sto sam htjela?
prekinula s momkom. nakon par dana pitala ga da se vidimo (popricat i to) kaze moze uskoro. normala, proslo par dana, pitam ja kad se vidimo, on- prekosutra. dodje to prekosutra-nista. proslo 10 dana-nista, ni glasa od njega..
nisam ga kontaktirala, hem zbog ponosa, hem sam se iznervirala. ugl, sve bi to bilo meni svejedno da ja nisam skontala neke stvari sto sam mu i htjela reci. ali sad se dvoumim...da li da odustanem jer njemu izgleda nije stalo (mada nije htio 'kraj') ili da odlucno krenem ucinit sto sam htjela?
- Pitarrr82
#1249 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
honky tonk wrote:eh da i ja priupitam posto se vi muski medjusobno razumijete..
Ja na bih "trcao" za njim da je ne znam sta...
-
Mr. Brightside
#1250 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
ne peglaj čovjeka