Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Smail Aga wrote:Bugari su u redu raja,ne treba poistovjecivati navijacke zajebancije sa cijelim narodom,cak ni sa tim istim ljudima kada nisu navijaci. Normalno je da navijacki ides dzonom,da uvrijedis,povrijedis a nista od toga ne bi uradio mimo navijacke scene. Treba se ostaviti gluposti,posvetiti se podrsci Sarajevu. Izgleda da cemo imati i jug,pa moze biti solidna atmosfera na Kosevu !!
To i ja kazem
citam njihovi forum
vecinom su bili protiv transparent o Mladica
pa jedan drugi kaze kao nonstop ih nazivamo cigani pa zato opravdava
i ovaj mu odgovori pa dobro mi njih nazivamo turci,srba nazivamo ''sumadijski svinjari'',grka zovemo ''vizantijski cigani'',rumuna zovemo ''ciganlari'',turaka zovemo ''rezani''
to su balkanske zajebancije ljudi
Bugarska nas prva priznala to ipak je za postovanje
Hoces ti iz Skopje da dođes na kosevo?
Ja sam redovni sarajlija
iako poreklo mi je iz Sandzaka
Smail Aga wrote:Bugari su u redu raja,ne treba poistovjecivati navijacke zajebancije sa cijelim narodom,cak ni sa tim istim ljudima kada nisu navijaci. Normalno je da navijacki ides dzonom,da uvrijedis,povrijedis a nista od toga ne bi uradio mimo navijacke scene. Treba se ostaviti gluposti,posvetiti se podrsci Sarajevu. Izgleda da cemo imati i jug,pa moze biti solidna atmosfera na Kosevu !!
To i ja kazem
citam njihovi forum
vecinom su bili protiv transparent o Mladica
pa jedan drugi kaze kao nonstop ih nazivamo cigani pa zato opravdava
i ovaj mu odgovori pa dobro mi njih nazivamo turci,srba nazivamo ''sumadijski svinjari'',grka zovemo ''vizantijski cigani'',rumuna zovemo ''ciganlari'',turaka zovemo ''rezani''
to su balkanske zajebancije ljudi
Bugarska nas prva priznala to ipak je za postovanje
Ti simpatizeri sigurno neće doći u Sarajevo.
Kakve ba zajebancije, ovo ispada iz tog okvira daleko, za ovo nema pardona ba.
Sarajevo_Grad wrote:Svašta, svaka čast kakvo mišljenje imate o njima. E moj Bošnjo...
O kome?
Ma pročitaj na prethodnoj stranici, kažu poštujmo ih, ovo, ono. A jebali nam znanje u Sofiji, da ne pričam o momcima koji su pali bezveze zbog idiota. Svašta.
Sarajevo_Grad wrote:Svašta, svaka čast kakvo mišljenje imate o njima. E moj Bošnjo...
O kome?
Ma pročitaj na prethodnoj stranici, kažu poštujmo ih, ovo, ono. A jebali nam znanje u Sofiji, da ne pričam o momcima koji su pali bezveze zbog idiota. Svašta.
Opet mi nije jasno na koga misliš... Na Bugare kao narod ili na onu navijačku stoku?
Sarajevo_Grad wrote:Ma nema šanse, ovi predlažu turske zastave, strašno. Na sjeveru bodriti Sarajevo, kako to nama dolikuje, da proslavimo prolaz aBd i to je to.
kod nas je ultimativni cin prkosa isticanje turske zastave.
OVI BUGARI SAD OPET NESTO KAO PRAVOSLAVNA BRACA, TE KOSOVO JE SRBIJA, TE OVO TE ONO, SAMO DA NAM OPET NE ZABODU NOZ U LEDJA, DA BUDEMO PRAVA PRAVOSLAVNA BRACA
Last edited by BEHAba on 21/07/2012 15:42, edited 2 times in total.