Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply

Da li ste za posebnu temu o računarskim konfiguracijama za igre?

da
244
44%
ne
30
5%
od*ebi Chmoljo, naporan si
282
51%

Total votes: 556

nedimaha

#1226 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by nedimaha »

hvala na odgovoru - ukucavao sam ja ove naredbe ali mi ne ide a probam jos jednom fino :D
sto se tice compa, ja sam svoj uzeo prije 3 godine i vrti sve igre na full hd rez, tada placen 2k :D
arnes_king

#1227 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by arnes_king »

nedimaha wrote:hvala na odgovoru - ukucavao sam ja ove naredbe ali mi ne ide a probam jos jednom fino :D
sto se tice compa, ja sam svoj uzeo prije 3 godine i vrti sve igre na full hd rez, tada placen 2k :D
Pa koja je konfiguracija?
nedimaha

#1228 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by nedimaha »

[quote="arnes_king"][quote="nedimaha"]hvala na odgovoru - ukucavao sam ja ove naredbe ali mi ne ide a probam jos jednom fino :D
sto se tice compa, ja sam svoj uzeo prije 3 godine i vrti sve igre na full hd rez, tada placen 2k :D[/quote]
Pa koja je konfiguracija?[/quote]

mrsko mi pisat :)
Quaresma

#1229 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Quaresma »

sedmicu prije ps3 dobija :x bravo dajs, bravo
Bosnian Dragon

#1230 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Bosnian Dragon »

crko mi je ventilator graficke, do daljnjeg za mene nema igranja :roll:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#1231 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Chmoljo »

Bosnian Dragon wrote:crko mi je ventilator graficke, do daljnjeg za mene nema igranja :roll:
stavi pasivni.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#1232 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by pici »

:thumbup: igretina...nevjerovatna grafika, gameplay....ma bez teksta sam...zmajevi :shock: savršeno odrađeni i implementirani u 5 dio sage Eder scrolls...PREPORUKA :thumbup:
Pokerboy11

#1233 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Pokerboy11 »

Kad stigne bestija HIS 6970 2 GB

ON MAX :D
brazzo19

#1234 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by brazzo19 »

Kratko i jasno : Preporucuje li se ovaj skyrim ( posto ga toliko hvalite ) :D nekome ko do sad nikada nije igrao ni jedan nastavak ove igre znaci ovo bi mu bio prvi i bil se mogo "snaci" igrajuci s obzirom da nikad nisam igro' ovu igru hvala ???

p.s Saints Row se skida pa cemo vidjet na sta i to lici samo me zanima jel puno zahtjevna posto ivdim da je na foru gta pa ima dosta detalja ??? S obzirom da sam igro Rage BF3 i CODMW 3 bez problema valjda ce i ova ici fino bez trzanja ???

Hvala na svim odgovorima unaprijed :D
travar

#1235 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by travar »

Skyrim (i RPG generalno) nije za svakoga. 8)
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#1236 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by pici »

brazzo19 wrote:Kratko i jasno : Preporucuje li se ovaj skyrim ( posto ga toliko hvalite ) :D nekome ko do sad nikada nije igrao ni jedan nastavak ove igre znaci ovo bi mu bio prvi i bil se mogo "snaci" igrajuci s obzirom da nikad nisam igro' ovu igru hvala ???

p.s Saints Row se skida pa cemo vidjet na sta i to lici samo me zanima jel puno zahtjevna posto ivdim da je na foru gta pa ima dosta detalja ??? S obzirom da sam igro Rage BF3 i CODMW 3 bez problema valjda ce i ova ici fino bez trzanja ???

naravno da možeš igrati zasebno bez igranja 3 i 4 dijela jer 5 dio je jedno 100 godina poslije 4 dijela tako da nema nikakav dodir osim što je recimo lakše igrati onima koji su upućeni u gameplay igre...znam neke koji prvi put igraju elder scrolls sagu tj prvi im je skyrim i oduševljeni su...moram opet zmajeve nahvaliti a u skyrimu ih ima mnoooooogoooo, tj glavna priča se i svodi borbom s zmajevima... :thumbup:
alenthekiller

#1237 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by alenthekiller »

pici wrote:
brazzo19 wrote:Kratko i jasno : Preporucuje li se ovaj skyrim ( posto ga toliko hvalite ) :D nekome ko do sad nikada nije igrao ni jedan nastavak ove igre znaci ovo bi mu bio prvi i bil se mogo "snaci" igrajuci s obzirom da nikad nisam igro' ovu igru hvala ???

naravno da možeš igrati zasebno bez igranja 3 i 4 dijela jer 5 dio je jedno 100 godina poslije 4 dijela tako da nema nikakav dodir osim što je recimo lakše igrati onima koji su upućeni u gameplay igre...znam neke koji prvi put igraju elder scrolls sagu tj prvi im je skyrim i oduševljeni su...moram opet zmajeve nahvaliti a u skyrimu ih ima mnoooooogoooo, tj glavna priča se i svodi borbom s zmajevima... :thumbup:
glavni fajt sa bosanskim zmajOvima? :D
BaDa

#1238 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by BaDa »

meni je glupoo jedino saints row sto neke detalje sam stavi na low pise da treba direct x 10 ili 11 a ja imam dx 10 i opet prebaci na low :x
brazzo19

#1239 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by brazzo19 »

Eh hvala na brzom odgovoru znaci ide i skyrim komotno :D

Bas ste mi vi svi sa ovog pc dijela foruma na sa-x.u bas pravo jaja do raja ovaj pardon raja do jaja :D vazda ste tu s brzim odgovorima i preporukama fala' svima jos jednom . :)

Long live Sarajvo' x :D :sax:
CoCoJamBo

#1240 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by CoCoJamBo »

Može li neko preoporuciti neku igru kao Splinter Cell : Conviction? U fazonu 3rd Person Gameplay?
Isto sto se moras sunjati ,pa imas pistolje ,puske sa prigusivacem ,ubijas ga sa ledja itd :D
:?

Hvala unaprijed na odg.

(Ja mislio piraterija ce rezultirati banom ,a vidim na svakom drugom postu piše "Crack" xD )
skafiskafsnjak

#1241 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by skafiskafsnjak »

mozda.... Sniper Ghost Warrior :P
CoCoJamBo

#1242 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by CoCoJamBo »

L00d wrote:mozda.... Sniper Ghost Warrior :P
Drama ,Hvala ti ! Odavno trazim neku igru da se radnja odvija u dzungli xD Barem djelimicno :D
kokuz_sa

#1243 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by kokuz_sa »

CoCoJamBo wrote:Može li neko preoporuciti neku igru kao Splinter Cell : Conviction? U fazonu 3rd Person Gameplay?
Isto sto se moras sunjati ,pa imas pistolje ,puske sa prigusivacem ,ubijas ga sa ledja itd :D

Hvala unaprijed na odg.

(Ja mislio piraterija ce rezultirati banom ,a vidim na svakom drugom postu piše "Crack" xD )
max payne i hitman:D :D
CoCoJamBo

#1244 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by CoCoJamBo »

kokuz_sa wrote:
CoCoJamBo wrote:Može li neko preoporuciti neku igru kao Splinter Cell : Conviction? U fazonu 3rd Person Gameplay?

Hvala unaprijed na odg.

max payne i hitman:D :D
Radije cekam na Max Payne 3 xD nego da skidam dvicu ! jer sve sto je starije od 2-3 godine ,ne zelim igrat xD

Razmislit cu oko Hitmana ;D Hvala ;)
Jeff Bingham

#1245 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Jeff Bingham »

pa zabrana piraterije ne znaci da se ne smije spomenuti rijec crack :lol: nidje veze :) ne smiju se linkovi postavljati...

bogami, sR je zahtjevan. ja na i3 3,2ghz, 4gb rama i 9600GT igram na low, doduse na 1920x1024 (ili tako nekako :D )
Pokerboy11

#1248 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Pokerboy11 »

Kazu fake , pa sad ..
brazzo19

#1249 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by brazzo19 »

A kakva je slika mislim sta je u pitanju posto je nema vise obrisana ??
brazzo19

#1250 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by brazzo19 »

Jah i jos nesto evo instaliro sam ovaj Saints Row The Third i poceo igrat da mi recite jel ovdje se moras drzat stirktno misija i prelazit igru il mozes divljat ko na gta bit raju krast auta vozat se itd ????
Post Reply