FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
madFlava

#1226 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by madFlava »

Oj emisije bog te vidio :skoljka:

Pripremljeno sve za goli q.
Voditelj tuga i jad.
Citav ovaj TV , tuga.

Letonija,Latvija,Litvanija,Estonija..
moa

#1227 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by moa »

šime.sparina wrote:
KatarinaKosaca wrote: Reče malo prije da ima dva i da mu je Ramiz Džaferović rekao "Kako imaš kredite kod nas za tvoju Tv, ima da pročitaš ovo priopćenje" :roll:
ne znam ja sam bas od njega prije dan, dva, tri cuo potpuno razlicitu pricu. a to da ovaj glavonja vrsi pritisak, to je sasvim jasno. samo sto je senad ego tripozan lik, tako da ce ovo na kraju da zavrsi na ramiz vs senad obracun do potpunog unistenja ili bar dok im municije nestane...

a priopcenje je valjda duzan svakako procitati ako ga je ovaj prozivao "snimcima ftv-a i 60minuta" od neki dan..
nije mi poznato sta o tome kazu pravila rak-a...
Ja sam skontao nesto sasvim trece :-D i to da neka druga medijska kuca ima kredit kod Džaferovića pa je on istu ucjenjivao da procita priopcenje a koje je bilo na stetu FaceTV...naravno Face sad uzvraca udarac :razz:
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#1228 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

Ne znam šta očekujete od programa pred utakmicu? Lorkinu poeziju uz muzičku podlogu Šopena ili komentare predhodnih izbora? :roll:
KatarinaKosaca

#1229 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

moa wrote:Ja sam skontao nesto sasvim trece :-D i to da neka druga medijska kuca ima kredit kod Džaferovića pa je on istu ucjenjivao da procita priopcenje a koje je bilo na stetu FaceTV...naravno Face sad uzvraca udarac :razz:
Možda :roll: To je, onda, vjerojatnije.
anonimnaosoba

#1230 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by anonimnaosoba »

kusur wrote:kao sto neko spomenu, hocemo li mi korisnici analogne Telemach mreze moci gledati prenos iz Grcke na FACE TV? :cry:
ja na MMDS-u imam normalno FACE :wink:
The Realist

#1231 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by The Realist »

Stvarno ovo loše pripreme. Što se tiče tehnologija i tih stvari, sve to dobro izgleda, ali sve k'o neko s'jelo izgleda..... Ni ovo čitanje sa papira im baš nije trebalo, kad imaju tolike televizore, platno.....
crnoplavo

#1232 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by crnoplavo »

LeonardoAC wrote:Joj lika.. "Sjećate se kad je onaj došo u Atinu i reko pobjedili smo, ali je rikno" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sjećamo se Nikola..., gdje se tog događaja nećemo sjećat :D

:lol:
madFlava wrote:Oj emisije bog te vidio :skoljka:

Pripremljeno sve za goli q.
Voditelj tuga i jad.
Citav ovaj TV , tuga.

Letonija,Latvija,Litvanija,Estonija..
Meni nije jasno zar nisu mogli kakav laptopić turit ondje na onaj sto, onaj ne zna igral Slovacka veceras, sanćim gleda po onim papirima...
Saka

#1233 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Saka »

Najjače je Marijanovo javljanje preko Skajpa. :)

A i gosti kriza, Nikola ko da je na travi ili nečem jačem. Treba dovesti nekog jačeg stručnjaka pa malo grafičke analize da vidimo. Jedino ih je Ćiro izvukao.

Al hajde, nije loše sve u svemu, slika je dobra ako ništa. ;)
simonese

#1234 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by simonese »

MM je katastrofa,glava zaboli
KatarinaKosaca

#1235 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

Jasmin93Mostar wrote:Ekstra je sve bilo ! Pohvale za FACE TV !
Trudili su se. :bih:
Nije bilo extra što nismo čuli himnu, nego reklame. I pored najbolje volje da razumijem, a razumijem velike troškove kupovine prava, reportera i ostalog (mora se pokriti reklamama i sponzorima, nema guzovače tj pretplate), ovo se ipak, nikako baš nikako nije smjelo desiti.
Rottweiler

#1236 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Rottweiler »

Uvijek moze bolje, al kad se sjetim kako to BHT radi, ovo mi dodje ko Sky Sport :D
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#1237 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by JoseMujica »

Saka wrote:Najjače je Marijanovo javljanje preko Skajpa. :)

A i gosti kriza, Nikola ko da je na travi ili nečem jačem. Treba dovesti nekog jačeg stručnjaka pa malo grafičke analize da vidimo. Jedino ih je Ćiro izvukao.

Al hajde, nije loše sve u svemu, slika je dobra ako ništa. ;)
a najviše smo uživali u reklamama preko pola ekrana :-)
madFlava

#1238 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by madFlava »

ima mujdze, nema mujdze :-) reklame cine cuda :D

sto se tice same face tv ,, , od-ron !

edit: dobra im je kvaliteta slike. :)
Srebrni

#1239 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Srebrni »

Svi smo mi dobri u kritikama, a opet svi smo gledali utakmicu... Nakon gledanja tekme u HD-u, oči bole i srce plače kad okrenem opet na kablovsku.. :/
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#1240 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by -LIBERO- »

Neka je malo nekonvencionalno. Dosta vise i mrtvacke ozbiljnsti, tj. kvazi "ozbiljnosti". Gdje su neke dubokoumni pokusaji da se objasni igra, strategija, statistika. Cemu to uopste?

Ovo je reprezentacija naroda BIH. Ovo su uglavnom gledali ljudi koji nemaju previse fudbalskog znanja, niti ih previse interesuje neka opservacija strucnjaka o semama i predvidjanjima postavke. Cast izuzetcima.

Moze se malo poraditi na odabiru gostiju, pa ako se i zezaju i ako ne treba pretjerivati sa ozbiljnoscu, ipak da se odrzi kvalitet i tog opustenog dijaloga.

Slazem se, propustanje nase himne veliki minus. Reklame u donjem dijelu ekrana dok traje utakmica, gdje se pokrije aut linija i cesto par igraca, nekada i lopta :shock: ..to je katatsrofa. Trebaju osmisliti neki drugi metod ubacivanja reklama, posto smo svi svjesni da se mora vratitti ulozeni novac.

Znaci, koncept nije los, neka malo drugacijeg i opustenosti. Ali se treba jos truditi i ova forma programa usavrsavati.

Umalo da zaboravim, dobro je neko od forumasa napisao- Sto ce vam onoliki ekran u studiju, sto je super, ako ga ne koristite za analizu, statitiku i slicne stvari. Taj ekran u studiju se jednostavno mooooooora kvalitetnije iskoristiti, sta vam je :shock: :D :thumbup:
Last edited by -LIBERO- on 13/10/2012 02:09, edited 1 time in total.
basicm

#1241 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by basicm »

Ja nisam gledao utakmicu zbog onog kretena od komentatora.
mayab

#1242 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by mayab »

Kvaliteta slike je odlicna, pogotovo jer ih mogu gledati preko mog DVB-C risivera ugradjenog u TV, a ne preko Telemachovog nazovi digitalnog risivera, komentator pjeni, stenje i cesto lupa svasta umjesto da se vise posveti komentaru dogadjaja na terenu!
Sto se tice reklama preko pola slike, nisu bili toliko napadni ko nekada BHT1, i uz to, to sve treba drugacije posmatrati jer te BHT1 tjera da im plaćaš "pretplatu" pa te onda jos maltretiraju :x
Sabirni centar

#1243 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Sabirni centar »

Toliko najavljivana utakmica, spektakl, emisija...i na samom početku katastrofa. Propustiti intoniranje državne himne, zbog reklame Bibinog fakulteta, šta već :x ...ja ne mogu da vjerujem, toliko sam razočaran, Senad mi je drag ali ono je jednostavno neoprostivo...Kugla je dobar momak, ali mu vođenje onakve emisije, ruku na srce, ne ide..u čitavoj sinoćnjoj muci nasmijah se Nikoli N. :lol: :lol: :lol:
rookfash

#1244 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by rookfash »

jedina zamjerka je za himnu...kugla ne zna jel dosao il posao, niti ima pojma o fudbalu, al eto trudi se da bude simpatican. slika ekstra, marjan dobar, ljudi su se ako nista potrudili da nesto naprave prije utakmice, poslije utakmice, komentar, sudijska analiza, sto neko rece nakon BHTa ovo dodje ko sky sport :) mozda malo poraditi na ozbiljnijim analizama i grafikama i to je to, inace super...i misa mu ne rezite nam himnu ;)
miki.ba

#1245 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by miki.ba »

Jel neko od vas primjetio da tokom cijle utakmice nisu iskljucili ton iz studija i cesto se cuo neki glupi mahalaski komentar. :-)
Ima sistem prikazivanja reklama tako što se slika transformiše u wide, a u donjem djelu se prikaže reklama bez da se kvari ugođaj, al et to možemo od naših ocekivati za desetak godina.
Komentator više nego katastrofa, na kraju je poceo i stenjati, sramota. :x
Propuštanje intoniranja hime, sramota. :x
Emisija više nego sramotna, takve stvari se i organizuju da bi došli strucnjaci, a ne mahalci.
Dres code u emisiju sramota, i finalni zakljucak cijelog programa sramota. :x
Ako negdje griješim ispravite me.
KatarinaKosaca

#1246 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

miki.ba wrote:Jel neko od vas primjetio da tokom cijle utakmice nisu iskljucili ton iz studija i cesto se cuo neki glupi mahalaski komentar. :-)
Ima sistem prikazivanja reklama tako što se slika transformiše u wide, a u donjem djelu se prikaže reklama bez da se kvari ugođaj, al et to možemo od naših ocekivati za desetak godina.
Emisija više nego sramotna, takve stvari se i organizuju da bi došli strucnjaci, a ne mahalci.
Sem intoniranja državne himne u svemu..
Fakat bih voljela dati nekima od vas tv kuću da vodite i da vidite kako su to visoki troškovi, do dozvola, autorskih prava, tehnike, struje... baš bi to voljela pa da vidim kako biste to vi brilijantno i stručno odradili, a tržište ti ne da 100KM reklame.
Ko navikne na guzovaču, ne razumije kako je tržišno raditi, nego se pravi pametan :x
miki.ba

#1247 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by miki.ba »

KatarinaKosaca wrote:
miki.ba wrote:Jel neko od vas primjetio da tokom cijle utakmice nisu iskljucili ton iz studija i cesto se cuo neki glupi mahalaski komentar. :-)
Sem intoniranja državne himne u svemu..
Fakat bih voljela dati nekima od vas tv kuću da vodite i da vidite kako su to visoki troškovi, do dozvola, autorskih prava, tehnike, struje... baš bi to voljela pa da vidim kako biste to vi brilijantno i stručno odradili, a tržište ti ne da 100KM reklame.
Ko navikne na guzovaču, ne razumije kako je tržišno raditi, nego se pravi pametan :x
Pa to i jeste poenta, hoceš pare da uzimaš guzovace.
Ja u potpunosti razumijem reklamu, al imaju sistemi prikazivanja reklam, a ovo što smo vidjeli je amaterski.
Ako se tebi sve skupa svidjelo ok, al smo definitivno dva razlicita svijeta. :thumbup:
KatarinaKosaca

#1248 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

miki.ba wrote:Pa to i jeste poenta, hoceš pare da uzimaš guzovace.
Kakve ba, pare, kakve guzovače.. Evo ja te javno pozivam i stojim iza toga zaradi ti za mjesec dana samo da se pokriju troškovi struje jedne tv kuće u reklami (donesi toliko reklama), ja ću dati još toliko u kešu..
Pa, radiš li ti? Znaš li kakvo je BIH tržište? Znaš li šta o medijima? Imaš li ideju koliko uzima Rak?

Ne mogu da vjerujem.... :-) :-) :-)
Anti-Depresiv

#1249 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Anti-Depresiv »

Samo zamjerka ,zbog himne ali kad sve saberes nemoze se porediti gledanje tekme u ovoj rezoluciji i prijemu signala (jebote drzavni nehljebovici, ko da gledam preko "konvektora " ono birvaktile) a brate nisu ni jednom rekli da " je pao go , a ono repeticija" i tako dalje i blize ali ne pretjerujte sa kritikama .....
miki.ba

#1250 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by miki.ba »

KatarinaKosaca wrote:
miki.ba wrote:Pa to i jeste poenta, hoceš pare da uzimaš guzovace.
Kakve ba, pare, kakve guzovače.. Evo ja te javno pozivam i stojim iza toga zaradi ti za mjesec dana samo da se pokriju troškovi struje jedne tv kuće u reklami (donesi toliko reklama), ja ću dati još toliko u kešu..
Pa, radiš li ti? Znaš li kakvo je BIH tržište? Znaš li šta o medijima? Imaš li ideju koliko uzima Rak?

Ne mogu da vjerujem.... :-) :-) :-)
Privatnik sam. :D
Kad nešto ne ide zatvoriš firmu, a kad ide onad ide.
Ukoliko si vec kupio prava za utakmice da bi zaradio nemoj fušerit, jer ako fušeriš izgubit ceš gledanost.
Sljedecu tekmu cu radje gledati na nekom ruskom streamu nego na Faca tv-u, a mislim da nisam jedini.
Ako su kupili prava za utakmice da bi bili u minusu, onda oni nemaju veze o medijima, a ne ja.
Svaki dan nice po jedna tv, al evo sad nam je jasno da se to radi bezveze jer su svi u minusu.
Locked