Nova stranka NVZ
- madner
#1226 Re: Nova stranka NVZ
Okrutno, ali sa druge strane izuzetno zabavno. 
-
zavrzlama
#1227 Re: Nova stranka NVZ
neznam ,jesu li sve funkcije stranke popunjene ili ima neka i za mene
..ono osto sam bez posla pa ako NVZ ima sanse da me uhljebi 
- madner
#1228 Re: Nova stranka NVZ
Dobro nam dosao.zavrzlama wrote:neznam ,jesu li sve funkcije stranke popunjene ili ima neka i za mene..ono osto sam bez posla pa ako NVZ ima sanse da me uhljebi
Fali nam covjek za KOS, odjel za razvoj vanjskopoliticke situacije u okruzenju. Plata solidna, beneficije dobre, mogucnost provokacija neogranicene
-
zavrzlama
#1229 Re: Nova stranka NVZ
uh dodje mi dobromadner wrote:Dobro nam dosao.zavrzlama wrote:neznam ,jesu li sve funkcije stranke popunjene ili ima neka i za mene..ono osto sam bez posla pa ako NVZ ima sanse da me uhljebi
![]()
Fali nam covjek za KOS, odjel za razvoj vanjskopoliticke situacije u okruzenju. Plata solidna, beneficije dobre, mogucnost provokacija neogranicene
eto mene odmah da zaduzim opremu
- Alfons Kauders
#1230 Re: Nova stranka NVZ
telefona vise nema, samo da znas...zavrzlama wrote:uh dodje mi dobromadner wrote:Dobro nam dosao.zavrzlama wrote:neznam ,jesu li sve funkcije stranke popunjene ili ima neka i za mene..ono osto sam bez posla pa ako NVZ ima sanse da me uhljebi
![]()
eto mene odmah da zaduzim opremu
i zbog krize samo cemo dijeliti androide, nema vise iphoneta...
- bingov buraz
#1231 Re: Nova stranka NVZ
IstinaAlfons Kauders wrote:rotary club je passemadner wrote:Welcome to the shupak klub
na supcima svijet ostaje

- Za i Protiv
#1232 Re: Nova stranka NVZ
Drugovi, odlucio sam... Pristupam, ako me primate 
- bingov buraz
#1233 Re: Nova stranka NVZ
Ko ne moze da posalje sifriranu poruku sa potrosene rolne toalet papira ne zasluzuje da bude u NVZAlfons Kauders wrote:puno brate, na ovaj vakat... kriza...HAVANA wrote:madner wrote:Fakat, treba nam covjek koji kulturno broji krvna zrnca i negira postojanje Bosanaca. I sve to upakuje kao borbu za toleranciju.
Za ovo ćete morati kihnuti 2 stoje dnevnice i mobitel.
jos ces na kraju traziti iphone + ipad
Kakvi gadzeti i ostale gluposti,improvizacija uber alles.
Treba zauzeti jasan stav prema svim zahtjevima,das ljudima prst oni hoce cijelu ruku,danas ovo a vec sutra ce traziti da vojne carape ne budu raspar i kablovsku u zemunicama
- madner
#1234 Re: Nova stranka NVZ
Razmatrali smo za i protiv tog cina i odlucili smo da smo za. Samo ne znamo ko ce nam ostati da bude protiv.Za i Protiv wrote:Drugovi, odlucio sam... Pristupam, ako me primate
-
hocunecu
#1235 Re: Nova stranka NVZ
kome da se javim da zaduzim ovaj bibiquasar wrote:
-
sumirprimus
#1236 Re: Nova stranka NVZ
ne pitaj sta NVZ moze tebi dati,nego sta ti mozes dati NVZ-u...hocunecu wrote:kome da se javim da zaduzim ovaj bibiquasar wrote:
- Alfons Kauders
#1237 Re: Nova stranka NVZ
madner je vec vrbovao mekgajvera da radi obuku...bingov buraz wrote:
Ko ne moze da posalje sifriranu poruku sa potrosene rolne toalet papira ne zasluzuje da bude u NVZ![]()
Treba zauzeti jasan stav prema svim zahtjevima,das ljudima prst oni hoce cijelu ruku,danas ovo a vec sutra ce traziti da vojne carape ne budu raspar i kablovsku u zemunicama
- bingov buraz
#1238 Re: Nova stranka NVZ
Nisam siguran da je on onaj stari mekgajver,godine ga stigle valjdaAlfons Kauders wrote:madner je vec vrbovao mekgajvera da radi obuku...bingov buraz wrote:
Ko ne moze da posalje sifriranu poruku sa potrosene rolne toalet papira ne zasluzuje da bude u NVZ![]()
http://www.dailydawdle.com/2011/12/shoc ... s-own.html
a mozda je to samo da zavara neprijatelje i da se prikaze kao nesposoban,obdareni zna sta radi siguran sam
-
popajic
#1239 Re: Nova stranka NVZ
Opa, sad se na per tu sa ObdarenimAlfons Kauders wrote:madner je vec vrbovao mekgajvera da radi obuku...bingov buraz wrote:
Na brzaka se uhljebilo , iliti usupcilo
( btw, ne ostaje svijet na supcima. On je oduvijek i bio u njihovim ( nasim) rukama
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#1240 Re: Nova stranka NVZ
zavrzlama wrote:neznam ,jesu li sve funkcije stranke popunjene ili ima neka i za mene..ono osto sam bez posla pa ako NVZ ima sanse da me uhljebi
Dobrodošao u redove NVZ-a @zavrzlama!
Drago mi je da si prepoznao viziju "Obdarenog Vođe" i program Partije koji nosi napredak na svim poljima
i vodi nas sve zajedno u svijetlu budućnost!Za ljude tvog kalibra uvijek će se naći mjesta u vodećim strukturama
NVZ-a.Prvo malo prouči doktrinu NVZ-a koja je u svojoj jednostavnosti savršena a opet sveobuhvatna!
NVZ je kosmopolitska,multikulturna Partija u koju su dobrodošli svi koji će njegovati kult "Obdarenog Vođe",
tzv demokratija nam je najveći neprijatelj a osnova doktrine NVZ-a je mržnja prema susjedima i teritorijalna
pohlepa.NVZ nije nacionalistička već totalitarna Partija,mi ne mrzimo komšije zato što su ovi ili oni,danas su
to države koje nas okružuju a čim uzmemo vlast i krenemo sa našim planovima na terenu komšije će nam
biti sasvim druge zemlje,za godinu-dvije opet neke treće zemlje i sve tako dok se ne spojimo sa našom braćom
i prijateljima iz Sjeverne Koreje!
Mi ne obećavamo ništa do rata,suza,patnje i bola,jer progres i napredak neće doći sami od sebe,za to se
treba izboriti,svim raspoloživim sredstvima!
- Za i Protiv
#1241 Re: Nova stranka NVZ
A nista, valja mi nick mijenjatimadner wrote:Razmatrali smo za i protiv tog cina i odlucili smo da smo za. Samo ne znamo ko ce nam ostati da bude protiv.Za i Protiv wrote:Drugovi, odlucio sam... Pristupam, ako me primate
- prljavi Hare
#1242 Re: Nova stranka NVZ
OBAVJEŠTENJE IZ ŠTABA "OBDARENOG VOĐE"!
Ovih dana "Obdareni Vođa" objavit će spisak visokih funkcionera NVZ-a koji će sačinjavati najviši vojno-rukovodstveni organ NVZ-a "VELIKO VIJEĆE ŠUPAKA" koji će u slučaju da "Obdareni Vođa" spriječen iz bilo kojeg razloga da obavlja svoju dužnost,privremeno upravljati situacijom!!!
Ovih dana "Obdareni Vođa" objavit će spisak visokih funkcionera NVZ-a koji će sačinjavati najviši vojno-rukovodstveni organ NVZ-a "VELIKO VIJEĆE ŠUPAKA" koji će u slučaju da "Obdareni Vođa" spriječen iz bilo kojeg razloga da obavlja svoju dužnost,privremeno upravljati situacijom!!!
-
sumirprimus
#1243 Re: Nova stranka NVZ
a hijerarhija,cinovi,moramo ćize udarat!!!prljavi Hare wrote:OBAVJEŠTENJE IZ ŠTABA "OBDARENOG VOĐE"!![]()
- kukuruz_kokicar
#1244 Re: Nova stranka NVZ
Ja bih samo pojasnio, ako dozvoljavas druze Hare ... mi ne mrzimo komsije zbog jezika ili zato sto su bijeli, crni, zuti, krscani, ateisti ili muslimani. Za nas su sve komsije iste. Mi ih jednostavno mrzimo jer su komsije.
Nezgodna osobina tih prokletih komsija je da cim se jednog otarasis i prosiris teritorij, ukazu se nove komsije sa kafom i osmijehom... a nama valja opet drljati po istom scenariju tj. pisati iste diplomatske note u stilu:
Vid'ti glave komsija. Zena su vam k'o giboni. Jes' to meni nesto rek'o?! Mrs majmune jedan seljacki! ... E sad je dosta ... Eto nase 4 Armije kod vas za 3 minuta i nemojte bjezati, pliiiiz.
Nezgodna osobina tih prokletih komsija je da cim se jednog otarasis i prosiris teritorij, ukazu se nove komsije sa kafom i osmijehom... a nama valja opet drljati po istom scenariju tj. pisati iste diplomatske note u stilu:
Vid'ti glave komsija. Zena su vam k'o giboni. Jes' to meni nesto rek'o?! Mrs majmune jedan seljacki! ... E sad je dosta ... Eto nase 4 Armije kod vas za 3 minuta i nemojte bjezati, pliiiiz.
- prljavi Hare
#1245 Re: Nova stranka NVZ
sumirprimus wrote:a hijerarhija,cinovi,moramo ćize udarat!!!prljavi Hare wrote:OBAVJEŠTENJE IZ ŠTABA "OBDARENOG VOĐE"!![]()
U "VELIKO VIJEĆE ŠUPAKA" moći će ući samo oni pripadnici sa činom pukovnika i većim,na kraju krajeva
sve nedoumice otkloniće "Obdareni Vođa" u svom proglasu i govoru za narod koji se očekuje!
P.S.NVZ pokreće i prve privredne projekte,na tajnoj lokaciji "Obdareni Vođa" svečano će otvoriti pogon za
proizvodnju ordenja i medalja!
- prljavi Hare
#1246 Re: Nova stranka NVZ
kukuruz_kokicar wrote:Ja bih samo pojasnio, ako dozvoljavas druze Hare ... mi ne mrzimo komsije zbog jezika ili zato sto su bijeli, crni, zuti, krscani, ateisti ili muslimani. Za nas su sve komsije iste. Mi ih jednostavno mrzimo jer su komsije.
To je suština:"Komšija nije mio,ma koje boje ili vjere bio!"
Oni koji nisu u susjedstvu NVZ-a nemaju se čega bojati,sve dok ne dođe dan da nam ne postanu komšije!
-
Pravi Valter
#1247 Re: Nova stranka NVZ
.
Last edited by Pravi Valter on 13/06/2012 11:50, edited 1 time in total.
- prljavi Hare
#1248 Re: Nova stranka NVZ
Nema od gledanja nafake,pridruži se milionima!!!Pravi Valter wrote:Nista posebno.
Samo vas gledam.
- amrica
#1249 Re: Nova stranka NVZ
bice brzo, nvz do korejeprljavi Hare wrote:kukuruz_kokicar wrote:Ja bih samo pojasnio, ako dozvoljavas druze Hare ... mi ne mrzimo komsije zbog jezika ili zato sto su bijeli, crni, zuti, krscani, ateisti ili muslimani. Za nas su sve komsije iste. Mi ih jednostavno mrzimo jer su komsije.
To je suština:"Komšija nije mio,ma koje boje ili vjere bio!"![]()
Oni koji nisu u susjedstvu NVZ-a nemaju se čega bojati,sve dok ne dođe dan da nam ne postanu komšije!
-
Pravi Valter
#1250 Re: Nova stranka NVZ
.
Last edited by Pravi Valter on 13/06/2012 11:50, edited 1 time in total.