Nova stranka NVZ

Post Reply
madner

#1226 Re: Nova stranka NVZ

Post by madner »

Okrutno, ali sa druge strane izuzetno zabavno. :D
zavrzlama

#1227 Re: Nova stranka NVZ

Post by zavrzlama »

neznam ,jesu li sve funkcije stranke popunjene ili ima neka i za mene :D ..ono osto sam bez posla pa ako NVZ ima sanse da me uhljebi :D
madner

#1228 Re: Nova stranka NVZ

Post by madner »

zavrzlama wrote:neznam ,jesu li sve funkcije stranke popunjene ili ima neka i za mene :D ..ono osto sam bez posla pa ako NVZ ima sanse da me uhljebi :D
Dobro nam dosao. :D

Fali nam covjek za KOS, odjel za razvoj vanjskopoliticke situacije u okruzenju. Plata solidna, beneficije dobre, mogucnost provokacija neogranicene :D
zavrzlama

#1229 Re: Nova stranka NVZ

Post by zavrzlama »

madner wrote:
zavrzlama wrote:neznam ,jesu li sve funkcije stranke popunjene ili ima neka i za mene :D ..ono osto sam bez posla pa ako NVZ ima sanse da me uhljebi :D

Fali nam covjek za KOS, odjel za razvoj vanjskopoliticke situacije u okruzenju. Plata solidna, beneficije dobre, mogucnost provokacija neogranicene :D
uh dodje mi dobro :D

eto mene odmah da zaduzim opremu :D
Alfons Kauders

#1230 Re: Nova stranka NVZ

Post by Alfons Kauders »

zavrzlama wrote:
madner wrote:

uh dodje mi dobro :D

eto mene odmah da zaduzim opremu :D
telefona vise nema, samo da znas...

i zbog krize samo cemo dijeliti androide, nema vise iphoneta...
bingov buraz

#1231 Re: Nova stranka NVZ

Post by bingov buraz »

Alfons Kauders wrote:
madner wrote:Welcome to the shupak klub :D
rotary club je passe

na supcima svijet ostaje
Istina :!:

Image
Za i Protiv

#1232 Re: Nova stranka NVZ

Post by Za i Protiv »

Drugovi, odlucio sam... Pristupam, ako me primate :razz:
bingov buraz

#1233 Re: Nova stranka NVZ

Post by bingov buraz »

Alfons Kauders wrote:
HAVANA wrote:
madner wrote:Fakat, treba nam covjek koji kulturno broji krvna zrnca i negira postojanje Bosanaca. I sve to upakuje kao borbu za toleranciju.

Za ovo ćete morati kihnuti 2 stoje dnevnice i mobitel.
puno brate, na ovaj vakat... kriza...

jos ces na kraju traziti iphone + ipad :D
Ko ne moze da posalje sifriranu poruku sa potrosene rolne toalet papira ne zasluzuje da bude u NVZ :!:
Kakvi gadzeti i ostale gluposti,improvizacija uber alles.

Treba zauzeti jasan stav prema svim zahtjevima,das ljudima prst oni hoce cijelu ruku,danas ovo a vec sutra ce traziti da vojne carape ne budu raspar i kablovsku u zemunicama :!:
madner

#1234 Re: Nova stranka NVZ

Post by madner »

Za i Protiv wrote:Drugovi, odlucio sam... Pristupam, ako me primate :razz:
Razmatrali smo za i protiv tog cina i odlucili smo da smo za. Samo ne znamo ko ce nam ostati da bude protiv. :D
hocunecu

#1235 Re: Nova stranka NVZ

Post by hocunecu »

quasar wrote: Image
kome da se javim da zaduzim ovaj bibi :D
sumirprimus

#1236 Re: Nova stranka NVZ

Post by sumirprimus »

hocunecu wrote:
quasar wrote: Image
kome da se javim da zaduzim ovaj bibi :D
ne pitaj sta NVZ moze tebi dati,nego sta ti mozes dati NVZ-u... :mrgreen:
Alfons Kauders

#1237 Re: Nova stranka NVZ

Post by Alfons Kauders »

bingov buraz wrote:
Ko ne moze da posalje sifriranu poruku sa potrosene rolne toalet papira ne zasluzuje da bude u NVZ :!:

Treba zauzeti jasan stav prema svim zahtjevima,das ljudima prst oni hoce cijelu ruku,danas ovo a vec sutra ce traziti da vojne carape ne budu raspar i kablovsku u zemunicama :!:
madner je vec vrbovao mekgajvera da radi obuku... :D
bingov buraz

#1238 Re: Nova stranka NVZ

Post by bingov buraz »

Alfons Kauders wrote:
bingov buraz wrote:

Nisam siguran da je on onaj stari mekgajver,godine ga stigle valjda

http://www.dailydawdle.com/2011/12/shoc ... s-own.html
a mozda je to samo da zavara neprijatelje i da se prikaze kao nesposoban,obdareni zna sta radi siguran sam
popajic

#1239 Re: Nova stranka NVZ

Post by popajic »

Alfons Kauders wrote:
bingov buraz wrote:

Opa, sad se na per tu sa Obdarenim :?
Na brzaka se uhljebilo , iliti usupcilo :D
( btw, ne ostaje svijet na supcima. On je oduvijek i bio u njihovim ( nasim) rukama 8) )
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#1240 Re: Nova stranka NVZ

Post by prljavi Hare »

Dobrodošao u redove NVZ-a @zavrzlama! :thumbup:

Drago mi je da si prepoznao viziju "Obdarenog Vođe" i program Partije koji nosi napredak na svim poljima
i vodi nas sve zajedno u svijetlu budućnost!Za ljude tvog kalibra uvijek će se naći mjesta u vodećim strukturama
NVZ-a.Prvo malo prouči doktrinu NVZ-a koja je u svojoj jednostavnosti savršena a opet sveobuhvatna! :dance:

NVZ je kosmopolitska,multikulturna Partija u koju su dobrodošli svi koji će njegovati kult "Obdarenog Vođe",
tzv demokratija nam je najveći neprijatelj a osnova doktrine NVZ-a je mržnja prema susjedima i teritorijalna
pohlepa.NVZ nije nacionalistička već totalitarna Partija,mi ne mrzimo komšije zato što su ovi ili oni,danas su
to države koje nas okružuju a čim uzmemo vlast i krenemo sa našim planovima na terenu komšije će nam
biti sasvim druge zemlje,za godinu-dvije opet neke treće zemlje i sve tako dok se ne spojimo sa našom braćom
i prijateljima iz Sjeverne Koreje! :D
Mi ne obećavamo ništa do rata,suza,patnje i bola,jer progres i napredak neće doći sami od sebe,za to se
treba izboriti,svim raspoloživim sredstvima! :oops:
Za i Protiv

#1241 Re: Nova stranka NVZ

Post by Za i Protiv »

madner wrote:
Za i Protiv wrote:Drugovi, odlucio sam... Pristupam, ako me primate :razz:
Razmatrali smo za i protiv tog cina i odlucili smo da smo za. Samo ne znamo ko ce nam ostati da bude protiv. :D
A nista, valja mi nick mijenjati ;)
prljavi Hare

#1242 Re: Nova stranka NVZ

Post by prljavi Hare »

OBAVJEŠTENJE IZ ŠTABA "OBDARENOG VOĐE"! :oops:

Ovih dana "Obdareni Vođa" objavit će spisak visokih funkcionera NVZ-a koji će sačinjavati najviši vojno-rukovodstveni organ NVZ-a "VELIKO VIJEĆE ŠUPAKA" koji će u slučaju da "Obdareni Vođa" spriječen iz bilo kojeg razloga da obavlja svoju dužnost,privremeno upravljati situacijom!!! :D
sumirprimus

#1243 Re: Nova stranka NVZ

Post by sumirprimus »

prljavi Hare wrote:OBAVJEŠTENJE IZ ŠTABA "OBDARENOG VOĐE"! :oops:

Ovih dana "Obdareni Vođa" objavit će spisak visokih funkcionera NVZ-a koji će sačinjavati najviši vojno-rukovodstveni organ NVZ-a "VELIKO VIJEĆE ŠUPAKA" koji će u slučaju da "Obdareni Vođa" spriječen iz bilo kojeg razloga da obavlja svoju dužnost,privremeno upravljati situacijom!!! :D
a hijerarhija,cinovi,moramo ćize udarat!!!
kukuruz_kokicar

#1244 Re: Nova stranka NVZ

Post by kukuruz_kokicar »

Ja bih samo pojasnio, ako dozvoljavas druze Hare ... mi ne mrzimo komsije zbog jezika ili zato sto su bijeli, crni, zuti, krscani, ateisti ili muslimani. Za nas su sve komsije iste. Mi ih jednostavno mrzimo jer su komsije.

Nezgodna osobina tih prokletih komsija je da cim se jednog otarasis i prosiris teritorij, ukazu se nove komsije sa kafom i osmijehom... a nama valja opet drljati po istom scenariju tj. pisati iste diplomatske note u stilu:
Vid'ti glave komsija. Zena su vam k'o giboni. Jes' to meni nesto rek'o?! Mrs majmune jedan seljacki! ... E sad je dosta ... Eto nase 4 Armije kod vas za 3 minuta i nemojte bjezati, pliiiiz.
prljavi Hare

#1245 Re: Nova stranka NVZ

Post by prljavi Hare »

sumirprimus wrote:
prljavi Hare wrote:OBAVJEŠTENJE IZ ŠTABA "OBDARENOG VOĐE"! :oops:

a hijerarhija,cinovi,moramo ćize udarat!!!

U "VELIKO VIJEĆE ŠUPAKA" moći će ući samo oni pripadnici sa činom pukovnika i većim,na kraju krajeva
sve nedoumice otkloniće "Obdareni Vođa" u svom proglasu i govoru za narod koji se očekuje! :oops:

P.S.NVZ pokreće i prve privredne projekte,na tajnoj lokaciji "Obdareni Vođa" svečano će otvoriti pogon za
proizvodnju ordenja i medalja! :oops:
prljavi Hare

#1246 Re: Nova stranka NVZ

Post by prljavi Hare »

kukuruz_kokicar wrote:Ja bih samo pojasnio, ako dozvoljavas druze Hare ... mi ne mrzimo komsije zbog jezika ili zato sto su bijeli, crni, zuti, krscani, ateisti ili muslimani. Za nas su sve komsije iste. Mi ih jednostavno mrzimo jer su komsije.

Nezgodna osobina tih prokletih komsija je da cim se jednog otarasis i prosiris teritorij, ukazu se nove komsije sa kafom i osmijehom... a nama valja opet drljati po istom scenariju tj. pisati iste diplomatske note u stilu:
Vid'ti glave komsija. Zena su vam k'o giboni. Jes' to meni nesto rek'o?! Mrs majmune jedan seljacki! ... E sad je dosta ... Eto nase 4 Armije kod vas za 3 minuta i nemojte bjezati, pliiiiz.

To je suština:"Komšija nije mio,ma koje boje ili vjere bio!" :D

Oni koji nisu u susjedstvu NVZ-a nemaju se čega bojati,sve dok ne dođe dan da nam ne postanu komšije! :D
Pravi Valter

#1247 Re: Nova stranka NVZ

Post by Pravi Valter »

.
Last edited by Pravi Valter on 13/06/2012 11:50, edited 1 time in total.
prljavi Hare

#1248 Re: Nova stranka NVZ

Post by prljavi Hare »

Pravi Valter wrote:Nista posebno.
Samo vas gledam.
Nema od gledanja nafake,pridruži se milionima!!! :D
amrica

#1249 Re: Nova stranka NVZ

Post by amrica »

prljavi Hare wrote:
kukuruz_kokicar wrote:Ja bih samo pojasnio, ako dozvoljavas druze Hare ... mi ne mrzimo komsije zbog jezika ili zato sto su bijeli, crni, zuti, krscani, ateisti ili muslimani. Za nas su sve komsije iste. Mi ih jednostavno mrzimo jer su komsije.

To je suština:"Komšija nije mio,ma koje boje ili vjere bio!" :D

Oni koji nisu u susjedstvu NVZ-a nemaju se čega bojati,sve dok ne dođe dan da nam ne postanu komšije! :D
bice brzo, nvz do koreje :D :D
Pravi Valter

#1250 Re: Nova stranka NVZ

Post by Pravi Valter »

.
Last edited by Pravi Valter on 13/06/2012 11:50, edited 1 time in total.
Post Reply