Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija osvajamo:

Poll ended at 24/12/2011 21:48

6 bodova
229
51%
4 boda
130
29%
3 boda
50
11%
2 boda
8
2%
1 bod
20
4%
0 bodova
13
3%

Total votes: 450

bambuelo

#1226 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by bambuelo »

Stan`te ljudi jos 5 i po sati..nemojte se loziti olaHko..
Kad se zvanicno objavu prvih 11 onda opletite...
zecko_kupuz

#1227 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by zecko_kupuz »

Pih, ne znam šta da kažem, može bit da je patka a možda i ne, jer Pape ponekad ide ziheraški, bez žestokih promjena. Moguće je i da Mujdžu gurne, pa makar ovom riskirao ozbiljniju povredu. :-?

I jedan vrlo važan podatak - SPAHO će da komentariše, eno uslikan je u Minsku s navijačima i igračima. :run:
Sezam

#1228 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Sezam »

Abacija wrote:
Sezam wrote:
Abacija wrote:
Naprotiv! Begovic bi bas onda trebao da se pojavljuje na svim mogucim okupljanjima jer ako ga Pape bude drzao na klupi a mi i dalje budemo gubili utakmice zbog jojuscaklomeuledjima onda ce Pape morati dobiti otkaz.
Begovic je ozbiljan momak, ozbiljno se bavi svojim poslom u ozbiljnom klubu u ozbiljnoj ligi. Koji ce mu k***c ova blamaza od strane nekakvih mahalasa?
A po cemu je to Begovic vazniji od mene i tebe? Znaci ja i ti se svakodnevno moramo sretati sa nasim mahalasima a on treba toga biti postedjen. Ako covjek voli BiH, a voli je isto kao i mi, onda ce on tu ljubav i pokazivati. Koliko sam samo ja puta rekao da vise nikad necu gledati utakmice reprezentacije pa sam opet tu sa svima vama. :bih:
Daj mani me patetike.

Dzeko i Begovic su najbolji primjer kako se voli svoja zemlja i kako se predstavlja ista u svijetu, djelima, a ne supljom...samo dok se u Bosni pocne cijeniti rad i kvalitet, proteci ce jos dosta Miljacke, Vrbasa, Sane i ostalih rijeka...
todd_smith

#1229 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by todd_smith »

bambuelo wrote:Stan`te ljudi jos 5 i po sati..nemojte se loziti olaHko..
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /110902064
Baudelaire

#1230 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Baudelaire »

A evo i moje viđenje situacije, pošto ste svi počeli pljuvati bez osnove. Ne pokušavam ovdje braniti selektora, ali šta ako je Asmir rekao da nije psihički spreman nakon ovolike pauze da stane na gol u ovako bitnoj utakmici?

Inače, valjalo bi, jako bi valjalo da nam Begović brani.
Mustang1

#1231 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Mustang1 »

Baudelaire wrote:A evo i moje viđenje situacije, pošto ste svi počeli pljuvati bez osnove. Ne pokušavam ovdje braniti selektora, ali šta ako je Asmir rekao da nije psihički spreman nakon ovolike pauze da stane na gol u ovako bitnoj utakmici?

Kakve pauze bolan .. Branio je protiv Chelsea :D Hasagic nit je fizicki spreman nit igdje brani :D Zar ti to nije dovoljno o spremnosti ?
Stari

#1232 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Stari »

veljaca wrote:
Stari wrote:

Nix ...:D ...time si pokusao replicirati forumskom dopisniku sa nickom SaMaster ....a ja sam te pitao nesto sasvim drugo ...naime ovo gore ... ispravi me oako grijesim ali ...imam osjecaj da si ti podatak o tome da je Asmir Begovic ipak igrao za nas u sluzbenoj prijeteljskoj utakmici ...izgleda bio trenutno negdje izbrisao iz sjecanja :D
Grijesis ....

Pogledaj svoj post ( treci odozdo ) sa strane 52 ..... :D

:bih: :bih: :bih: :bih:

Vidis ... :D...na str 52 ... :D u trecem komentaru odozdo stvarno ima komentar koji je vjerovatno tebi upucen ...ali ni taj nisam napisao ja ... :D ...nego forumski korisnik sa nickom star(i)mo....(nisam nista u rodu sa pomenutim ...ispricavam se unaprijed zbog slicnosti nasim pseudonima)
Ridjobrki

#1233 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Ridjobrki »

Rekoh na temi o Sušiću:

Jedino ako postoji interni dogovor Sušića sa golmanima da Keno brani danas i da se onda dostojanstveno povuče a da Asmir brani od Zenice onda bih imao razumijevanja za ovaj potez. U svakoj drugoj varijanti je ovo idiotarija.
Baudelaire

#1234 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Baudelaire »

Bubalo1 wrote:
Baudelaire wrote:A evo i moje viđenje situacije, pošto ste svi počeli pljuvati bez osnove. Ne pokušavam ovdje braniti selektora, ali šta ako je Asmir rekao da nije psihički spreman nakon ovolike pauze da stane na gol u ovako bitnoj utakmici?

Kakve pauze bolan .. Branio je protiv Chelsea :D Hasagic nit je fizicki spreman nit igdje brani :D Zar ti to nije dovoljno o spremnosti ?
Pauze u reprezentaciji brate dragi, logiciraj malo :D Normalno da je Begović bolji i spremniji.
star(i)mo

#1235 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by star(i)mo »

Stari wrote: Vidis ... :D...na str 52 ... :D u trecem komentaru odozdo stvarno ima komentar koji je vjerovatno tebi upucen ...ali ni taj nisam napisao ja ... :D ...nego forumski korisnik sa nickom star(i)mo....(nisam nista u rodu sa pomenutim ...ispricavam se unaprijed zbog slicnosti nasim pseudonima)
'

dje si stari!? Pozdravi staru i reci da mi ostavi koji komad baklave od Bajrama... :D
Stari

#1236 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Stari »

star(i)mo wrote:
Stari wrote: Vidis ... :D...na str 52 ... :D u trecem komentaru odozdo stvarno ima komentar koji je vjerovatno tebi upucen ...ali ni taj nisam napisao ja ... :D ...nego forumski korisnik sa nickom star(i)mo....(nisam nista u rodu sa pomenutim ...ispricavam se unaprijed zbog slicnosti nasim pseudonima)
'

dje si stari!? Pozdravi staru i reci da mi ostavi koji komad baklave od Bajrama... :D

pravo da ti kazem ...ne znam ni sta bih ti rekao :D

Jahnije i bureka vise nema ...ostalo je malo hurmasica
bambuelo

#1237 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by bambuelo »

todd_smith wrote:
bambuelo wrote:Stan`te ljudi jos 5 i po sati..nemojte se loziti olaHko..
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /110902064
http://www.dnevniavaz.ba/sport/fudbal/5 ... aniti.html

ja, i?
MyCore

#1238 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by MyCore »

Poslije ovog sve sto Begovic uradi bit ce mu opravdano...
kakva bolan debitant, pa ne igra lik za Vrbanjušu!
shillen

#1239 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by shillen »

da Hasagic brani redovno u posljednje vrijeme , da nema problema sa ledjima pa hajd , al ovako :?
žuti

#1240 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by žuti »

Pape, dokle više , dokle hasagic molim te :roll:
veljaca

#1241 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by veljaca »

Po meni:

Nije ovdje problem Hasagic - Begovic , nego sto pojedinci koriste svaku priliku da napadnu i omalovaze selektora Drzave Bosne i Hercegovine ....
phillie

#1242 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by phillie »

MyCore wrote:Poslije ovog sve sto Begovic uradi bit ce mu opravdano...
kakva bolan debitant, pa ne igra lik za Vrbanjušu!
Upravo tako...Jel to po svaku cijenu Hasagic mora naci novi klub? Jel to parametar kojim se vodi Susic? Ili mu je Hasagic drag, jer je iz Turske lige (sad se sjetih, jel Keno brani za isti klub koji je Susic trenirao? Ispravite me ako grijesim). Kao sto neko rece, ista situacije je i kod relacije Muslimovic Dzeko, odnosno kad bi Susic forsirao Zlatana. Nidje veze. Samo cekam da Begovic postane treci golman, odnosno da Avdukic sjedne na klupu :-)

Uglavnom, nek je zmajevima sa srecom, i daj Boze da Hasagica ne budemo veceras cesto spominjali..Uzdravlje
star(i)mo

#1243 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by star(i)mo »

DrizzT wrote:da Hasagic brani redovno u posljednje vrijeme , da nema problema sa ledjima pa hajd , al ovako :?
da Begovic ne brani redovno u Engleskoj, da nije jedan od golmana u Premier League s najboljim ocjenama, itd...
Abacija

#1244 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Abacija »

veljaca wrote:Po meni:

Nije ovdje problem Hasagic - Begovic , nego sto pojedinci koriste svaku priliku da napadnu i omalovaze selektora Drzave Bosne i Hercegovine ....
Ne treba Papetu pomoc pri tome. Glupim odlukama on sam sebe omalovazava. :D
Last edited by Abacija on 02/09/2011 14:35, edited 1 time in total.
romanovero

#1245 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by romanovero »

aj ba ne budi dosadan vise ,niko ga ovdje ne mrzi vise od tebe,u to sam siguran,samo uzivas i jos kontriras namjerno
aj sad jedno 15 smajlica zadaj ,ono znas u tvom stilu
Ridjobrki

#1246 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Ridjobrki »

Ma shalla je najbolje rekao, samo zamisli da Džeko sjedi i da se nad njim kuje autoritet a da Muslimović igra.
Pametnom sve jasno. Pametnom, veljača.
veljaca

#1247 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by veljaca »

romanovero wrote:

aj ba ne budi dosadan vise ,niko ga ovdje ne mrzi vise od tebe,u to sam siguran,samo uzivas i jos kontriras namjerno
Smiri strasti i procitaj ( valjda ti to nije tesko ) jos jednom moj post .....

Ja govorim o selektoru Drzave Bosne i Hercegovine i svaki napad na njega je i napad na Drzavu Bosnu i Hercegovinu .... valjda si shvatio ....

:bih:
Max Bunker

#1248 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Max Bunker »

Pape, zelim ti svu srecu sa nasom reprezentacijom jer si nam selektor i jer si legenda kluba za koji navijam ali vala, stavis li Hasagica na gol idi u tri fine pm :x
shalla

#1249 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by shalla »

veljaca wrote:
romanovero wrote:

Smiri strasti i procitaj ( valjda ti to nije tesko ) jos jednom moj post .....

Ja govorim o selektoru Drzave Bosne i Hercegovine i svaki napad na njega je i napad na Drzavu Bosnu i Hercegovinu .... valjda si shvatio ....

Ne lupetaj živ bio...
Onda je i napad na Reisa napad na državu BiH jer je on poglavar IZ u BiH :-)
Valjda si sad ti shvatio...
veljaca

#1250 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by veljaca »

shalla wrote: Ne lupetaj živ bio...
Onda je i napad na Reisa napad na državu BiH jer je on poglavar IZ u BiH :-)
Valjda si sad ti shvatio...
:(

Grijesis ..... IZ nije drzavna institucija .... a Reprezentacija Drzave Bosne i Hercegovine itekako jeste ....

Locked