FK Sloboda Tuzla

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Logovan

#1226 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by Logovan »

flexibila wrote: Nas predsjednik (Husic) nije kao Tan jak na rijecima vec na djelima. Covjek ulaze i daje a ne kao mister Tan obecava, e u tome je razlika.
HAHAHAHAHAHAHAH
cvrčak_na_hedonizmu

#1227 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

Ioko sam u praksi i teroriji na suprotnom kraju od komšinica, moram priznati da ovdje dijelim isti stav. Čuj Sloboda :lol: :lol: :lol: :lol: Čuj planova :lol: :lol: :lol: :lol:

Vidjela žaba da se konj potkiva pa i ona digla nogu. U ovoj priči, Sloboda je nalik žabi, a pitari nalik konjima ( morao sam malo, jebiga, halalite ) :D
PrtiBeeGee

#1228 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by PrtiBeeGee »

Mi imamo Azmira iz Simin Hana **** Sarajevo i Vincent Tan :izet:
spreca

#1229 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by spreca »

Sloboda ....koja jos rijec zvuci tako gordo..............mnogima cemo guzove derati......uostalom vazelin nije skup.....kupite dok nije nestasica pocela :mrgreen:
R2D2_SA

#1230 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by R2D2_SA »

Je li može neko od poznavalaca lika i djela Azmira Husića da nam ga i predstavi. S obzirom da u svakom postu izbija da je Sloboda jednako Husić, mislim da nije offtopic uopšte, a imalo bi smisla da nam neko nešto napiše o čovjeku. Sve se očito temelji na njemu, pa da vidimo na čemu se temelji pohod Slobode na PL. Hvala
flexibila

#1231 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by flexibila »

PrtiBeeGee wrote:Mi imamo Azmira iz Simin Hana **** Sarajevo i Vincent Tan :izet:
:thumbup: :thumbup:
Azmir dodje kao Tuzlanski pilsner popijes ga kad si zedan, a Vincent Tan dodje kao Haineken popijes ga kad si sa trebom da se pokazes da si faca i hadzo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Domace je najbolje......strumfovi i pitari pocnite konzumirati domacu proizvodnju :lol: :lol: :lol: :lol:
PrtiBeeGee

#1232 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by PrtiBeeGee »

R2D2_SA wrote:Je li može neko od poznavalaca lika i djela Azmira Husića da nam ga i predstavi. S obzirom da u svakom postu izbija da je Sloboda jednako Husić, mislim da nije offtopic uopšte, a imalo bi smisla da nam neko nešto napiše o čovjeku. Sve se očito temelji na njemu, pa da vidimo na čemu se temelji pohod Slobode na PL. Hvala
Hvala i tebi sto si jako uporan sa trolanjem :zzzz:
flexibila

#1233 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by flexibila »

R2D2_SA wrote:Je li može neko od poznavalaca lika i djela Azmira Husića da nam ga i predstavi. S obzirom da u svakom postu izbija da je Sloboda jednako Husić, mislim da nije offtopic uopšte, a imalo bi smisla da nam neko nešto napiše o čovjeku. Sve se očito temelji na njemu, pa da vidimo na čemu se temelji pohod Slobode na PL. Hvala
Vratis se stranicu dvije unazad i nadjes sto te zanima.
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#1234 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by F&N »

flexibila wrote:
PrtiBeeGee wrote:Mi imamo Azmira iz Simin Hana **** Sarajevo i Vincent Tan :izet:
Azmir dodje kao Tuzlanski pilsner popijes ga kad si zedan, a Vincent Tan dodje kao Haineken popijes ga kad si sa trebom da se pokazes da si faca i hadzo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Domace je najbolje......strumfovi i pitari pocnite konzumirati domacu proizvodnju :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:

A nisi ni ti dobar sekunde zivota mi

ja dobre emisije :lol: :lol:
SaPnA

#1235 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by SaPnA »

joj pitara majko moja :lol: pa je li vas ikada iko shvatao ozbiljno :lol:
spreca

#1236 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by spreca »

SaPnA wrote:joj pitara majko moja :lol: pa je li vas ikada iko shvatao ozbiljno :lol:
Prpa brale prpa.....bista vise nije kao sto je bilo....sad valja igrati hlopte :lol: :lol: :lol: :lol:
flexibila

#1237 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by flexibila »

F&N wrote:
flexibila wrote:
:lol: :lol: :lol:

A nisi ni ti dobar sekunde zivota mi

ja dobre emisije :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Pa kako cu biti dobar kad vidim da se telite na svakom cosku, izgleda da vam je Azmir sjebo svu koncepciju.
Tan se ne javlja jer su mu milioni sa Cardiffom otisli u kanalizaciju, a vas pitarski kup mu dodje kao kahva posle stresa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A sezona dolazi valja poloziti racune :lol: :lol: :lol: :lol:
F&N

#1238 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by F&N »

flexibila wrote: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pa kako cu biti dobar kad vidim da se telite na svakom cosku, izgleda da vam je Azmir sjebo svu koncepciju.
Tan se ne javlja jer su mu milioni sa Cardiffom otisli u kanalizaciju, a vas pitarski kup mu dodje kao kahva posle stresa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A sezona dolazi valja poloziti racune :lol: :lol: :lol: :lol:
dobar si decko vidim jako pametan i sve znash :lol: :thumbup:
R2D2_SA

#1239 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by R2D2_SA »

flexibila wrote:
Vratis se stranicu dvije unazad i nadjes sto te zanima.
Pronađi mi ti, evo ja ne mogu da pronadjem bilo sta o njemu osim generalizovanja tipa ima pare, zaradio u Americi. Onako me zanima cime se bavi covjek, ili je neka tajna?

Da li trolam ili je pitanje legitimno ocijenit će administrator. Tema je FK Sloboda Tuzla, dotični vam je ako se ne varam predsjednik UO.
F&N

#1240 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by F&N »

spreca wrote:
SaPnA wrote:joj pitara majko moja :lol: pa je li vas ikada iko shvatao ozbiljno :lol:
Prpa brale prpa.....bista vise nije kao sto je bilo....sad valja igrati hlopte :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

da niste ovoliko smijesni bili bi ste jadni...
nebitan lik

#1241 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by nebitan lik »

Cuj ovog bolida :lol: pa balavac Tan je ispadanjem zaradio 50 Azmira,a on se zabrinuo za par miliona a lik multimilijarder haha kakvih nebuloza sta je ovo :lol: i dok Azmir ima milione duga i dok Krpice i ostale otpadtke dovodi mi se pojacavamo ugovori na 3 godine nema dugova akademija se gradi a taj Azmir je smijesan da bi stao sa Tanom u istu recenicu
R2D2_SA

#1242 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by R2D2_SA »

A sezona dolazi valja poloziti racune :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

Datum: 2014-05-14 23:17:24
Cardiff, čiji je vlasnik Vincent Tan, zaradio je nevjerovatno svotu novca od TV prava, tako da čelnici ovog velškog kluba ne moraju da previše brinu zbog ispadanja u Championship. Čak 62.08 miliona funti Cardiff je inkasirao od TV prava, a zanimljivo je da je Manchester United prošle sezone zaradio 60.8 miliona funti, iako je osvojio titulu prvaka Engleske.

Toliko :run:
Hedg

#1243 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by Hedg »

tan treba uciti od ovog sibicara :lol: :lol:
nebitan lik

#1244 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by nebitan lik »

Kaze pitari jel vas neko ozbiljno shvata :lol: jok eto slobodu shvataju ljudi ni kup malina u istoriji svojoj nisu osvojili sunce ti zarko
GandalfSivi

#1245 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by GandalfSivi »

Budete li se puno k.rcili, uzet cemo vam Ciru, znate da on za parama leti :D
spreca

#1246 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by spreca »

F&N wrote:
spreca wrote:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

da niste ovoliko smijesni bili bi ste jadni...
Zato ce drugi imati sansu da budu jako jadni :lol: :lol: :lol: :lol:
F&N

#1247 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by F&N »

Oca mi vi ste ludji sto se ubjedjujete s njima :lol: :lol:
vidis da su za posmatranja i :lol: :lol:

sta im uradi druga liga... pranje mozga... teske kategorije :lol:
spreca

#1248 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by spreca »

GandalfSivi wrote:Budete li se puno k.rcili, uzet cemo vam Ciru, znate da on za parama leti :D
nemate vi toliko para ni za frtalj Cire :lol:
spreca

#1249 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by spreca »

F&N wrote:Oca mi vi ste ludji sto se ubjedjujete s njima :lol: :lol:
vidis da su za posmatranja i :lol: :lol:

sta im uradi druga liga... pranje mozga... teske kategorije :lol:
Nije ni vama lako........ali nece boljeti.....samo se opustite :lol:
PrtiBeeGee

#1250 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by PrtiBeeGee »

POSTAVLJAMO STANDARDE,
NABIJAMO KOMPLEKSE.
FUKARE TUZLA 1987
Last edited by PrtiBeeGee on 01/06/2014 17:45, edited 1 time in total.
Post Reply