A ja kad sam govorio da Barca mora napraviti male preinake u svojoj igri, neki me napadošeMrSejo38 wrote:Gledo sam im tekmu,pokusavali su nesto kao Arsenal da igrajusa manje pasova sto prije do gola da dodju i tako im je i pao prvi gol
a mozda je to bilo jer im je igro haman B tim , ma vidicemo u srijedu sta ce biti.Murinjo je najavio drugaciju taktiku u iducoj utakmici a i Barca mozda pokusava drugacijim stilom igre da pokusa u LP,uglavnom vidicemo u srijedu cija ce taktika bolja bit xD
Barça-Madrid (Los Clásicos)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ultima_palabra
#1226 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
- Charuga
- Globalni moderator
#1227 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Nema preinaka nikakvih, Pep je juce izjavio da nece mjenjati taktiku ni kad gube ni kad pobjedjuju. Utakmica protiv Osasune nije nikakvo mjerilo jer su poceli bez Messija, Xavija, Inieste ..
- ultima_palabra
#1228 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Vjerovatno si u pravu.
-
fixer
#1229 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Definitivno je jebeno prezivit 4 El Clasica. Kad sve ovo zavrsi, izaci cemo sa puno tanjim zivcima, svi kolektivno.
-
LSD
#1230 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Evo 50 golova Messia u dosadašnjem dijelu sezone 2010/11.
http://www.youtube.com/watch?v=jXgGHX63 ... r_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=jXgGHX63 ... r_embedded
- Bosanski_kralj
#1231 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
fixer wrote:Definitivno je jebeno prezivit 4 El Clasica. Kad sve ovo zavrsi, izaci cemo sa puno tanjim zivcima, svi kolektivno.
Izvinjavam se, ali moram.
Meni je stvarno ovo preseravnje, čovjek bi pomislio da si rođen u Madridu pa da zbog toga toliko žarko navijaš za Real.
- skafiskafsnjak
#1232 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Bit' ce i mrtvihBosanski_kralj wrote:fixer wrote:Definitivno je jebeno prezivit 4 El Clasica. Kad sve ovo zavrsi, izaci cemo sa puno tanjim zivcima, svi kolektivno.![]()
![]()
Izvinjavam se, ali moram.![]()
Meni je stvarno ovo preseravnje, čovjek bi pomislio da si rođen u Madridu pa da zbog toga toliko žarko navijaš za Real.
-
Bušman
#1233 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Ni meni nije jasno kako ovi... Shoshoni navijaju za Sarajevo ili Zelju.Bosanski_kralj wrote:Meni je stvarno ovo preseravnje, čovjek bi pomislio da si rođen u Madridu pa da zbog toga toliko žarko navijaš za Real.
- Bosanski_kralj
#1234 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Možda zbog toga što žive u Sarajevu?Bušman wrote:Ni meni nije jasno kako ovi... Shoshoni navijaju za Sarajevo ili Zelju.Bosanski_kralj wrote:Meni je stvarno ovo preseravnje, čovjek bi pomislio da si rođen u Madridu pa da zbog toga toliko žarko navijaš za Real.
-
fixer
#1235 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Od malih nogu navijam za taj klub.Bosanski_kralj wrote:fixer wrote:Definitivno je jebeno prezivit 4 El Clasica. Kad sve ovo zavrsi, izaci cemo sa puno tanjim zivcima, svi kolektivno.![]()
![]()
-
palermo
#1236 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Pravi Shoshoni......našli navijati za Sarajevu i Želju pored VeležaBušman wrote:Ni meni nije jasno kako ovi... Shoshoni navijaju za Sarajevo ili Zelju.Bosanski_kralj wrote:Meni je stvarno ovo preseravnje, čovjek bi pomislio da si rođen u Madridu pa da zbog toga toliko žarko navijaš za Real.
-
Bušman
#1237 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Je, takodjer svi moraju prihvatiti serijat (ili nesto deseto) i ici u dzamija (crkvu, Haminu supu i sl.) jer je to ono sto svi ovdje rade.Bosanski_kralj wrote:Možda zbog toga što žive u Sarajevu?Bušman wrote:Ni meni nije jasno kako ovi... Shoshoni navijaju za Sarajevo ili Zelju.Bosanski_kralj wrote:Meni je stvarno ovo preseravnje, čovjek bi pomislio da si rođen u Madridu pa da zbog toga toliko žarko navijaš za Real.
Ja biram za koga cu navijati, niti po tome gdje zivim niti po tome odakle sam.
- Bosanski_kralj
#1238 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Aha.fixer wrote:Od malih nogu navijam za taj klub.Bosanski_kralj wrote:fixer wrote:Definitivno je jebeno prezivit 4 El Clasica. Kad sve ovo zavrsi, izaci cemo sa puno tanjim zivcima, svi kolektivno.![]()
![]()
Meni je stvarno ovo preseravnje, čovjek bi pomislio da si rođen u Madridu pa da zbog toga toliko žarko navijaš za Real.I ima dosta godina da navijam. A suditi nekom, a da kontekst ne znas, je debilizam. Cak znam dobro neke igrace Reala. S nekim sam i zivio.
I navijam i za nogometase i kosarkase
- Obuca9
#1239 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Kako onda možete vodati bosanske djevojke? Znate šta su one u poređenju sa Jessicom Albom ili Jennifer Lopez? Bolje njih gledati na internetu, nego vodati ove domaće.
Pretpostavljam da se tom logikom vodite kad birate trebe, jer je očito primjenjujete i kad "navijate" za Barcelonu i Real.
Pretpostavljam da se tom logikom vodite kad birate trebe, jer je očito primjenjujete i kad "navijate" za Barcelonu i Real.
- Bosanski_kralj
#1240 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Koliko puta godišnje ideš na utakmice svog voljenog kluba?Bušman wrote: Je, takodjer svi moraju prihvatiti serijat (ili nesto deseto) i ici u dzamija (crkvu, Haminu supu i sl.) jer je to ono sto svi ovdje rade.
Ja biram za koga cu navijati, niti po tome gdje zivim niti po tome odakle sam.
-
Bušman
#1241 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Biram trebe koje mi se svidjaju, nije mi bitno jesu li iz Sarajeva, Juzne Koreje, Argentine ili Afrike. Isto tako, navijam za tim koji mi se svidja igrom, stilom itd.hz__semir wrote:Kako onda možete vodati bosanske djevojke? Znate šta su one u poređenju sa Jessicom Albom ili Jennifer Lopez? Bolje njih gledati na internetu, nego vodati ove domaće.
@Bosanski_kralj: Btw, bio sam na nekoliko utakmica Barce i planiram ici na jos. Ali kakve to veze ima?
- Impavidus
#1242 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
hz__semir wrote:Kako onda možete vodati bosanske djevojke? Znate šta su one u poređenju sa Jessicom Albom ili Jennifer Lopez? Bolje njih gledati na internetu, nego vodati ove domaće.
- Bosanski_kralj
#1243 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Naprosto me zanimalo koliko puta ideš na utakmice voljenog kluba.Bušman wrote:Biram trebe koje mi se svidjaju, nije mi bitno jesu li iz Sarajeva, Juzne Koreje, Argentine ili Afrike. Isto tako, navijam za tim koji mi se svidja igrom, stilom itd.hz__semir wrote:Kako onda možete vodati bosanske djevojke? Znate šta su one u poređenju sa Jessicom Albom ili Jennifer Lopez? Bolje njih gledati na internetu, nego vodati ove domaće.
@Bosanski_kralj: Btw, bio sam na nekoliko utakmica Barce i planiram ici na jos. Ali kakve to veze ima?
Je li kad tim promjeni stil igre u neki koji ti se ne sviđa ti mjenjaš tim za koji navijaš?
-
Bušman
#1244 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Ma nije samo igra u pitanju. Ima tu jos puno stvari koje su oko tima i duboko su ugnijezdene u historiji kluba. Recimo, obzirom da sam liberal, historija Barce me je poprilicno identificirala sa klubom. A poceo sam samo zato sto je Kodro igrao tamo. U medjuvremenu sam saznao puno toga o klubu i ostao sam navijac i u Gaspartovom periodu do dan danas.Bosanski_kralj wrote:Je li kad tim promjeni stil igre u neki koji ti se ne sviđa ti mjenjaš tim za koji navijaš?
-
MrSejo38
#1245 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Kakvih idiotskih postova sve ima ovdje .... Zasto vi gledate filmove,serije i slusate pjesme strane?Mislim po vasoj logici vi bi smjeli samo gledati domace filmove,serije i domacu muziku pffffffffffffffff
- Obuca9
#1246 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
S tim što ovu iz Sarajeva povališ u krevetu, a na ovu iz Južne Koreje dr.kaš preko web kamere.Bušman wrote:Biram trebe koje mi se svidjaju, nije mi bitno jesu li iz Sarajeva, Juzne Koreje, Argentine ili Afrike. Isto tako, navijam za tim koji mi se svidja igrom, stilom itd.hz__semir wrote:Kako onda možete vodati bosanske djevojke? Znate šta su one u poređenju sa Jessicom Albom ili Jennifer Lopez? Bolje njih gledati na internetu, nego vodati ove domaće.
Haj sad uzdravlje i sretno ti u "navijanju" i nemoj se puno sekirati oko el-klasika.
-
LSD
#1247 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Eto vas ko Sejo i Seada i njihovi roditelji
a na kraju šef mjesne zajednice predloži Neka se mali zove Prekazi.
- Šibicar
#1248 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Ja ne znam kako ću uopšte preživjeti 4 EL CLASICA,hejjjj 4 EL CLASICA.
-
Bušman
#1249 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Joj jesi ti ogranicen. Prvo, naveo sam te zemlje kao primjer. Drugo, moj seksualni zivot tebe ne zanima. Nemam ti sta pricati koje sam trebe povaljivao, a koje nisam. Uostalom, kakve to veze ima sa navijanjem. Ili se to opet vracamo na "Sejo i Seada" tip prica?hz__semir wrote: S tim što ovu iz Sarajeva povališ u krevetu, a na ovu iz Južne Koreje dr.kaš preko web kamere.
Haj sad uzdravlje i sretno ti u "navijanju" i nemoj se puno sekirati oko el-klasika.
Jel to ne smijem slusati Judas Priest zato sto nisu iz Sarajeva?
Last edited by Bušman on 24/04/2011 23:47, edited 1 time in total.
-
LSD
#1250 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
kako preživismo ova prva 2Šibicar wrote:Ja ne znam kako ću uopšte preživjeti 4 EL CLASICA,hejjjj 4 EL CLASICA.