kad sam bio mali

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
nOrMaLaC

#1226 Re: kad sam bio mali

Post by nOrMaLaC »

Kad sam bio mali bio sam izrazito nestašan.... :razz:
Mnogo sam zijanio al evo par sitnica koji se sjećam..
1) Kad sam išao u obdenište iskrao sam se par prilika preko ograde te pobjegao kući tražeći mamu, al pošto je radila
pozvonio sam komšinici na vratima i ona me vratila nazad...... :x

2)Kad sam imao 6 god. sam nani izvadio 2 ili 3 kutnjaka plastičnim šarafcigerom i plastičnim kliještima :mrgreen:

3) Sa sa 5 god. sam umalo poginuo :| Istrgo se iz naninih ruku te pobjego ispod autobusa koji je čekao putnike
na aut.stanici te koji je trebao krenuti i to iza točkova se skrivih :D Neznam kako su me spasili samo znam da je otac
kasnije bio blijed i pio vodu sa šećerom :D

4) Kod nane pobaco sve čaše iz viseće koje sam mogao naći.

5) Sa 7 god, upao sa bicikla te lice ostrugo od šljunak :) Nimalo lijep prizor :lol:
rednailed

#1227 Re: kad sam bio mali

Post by rednailed »

ja kad sam bila mala umjesto kisobran govorila sam bidanos,..bidanos, da:) umjesto film govorila sam hilm,..
igrala sam se bandova (magazin-haha) i ja sam uvijek bila pjevacica,..
ucjenjivala sam manju djecu ( ako mi ne daju krug bicom odoh kuci),..psovala...i cuskala se sa starijom djecom..mati se sjeca pjesmice koju sam pjevala nekome sa gelendera nad garazama, isla je ovako: preskoci moju,..je.i svoju:D
bila sam porodicna atrakcija pred TV-om,..a kad sam krenula u drugi razred zaboravila bila citati ( i drugo sta nauceno u prvom razredu) pa sam morala ostat kuci i intenzivno učiti čitati,..
kad odem u goste, maznem neki premet i zaturim ga pod tepih ili u ves masinu,...
sjajno djete zaista:)
Mannequin

#1228 Re: kad sam bio mali

Post by Mannequin »

nOrMaLaC wrote: Kad sam imao 6 god. sam nani izvadio 2 ili 3 kutnjaka plastičnim šarafcigerom i plastičnim kliještima :mrgreen:
:shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
interwal

#1229 Re: kad sam bio mali

Post by interwal »

Ridjobrki wrote:Ja sam ka' mali pa' sa lipe. :D :D :D
BOlje i to nego da si pao sa ružne :D
kjafiraginica

#1230 Re: kad sam bio mali

Post by kjafiraginica »

loka.sa wrote:E.kad sam bio mali igrali se po vas dan strele, lukovi, klikeri, guma ma svega nije bilo bitno sad i nevidim djecu na ulici ...... nemaju pojma s igrama. Bilo dobro pravo .... sjećema se crne ruke koja ganja djecu nakon aksama uh brate u svakoj mahali je bila po jedna
ahahahahaha, i mi smo imali crnu ruku! :thumbup: :thumbup: :lol: :lol: :lol:
threshold

#1231 Re: kad sam bio mali

Post by threshold »

swirl wrote:@otherside Jest :D
ahahah cuj otherside jest ahahaha.
Stojadin

#1232 Re: kad sam bio mali

Post by Stojadin »

ja sam mislio da je šarena laža - šareno jaje, i svaki dan kad su mi roditelji isli na posao govorio sam im da mi kupe šarenu lažu :D
zeleno volim te

#1233 Re: kad sam bio mali

Post by zeleno volim te »

milicija wrote:Scena je bila i kad se brat sunetio...i sad osunetio se on i ja ga nagovorim od para da kupi BMX biciklo...hehe
i sve je super bilo dok ga nisam naljutio...ja se vozao po mahali a on u suknjici skakao za mnom..da bi mi jedne prilike pred mojom nastavnicom rekao:
SILLAAZIII sa bicikla... hoces preko mog qurtza da se vozas po mahali, e necee mociiiii! SIllazii odmah!

zena i danas dan to spominje :) :lol:
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Frooteky

#1234 Re: kad sam bio mali

Post by Frooteky »

Sjedili stari i neki njegovi prijatelji, meze, rakijca sve je tu, ja dijete nisam jos ni u skolu krenuo, gledam utakmicu i jedem al vidim nesto mi fali tj. rakija i hocu ja rakije a niko ne da i nekih dobrih pola sata ja dosađujem a stari poludi i naspe rakije a preprečenica i govori evo paša rakije i ja je dernem na eks a poslije toga suza i sranja braco mila. Ni danas dan nisam neki ljubitelj rakije :mrgreen:
dert

#1235 Re: kad sam bio mali

Post by dert »

Uhhhhhhh...Dva puta se tusio u rijeci Bosni .. pet mi godina bilo:shock: Stari oba puta skupio djecu iz cijeliog naselja i derneci bili :D /spasen mu hairlija / :razz: Jednom me nalemo a ja poslije toga razbijem komsiji sve prozore na kuci :shock: sto li njemu ni danas mi nije jasno :? ....Izgubio najmladjeg brata i naso ga kod komsinki , /dere se ko jare /sjeo gole guzice na reso :x ....dva dana nisam smio prismrdit kuci :run: Ima toga jos tona , nastavim.....
casanova123

#1236 Re: kad sam bio mali

Post by casanova123 »

kad sam bio mali, pustio bih radio i slusao ga satima xD :D
spreca

#1237 Re: kad sam bio mali

Post by spreca »

Piso u bunar :lol:
dolmetscher

#1238 Re: kad sam bio mali

Post by dolmetscher »

spreca wrote:Piso u bunar :lol:
Ja na stabilizator :lol:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#1239 Re: kad sam bio mali

Post by Chmoljo »

poljubio Daliborku, koja je bila 7-8 godina starija, na pametnu foru:

Daco, moram ti nešto šapnuti.
Šta?
:kiss: :oops:

sa pet i po sam bio veći maher nego sad 8-) :lol:
dert

#1240 Re: kad sam bio mali

Post by dert »

Poslala me mati da kupim kilu makarona, ja razumio kilu bombona :-D ..ko metak otrco :- ..vratio se kuci ona :? sta si ovo kupio :?:...hajd vrati ..kako bona kad sam frtalj spuco : ...prvi dan u skoli , upoznavanje itd i kaze ucitelj hajd nacrtajte jal kucu jal drvo ne sjecam se ...brat se zado , crtaj brisi , crtaj brisi :lol: i progulim gumicom do treceg lista :twisted: fasujem keca :shock: ....ja kad me stala dreka i plac :sad: suza suzu goni..........posalje me ucitelj kuci...mati pita sta ti je :?: propo :shock: sta propo, dje bolan ne bio :? pa u skoli :lol: a kad se zena odvalila smijati a ja : .................polugodiste, imali zadacu da napisemo sta jedu divlje zivotinje zimi .........sve sam skonto al sta srna jede :? ..pitam starog ...sta srna jede zimi :?: salamu :razz: ..i ja fino napisem, srna zimi jede SALAMU :lol: sutradan ucitelj cita moju zadacu i covjek se smije ja :-) poslije podne dodje kod nas kuci i razvalio se od :lol: .... nikad vise starog nisam oko skole nista zapitao :-D
Last edited by dert on 30/07/2012 09:50, edited 2 times in total.
spreca

#1241 Re: kad sam bio mali

Post by spreca »

dolmetscher wrote:
spreca wrote:Piso u bunar :lol:
Ja na stabilizator :lol:
Bez posledica :lol: ...a koji stabilizator :oops: :lol:
Stojadin

#1242 Re: kad sam bio mali

Post by Stojadin »

dert wrote:Poslala me mati da kupim kilu makarona, ja razumio kilu bombona :-D ..ko metak otrco :-D ..vratio se kuci ona :? sta si ovo kupio :?:...hajd vrati ..kako bona kad sam frtalj spuco :D
:lol: :lol: :lol: :lol:
dolmetscher

#1243 Re: kad sam bio mali

Post by dolmetscher »

spreca wrote: Bez posledica :lol: ...a koji stabilizator :oops: :lol:
Evo, isti ovakakv :D

Image

Sreca otpuzala sam na vrijeme, jer je par sekundi poslije nestalo struje u cijelom selu :lol:
spreca

#1244 Re: kad sam bio mali

Post by spreca »

dolmetscher wrote:

Image

Sreca otpuzala sam na vrijeme, jer je par sekundi poslije nestalo struje u cijelom selu :lol:
Pa nisi poplavu napravila :lol: :lol: :lol: :lol:
holowey

#1245 Re: kad sam bio mali

Post by holowey »

spreca wrote:
dolmetscher wrote:

Image

vjerovatno misli na batine a ne na strujni udar :D
dolmetscher

#1246 Re: kad sam bio mali

Post by dolmetscher »

spreca wrote:
dolmetscher wrote:

Image

Struja je to :D Nije bilo pampersa kad sam ja dijete bila :lol: I haj, ne chataj :D
naja22

#1247 Re: kad sam bio mali

Post by naja22 »

dert wrote:Poslala me mati da kupim kilu makarona, ja razumio kilu bombona :-D ..ko metak otrco :-D ..vratio se kuci ona :? sta si ovo kupio :?:...hajd vrati ..kako bona kad sam frtalj spuco :D ...prvi dan u skoli , upoznavanje itd i kaze ucitelj hajd nacrtajte jal kucu jal drvo ne sjecam se ...brat se zado , crtaj brisi , crtaj brisi :lol: i progulim gumicom do treceg lista :twisted: fasujem keca :shock: ....ja kad me stala dreka i plac :sad: suza suzu goni..........posalje me ucitelj kuci...mati pita sta ti je :?: propo :shock: sta propo, dje bolan ne bio :? pa u skoli :lol: a kad se zena odvalila smijati a ja :x .................polugodiste, imali zadacu da napisemo sta jedu divlje zivotinje zimi .........sve sam skonto al sta srna jede :? ..pitam starog ...sta srna jede zimi :?: salamu :razz: ..i ja fino napisem, srna zimi jede SALAMU :lol: sutradan ucitelj cita moju zadacu i covjek se smije ja :-) poslije podne dodje kod nas kuci i razvalio se od :lol: .... nikad vise starog nisam oko skole nista zapitao :-D
:lol: :lol: :lol: :lol:
PalaSa Marsa

#1248 Re: kad sam bio mali

Post by PalaSa Marsa »

dert wrote:Poslala me mati da kupim kilu makarona, ja razumio kilu bombona :-D ..ko metak otrco :-D ..vratio se kuci ona :? sta si ovo kupio :?:...hajd vrati ..kako bona kad sam frtalj spuco :D ...prvi dan u skoli , upoznavanje itd i kaze ucitelj hajd nacrtajte jal kucu jal drvo ne sjecam se ...brat se zado , crtaj brisi , crtaj brisi :lol: i progulim gumicom do treceg lista :twisted: fasujem keca :shock: ....ja kad me stala dreka i plac :sad: suza suzu goni..........posalje me ucitelj kuci...mati pita sta ti je :?: propo :shock: sta propo, dje bolan ne bio :? pa u skoli :lol: a kad se zena odvalila smijati a ja :x .................polugodiste, imali zadacu da napisemo sta jedu divlje zivotinje zimi .........sve sam skonto al sta srna jede :? ..pitam starog ...sta srna jede zimi :?: salamu :razz: ..i ja fino napisem, srna zimi jede SALAMU :lol: sutradan ucitelj cita moju zadacu i covjek se smije ja :-) poslije podne dodje kod nas kuci i razvalio se od :lol: .... nikad vise starog nisam oko skole nista zapitao :-D
:lol: :thumbup: :-D :D
hadzinicasa

#1249 Re: kad sam bio mali

Post by hadzinicasa »

Sa_dy wrote:Oprala zube jutros pjenom za brijanje, umal dushu nisam ispovracala...bila bunovna i pospata, i nisam gego ta uzeh. :cry: :cry: :lol: Al jos sam ja maja... kad porastem, neTe mi se ojo dogadjat vise.
aj' pisat' pa spavat'.
dert

#1250 Re: kad sam bio mali

Post by dert »

igrali se , cuj "igrali" :shock: popnemo se na teretni voz nas deset i ko ce zadnji skociti kad se zaholca :roll:
moram li napisati ko je uvijek al bas uvijek zadnji skako :-)
stanemo izmedju sina i voz ide prema nama i ko ce se sad zadnji baciti u stranu :twisted: :run:
ukro/prvi i zadnji put , ne znam sta mi bi :shock: /starom crvenku /stoju crvenu/ i kupio 10.000 cokoladica :-D sa igracima, cokoladice podijelio a slicice za tapke :-D
januar, rijeka se zaledila, led metar i vise i mi igramo hokeja a prije toga napravili rupu u ledu da na ovi preku upadnu u nju :x
hmmm ja zaboravio za nju i hop .........jedva se izvuko... e sad ne smijem kuci , ma smrzo se ko ,sta ko, ko tristodvadesetpet pi..i :shock: ....i sad kad vidim snijeg i led na tv :skoljka:
zabio mladjem bratu ekser u glavu :x / uzme se otucak, s jedne strane stavis perusku a s druge ekser/
treniro ja bacanje :lol: on naletio i :P ...odveo ga u ambulantu a doktor kad ga je vidio :shock: :razz: on ko indijanac :lol: .......................................................................
Post Reply