Najvece ublehe u svijetu fudbala

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
DonEmir

#1226 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by DonEmir »

Trio Flopinho "Avdija, Tino Sven, Hadzic pjevac"
BHF_Manijak

#1227 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by BHF_Manijak »

Frajer ima celicnu disciplinu, zbog toga slabo gdje da moze raditi duze od 3-4 godine, posebno sad kako se blizi kraju karijere, pa vjerovatno i taj tersaluk postaje izrazeniji. :mrgreen: Ali reci za njega da je ubleha je nidje veze bas. Ovdje kad pogledas kakvih se sve igraca smjestilo medju ublehe, zapitas se da ljudi nisu mozda podforum pogrijesili, jer blage veze sa fudbalom nemaju. :-) :-) :roll:
Logovan

#1228 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by Logovan »

JoseMujica wrote:čuj Wneger i LVG im ublehe :roll:

pa ljudi su ispisali historiju fudbalske igre

a nema veće ublehe trenutno od Balotelija
Wenger jedna od većih ubleha. Nije mi jasno kako je i dalje u Arsenalu.

Za ovo zadnje se slažem.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#1229 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by JoseMujica »

onda ne poznaješ historiju Arsenala....ne bi ni razmišljao o njemu kao o velikom klubu bez Wengera

čoek im stadion zaradio a vi ga u ublehe trpate :roll:

oko čega bi se složio da je zadnje desetljeće u padu i da bi bilo vrijeme da mu se zahvale na saradnji

evo samo šta klub kaže o njemu na službenoj stranici
THE WENGER YEARS
Following George Graham’s departure, Arsenal were entrusted to an unknown Frenchman who would change the Club forever.

Read more at http://www.arsenal.com/history#QwtJRoJgb3oqavfr.99
cyprus

#1230 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by cyprus »

supercali wrote:
cyprus wrote:Ne znam, kad god se spomene LVG, meni prvo na um pa'ne ovo :mrgreen: :

:zzzz:

Znam da se mnogi neće složit, ali čvrsto mislim da su Van Gaal i Ancelotti najprecjenjenija trenerska imena u svijetu fudbala...
van gaal
stvorio ajax koji je pobjedio milana u finalu lige prvaka u becu sa djecom
stvorio barcelonu koja je pocela harati i koja je harala sve do prije godinu dvije
stvorio bajern koji je harao pod palicom jupa
stvorio az koji je prekinuo dominaciju svetog holandskog trojstva ajax psv feynoordi sl
itd itd
covjek je najvece trenersko ime danasnjice i jedino mu je ferguson bio ravan ili mozda malo iznad ako se gleda ukupno
Za Ajax i AZ mu svaka čast, o ''stvaranju'' Bayerna bi se dalo razgovarati, ali de molim te, reci mi kako je on to stvorio harajuću Barcelonu? :shock: :lol:

Najveće trenersko ime današnjice? :-) :-) Dios mio... Daleko od toga da je ubleha, ali najveće trenersko ime... c'mon...
5korpus

#1231 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by 5korpus »

Onaj mali kurčić Robinho
Lakat Jebić

#1232 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by Lakat Jebić »

cyprus wrote:
supercali wrote:
cyprus wrote:Ne znam, kad god se spomene LVG, meni prvo na um pa'ne ovo :mrgreen: :

Znam da se mnogi neće složit, ali čvrsto mislim da su Van Gaal i Ancelotti najprecjenjenija trenerska imena u svijetu fudbala...
van gaal
stvorio ajax koji je pobjedio milana u finalu lige prvaka u becu sa djecom
stvorio barcelonu koja je pocela harati i koja je harala sve do prije godinu dvije
stvorio bajern koji je harao pod palicom jupa
stvorio az koji je prekinuo dominaciju svetog holandskog trojstva ajax psv feynoordi sl
itd itd
covjek je najvece trenersko ime danasnjice i jedino mu je ferguson bio ravan ili mozda malo iznad ako se gleda ukupno
Za Ajax i AZ mu svaka čast, o ''stvaranju'' Bayerna bi se dalo razgovarati, ali de molim te, reci mi kako je on to stvorio harajuću Barcelonu? :shock: :lol:

Najveće trenersko ime današnjice? :-) :-) Dios mio... Daleko od toga da je ubleha, ali najveće trenersko ime... c'mon...
to i skenderija tvrdi, a sto se tice barse i spanskog fudbala, ja samo njemu vjerujem :D
cyprus

#1233 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by cyprus »

Lakat Jebić wrote:to i skenderija tvrdi, a sto se tice barse i spanskog fudbala, ja samo njemu vjerujem :D
Dobro, ako skenderija tako kaže, onda se to mora uvažiti :-D Znači možda i nije smješno toliko koliko mi trenutno izgleda :mrgreen: Van Gaalovi boravci u Barceloni se praktično mogu opisati kao fijasko... Jeste on osvojio dvije titule u prvom mandatu, ali će ostat upamćen po tome da se žestoko izblamiro u Ligi prvaka (Barca u oba navrata nije uspjela proći grupe tada :-) ), a posebno po tome kako se Valeri Lobanovski taktički izuriniro po njemu (postavio sam gore videa :oops: )... I naravno po gomilanju polovnih Holanđana u ekipi... Drugi boravak je bio dibidus fijasko... Otpušten je čini mi se nakon što je Barcelonu doveo u donji dio tabele (teško i zamislit jebote)... Otjerao Rivalda...

Eh sad, kako je mogao stvoriti Barcelonu, koja je kasnije harala... Vjerovatno se misli na to da su u njegovo vrijeme u prvi tim ušli Xavi i Puyol... Jel to to ''stvaranje''? :-D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1234 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by Velkoski »

Ma Van Gaal je tvrdoglavi kreten, koji ne zna postaviti igrače na njihovu poziciju (hint: pogledajte trenutni United).
LSD

#1235 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by LSD »

cyprus wrote:
Lakat Jebić wrote:to i skenderija tvrdi, a sto se tice barse i spanskog fudbala, ja samo njemu vjerujem :D
Dobro, ako skenderija tako kaže, onda se to mora uvažiti :-D Znači možda i nije smješno toliko koliko mi trenutno izgleda :mrgreen: Van Gaalovi boravci u Barceloni se praktično mogu opisati kao fijasko... Jeste on osvojio dvije titule u prvom mandatu, ali će ostat upamćen po tome da se žestoko izblamiro u Ligi prvaka (Barca u oba navrata nije uspjela proći grupe tada :-) ), a posebno po tome kako se Valeri Lobanovski taktički izuriniro po njemu (postavio sam gore videa :oops: )... I naravno po gomilanju polovnih Holanđana u ekipi... Drugi boravak je bio dibidus fijasko... Otpušten je čini mi se nakon što je Barcelonu doveo u donji dio tabele (teško i zamislit jebote)... Otjerao Rivalda...

Eh sad, kako je mogao stvoriti Barcelonu, koja je kasnije harala... Vjerovatno se misli na to da su u njegovo vrijeme u prvi tim ušli Xavi i Puyol... Jel to to ''stvaranje''? :-D
I Stoičkova :-) ...jedino holandski ludak je smio tako nešto uraditi :lol: ta dvojica mu to nikad nisu zaboravila, a Hristo ga i dan danas pljucne u svakoj prigodi :mrgreen:

i neka je, jer je tad to bilo nužno....slicno je uradio Pep kad je potjerao jahace stare slave u vidu Ronaldinha, Deca, Etoa itd

LVG je jedan tersaš kojeg rijetko ko može izdurati duže od 2-3 godine, ali je odlican za sklapanje ekipe, za "postavljanje stage-a" za nasljednika koji ce kasnije pokupiti plodove :-) voli mlade igrace gurati...to su mu neke pozitive.

ja nešto ne volim tog tersaša
Lakat Jebić

#1236 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by Lakat Jebić »

cyprus wrote:

to je bila neka usputna diskusija na barsinoj temi, davno, ne sjecam se detalja. kopiraj post na barsinu temu, odgovorice ti, haman on ne zalazi na druge teme :D
agnostic_front

#1237 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by agnostic_front »

Miodrag Ješić
LSD

#1238 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by LSD »

Image

Steve McClaren = ubleha

2001–2006 Middlesbrough
2006–2007 England
2008–2010 FC Twente
2010–2011 VfL Wolfsburg
2011 Nottingham Forest
2012–2013 FC Twente
2013 Queens Park Rangers
2013–2015 Derby County
2015– Newcastle United

kako da ovaj šarlatan vodi ovako dobre klubove, cak i selekciju Engleske :?
Logovan

#1239 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by Logovan »

Illara :oops:
Better Man

#1240 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by Better Man »

Sjećam se ove dvije utakmice kao da je jućer bilo. Shevcenko i Rebrov razmontirali Barcelonu. Onakvo poniženje Barcelona ne pamti.
supercali

#1241 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by supercali »

pamti pamti savicevic atina finale lige prvaka 94-e
jethro

#1242 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by jethro »

Razvalio ih je i Bilbao nedavno 4-0 u prvoj utakmici spanskog Superkupa :mrgreen:
House

#1243 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by House »

Image
Koshpa

#1244 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by Koshpa »

cyprus

#1245 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by cyprus »

Boli ga briga, ode on na Kretu... Za njeg nema zime... Doslovno :)
Logovan

#1246 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by Logovan »

Koshpa wrote:http://sportsport.ba/ino_fudbal/mirosla ... koj/171254

Kako je ovaj levat propo :lol:
Vidi ga kako je mršav. :shock: Pa u njemu nema ni 40 kila.

Treba ga vratiti u reprezentaciju. :oops:
Artest

#1247 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by Artest »

Obi Mikel.

Uzasno dugo traje na TOP levelu, a tako je jebeno limitiran.

Jedan od onih bildera koji dodju na termin da se istrce.
House

#1248 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by House »

Artest wrote:Obi Mikel.

:lol:
nikimostar

#1249 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by nikimostar »

Artest wrote:Obi Mikel.

:lol: :lol:
agnostic_front

#1250 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by agnostic_front »

agnostic_front wrote:Miodrag Ješić
ok :nargila:
Post Reply