Da je KIA generalno bolja od Audija ili VW-a,nije.Ali jarane KIA daje 7 godina garancije na sve,a to ipak nije mala stvar.Tako da onaj ko se odluci za kupovinu KIA,u tih 7 godina sigurno ce mu ona biti bolja nego i Audi ili bilo sta drugo.citroen xm wrote:Ne, nisam to želio reći. Ko sam ja da govorim je li neko glup ili pametan ako kupi neko auto. Svako ima pravo da raspolaže sa svojim parama kako hoće. Činjenica je da je ta Alfa stara 10-ak godina, a čovjek je zamjenio za novo auto. Činjenica je takođe da u Kijinom salonu imaš par luksuznih VAG polovnjaka. Hoćemo li reći da je KIA bolja od Audija?
Kada kažem da Alfa ima ono što mnogi drugi pa i VAG nikada neće imati jeste: poštovanje, armija vjernih obožavatelja, dizajn, sportsku notu.
Druga stvar,to oko postovanja.Mislim nismo mala djeca da izmisljamo neke price takvog tipa.Mozda je ti postujes,ja je ne postujem ili obrnuto.I ne znam jel sad to treba da znaci da je postovalac iste uzorni neki gradjanin a ja papak sa sela?
Armija obozavatelja? Moguce,samo mislim da bi se prije mogle nazvati manje skupine u odnosu na broj onih koji gotive susjedni tabor.
Dizajn,subjektivna stvar,zar ne?
Sportska nota? Opet subjektivna stvar,ili ako cemo realno,pa to danas ima svako auto novije generacije.
Bio sam napisao jedan poduzi post ovde,ali izbrisah ga jer ne zelim da tema ode u drugom smjeru