Najvece ublehe u svijetu fudbala
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- DonEmir
#1226 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Trio Flopinho "Avdija, Tino Sven, Hadzic pjevac"
- BHF_Manijak
#1227 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Frajer ima celicnu disciplinu, zbog toga slabo gdje da moze raditi duze od 3-4 godine, posebno sad kako se blizi kraju karijere, pa vjerovatno i taj tersaluk postaje izrazeniji.
Ali reci za njega da je ubleha je nidje veze bas. Ovdje kad pogledas kakvih se sve igraca smjestilo medju ublehe, zapitas se da ljudi nisu mozda podforum pogrijesili, jer blage veze sa fudbalom nemaju.

- Logovan
#1228 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Wenger jedna od većih ubleha. Nije mi jasno kako je i dalje u Arsenalu.JoseMujica wrote:čuj Wneger i LVG im ublehe![]()
pa ljudi su ispisali historiju fudbalske igre
a nema veće ublehe trenutno od Balotelija
Za ovo zadnje se slažem.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#1229 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
onda ne poznaješ historiju Arsenala....ne bi ni razmišljao o njemu kao o velikom klubu bez Wengera
čoek im stadion zaradio a vi ga u ublehe trpate
oko čega bi se složio da je zadnje desetljeće u padu i da bi bilo vrijeme da mu se zahvale na saradnji
evo samo šta klub kaže o njemu na službenoj stranici
čoek im stadion zaradio a vi ga u ublehe trpate
oko čega bi se složio da je zadnje desetljeće u padu i da bi bilo vrijeme da mu se zahvale na saradnji
evo samo šta klub kaže o njemu na službenoj stranici
THE WENGER YEARS
Following George Graham’s departure, Arsenal were entrusted to an unknown Frenchman who would change the Club forever.
Read more at http://www.arsenal.com/history#QwtJRoJgb3oqavfr.99
- cyprus
#1230 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Za Ajax i AZ mu svaka čast, o ''stvaranju'' Bayerna bi se dalo razgovarati, ali de molim te, reci mi kako je on to stvorio harajuću Barcelonu?supercali wrote:van gaalcyprus wrote:Ne znam, kad god se spomene LVG, meni prvo na um pa'ne ovo:
![]()
Znam da se mnogi neće složit, ali čvrsto mislim da su Van Gaal i Ancelotti najprecjenjenija trenerska imena u svijetu fudbala...
stvorio ajax koji je pobjedio milana u finalu lige prvaka u becu sa djecom
stvorio barcelonu koja je pocela harati i koja je harala sve do prije godinu dvije
stvorio bajern koji je harao pod palicom jupa
stvorio az koji je prekinuo dominaciju svetog holandskog trojstva ajax psv feynoordi sl
itd itd
covjek je najvece trenersko ime danasnjice i jedino mu je ferguson bio ravan ili mozda malo iznad ako se gleda ukupno
Najveće trenersko ime današnjice?
-
5korpus
#1231 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Onaj mali kurčić Robinho
- Lakat Jebić
#1232 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
to i skenderija tvrdi, a sto se tice barse i spanskog fudbala, ja samo njemu vjerujemcyprus wrote:Za Ajax i AZ mu svaka čast, o ''stvaranju'' Bayerna bi se dalo razgovarati, ali de molim te, reci mi kako je on to stvorio harajuću Barcelonu?supercali wrote:van gaalcyprus wrote:Ne znam, kad god se spomene LVG, meni prvo na um pa'ne ovo:
![]()
Znam da se mnogi neće složit, ali čvrsto mislim da su Van Gaal i Ancelotti najprecjenjenija trenerska imena u svijetu fudbala...
stvorio ajax koji je pobjedio milana u finalu lige prvaka u becu sa djecom
stvorio barcelonu koja je pocela harati i koja je harala sve do prije godinu dvije
stvorio bajern koji je harao pod palicom jupa
stvorio az koji je prekinuo dominaciju svetog holandskog trojstva ajax psv feynoordi sl
itd itd
covjek je najvece trenersko ime danasnjice i jedino mu je ferguson bio ravan ili mozda malo iznad ako se gleda ukupno![]()
Najveće trenersko ime današnjice?![]()
Dios mio... Daleko od toga da je ubleha, ali najveće trenersko ime... c'mon...
- cyprus
#1233 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Dobro, ako skenderija tako kaže, onda se to mora uvažitiLakat Jebić wrote:to i skenderija tvrdi, a sto se tice barse i spanskog fudbala, ja samo njemu vjerujem![]()
Eh sad, kako je mogao stvoriti Barcelonu, koja je kasnije harala... Vjerovatno se misli na to da su u njegovo vrijeme u prvi tim ušli Xavi i Puyol... Jel to to ''stvaranje''?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1234 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Ma Van Gaal je tvrdoglavi kreten, koji ne zna postaviti igrače na njihovu poziciju (hint: pogledajte trenutni United).
-
LSD
#1235 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
I Stoičkovacyprus wrote:Dobro, ako skenderija tako kaže, onda se to mora uvažitiLakat Jebić wrote:to i skenderija tvrdi, a sto se tice barse i spanskog fudbala, ja samo njemu vjerujem![]()
Znači možda i nije smješno toliko koliko mi trenutno izgleda
Van Gaalovi boravci u Barceloni se praktično mogu opisati kao fijasko... Jeste on osvojio dvije titule u prvom mandatu, ali će ostat upamćen po tome da se žestoko izblamiro u Ligi prvaka (Barca u oba navrata nije uspjela proći grupe tada
), a posebno po tome kako se Valeri Lobanovski taktički izuriniro po njemu (postavio sam gore videa
)... I naravno po gomilanju polovnih Holanđana u ekipi... Drugi boravak je bio dibidus fijasko... Otpušten je čini mi se nakon što je Barcelonu doveo u donji dio tabele (teško i zamislit jebote)... Otjerao Rivalda...
Eh sad, kako je mogao stvoriti Barcelonu, koja je kasnije harala... Vjerovatno se misli na to da su u njegovo vrijeme u prvi tim ušli Xavi i Puyol... Jel to to ''stvaranje''?
i neka je, jer je tad to bilo nužno....slicno je uradio Pep kad je potjerao jahace stare slave u vidu Ronaldinha, Deca, Etoa itd
LVG je jedan tersaš kojeg rijetko ko može izdurati duže od 2-3 godine, ali je odlican za sklapanje ekipe, za "postavljanje stage-a" za nasljednika koji ce kasnije pokupiti plodove
ja nešto ne volim tog tersaša
- Lakat Jebić
#1236 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
to je bila neka usputna diskusija na barsinoj temi, davno, ne sjecam se detalja. kopiraj post na barsinu temu, odgovorice ti, haman on ne zalazi na druge temecyprus wrote:Dobro, ako skenderija tako kaže, onda se to mora uvažitiLakat Jebić wrote:to i skenderija tvrdi, a sto se tice barse i spanskog fudbala, ja samo njemu vjerujem![]()
Znači možda i nije smješno toliko koliko mi trenutno izgleda
Van Gaalovi boravci u Barceloni se praktično mogu opisati kao fijasko... Jeste on osvojio dvije titule u prvom mandatu, ali će ostat upamćen po tome da se žestoko izblamiro u Ligi prvaka (Barca u oba navrata nije uspjela proći grupe tada
), a posebno po tome kako se Valeri Lobanovski taktički izuriniro po njemu (postavio sam gore videa
)... I naravno po gomilanju polovnih Holanđana u ekipi... Drugi boravak je bio dibidus fijasko... Otpušten je čini mi se nakon što je Barcelonu doveo u donji dio tabele (teško i zamislit jebote)... Otjerao Rivalda...
- agnostic_front
#1237 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Miodrag Ješić
-
LSD
#1238 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Steve McClaren = ubleha
2001–2006 Middlesbrough
2006–2007 England
2008–2010 FC Twente
2010–2011 VfL Wolfsburg
2011 Nottingham Forest
2012–2013 FC Twente
2013 Queens Park Rangers
2013–2015 Derby County
2015– Newcastle United
kako da ovaj šarlatan vodi ovako dobre klubove, cak i selekciju Engleske
- Logovan
- Better Man
#1240 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Sjećam se ove dvije utakmice kao da je jućer bilo. Shevcenko i Rebrov razmontirali Barcelonu. Onakvo poniženje Barcelona ne pamti.cyprus wrote:Ne znam, kad god se spomene LVG, meni prvo na um pa'ne ovo:
![]()
- supercali
#1241 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
pamti pamti savicevic atina finale lige prvaka 94-e
- jethro
#1242 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Razvalio ih je i Bilbao nedavno 4-0 u prvoj utakmici spanskog Superkupa 
- Koshpa
- cyprus
#1245 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Boli ga briga, ode on na Kretu... Za njeg nema zime... Doslovno 
- Logovan
#1246 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Vidi ga kako je mršav.
Treba ga vratiti u reprezentaciju.
- Artest
#1247 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Obi Mikel.
Uzasno dugo traje na TOP levelu, a tako je jebeno limitiran.
Jedan od onih bildera koji dodju na termin da se istrce.
- House
#1248 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Artest wrote:Obi Mikel.
-
nikimostar
#1249 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Artest wrote:Obi Mikel.
- agnostic_front
#1250 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
okagnostic_front wrote:Miodrag Ješić