Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
permanentan wrote:Ima li kakvih predosjecaja za veceras? Mene u zadnje vrijeme ne ide nikako zaboravio sam kako izgleda otici po isplatu...
Ovo me podsjeti na dogadjaj od prije 5-6 godina.
Mog poznanika, teshkog ovisnika o kladionici stalo, i nikako da dobije nekih 10-ak dana, a manje vishe je redovan bio sa isplatama. I skonta da uplati marku na samo jedan par, chisto da skine peh sa sebe. Nakon duzhe analize, odluka padne da uplati na Valenciu koja se te godine borila da li za titulu ili za Ligu prvaka direktan plasman (ne sjecam se zaista), protiv Seville koja je bila pravo losha u tom trenutku. Igra se na Mestalli, Valencija kompletna, Sevilla opet nije, pun stadion, nabrijani domacini bla bla bla...na kraju Sevilla pobijedila.
krenem s jaranom u kladionicu. hoce on u premier, k'o clan on. uplatim cvaju na arsenal, united x2 i htio igrati zbroj golova 1x, zaboravim ukucati zg i odigra mi samo 1x. kontam hocu l' se vratiti da mi stornira kaze ovaj drugi levat ma ostavi. poslusam levata i popusim sam sebi kurac. ova 2 dana su kriminalna bila na kladionici
josh sam danas pravo neodlucan...ne mogu se natjerat jer sam jucer gledao ponudu...i sve sto sam zelio da odigram je proslo...i skeptican sam za danasnji dan...ali svejedno...moram komentarisat ovu ...nazovimo je ekipu od Schalkea...moje komentar je:
translater wrote:josh sam danas pravo neodlucan...ne mogu se natjerat jer sam jucer gledao ponudu...i sve sto sam zelio da odigram je proslo...i skeptican sam za danasnji dan...ali svejedno...moram komentarisat ovu ...nazovimo je ekipu od Schalkea...moje komentar je:
invalidi
taman kad covjek pomisli moraju pobjediti vrijeme je da krenu igrati kako treba ........
treba izbaciti totalno iz ponude jeste da sam reko da vise nikad nece na moj listic ali ......
kad nece nece
ja koliko znam...ne treba im pobjeda...jer...ako i izgube imat ce omjer 3-3...a ovamo litvanci i caja i tu ce ko izgubi isto imati omjer 3-3, ali je panatha bolja u medjusobnom skoru protiv obje ekipe
translater wrote:josh sam danas pravo neodlucan...ne mogu se natjerat jer sam jucer gledao ponudu...i sve sto sam zelio da odigram je proslo...i skeptican sam za danasnji dan...ali svejedno...moram komentarisat ovu ...nazovimo je ekipu od Schalkea...moje komentar je:
invalidi
taman kad covjek pomisli moraju pobjediti vrijeme je da krenu igrati kako treba ........
treba izbaciti totalno iz ponude jeste da sam reko da vise nikad nece na moj listic ali ......
kad nece nece
invalidi
kad nece nece
translater wrote:ja koliko znam...ne treba im pobjeda...jer...ako i izgube imat ce omjer 3-3...a ovamo litvanci i caja i tu ce ko izgubi isto imati omjer 3-3, ali je panatha bolja u medjusobnom skoru protiv obje ekipe
bolji su od ritasa a od caje nisu. sve u svemu bolje onda zaobici
izgleda da mirza ne igra vcs,bar prema sportsport stranici
znaci kecina
ja kontam nekih igraca navaljati,gist,ljulj,gregori i savanovic manje
tomic,barac,rakocevic vise
fener daje vise od 71 kos,mozda sigurnije nego dvica
ovo se zove kurceva nafaka, kad odigras holandsku sabaniju u osam sati. i od svih utakmica koje su pocele u 8 samo na jednoj nije bilo 3+ golova. e ja sam tu jednu stavio na listic
i kod mene kurcheva nafaka kad su golovi u pitanju kod 2. francuske lige. od 7 utakmica, evo sad je 70. minuta, sve su ispod 3 gola osim moga para koji sam ja igro ispod 3 gola reims-metz.