sto se tice compa, ja sam svoj uzeo prije 3 godine i vrti sve igre na full hd rez, tada placen 2k
Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
- nedimaha
#1226 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
hvala na odgovoru - ukucavao sam ja ove naredbe ali mi ne ide a probam jos jednom fino
sto se tice compa, ja sam svoj uzeo prije 3 godine i vrti sve igre na full hd rez, tada placen 2k
- arnes_king
#1227 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Pa koja je konfiguracija?nedimaha wrote:hvala na odgovoru - ukucavao sam ja ove naredbe ali mi ne ide a probam jos jednom fino![]()
- nedimaha
#1228 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
[quote="arnes_king"][quote="nedimaha"]hvala na odgovoru - ukucavao sam ja ove naredbe ali mi ne ide a probam jos jednom fino
[/quote]
Pa koja je konfiguracija?[/quote]
mrsko mi pisat
Pa koja je konfiguracija?[/quote]
mrsko mi pisat
- Quaresma
#1229 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
sedmicu prije ps3 dobija
-
Bosnian Dragon
#1230 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
crko mi je ventilator graficke, do daljnjeg za mene nema igranja 
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#1231 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
stavi pasivni.Bosnian Dragon wrote:crko mi je ventilator graficke, do daljnjeg za mene nema igranja
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#1232 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
- Pokerboy11
#1233 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Kad stigne bestija HIS 6970 2 GB
ON MAX
ON MAX
-
brazzo19
#1234 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Kratko i jasno : Preporucuje li se ovaj skyrim ( posto ga toliko hvalite )
nekome ko do sad nikada nije igrao ni jedan nastavak ove igre znaci ovo bi mu bio prvi i bil se mogo "snaci" igrajuci s obzirom da nikad nisam igro' ovu igru hvala ???
p.s Saints Row se skida pa cemo vidjet na sta i to lici samo me zanima jel puno zahtjevna posto ivdim da je na foru gta pa ima dosta detalja ??? S obzirom da sam igro Rage BF3 i CODMW 3 bez problema valjda ce i ova ici fino bez trzanja ???
Hvala na svim odgovorima unaprijed
p.s Saints Row se skida pa cemo vidjet na sta i to lici samo me zanima jel puno zahtjevna posto ivdim da je na foru gta pa ima dosta detalja ??? S obzirom da sam igro Rage BF3 i CODMW 3 bez problema valjda ce i ova ici fino bez trzanja ???
- travar
#1235 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Skyrim (i RPG generalno) nije za svakoga. 
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#1236 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
naravno da možeš igrati zasebno bez igranja 3 i 4 dijela jer 5 dio je jedno 100 godina poslije 4 dijela tako da nema nikakav dodir osim što je recimo lakše igrati onima koji su upućeni u gameplay igre...znam neke koji prvi put igraju elder scrolls sagu tj prvi im je skyrim i oduševljeni su...moram opet zmajeve nahvaliti a u skyrimu ih ima mnoooooogoooo, tj glavna priča se i svodi borbom s zmajevima...brazzo19 wrote:Kratko i jasno : Preporucuje li se ovaj skyrim ( posto ga toliko hvalite )nekome ko do sad nikada nije igrao ni jedan nastavak ove igre znaci ovo bi mu bio prvi i bil se mogo "snaci" igrajuci s obzirom da nikad nisam igro' ovu igru hvala ???
-
alenthekiller
#1237 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
glavni fajt sa bosanskim zmajOvima?pici wrote:naravno da možeš igrati zasebno bez igranja 3 i 4 dijela jer 5 dio je jedno 100 godina poslije 4 dijela tako da nema nikakav dodir osim što je recimo lakše igrati onima koji su upućeni u gameplay igre...znam neke koji prvi put igraju elder scrolls sagu tj prvi im je skyrim i oduševljeni su...moram opet zmajeve nahvaliti a u skyrimu ih ima mnoooooogoooo, tj glavna priča se i svodi borbom s zmajevima...brazzo19 wrote:Kratko i jasno : Preporucuje li se ovaj skyrim ( posto ga toliko hvalite )nekome ko do sad nikada nije igrao ni jedan nastavak ove igre znaci ovo bi mu bio prvi i bil se mogo "snaci" igrajuci s obzirom da nikad nisam igro' ovu igru hvala ???
- BaDa
#1238 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
meni je glupoo jedino saints row sto neke detalje sam stavi na low pise da treba direct x 10 ili 11 a ja imam dx 10 i opet prebaci na lowbrazzo19 wrote:Kratko i jasno : Preporucuje li se ovaj skyrim ( posto ga toliko hvalite )nekome ko do sad nikada nije igrao ni jedan nastavak ove igre znaci ovo bi mu bio prvi i bil se mogo "snaci" igrajuci s obzirom da nikad nisam igro' ovu igru hvala ???
-
brazzo19
#1239 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Eh hvala na brzom odgovoru znaci ide i skyrim komotno
Bas ste mi vi svi sa ovog pc dijela foruma na sa-x.u bas pravo jaja do raja ovaj pardon raja do jaja
vazda ste tu s brzim odgovorima i preporukama fala' svima jos jednom .
Long live Sarajvo' x

Bas ste mi vi svi sa ovog pc dijela foruma na sa-x.u bas pravo jaja do raja ovaj pardon raja do jaja
Long live Sarajvo' x
-
CoCoJamBo
#1240 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Može li neko preoporuciti neku igru kao Splinter Cell : Conviction? U fazonu 3rd Person Gameplay?
Isto sto se moras sunjati ,pa imas pistolje ,puske sa prigusivacem ,ubijas ga sa ledja itd
Hvala unaprijed na odg.
(Ja mislio piraterija ce rezultirati banom ,a vidim na svakom drugom postu piše "Crack" xD )
Isto sto se moras sunjati ,pa imas pistolje ,puske sa prigusivacem ,ubijas ga sa ledja itd
Hvala unaprijed na odg.
(Ja mislio piraterija ce rezultirati banom ,a vidim na svakom drugom postu piše "Crack" xD )
- skafiskafsnjak
#1241 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
mozda.... Sniper Ghost Warrior 
-
CoCoJamBo
#1242 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Drama ,Hvala ti ! Odavno trazim neku igru da se radnja odvija u dzungli xD Barem djelimicnoL00d wrote:mozda.... Sniper Ghost Warrior
- kokuz_sa
#1243 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
max payne i hitman:DCoCoJamBo wrote:Može li neko preoporuciti neku igru kao Splinter Cell : Conviction? U fazonu 3rd Person Gameplay?
Isto sto se moras sunjati ,pa imas pistolje ,puske sa prigusivacem ,ubijas ga sa ledja itd![]()
![]()
Hvala unaprijed na odg.
-
CoCoJamBo
#1244 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Radije cekam na Max Payne 3 xD nego da skidam dvicu ! jer sve sto je starije od 2-3 godine ,ne zelim igrat xDkokuz_sa wrote:max payne i hitman:DCoCoJamBo wrote:Može li neko preoporuciti neku igru kao Splinter Cell : Conviction? U fazonu 3rd Person Gameplay?
Isto sto se moras sunjati ,pa imas pistolje ,puske sa prigusivacem ,ubijas ga sa ledja itd![]()
![]()
Hvala unaprijed na odg.
Razmislit cu oko Hitmana ;D Hvala
- Jeff Bingham
#1245 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
pa zabrana piraterije ne znaci da se ne smije spomenuti rijec crack
nidje veze
ne smiju se linkovi postavljati...
bogami, sR je zahtjevan. ja na i3 3,2ghz, 4gb rama i 9600GT igram na low, doduse na 1920x1024 (ili tako nekako
)
bogami, sR je zahtjevan. ja na i3 3,2ghz, 4gb rama i 9600GT igram na low, doduse na 1920x1024 (ili tako nekako
- Quaresma
- Rootboi
#1247 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
More bit bidne fejk,a more bit i ne bidne
http://www.dsogaming.com/wp-content/upl ... /Yl8Ph.jpg
http://www.dsogaming.com/wp-content/upl ... /TABp5.jpg
- Pokerboy11
#1248 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Kazu fake , pa sad ..
-
brazzo19
#1249 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
A kakva je slika mislim sta je u pitanju posto je nema vise obrisana ??Rootboi wrote:More bit bidne fejk,a more bit i ne bidne![]()
-
brazzo19
#1250 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Jah i jos nesto evo instaliro sam ovaj Saints Row The Third i poceo igrat da mi recite jel ovdje se moras drzat stirktno misija i prelazit igru il mozes divljat ko na gta bit raju krast auta vozat se itd ????