PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!
-
quarterback
#1226 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ
poslati mail proizvodjacu
-
paladinka
#1227 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ
Ja bi na tvom mjestu direktno kod firme reklamirala, fino ti napisi email i objasni kako je i sta
http://www.salomon.com .
-
huwel
#1228 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ
,
Last edited by huwel on 28/06/2015 01:43, edited 1 time in total.
-
paladinka
#1229 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ
Jest stvarno bezveze, za Bosnu nema nikakvog email -a samo tel.broj... Napisu jedan email na intersport http://www.intersport.ba/tvrtka/kontakt , a glavno sjediste Intersporta za Bosnu , Hrvatsku i Sloveniju je u Sloveniji, evo lista
http://www.intersport.com/company/countries
, Pa u krajnjem slucaju, budi bezobrazan, pa napisi email na glavno sjediste....
http://www.intersport.com/company/countries
-
huwel
#1230 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ
Hocu hvala ti sto si se potrudio/la da mi nađes sve te linkove. 
-
paladinka
- vjesticanametli
#1232 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ
pekara na nišickoj visoravni nikada ne izdaje racune a vazda je puno
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#1233 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ
BBI u BBI, dakle banka u tržnom centru. banka radi nedjelljom. Dva šalterska mjesta, ali jedno radi, na drugom sjedi šefica i ona je kao zahebana, ona vrlo neljubazno odgovara klijentima. Ova koja radi i kojoj su svi navalili gleda u računar kao u svemirski brod, ne može se ulogovati u sistem, na šta je šefica jedno 5-6 ljudi hladno rekla.. Pa dođite poslije. A njen šalter uredno prazan, red do vrata. Ova što kao radi, a ne zna, preznojava se i onda kaže "Evo sam u sistemu, ali neka nam je Bog na pomoći šta će sada biti". Da ne bih bila dežurni odvjetnik, jer svi su šutili ili bi samo izašli, i ja izađoh 
- holowey
#1234 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ
kad neko tek pocinje rad na takvom radnom mjestu, sta mislis da li je bolje da ga se ubaci u vatru radnim danom, kada je spica ili tako nedjeljom? ili smatras da se svi radjaju nauceni i iz prve znaju sve i svasta? mozda pak smatras da ce ova radnica da nauci tako sto ce sefica umjesto nje da radi posao?KatarinaKosaca wrote:BBI u BBI, dakle banka u tržnom centru. banka radi nedjelljom. Dva šalterska mjesta, ali jedno radi, na drugom sjedi šefica i ona je kao zahebana, ona vrlo neljubazno odgovara klijentima. Ova koja radi i kojoj su svi navalili gleda u računar kao u svemirski brod, ne može se ulogovati u sistem, na šta je šefica jedno 5-6 ljudi hladno rekla.. Pa dođite poslije. A njen šalter uredno prazan, red do vrata. Ova što kao radi, a ne zna, preznojava se i onda kaže "Evo sam u sistemu, ali neka nam je Bog na pomoći šta će sada biti". Da ne bih bila dežurni odvjetnik, jer svi su šutili ili bi samo izašli, i ja izađoh
- KatarinaKosaca
#1235 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ
Niti mislim, niti treba o tome da mislim, niti je moje da o tome mislim. Klijentu je bitno da se usluga obavi, i da se obavi bez čekanja, stvaranja redova itd, jer svaki klijent provizijom uslugu plati. Kad će oni, da li će, obučavati,njihov problem. Uostalom, lijepo sam napisala da je šefica ne nadgledala, nego bukvalno zijevala na svom šalteru. Bolje reći mrštila se i pomalo ponašala kao stražar u zatvoru, nikako kao šef filijale uslužne djelatnosti. Da, naišao je neki kojeg je znala, pa je njemu nešto uradila preko reda.holowey wrote:kad neko tek pocinje rad na takvom radnom mjestu, sta mislis da li je bolje da ga se ubaci u vatru radnim danom, kada je spica ili tako nedjeljom? ili smatras da se svi radjaju nauceni i iz prve znaju sve i svasta? mozda pak smatras da ce ova radnica da nauci tako sto ce sefica umjesto nje da radi posao?
I da, nedeljom je tamo i te kako špica.
- holowey
#1236 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ
pokusaj ponekad misliti pa onda napisati/reci...bice bolje i za tebe i tvoju okolimu...KatarinaKosaca wrote:Niti mislim, niti treba o tome da mislim, niti je moje da o tome mislim. Klijentu je bitno da se usluga obavi, i da se obavi bez čekanja, stvaranja redova itd, jer svaki klijent provizijom uslugu plati. Kad će oni, da li će, obučavati,njihov problem. Uostalom, lijepo sam napisala da je šefica ne nadgledala, nego bukvalno zijevala na svom šalteru. Bolje reći mrštila se i pomalo ponašala kao stražar u zatvoru, nikako kao šef filijale uslužne djelatnosti. Da, naišao je neki kojeg je znala, pa je njemu nešto uradila preko reda.holowey wrote:kad neko tek pocinje rad na takvom radnom mjestu, sta mislis da li je bolje da ga se ubaci u vatru radnim danom, kada je spica ili tako nedjeljom? ili smatras da se svi radjaju nauceni i iz prve znaju sve i svasta? mozda pak smatras da ce ova radnica da nauci tako sto ce sefica umjesto nje da radi posao?
- KatarinaKosaca
#1237 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ
Kad prekšim pravilo klikni na dugmence. Savjete ostavi nekom ko ti ih traži, nisu baš ni mudri ni duhoviti. Za sve ostalo tu su moderatori.holowey wrote:pokusaj ponekad misliti pa onda napisati/reci...bice bolje i za tebe i tvoju okolimu...
- Ciprol
- Havatar
#1239 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ
U pravo vrijemeCiprol wrote:pratim
- CaneBos
#1240 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ
Sa ovim se moram sloziti, ne interesuje me tudja unutarnja kadrovska politika, nego rezultat koji kao klijent dobijam. Ne ostavlja se neobuceni sluzbenik sam na salteru nego sa supervizorom, sve do momenta do kada ne bude sposoban da samostalno obavlja ono za sto je primljen, pogotovo na osjetljivim radnim mjestima poput bankarskog saltera gdje jedan nespretan klik odnese transakciju u pm! Za svih ovih godina samo sam jednom vidjela da je pored sluzbenice stojala kolegica starija koja joj je davala upute dok je radila. Pun nas red bio, islo je malo sporije, ali je sve islo i niko nije siktao ni na koga..sa razlikom da je sa (ne)obucenom radnicom bio supervizor kao sto i treba biti!holowey wrote:pokusaj ponekad misliti pa onda napisati/reci...bice bolje i za tebe i tvoju okolimu...KatarinaKosaca wrote:Niti mislim, niti treba o tome da mislim, niti je moje da o tome mislim. Klijentu je bitno da se usluga obavi, i da se obavi bez čekanja, stvaranja redova itd, jer svaki klijent provizijom uslugu plati. Kad će oni, da li će, obučavati,njihov problem. Uostalom, lijepo sam napisala da je šefica ne nadgledala, nego bukvalno zijevala na svom šalteru. Bolje reći mrštila se i pomalo ponašala kao stražar u zatvoru, nikako kao šef filijale uslužne djelatnosti. Da, naišao je neki kojeg je znala, pa je njemu nešto uradila preko reda.holowey wrote:kad neko tek pocinje rad na takvom radnom mjestu, sta mislis da li je bolje da ga se ubaci u vatru radnim danom, kada je spica ili tako nedjeljom? ili smatras da se svi radjaju nauceni i iz prve znaju sve i svasta? mozda pak smatras da ce ova radnica da nauci tako sto ce sefica umjesto nje da radi posao?
Sto se tice koordinacije, organizacije usluga i ostalog u bankama..ko da si uso' i u pekaru i stao u red za vrijeme rucka..
-
Hadzy
#1241 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ
Voljela bih upozoriti sve na "DIN-BH." Registracija iz pakla, doslovno.
Naletjela sam na "DIN-BH" sa Grbavice, na preporuku jednog poznanika (naplatit cu mu ovo 100%
), ali ne toliko zbog preporuke vec zato sto mi je bila istekla registracija, i prevodila sam auto s prethodnog vlasnika... Pa da ne vozam daleko od zgrade auto bez tabli i zato sto sam u zurbi, odem njima jer su najblizi.
Na skali od 0 do 10, ovi ljudi su cisto -10.
Predato im je auto prije duzeg sluzbenog putovanja i godisnjeg odmora pocetkom aprila, i receno im je da ce biti preuzeto nesto kasnije, a kad je trebalo preuzeti auto nisu imali ni dokumente ni tablice ni nista, i uz to su bili strasno bahati i bezobrazni. Registracija, za koju su rekli da ce biti zavrsena za 7 dana, nije zavrsena ni za skoro 2 mjeseca! Navodno su u MUP-u izgubili dokumente, pa im je trebalo da ih pronadju u arhivi, pa nije bilo nacelnika da potpise... A uredno su tvrdili da je sve spremno kada sam ih pozvala 7 dana prije planiranog preuzimanja.
Zaposlenici ekstremno nekulturni i nepismeni. Vlasnik totalno nezainteresiran da rijesi problem koji su oni uzrokovali... Ne dao Bog nikome...Zaobidjite u sirokom krugu.
Naletjela sam na "DIN-BH" sa Grbavice, na preporuku jednog poznanika (naplatit cu mu ovo 100%
Na skali od 0 do 10, ovi ljudi su cisto -10.
Predato im je auto prije duzeg sluzbenog putovanja i godisnjeg odmora pocetkom aprila, i receno im je da ce biti preuzeto nesto kasnije, a kad je trebalo preuzeti auto nisu imali ni dokumente ni tablice ni nista, i uz to su bili strasno bahati i bezobrazni. Registracija, za koju su rekli da ce biti zavrsena za 7 dana, nije zavrsena ni za skoro 2 mjeseca! Navodno su u MUP-u izgubili dokumente, pa im je trebalo da ih pronadju u arhivi, pa nije bilo nacelnika da potpise... A uredno su tvrdili da je sve spremno kada sam ih pozvala 7 dana prije planiranog preuzimanja.
Zaposlenici ekstremno nekulturni i nepismeni. Vlasnik totalno nezainteresiran da rijesi problem koji su oni uzrokovali... Ne dao Bog nikome...Zaobidjite u sirokom krugu.
- bach
#1242 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ
OSING - stanica tehničkog pregleda u Vogošći. Izbjegavati po svaku cijenu, Leglo neljubaznosti, neprofesionalizma , neznanja i korupcije.
Prvi svoj, baš svoj auto sam kupio 2010 i odlučio da ga registrujem. Nekada davno, to je bilo u sklopu PSC pa je to privatiziralo Sarajevo osiguranje. Tu je moj otav prije rat dovlačio auto na tehnički, pa i ja reko da nastavim tradiciju. I zažalio.
Došao ja u stanicu tehničkog, prilazim namrhođenom brki kažem "Dobar dan ja bih da uradim tehnički za ovu moju Toyotu..." lik me prekide psovkom, i promlja " Što ne čekaš, red, znaš li ti momak gdje je red, haaa"
Nekako dođe red na mene, istgnu mi ovaj saobraćajnu iz ruke i sjede Brko za volan. I nastaje belaj. Brko jedva upalio auto ne zna upaliti svjetla, ne zna podići haubu. Jedan drugi uposlenik ( visok, cvikeraš i smotan isti Bogdan Diklić) iste stanice tehničkog pregleda se zvlači pod auto, nešto se nadurava sa Brkom. Zove mene u kancelariju nešto čeprka po prastarom računaru i slavodobitno mi kaže da "takvog auta nema u njihovom sistemu". I bleji u mene kao tele. Neštoo mi kaže u fazonu da ne mogu pregledati auto koje ne postoji u njihovom "sistemu" . Rekao sam da me to ne zanima i neka se snađu. Onda je ovaj opet očeo po papirima , po compu , po priručniciima i nakon skoro sat vremena "pronašao" moj auto u nekoj knjizi.
Nakon toga onaj Brko me "zove" i nešto lafo još namrgođeniji, pokazuje na dispay. Nešto se igra sa džojstikom, govori mi "Ništa ovo ne valja, kočnice su ti skroz slabe, točkova skori i nemaš. Ja ovo neću i ne mogu pustiti.." Ja kažem Brki namrgođenom da su na auto nove save gume, novi diskovi, nove pakne, nove sajle za ručnu i da mi prestane mahati sa tim džijstikom i se ne ofira sa tim crvenom vrijednostima na displayu koje je dobio samo om zna kako. Svađamo se ja i on, i ja hoću kod šefa Stanice. Uđem kod šefa, kad tamo druga priča. LJubazan čovjek mojih godina, kaže no sikiriki sve će biti ok. samo dođi malo iza četiri kad ovdje nema gužve pa ćemo se "dogovoriti". Dadne mi "ljubazni šef STO Osig neki papir. Kasnije sam saznao da je aut bio tehnički ispravan, da je to pisalo na tom papiru i da je "poziv na dogovor" bio način da stvorovi iz STP OSIG zarade još poneki dinar.
" Što im ne dade cvaju, pa te ne bi zajebavali" reče mi komšija nakon toga.
Ne dam ni cvaju, ni pola marke za nešto što ne treba da platim. Auto ispred mene je bio neki bijeli golf 2 sa kojeg su skoro otpadali dijelovi iz kojeg se dimilo kao iz solunara. Prošao bez problema.
Rekao samm nikad više OSIG. Nikad. Fuj gadovi neprofesionalni. I prevarim se opet jesenas. Kontam, popravili se za četiri godine. Jesu alu u k. Druge neke čike, isto neljubazne, iste prljave, neuredne kancelarije. Ista priča "ništa ti na autu ne valja".
Saznao sam i razlog te neljubaznosti. Ljudi iz OSIG ne simpatišu vozače koje samo kod njih obave tehnički a registraciju obave negdje drugo, mimo Sarajevo osiguranja.
Rekao i zarekao se nikad Sarajevo osiguranje i nikad OSIG tehnički pregled Vogošća.
Zaobići ih...
Prvi svoj, baš svoj auto sam kupio 2010 i odlučio da ga registrujem. Nekada davno, to je bilo u sklopu PSC pa je to privatiziralo Sarajevo osiguranje. Tu je moj otav prije rat dovlačio auto na tehnički, pa i ja reko da nastavim tradiciju. I zažalio.
Došao ja u stanicu tehničkog, prilazim namrhođenom brki kažem "Dobar dan ja bih da uradim tehnički za ovu moju Toyotu..." lik me prekide psovkom, i promlja " Što ne čekaš, red, znaš li ti momak gdje je red, haaa"
Nekako dođe red na mene, istgnu mi ovaj saobraćajnu iz ruke i sjede Brko za volan. I nastaje belaj. Brko jedva upalio auto ne zna upaliti svjetla, ne zna podići haubu. Jedan drugi uposlenik ( visok, cvikeraš i smotan isti Bogdan Diklić) iste stanice tehničkog pregleda se zvlači pod auto, nešto se nadurava sa Brkom. Zove mene u kancelariju nešto čeprka po prastarom računaru i slavodobitno mi kaže da "takvog auta nema u njihovom sistemu". I bleji u mene kao tele. Neštoo mi kaže u fazonu da ne mogu pregledati auto koje ne postoji u njihovom "sistemu" . Rekao sam da me to ne zanima i neka se snađu. Onda je ovaj opet očeo po papirima , po compu , po priručniciima i nakon skoro sat vremena "pronašao" moj auto u nekoj knjizi.
Nakon toga onaj Brko me "zove" i nešto lafo još namrgođeniji, pokazuje na dispay. Nešto se igra sa džojstikom, govori mi "Ništa ovo ne valja, kočnice su ti skroz slabe, točkova skori i nemaš. Ja ovo neću i ne mogu pustiti.." Ja kažem Brki namrgođenom da su na auto nove save gume, novi diskovi, nove pakne, nove sajle za ručnu i da mi prestane mahati sa tim džijstikom i se ne ofira sa tim crvenom vrijednostima na displayu koje je dobio samo om zna kako. Svađamo se ja i on, i ja hoću kod šefa Stanice. Uđem kod šefa, kad tamo druga priča. LJubazan čovjek mojih godina, kaže no sikiriki sve će biti ok. samo dođi malo iza četiri kad ovdje nema gužve pa ćemo se "dogovoriti". Dadne mi "ljubazni šef STO Osig neki papir. Kasnije sam saznao da je aut bio tehnički ispravan, da je to pisalo na tom papiru i da je "poziv na dogovor" bio način da stvorovi iz STP OSIG zarade još poneki dinar.
" Što im ne dade cvaju, pa te ne bi zajebavali" reče mi komšija nakon toga.
Ne dam ni cvaju, ni pola marke za nešto što ne treba da platim. Auto ispred mene je bio neki bijeli golf 2 sa kojeg su skoro otpadali dijelovi iz kojeg se dimilo kao iz solunara. Prošao bez problema.
Rekao samm nikad više OSIG. Nikad. Fuj gadovi neprofesionalni. I prevarim se opet jesenas. Kontam, popravili se za četiri godine. Jesu alu u k. Druge neke čike, isto neljubazne, iste prljave, neuredne kancelarije. Ista priča "ništa ti na autu ne valja".
Saznao sam i razlog te neljubaznosti. Ljudi iz OSIG ne simpatišu vozače koje samo kod njih obave tehnički a registraciju obave negdje drugo, mimo Sarajevo osiguranja.
Rekao i zarekao se nikad Sarajevo osiguranje i nikad OSIG tehnički pregled Vogošća.
Zaobići ih...
-
Straza
#1243 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ
Reklamni pano MUP-a Kantona Sarajevo
Viši inspektor, litra šljive prepečenice, pištolj i cigara u zubima - sve je spremno za dijeljenje pravde

Na fotografiji je Dejan Berović, viši inspektor MUP-a Kantona Sarajevo iz Ilijaša. Inspektor Berović je ovu fotografiju stavio na svoj Facebook profil. Sudeći po broju lajkova i komentarima ispod fotografije Beroviće je htio da se na ovaj način malo pohvali sa svojim inspektorskim statusom.
-----
Koja stranka je postavila ovog debila?
Viši inspektor, litra šljive prepečenice, pištolj i cigara u zubima - sve je spremno za dijeljenje pravde

Na fotografiji je Dejan Berović, viši inspektor MUP-a Kantona Sarajevo iz Ilijaša. Inspektor Berović je ovu fotografiju stavio na svoj Facebook profil. Sudeći po broju lajkova i komentarima ispod fotografije Beroviće je htio da se na ovaj način malo pohvali sa svojim inspektorskim statusom.
-----
- bach
#1244 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ
Sudeći po kravati - SDP !!!Straza wrote: Reklamni pano MUP-a Kantona Sarajevo
-----
-
Straza
#1245 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ
Vjerovatno si u pravu. Puni su ovakvog bahatog sljama
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1246 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ
i nebojša u općini novo sarajevo voli potezati pištolj
- Hopkins
#1247 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ
boli ga kita ... svi bi se ovako ponasali na njegovom mjestu
- insomnia78
#1248 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ
Ma zajebaje se lik
Malo neumjesna zajebancija doduse ali ipak samo zajebancija
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
-
Straza
#1249 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ
Hopkins wrote:boli ga kita ... svi bi se ovako ponasali na njegovom mjestu
Ne bi!!!
Ovaj ima gene romanijskog cetnika i zato se ponasa kako se ponasa
- snaga_znanja
#1250 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ
Naravno treba sutra i tenkista OSBiH budalese sluzbenim oruzijem tj. tenkom za lajkove na fb. Odbit mu od plate da mu muka bude i da mora punicu pitat imal koji dinar da kredit ovaj mjesec pokrije...insomnia78 wrote:Ma zajebaje se lik