Logosoft pustio, valjda ce i telemach...
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Moderator: anex

Nazif_Gljiva wrote:
Logosoft pustio, valjda ce i telemach...
Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Ja sam danas kupio VOX 32" ,uključio ga u analogni i tražio namjerno da mi digitalne pretrazi,i našao ih,samo što su Arena 2,3,4 zaključane, a BHT HD radi super,samo što je plava slika kao "signal lost detected" ili šta već, ali piše gore ono BRA-CRO i dole "Zoran Šuko"madesa wrote:imam pitanje u dnevnom imam tv koji ne podrzava HD a imam digitalnu,u sobi imam tv koji podrzava HD a tu mi je kablovska. Hocu li igdje moci gledati HD ? ili cu morati taj iz sobe prebaciti u dnevni ?
znači da direktno ukopčam kabl u tv, da ne ide preko resivera? i da u tražim pretpostavljam digitalnu ondashandrprcSA wrote:preko tv
ide preko resiverahopi wrote:znači da direktno ukopčam kabl u tv, da ne ide preko resivera? i da u tražim pretpostavljam digitalnu ondashandrprcSA wrote:preko tv
D3 v2.0 minimum. (piše na svakom resiveru oznaka) Zamjena za HD resiver je inače besplatna ako se odlučiš za neki DUO ili Trio grande paket sa njihove stranice.madesa wrote:je li moram imati neki hd resiver,jer ja imam stari
Imaš temu o telemachu na "računari i tehnologija" pa tamo pitaj, ovdje ti to malo ko čita, vidiš kada je napisan zadnji post prije tvoga.rui wrote:Jedno vjerojatno glupo pitanje za one koji se razumiju, ali ja nemam pojma, pa ide: koristim D3 GO uslugu s trio paketom i zanima me kako ići na internet preko TV-a, odnosno imam li ja tu opciju s ovim paketom, kako da naštimam i sl.? Hvala![]()
Imaš 2 opcije. Prva, ukoliko tv ima ugrađen prijemnik (ili eksterni adapter) za bežični internet, potreban ti je router. Ukoliko su oba zahtjeva ispunjena, u opcijama tv-a uneseš šifru za bežični internet i to je to.rui wrote:Jedno vjerojatno glupo pitanje za one koji se razumiju, ali ja nemam pojma, pa ide: koristim D3 GO uslugu s trio paketom i zanima me kako ići na internet preko TV-a, odnosno imam li ja tu opciju s ovim paketom, kako da naštimam i sl.? Hvala![]()
http://telemach.ba/Obavijesti/2296/Obav ... gman.shtml
Poštovani Pretplatnici,
Obavještavamo vas da smo na zahtjev uprave MTV Igman, u obavezi prestati sa emitovanjem kanala, te izbaciti kanal iz programskih šema Telemach ponude.
Hvala na razumijevanju.
Vaš Telemach.
Imaš Viasat History i u analognoj i na D3 start a History Channel je u D3 osnovnom paketu koji nije uključen u duo pakettap3ah75 wrote:Zasto ja nemam History kanal (placam 39,90 DUO NET) a komsija koji placa jos uvijek 15 KM (samo analognu) ima histori kanal. Za ostale kanale ne znam ... jer sam vidio samo ovaj.
Kontakt centar 1360 - rade 24h!dizzzzy wrote:Korisnik sam trio paketa i napravio sam racun na d3go ali kada ga pokrenem nemam ni jednog kanala u ponudi odnosno traze mi da nazovem korisnicki servis. Da li je potrebna dodatna pretplata za d3go ?