Pripremljeno sve za goli q.
Voditelj tuga i jad.
Citav ovaj TV , tuga.
Letonija,Latvija,Litvanija,Estonija..
Moderator: anex
Ja sam skontao nesto sasvim trecešime.sparina wrote:ne znam ja sam bas od njega prije dan, dva, tri cuo potpuno razlicitu pricu. a to da ovaj glavonja vrsi pritisak, to je sasvim jasno. samo sto je senad ego tripozan lik, tako da ce ovo na kraju da zavrsi na ramiz vs senad obracun do potpunog unistenja ili bar dok im municije nestane...KatarinaKosaca wrote: Reče malo prije da ima dva i da mu je Ramiz Džaferović rekao "Kako imaš kredite kod nas za tvoju Tv, ima da pročitaš ovo priopćenje"
a priopcenje je valjda duzan svakako procitati ako ga je ovaj prozivao "snimcima ftv-a i 60minuta" od neki dan..
nije mi poznato sta o tome kazu pravila rak-a...
Moždamoa wrote:Ja sam skontao nesto sasvim trecei to da neka druga medijska kuca ima kredit kod Džaferovića pa je on istu ucjenjivao da procita priopcenje a koje je bilo na stetu FaceTV...naravno Face sad uzvraca udarac
ja na MMDS-u imam normalno FACEkusur wrote:kao sto neko spomenu, hocemo li mi korisnici analogne Telemach mreze moci gledati prenos iz Grcke na FACE TV?
LeonardoAC wrote:Joj lika.. "Sjećate se kad je onaj došo u Atinu i reko pobjedili smo, ali je rikno"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sjećamo se Nikola..., gdje se tog događaja nećemo sjećat
Meni nije jasno zar nisu mogli kakav laptopić turit ondje na onaj sto, onaj ne zna igral Slovacka veceras, sanćim gleda po onim papirima...madFlava wrote:Oj emisije bog te vidio![]()
Pripremljeno sve za goli q.
Voditelj tuga i jad.
Citav ovaj TV , tuga.
Letonija,Latvija,Litvanija,Estonija..
Nije bilo extra što nismo čuli himnu, nego reklame. I pored najbolje volje da razumijem, a razumijem velike troškove kupovine prava, reportera i ostalog (mora se pokriti reklamama i sponzorima, nema guzovače tj pretplate), ovo se ipak, nikako baš nikako nije smjelo desiti.Jasmin93Mostar wrote:Ekstra je sve bilo ! Pohvale za FACE TV !
Trudili su se.
a najviše smo uživali u reklamama preko pola ekranaSaka wrote:Najjače je Marijanovo javljanje preko Skajpa.
A i gosti kriza, Nikola ko da je na travi ili nečem jačem. Treba dovesti nekog jačeg stručnjaka pa malo grafičke analize da vidimo. Jedino ih je Ćiro izvukao.
Al hajde, nije loše sve u svemu, slika je dobra ako ništa.
Sem intoniranja državne himne u svemu..miki.ba wrote:Jel neko od vas primjetio da tokom cijle utakmice nisu iskljucili ton iz studija i cesto se cuo neki glupi mahalaski komentar.![]()
Ima sistem prikazivanja reklama tako što se slika transformiše u wide, a u donjem djelu se prikaže reklama bez da se kvari ugođaj, al et to možemo od naših ocekivati za desetak godina.
Komentator više nego katastrofa, na kraju je poceo i stenjati, sramota.![]()
Propuštanje intoniranja hime, sramota.![]()
Emisija više nego sramotna, takve stvari se i organizuju da bi došli strucnjaci, a ne mahalci.
Dres code u emisiju sramota, i finalni zakljucak cijelog programa sramota.![]()
Ako negdje griješim ispravite me.
Pa to i jeste poenta, hoceš pare da uzimaš guzovace.KatarinaKosaca wrote:Sem intoniranja državne himne u svemu..miki.ba wrote:Jel neko od vas primjetio da tokom cijle utakmice nisu iskljucili ton iz studija i cesto se cuo neki glupi mahalaski komentar.![]()
Ima sistem prikazivanja reklama tako što se slika transformiše u wide, a u donjem djelu se prikaže reklama bez da se kvari ugođaj, al et to možemo od naših ocekivati za desetak godina.
Komentator više nego katastrofa, na kraju je poceo i stenjati, sramota.![]()
Propuštanje intoniranja hime, sramota.![]()
Emisija više nego sramotna, takve stvari se i organizuju da bi došli strucnjaci, a ne mahalci.
Dres code u emisiju sramota, i finalni zakljucak cijelog programa sramota.![]()
Ako negdje griješim ispravite me.
Fakat bih voljela dati nekima od vas tv kuću da vodite i da vidite kako su to visoki troškovi, do dozvola, autorskih prava, tehnike, struje... baš bi to voljela pa da vidim kako biste to vi brilijantno i stručno odradili, a tržište ti ne da 100KM reklame.
Ko navikne na guzovaču, ne razumije kako je tržišno raditi, nego se pravi pametan
Kakve ba, pare, kakve guzovače.. Evo ja te javno pozivam i stojim iza toga zaradi ti za mjesec dana samo da se pokriju troškovi struje jedne tv kuće u reklami (donesi toliko reklama), ja ću dati još toliko u kešu..miki.ba wrote:Pa to i jeste poenta, hoceš pare da uzimaš guzovace.
Privatnik sam.KatarinaKosaca wrote:Kakve ba, pare, kakve guzovače.. Evo ja te javno pozivam i stojim iza toga zaradi ti za mjesec dana samo da se pokriju troškovi struje jedne tv kuće u reklami (donesi toliko reklama), ja ću dati još toliko u kešu..miki.ba wrote:Pa to i jeste poenta, hoceš pare da uzimaš guzovace.
Pa, radiš li ti? Znaš li kakvo je BIH tržište? Znaš li šta o medijima? Imaš li ideju koliko uzima Rak?
Ne mogu da vjerujem....![]()
![]()