aaaa ja se zezalaaa, izviniPartizzanka wrote:sto bi neki rekli ala mi ga spusti sad
a zamisli kako je tek meni, ja sam u tu curu buljila, i šta to govori o meni, da sam nevidljiva, ni ne sjećaš se da je neko u tebe buljio
Moderator: anex
aaaa ja se zezalaaa, izviniPartizzanka wrote:sto bi neki rekli ala mi ga spusti sad
Kako stignes majke ti sve to obaviti pored toliko obaveza ?Nadinka wrote:zene moje, pocele smo znaci buljiti u cure po gradusinoc sam nesto cackala po blogu, mijenjala color shemu, fontove i to, kako vam se svidja? nisma stigla primjeniti na sve stranice, probacu veceras.
Probacu veceras izbaciti i post o bijelim kosuljama, tamam je kraj ankete
alice, sretno na tom ispitu pa onda te cekamo sa postom
Tako sto uspavam covjeka pa do 2 cackam na blogu cisto da ne misli da sam totalno puklaGospoda Ministarka wrote:Kako stignes majke ti sve to obaviti pored toliko obaveza ?Nadinka wrote:zene moje, pocele smo znaci buljiti u cure po gradusinoc sam nesto cackala po blogu, mijenjala color shemu, fontove i to, kako vam se svidja? nisma stigla primjeniti na sve stranice, probacu veceras.
Probacu veceras izbaciti i post o bijelim kosuljama, tamam je kraj ankete
alice, sretno na tom ispitu pa onda te cekamo sa postom
Usput, blog je super
Jesam super su ali imam ljubicaste na stiklu iz Planike od prosle godine.Nadinka wrote:Hej Ministarko, a jesi li vidjela one ljubicaste na petu na blogu?? imaju onakve i ciklama rozei smedje
I ja se pitamGospoda Ministarka wrote:
Kako stignes majke ti sve to obaviti pored toliko obaveza ?
Usput, blog je super
Pa zar misliš da bih napisala to da si u graduPartizzanka wrote:ne ne zamzija
da sam u sa naljutila bih se
ovako ...
joj gledala sam neke farmerice al mi se nije davalo 70KM za njih. mozda se isplati dat 55.Partizzanka wrote:u tiffany-ju snizenje na sve produkte 20%
trcite zene
Alica.k, nisam odavno isla u beneton pa me zanima (posto ti, ja imam osjecaj, zivis po trgovinamaalica.k wrote:ma znam, a iskreno h&m mi nije neki kvalitet da dam 70KM za farmerice njihove. one iz benetona kostaju 65KM i prilicno su kvalitetne.
Pa da te, skinny, znaci imaju te i kostaju 65 KM?alica.k wrote:joj ja ti inace kod njih gledam samo skinny :S al ako odem kad skoro pogledacu ti i te.
i samo da znate, ja imam osjecaj da je onaj beneton u tushu u istocnom sarajevu jeftiniji nego ovi nasi po gradu. nisam nikad otisla tamo maksuz da uporedjujem cijene al takav osjecaj nesto imam.
ne zivim ja po prodavnicama vec imam u kuci mamu, sestru, pa kako koja ode, izvjestavamo se medjusobno
Nisu ukinuli, već moraš skupti određeni broj bodova da bu imao popust. Svake godine ide iz početka.alica.k wrote:kupila ja u augustu za 65KM u ist. sarajevui onda imala i 5% popust sa onom best brands karticom, al to su sad ukinuli pa se skupljaju bodovi umjesto toga.
Sad zamišljam članak i slike na sarajevo-x.com večeras "Stampedo vrištećih žena kroz centar grada"Partizzanka wrote:u tiffany-ju snizenje na sve produkte 20% trcite zene
Jes, jes to jezamzija wrote:Sad zamišljam članak i slike na sarajevo-x.com večeras "Stampedo vrištećih žena kroz centar grada"Partizzanka wrote:u tiffany-ju snizenje na sve produkte 20% trcite zene![]()
Jel Tiffany ono u Robot-u ? Gdje ima H&M stvari ?