čestitke, bas sam onako poskocio od radosti
BH klubovi u Evropi 2011/12
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
IlijaLadin
#1226 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12
Ljudi, ima li kakvih videa? Pozdrav s Jadrana 
-
bosnovizija
- bruce lee
#1228 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12
OH YES, WE SHOT THEM DOWN!!!! cestitke i mladjem sarajevskom klubu
- strong69
#1229 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12
Zeljo je dobio itekakav aplauz. A Sarajevo... Bez rijeci sam... Plisek je za 20 dana napravio ekipu koja igra odlicno. Jaki u duelima, akcije, dobar napadac, svaka cast Haskicu, svaka cast Torlaku i citavom timu!smoki_choko wrote:evo kazu da je bio na kosevu aplauz kad su rekli da je zeljo proso![]()
komsije ga zabise
Srce k´o kuca.
Horde Zla
Cestitke i Zelji! Zna se ko su KLUBOVI. Sve ostalo su filijale i seoski timovi.
- vinnie_jones
#1230 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12
Ako ovo urade garantovano je cvaja+ na obje utakmice u Šeherucampa_xxx wrote:Covjek lijepo zbori pa sam kopirao ovdje njegov post![]()
valterbranisarajevo wrote:Nadam se da će poslije veličanstvene večeri za sarajevski fudbal Kanton Sarajevo dati pare da se riješi zapad..Zaslužili su večeras i jedni i drugi, a njima na obraz ako to ne urade...

- Kinaski
#1231 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12
Evropski ali sarajevski klubovi svaka cast
- Baltazar_khan
#1232 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12
Baltazar_khan wrote:ništa se ti ne brini. sve dok postoje sarajevo i željezničar bh klupski fudbal će imati kakve takve rezultate1pajdo wrote:Realnost je ta da će nam za par godina (i jesu već) klubovi poput Olimpije i Maribora biti nepremostive prepreke.smoki_choko wrote:a mi mislil listica ce najdalje dogurati.valjda ce ostali dalje da doguraju
![]()
da osvijetlamo obraz drzave![]()
tako prolaze klubovi bez tradicije i renomea kao što je široki.
- luckylaka
#1233 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12
Mene interesuje jedna stvar jes da nije realna a ni pametna a pomalo provocirajuca.Da li postoji ikakava mogucnost da Pitari i Manijaci recimo u narednom kolu na Kosevu naprave ludnicu protiv Maccabija ili Slavije(mislim da su tu sledeci protivnici)Zelje i Sa.Ustvari da li su ikad Pitari i Manijaci stali na istu stranu osim 92-e.Luda ideja al nije nemoguca.Zamislite Kosevo u dvije domace utakmice 35-40.000(naravno da se Kosevo osposobi)Ovo danas jeste nesto10-15.000 ali je to za Sarajevo brate premalo.P.S.Prvi koji mi napise da sam lud prijavicu ga moderaciji
- BHF_Manijak
#1234 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12
Prije rata su Manijaci i Pitari stajali zajedno na tribini, naravno nisu pitari bili u sredini juga kao ni manijaci u sred jevera, vec izvan kopova, ali bili su na istim tribinama, mislim da su tekme protiv Zvezde bile u pitanju, neko upuceniji nek napise koju rijec o tome, ali to je vrijeme proslo, sad su neke nove furke u "modi"...

-
north
#1235 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12
Jeste nemoguće..luckylaka wrote:Mene interesuje jedna stvar jes da nije realna a ni pametna a pomalo provocirajuca.Da li postoji ikakava mogucnost da Pitari i Manijaci recimo u narednom kolu na Kosevu naprave ludnicu protiv Maccabija ili Slavije(mislim da su tu sledeci protivnici)Zelje i Sa.Ustvari da li su ikad Pitari i Manijaci stali na istu stranu osim 92-e.Luda ideja al nije nemoguca.Zamislite Kosevo u dvije domace utakmice 35-40.000(naravno da se Kosevo osposobi)Ovo danas jeste nesto10-15.000 ali je to za Sarajevo brate premalo.P.S.Prvi koji mi napise da sam lud prijavicu ga moderaciji
Inače, ovo je večeras sjajna stvar, Želju nisam gledao, ali sam čuo da ovi Moldavci nisu pogledali prema golu Želje, nijedne ozbiljnije šanse, ispravite me ako griješim i za to RESPECT i iskrene čestitike
A šta reći o nama, šta je ono pobogu
Nenormalno sam pozitivno iznenađen onakvom trkom, pokrivanjem igrača, zalaganjem... ma ludilo.....
Sjever pod hitno mora nekom hodži, ondje se neka opasna nedozvoljena sredstva sigurno konzumiraju
Ma prejako momci
Na kraju budimo svi ponosni što pripadamo ovom gradu i državi, što imamo dva najveća kluba u BiH koja pokazuju i dokazuju svoju veličinu.... Aferim za bordo i plave lavove
- ledeni_caj
#1236 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12
luckylaka wrote:Mene interesuje jedna stvar jes da nije realna a ni pametna a pomalo provocirajuca.Da li postoji ikakava mogucnost da Pitari i Manijaci recimo u narednom kolu na Kosevu naprave ludnicu protiv Maccabija ili Slavije(mislim da su tu sledeci protivnici)Zelje i Sa.Ustvari da li su ikad Pitari i Manijaci stali na istu stranu osim 92-e.Luda ideja al nije nemoguca.Zamislite Kosevo u dvije domace utakmice 35-40.000(naravno da se Kosevo osposobi)Ovo danas jeste nesto10-15.000 ali je to za Sarajevo brate premalo.P.S.Prvi koji mi napise da sam lud prijavicu ga moderaciji
-
nazarenko
#1237 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12
Negdje procitah da su prve utakmice 28.07.2011., a revansi 14 dana kasnije, ali na UEFA-inoj stranici pise:
Third qualifying round : 28 July 2011
Third qualifying round : 4 August 2011
Ja ipak vise vjerujem UEFA-i, nego lokalnim duduk-novinarima.
- luckylaka
#1238 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12
north wrote:
Jeste nemoguće..luckylaka wrote:Mene interesuje jedna stvar jes da nije realna a ni pametna a pomalo provocirajuca.Da li postoji ikakava mogucnost da Pitari i Manijaci recimo u narednom kolu na Kosevu naprave ludnicu protiv Maccabija ili Slavije(mislim da su tu sledeci protivnici)Zelje i Sa.Ustvari da li su ikad Pitari i Manijaci stali na istu stranu osim 92-e.Luda ideja al nije nemoguca.Zamislite Kosevo u dvije domace utakmice 35-40.000(naravno da se Kosevo osposobi)Ovo danas jeste nesto10-15.000 ali je to za Sarajevo brate premalo.P.S.Prvi koji mi napise da sam lud prijavicu ga moderaciji
Inače, ovo je večeras sjajna stvar, Želju nisam gledao, ali sam čuo da ovi Moldavci nisu pogledali prema golu Želje, nijedne ozbiljnije šanse, ispravite me ako griješim i za to RESPECT i iskrene čestitike![]()
A šta reći o nama, šta je ono poboguod ekipe koja se još traži i uigrava, Plišek za 15 dana napuca da lete ko drogirani svih 90 minuta
Alal vera Jerzy Na kraju budimo svi ponosni što pripadamo ovom gradu i državi, što imamo dva najveća kluba u BiH koja pokazuju i dokazuju svoju veličinu....
ZASTO ?????
Nenormalno sam pozitivno iznenađen onakvom trkom, pokrivanjem igrača, zalaganjem... ma ludilo.....![]()
Sjever pod hitno mora nekom hodži, ondje se neka opasna nedozvoljena sredstva sigurno konzumiraju![]()
Ma prejako momci![]()
Na kraju budimo svi ponosni što pripadamo ovom gradu i državi, što imamo dva najveća kluba u BiH koja pokazuju i dokazuju svoju veličinu.... Aferim za bordo i plave lavove
- campa_xxx
#1239 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12
Bolja ova liga sampiona jbt
Prodjes drugo pretkolo i imas zagarantovano jos 4 utakmice u Evropi ( 3.pretkolo LP i ako ispadnes ides u Play off EL ) ... sminka 
- shalla
#1240 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12
Ja stvarno ne znam da li je ovaj Orebro prdimahovina ali ja sam se pozitivno sjebao gledajući kako Sarajevo dominira trkom i igrom, stvarno RESPECT do jaja!!!
Gledam ovo i onda ne mogu da vjerujem da sa onakvom igrom izgubiš u Travniku ili npr Prijedoru, fakat mi to nikada neće biti jasno...
Gledam ovo i onda ne mogu da vjerujem da sa onakvom igrom izgubiš u Travniku ili npr Prijedoru, fakat mi to nikada neće biti jasno...
- campa_xxx
#1241 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12
Revansi se igraju 4. avgusta...na moj rodjendannazarenko wrote:Negdje procitah da su prve utakmice 28.07.2011., a revansi 14 dana kasnije, ali na UEFA-inoj stranici pise:
-
nazarenko
#1242 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12
Na moj rođendan prošle godine (13.07.) ste igrali prvu tekmu s Hapoelom, priželjkujem da za tvoj prođete barem malo boljecampa_xxx wrote:Revansi se igraju 4. avgusta...na moj rodjendannazarenko wrote:Negdje procitah da su prve utakmice 28.07.2011., a revansi 14 dana kasnije, ali na UEFA-inoj stranici pise:
Ja ipak vise vjerujem UEFA-i, nego lokalnim duduk-novinarima.Jos ako prodjemo maccabi ima da gori
- Lakat Jebić
#1243 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12
motiv, a i realno plisek je pravo dobar trenershalla wrote:Ja stvarno ne znam da li je ovaj Orebro prdimahovina ali ja sam se pozitivno sjebao gledajući kako Sarajevo dominira trkom i igrom, stvarno RESPECT do jaja!!!
- ganjeta
#1244 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12
I realno Orebro je karina ekipa,sto ne umanjuje uspjeh kona 
- campa_xxx
#1245 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12
Pa kao sto sir Amar kaze "sigurno nece biti neizvjesno kao protiv Hapoela"nazarenko wrote:Na moj rođendan prošle godine (13.07.) ste igrali prvu tekmu s Hapoelom, priželjkujem da za tvoj prođete barem malo boljecampa_xxx wrote:
Revansi se igraju 4. avgusta...na moj rodjendanJos ako prodjemo maccabi ima da gori
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#1246 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12
Ma dva su to pojma razlicita. Neminovno je da je tu motiv jako bitan,plus ludilo na tribinama i cijelo ozracje oko evropskih utakmica.
Ali i ,recimo,u Travniku ti domaci igrac uleti koljenom u prsa..ili ti u trebinju ulete klizeci i izvali ti igracu nogu iz kuka,a sudija mrtav hladan dosudi aut za domace...
I tako u tom fazonu..kamo srece da se regularnost,sudjenje,delegati i sve ostalo popravi zbog ovih promjena u savezu jer jedino tako moze doci do ozbiljnijeg napretka i lige i pojedinacno klubova...
Ali i ,recimo,u Travniku ti domaci igrac uleti koljenom u prsa..ili ti u trebinju ulete klizeci i izvali ti igracu nogu iz kuka,a sudija mrtav hladan dosudi aut za domace...
I tako u tom fazonu..kamo srece da se regularnost,sudjenje,delegati i sve ostalo popravi zbog ovih promjena u savezu jer jedino tako moze doci do ozbiljnijeg napretka i lige i pojedinacno klubova...
-
nazarenko
#1247 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12
Realno, niko od nas nije ni sumnjao u prolazak, odavno smo Svedjane apsolvirali, kakvi god oni bili, nije do njih, do nas jeganjeta wrote:I realno Orebro je karina ekipa,sto ne umanjuje uspjeh kona
- BHF_Manijak
#1248 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12
Ne cudite se fizickoj spremi vasih igraca(pitari), Plisek to sjajno radi, i nasi su letili ko munje, lik ih odveo na trebevic i trci!
Ipak je to evropska skola, profesionalno i ozbiljno, nema zajebancije...Mi smo sa njim imali odlican skor 12-1-1 u ligi, ali zbog "cudnih okolnosti" dobi nogu, ali to nije tema danasnje emisije, sve u svemu najvise se njega i bojim kod vas, najjace vam je pojacanje vjeruj te! 
-
LSD
#1249 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12
Jest , tacno je da je bilo 12-1-1...ali je zato u jednoj tekmi primio 7 komada i tako nas izbrukao za sva vremena... treba i drugu stranu medalje priznati
Nego, komšinice veceras vrlo dobre u drugom poluvremenu (ono što sam gledao na miru) dva gola, nekoliko zicera ali Obuca ne zna...Torlak je stroj od igraca, ali šta vrijedi kad je našim selektorima bitnije da igrac igra negdje vani (pa kako god) nego naši domaci igraci....tužno al istinito
Vucina crnogorac je bio isto vrlo dobar, kao i onaj špic što zabi dva komada.
Neko upita što Orebro nije ništa moglo...pa mogli bi da su pitari to dopustili, ali to ne može...stisli ih u startu, nisu im dali da se razviju, a usput sebe nametnuli na terenu i eto zašto je Orebro izgledao kao prdimahovina.
Nego, komšinice veceras vrlo dobre u drugom poluvremenu (ono što sam gledao na miru) dva gola, nekoliko zicera ali Obuca ne zna...Torlak je stroj od igraca, ali šta vrijedi kad je našim selektorima bitnije da igrac igra negdje vani (pa kako god) nego naši domaci igraci....tužno al istinito
Neko upita što Orebro nije ništa moglo...pa mogli bi da su pitari to dopustili, ali to ne može...stisli ih u startu, nisu im dali da se razviju, a usput sebe nametnuli na terenu i eto zašto je Orebro izgledao kao prdimahovina.
-
ragib
#1250 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12
izgubiti 7:0 i 1:0 je skoro istoLSD wrote:Jest , tacno je da je bilo 12-1-1...ali je zato u jednoj tekmi primio 7 komada i tako nas izbrukao za sva vremena... treba i drugu stranu medalje priznati![]()
Nego, komšinice veceras vrlo dobre u drugom poluvremenu (ono što sam gledao na miru) dva gola, nekoliko zicera ali Obuca ne zna...Torlak je stroj od igraca, ali šta vrijedi kad je našim selektorima bitnije da igrac igra negdje vani (pa kako god) nego naši domaci igraci....tužno al istinito![]()