mladtrek wrote:ja neki dan u papucama do prodavnice - reko daj kiseljak (btw stari mi ga pio pa ga i ja pijem mada
k.... ne valja al tradicija je tradicija![]()
) kaze seka u prodavnici - nema sve puklo jutros ko halva nose neki kaze na zetru i jos mi nabaci i secera ako si trebo - nema ni toga
haj reko dobro vratim se kuci i gorku kafu popijem bez kisele - stari mi se pravo naljutio
Marokanski iscjelitelj u Bosni
Moderator: anex
- dinoxy
#1226 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
- Been
#1227 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Kakav hohštapler, kakav neuki klaun, kakav lažov koji zarađuje na ljudskoj bolesti i u konačnici, kakva država koja svemu navedenom dozvoljava da bez imalo problema sa svojim pristalicama okupira jednu dvoranu i javnu površinu, te ometa odvijanje normalnog života u gradu. Ovaj saboter, krimos i mračnjak ne samo da bi trebao odgovarati po sili zakona zbog nadriliječništva već bi trebao biti i detaljno ispitan oko radne i boravišne dozvole koju nema...
Zašto taj svjetli iscjeljitelj ne liječi recimo u Njemačkoj ?? Zato što bi u roku od piskla dobio izgon iz države...
Ponavljam, hohštapler i mračnjak !
Zašto taj svjetli iscjeljitelj ne liječi recimo u Njemačkoj ?? Zato što bi u roku od piskla dobio izgon iz države...
- tranquil
#1228 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Nisam ga poredio, stavio sam ga kao jedan primjer, bez poređenja. To što ljudi odmah prepoznaju Torabija u tome, to je isključivo do vas.kamen spoticanja wrote:vala tranquil i ti ga sad preceratranquil wrote:Za bioenergiju, duhovna liječenja i slične stvari su nekako često vezani zanimljivi ljudi.![]()
ne moras se slagati i biti fan ovog rock stara(ni sam nisam fan) ali poredjenje s genocidnim fasistom gadno je i jadno
Htio sam zapravo da kažem - ali sam tada obrisao komentar ali evo ipak ću ga sada napisati - ako biste pronašli da je Dabić za vrijeme svoje bioenergičarske karijere davao dio priloga u dobrotvorne svrhe, šta biste rekli? Mogao je dati nekom nešto - makar prosjaku na ulici. Mijenja li to bilo šta znamo o njemu? Naravno da ne, ni ne treba odgovarati na tako nešto.
Pravo pitanje na koje tražim odgovor je ovo koje se ne odnosi na Dabića, a ti skontaj na koga se odnosi i glasi: ako nepošteno zarađuješ, i daješ jedan dio zarade u dobrotvorne svrhe, da li si onda ful prešao iz pljačkaša u dobrotvora? Koliko te dobrotvorni prilog plaćen iz prljavog novca amnestira? Neka mi na ovo odgovore svi kojima je jedini argument "pa dao je dio novca u dobrotvorne svrhe". Sami neka se prepoznaju.
- Mjesanac
#1229 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Been wrote:Kakav hohštapler, kakav neuki klaun, kakav lažov koji zarađuje na ljudskoj bolesti i u konačnici, kakva država koja svemu navedenom dozvoljava da bez imalo problema sa svojim pristalicama okupira jednu dvoranu i javnu površinu, te ometa odvijanje normalnog života u gradu. Ovaj saboter, krimos i mračnjak ne samo da bi trebao odgovarati po sili zakona zbog nadriliječništva već bi trebao biti i detaljno ispitan oko radne i boravišne dozvole koju nema...
htjedoh nesto napisati al mi Been uze rijeci iz tastature
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#1230 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
26. Oct. 2010. 15:39 Banned user for reason “Krsenje pravila sa-x foruma”nen-a wrote:razumijes se ti u neku stvar da prostisjOFLA wrote:Been wrote:Razumijem se u tu tematiku, pa mi nikako nije jasno da jedan musliman tako otvoreno podržava masonstvo ili da se jedan mason tako snažno odlučuje za jednu od religija.
nen-a
14 dana
-
amperba
#1231 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
au,odakle da pocnem ne znam.stvarno me glava zaboli vise od svakojakih komentara ovdje svaki put kad udjem.em pobijate svakoga ko kaze da mu je bolje,em govorite neke neosnovane stvari itd sve znate uostalom sta pisete ovdje.
za osobu koja je pitala da li sam donio audiograme,ne brini za to,stici ce ovdje u pravo vrijeme.
trenutno nemam kad stici da uradim novi nalaz.
mogu samo da kazem da mi svakih nekoliko dana ide na bolje.
zanima me samo jedno i volio bih cuti sto vise odgovora na ovo pitanje :
Zasto se svi tako hvatate za Serijatski zakon kad je Mekki u pitanju,a ni vi sami ne postujete ni pola toga.
ja sam stava da svako svoju avliju prvo treba da pocisti pa tek onda u komsijinu da zaviruje.
ako ovo i bude na neciju stetu,bice na stetu samih onih koji su isli,dakle svako na svoju volju ide gore.vama kojima to smeta,izvinite molim vas,nemate APSOLUTNO nikakvo pravo da opcenito prisutne u Zetri nazivate svakojakim pogrdnim rijecima.
molio bih moderatora da malo obrati paznju na takve ispade.
I jos,stvar oko klanjanja namaza,da bude jasno,dodjite gore i uvjerite se da covjek ne propusta!
lijepo se uhvatite tribine i posmatrajte.ovako iz daljine da kritikujete,dajete neke savjete itd itd,nema smisla...
jos,zanima me sta vi mislite po tome da jedan Sulejman Bugari,imam obrazovan u Medini,pristupacan u svakom pogledu,duhovan covjek kakvih nasa zemlja nece upamtiti sigurno jos ko zna koliko godina,odobrava Mekkijev rad,a ovi nasi neki nazovi ucenjaci i pametnjakovici imami koji nisu ni izvirili iz BiH rade kontru?
toliko od mene za sada,pa cujemo se za par dana.
za osobu koja je pitala da li sam donio audiograme,ne brini za to,stici ce ovdje u pravo vrijeme.
trenutno nemam kad stici da uradim novi nalaz.
mogu samo da kazem da mi svakih nekoliko dana ide na bolje.
zanima me samo jedno i volio bih cuti sto vise odgovora na ovo pitanje :
Zasto se svi tako hvatate za Serijatski zakon kad je Mekki u pitanju,a ni vi sami ne postujete ni pola toga.
ja sam stava da svako svoju avliju prvo treba da pocisti pa tek onda u komsijinu da zaviruje.
ako ovo i bude na neciju stetu,bice na stetu samih onih koji su isli,dakle svako na svoju volju ide gore.vama kojima to smeta,izvinite molim vas,nemate APSOLUTNO nikakvo pravo da opcenito prisutne u Zetri nazivate svakojakim pogrdnim rijecima.
molio bih moderatora da malo obrati paznju na takve ispade.
I jos,stvar oko klanjanja namaza,da bude jasno,dodjite gore i uvjerite se da covjek ne propusta!
lijepo se uhvatite tribine i posmatrajte.ovako iz daljine da kritikujete,dajete neke savjete itd itd,nema smisla...
jos,zanima me sta vi mislite po tome da jedan Sulejman Bugari,imam obrazovan u Medini,pristupacan u svakom pogledu,duhovan covjek kakvih nasa zemlja nece upamtiti sigurno jos ko zna koliko godina,odobrava Mekkijev rad,a ovi nasi neki nazovi ucenjaci i pametnjakovici imami koji nisu ni izvirili iz BiH rade kontru?
toliko od mene za sada,pa cujemo se za par dana.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#1232 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Meni se cini da arapska ulema a i nasa zna bolje od Bugarija.amperba wrote:zanima me sta vi mislite po tome da jedan Sulejman Bugari,imam obrazovan u Medini,pristupacan u svakom pogledu,duhovan covjek kakvih nasa zemlja nece upamtiti sigurno jos ko zna koliko godina,odobrava Mekkijev rad,a ovi nasi neki nazovi ucenjaci i pametnjakovici imami koji nisu ni izvirili iz BiH rade kontru?
Inace, svi sa nestrpljenjem ocekujemo te audiograme da zaista konacno vec jednom vidimo da je nekoga izljecio, a ne mahalske, a niko od tih ljudi da se pojavi u medijima.
-
EMH_V1.0
#1233 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Ovaj tekst je bio namijenjen kao komentar na tekst o Torabiju objavljenim na rijasetovoj web-stranici:
http://www.rijaset.ba/index.php?option= ... 8&Itemid=1
Pošto tamo komentari "ne prolaze", slično kao i na portalu stručnjaka koji "drže" i ovaj forum, evo dajem vama da ga pročitate:
TEORIJA O MEKIJU TORABIJU
Esselamu Alejkum,
Evo ovdje ću iznijeti neku svoju "teoriju" o gore spomenutoj osobi.
Ko je Mekki Torabi?
Neki kažu da je "iscjelitelj", neki da je šarlatan i sihirbaz, a neki ni sami ne znaju kako da ga nazovu i obilježe, kao npr. naša ulema.
Mišljenja sam da je taj čovjek jedan klasični sihirbaz i jedna od opomena i iskušenja Allaha dž.š. pred dolazak izvjesnog Dedžala.
Možda ni sam Torabi nije u potpunosti toga svjestan.
Kako i zašto ovo radi Meki Torabi?
Moguće je da džini i šejtani okupljeni oko Torabija komuniciraju s džinima i šejtanima ljudi koji mu dolaze na "seanse". Isti ti džini i šejtani nagovaraju te ljude da odu kod Torabija. Kada dođu tamo, munjevitom brzinom prenose informacije o "pacijentu" Torabijevim bićima a koji to njemu govore, pa se čini da on (Torabi) može otkriti svaku bolest kod čovjeka.
Dalje, mislim da svako živo biće u sebi ima tzv. duh - odnosno dušu ili naučnim izrazom rečeno - energiju, a što je i logično objašnjenje jer kako drugačije objasniti dušu?!
Odlaskom kod Torabija "pacijent" misli da prima energiju, ali on zapravo ostaje bez izvjesnog dijela te svoje energije (možda je ta energija nezavisna od duše, to samo dragi Bog zna). Da se "pacijent" ne bi osjećao prevarenim, njegov šejtan ili džin u saradnji sa onim Torabijevim "olakšava" pacijentu kako bi isti ponovo došao, "vjerovao" u Torabija i zaboravio na Allaha dž.š. (zato i imamo slučajeve da "pacijenti" par puta dolaze na "seanse").
Što je narod gluplji i više obmanut, to se povećava snaga i broj džina te šejtana koji sarađuju s Torabijem, a njihova najveća nagrada je ta što narod odvraćaju od vjere u Allaha dž.š.
Moguće je da su one ninđa kornjače o kojima priča Torabi zapravo džini baš sa tih drugih planeta. Jer, ako je on u paktu s njima, sigurno onda može i komunicirati sa istima ma gdje god bili u svemiru (a Allah dž.š. zna najbolje).
Kako grabi Meki Torabi?
Radi besplatno, besplatno "liječi" ljude koji radi toga hrle k njemu ! Liječi, ali u Limburgu. Prije samog početka liječenja ovaj "slavni iscjelitelj" otkrio je da je samo voda koju prerađuje SARAJEVSKA PIVARA adekvatne strukturne građe kako bi je on mogao "energizovati".
Dakle, potpisao je ugovor s monopolistima koji još, uz to, proizvode, distribuiraju itd. alkohol i alkoholna pića. Ko god kupi vodu BH2O DIREKTNO FINANSIRA HARAM u koji je uključena Sarajevska pivara i cjelokupno rukovodstvo i zaposleni iste.
Na ovaj način, kompanija koja proizvodi alkohol dnevno zaradi desetine hiljada maraka od prodaje vode. Ljudi su malo ovcativni pa neće da uključe mozak i skontaju da finansiraju PIVARU, nego bi pojeli i vlastiti izmet samo da im Torabi "pomogne". Naravno, i Torabi mora tu negdje imati svoj tal, pa ne bi bilo čudno da i on ne zgrne koju hiljadarku dnevno...
Nisam upoznat s tim da li džini i/ili šejtani mogu mijenjati stanje stvari u prirodi, ali ako mogu, moguće je da fakat promijene strukturu te Torabijeve "energizovane" vode a kako bi istom uticali na mišljenje, ponašanje i želje obmanutih odnosno hipnotisanih i za vjeru slijepih ljudi koji pohode te masovne "seanse". Moguće je i da su nagovorili Torabija da izabere baš ovu vodu jer je proizvodi firma koja se bavi alkoholom - pa da tako narod još više sakupi grijeha i udalji se od Allaha dž.š.
...
Ne bi me čudilo ni da ima tal s ZOI '84, a Allah dž.š. najbolje zna.
...
Meki Torabi spominje pet planeta, a možda su baš te planete (+ milioni njih u galaksiji) dom za milijarde džina koje mi "obični" ljudi nazivamo "vanzemaljcima". Zašto ih mi ne možemo vidjeti golim okom?
Pa zato što je Allah dž.š. zabranio komunikaciju s njima, bili oni "dobri" ili "zli" džini, muslimani ili jevreji ili krščani ili ...
Kada Allah dž.š. bude želio, on će nam omogućiti kontakt i komunikaciju s njima, a vrlo je izvjesno da će i prije toga iskušati ljude pa će im poslati "vanzemaljce" u svemirskim brodovima da stupe u kontakt s njima kao "first contact" u sci-fi filmovima.
Njima je u koristi da rade u našu nekorist, tako da će na sve moguće načine pokušati iskoristiti tu komunikaciju i/ili možda zajedno s Dedžalom pokušati osvojiti ovaj naš svijet.
Oni koji spoznaju istinu bit će etiketirani kao "vehabije" ili "teroristi" i protiv njih će se vršiti globalna hajka i istrebljenje (već se svijet priprema za borbu protiv ljudi koji će vidjeti šta piše na čelu Dedžalu - evo primjer "globalni rat protiv terorizma", ili "islam kao vjera terorista" i sl.)...
Ode ovo u druge neke teorije i razvijanje u nedogled. Možda će biti različitih komentara na ovo moje izlaganje, potvrdnih ili negativnih, ali mi - narod Bosne i Hercegovine, ma koje vjeroispovijesti bili; moramo znati da se ovakvim ljudima NE SMIJE ići jer samim time još dublje padamo u agoniju i provaliju u kojoj smo već duboko zaglibili.
Oprostite ako sam vam smetao i oduzeo vrijeme, ali mislim da je vrijeme da ljudi malo uključe mozak i shvate svijet oko sebe te "da znaju da ništa ne znaju".
Esselamu Alejkum i lijep pozdrav.
Teoretičar
http://www.rijaset.ba/index.php?option= ... 8&Itemid=1
Pošto tamo komentari "ne prolaze", slično kao i na portalu stručnjaka koji "drže" i ovaj forum, evo dajem vama da ga pročitate:
TEORIJA O MEKIJU TORABIJU
Esselamu Alejkum,
Evo ovdje ću iznijeti neku svoju "teoriju" o gore spomenutoj osobi.
Ko je Mekki Torabi?
Neki kažu da je "iscjelitelj", neki da je šarlatan i sihirbaz, a neki ni sami ne znaju kako da ga nazovu i obilježe, kao npr. naša ulema.
Mišljenja sam da je taj čovjek jedan klasični sihirbaz i jedna od opomena i iskušenja Allaha dž.š. pred dolazak izvjesnog Dedžala.
Možda ni sam Torabi nije u potpunosti toga svjestan.
Kako i zašto ovo radi Meki Torabi?
Moguće je da džini i šejtani okupljeni oko Torabija komuniciraju s džinima i šejtanima ljudi koji mu dolaze na "seanse". Isti ti džini i šejtani nagovaraju te ljude da odu kod Torabija. Kada dođu tamo, munjevitom brzinom prenose informacije o "pacijentu" Torabijevim bićima a koji to njemu govore, pa se čini da on (Torabi) može otkriti svaku bolest kod čovjeka.
Dalje, mislim da svako živo biće u sebi ima tzv. duh - odnosno dušu ili naučnim izrazom rečeno - energiju, a što je i logično objašnjenje jer kako drugačije objasniti dušu?!
Odlaskom kod Torabija "pacijent" misli da prima energiju, ali on zapravo ostaje bez izvjesnog dijela te svoje energije (možda je ta energija nezavisna od duše, to samo dragi Bog zna). Da se "pacijent" ne bi osjećao prevarenim, njegov šejtan ili džin u saradnji sa onim Torabijevim "olakšava" pacijentu kako bi isti ponovo došao, "vjerovao" u Torabija i zaboravio na Allaha dž.š. (zato i imamo slučajeve da "pacijenti" par puta dolaze na "seanse").
Što je narod gluplji i više obmanut, to se povećava snaga i broj džina te šejtana koji sarađuju s Torabijem, a njihova najveća nagrada je ta što narod odvraćaju od vjere u Allaha dž.š.
Moguće je da su one ninđa kornjače o kojima priča Torabi zapravo džini baš sa tih drugih planeta. Jer, ako je on u paktu s njima, sigurno onda može i komunicirati sa istima ma gdje god bili u svemiru (a Allah dž.š. zna najbolje).
Kako grabi Meki Torabi?
Radi besplatno, besplatno "liječi" ljude koji radi toga hrle k njemu ! Liječi, ali u Limburgu. Prije samog početka liječenja ovaj "slavni iscjelitelj" otkrio je da je samo voda koju prerađuje SARAJEVSKA PIVARA adekvatne strukturne građe kako bi je on mogao "energizovati".
Dakle, potpisao je ugovor s monopolistima koji još, uz to, proizvode, distribuiraju itd. alkohol i alkoholna pića. Ko god kupi vodu BH2O DIREKTNO FINANSIRA HARAM u koji je uključena Sarajevska pivara i cjelokupno rukovodstvo i zaposleni iste.
Na ovaj način, kompanija koja proizvodi alkohol dnevno zaradi desetine hiljada maraka od prodaje vode. Ljudi su malo ovcativni pa neće da uključe mozak i skontaju da finansiraju PIVARU, nego bi pojeli i vlastiti izmet samo da im Torabi "pomogne". Naravno, i Torabi mora tu negdje imati svoj tal, pa ne bi bilo čudno da i on ne zgrne koju hiljadarku dnevno...
Nisam upoznat s tim da li džini i/ili šejtani mogu mijenjati stanje stvari u prirodi, ali ako mogu, moguće je da fakat promijene strukturu te Torabijeve "energizovane" vode a kako bi istom uticali na mišljenje, ponašanje i želje obmanutih odnosno hipnotisanih i za vjeru slijepih ljudi koji pohode te masovne "seanse". Moguće je i da su nagovorili Torabija da izabere baš ovu vodu jer je proizvodi firma koja se bavi alkoholom - pa da tako narod još više sakupi grijeha i udalji se od Allaha dž.š.
...
Ne bi me čudilo ni da ima tal s ZOI '84, a Allah dž.š. najbolje zna.
...
Meki Torabi spominje pet planeta, a možda su baš te planete (+ milioni njih u galaksiji) dom za milijarde džina koje mi "obični" ljudi nazivamo "vanzemaljcima". Zašto ih mi ne možemo vidjeti golim okom?
Pa zato što je Allah dž.š. zabranio komunikaciju s njima, bili oni "dobri" ili "zli" džini, muslimani ili jevreji ili krščani ili ...
Kada Allah dž.š. bude želio, on će nam omogućiti kontakt i komunikaciju s njima, a vrlo je izvjesno da će i prije toga iskušati ljude pa će im poslati "vanzemaljce" u svemirskim brodovima da stupe u kontakt s njima kao "first contact" u sci-fi filmovima.
Njima je u koristi da rade u našu nekorist, tako da će na sve moguće načine pokušati iskoristiti tu komunikaciju i/ili možda zajedno s Dedžalom pokušati osvojiti ovaj naš svijet.
Oni koji spoznaju istinu bit će etiketirani kao "vehabije" ili "teroristi" i protiv njih će se vršiti globalna hajka i istrebljenje (već se svijet priprema za borbu protiv ljudi koji će vidjeti šta piše na čelu Dedžalu - evo primjer "globalni rat protiv terorizma", ili "islam kao vjera terorista" i sl.)...
Ode ovo u druge neke teorije i razvijanje u nedogled. Možda će biti različitih komentara na ovo moje izlaganje, potvrdnih ili negativnih, ali mi - narod Bosne i Hercegovine, ma koje vjeroispovijesti bili; moramo znati da se ovakvim ljudima NE SMIJE ići jer samim time još dublje padamo u agoniju i provaliju u kojoj smo već duboko zaglibili.
Oprostite ako sam vam smetao i oduzeo vrijeme, ali mislim da je vrijeme da ljudi malo uključe mozak i shvate svijet oko sebe te "da znaju da ništa ne znaju".
Esselamu Alejkum i lijep pozdrav.
Teoretičar
- tranquil
#1234 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Znači, prepoznala si se. Možeš li odgovoriti na pitanje - ono koje nije vezano za Dabića?PalaSa Marsa wrote:Ja sto ne mogu ovo, kaki pa lizi.tranquil wrote:Nisam ga poredio, stavio sam ga kao jedan primjer, bez poređenja. To što ljudi odmah prepoznaju Torabija u tome, to je isključivo do vas.kamen spoticanja wrote:vala tranquil i ti ga sad precera![]()
ne moras se slagati i biti fan ovog rock stara(ni sam nisam fan) ali poredjenje s genocidnim fasistom gadno je i jadno
Htio sam zapravo da kažem - ali sam tada obrisao komentar ali evo ipak ću ga sada napisati - ako biste pronašli da je Dabić za vrijeme svoje bioenergičarske karijere davao dio priloga u dobrotvorne svrhe, šta biste rekli? Mogao je dati nekom nešto - makar prosjaku na ulici. Mijenja li to bilo šta znamo o njemu? Naravno da ne, ni ne treba odgovarati na tako nešto.
Pravo pitanje na koje tražim odgovor je ovo koje se ne odnosi na Dabića, a ti skontaj na koga se odnosi i glasi: ako nepošteno zarađuješ, i daješ jedan dio zarade u dobrotvorne svrhe, da li si onda ful prešao iz pljačkaša u dobrotvora? Koliko te dobrotvorni prilog plaćen iz prljavog novca amnestira? Neka mi na ovo odgovore svi kojima je jedini argument "pa dao je dio novca u dobrotvorne svrhe". Sami neka se prepoznaju.![]()
- karanana
#1235 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
prvi put sam jucer prosao pored zetre otkad je dosao. ono je jad i tuga od naroda i od onoga sta su napravili od onoga putica koji vodi od ciglana uz ogradu prema juznoj tribini stadiona kosevo. gdje je policija i pauk?
-
amperba
#1236 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Pauk odnijela kornjaca
a policajci u Zetri 
-
Palavra
#1237 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Mnogi u Bosni i Hercegovini bi trebali nauciti od Torabija kako se daje pozitivna energija ljudima, kako se prodaje pozitivna energija. To je u stvari ta nit na kojoj pocivaju zapadno evropska drustva i zapadno evropska ekonomija.
Mi smo naucili, a i tako smo odgojeni da stalno gledamo unatrag, da trazimo lopove, prevarante, da smo oprezni, da zivimo od sjecanja... sto je posve nazadna filozofija.
Torabi i drugi iscjeljitelji ulijevaju ljudima pozitivno vjerovanje da ce ozdraviti, da ce biti bolje... U mnogim slucajevima to i upali, dok u onim teskim bolestima to vjerovatno ne pomaze.
Mi smo naucili, a i tako smo odgojeni da stalno gledamo unatrag, da trazimo lopove, prevarante, da smo oprezni, da zivimo od sjecanja... sto je posve nazadna filozofija.
Torabi i drugi iscjeljitelji ulijevaju ljudima pozitivno vjerovanje da ce ozdraviti, da ce biti bolje... U mnogim slucajevima to i upali, dok u onim teskim bolestima to vjerovatno ne pomaze.
- novi.dan.nova.nafaka
#1238 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Mislim da je najbolje za nj. reći da je iscjeditelj (cijedi pare iz naroda).Been wrote:Kakav hohštapler, kakav neuki klaun, kakav lažov koji zarađuje na ljudskoj bolesti i u konačnici, kakva država koja svemu navedenom dozvoljava da bez imalo problema sa svojim pristalicama okupira jednu dvoranu i javnu površinu, te ometa odvijanje normalnog života u gradu. Ovaj saboter, krimos i mračnjak ne samo da bi trebao odgovarati po sili zakona zbog nadriliječništva već bi trebao biti i detaljno ispitan oko radne i boravišne dozvole koju nema...
- svakako_lud
#1239 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Gledam sinoć kod jarana na mobitelu klip sa onom vidovitom bebom kad je došla gore kod Torabija...
Strahota jedna od urlika i vriskova da se čovjek naježi, i onda se sjetim onog jadi čemer novinara kako to neku noć demantuje na televiziji....
Strahota jedna od urlika i vriskova da se čovjek naježi, i onda se sjetim onog jadi čemer novinara kako to neku noć demantuje na televiziji....
-
jOFLA
#1240 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
svakako_lud wrote:Gledam sinoć kod jarana na mobitelu klip sa onom vidovitom bebom kad je došla gore kod Torabija...
Ima li neko oba klipa, da ih sastavi i stavi na youtube, urlike i novinara koji demantuje ?
- stochar
#1241 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
vidjecemo sta ce pokazati, i kako ce dokazati da ga Pivara nije keshirala. Evo, svaki dan ima 35.000 ljudi minimum, uzmimo 10 dana - 350.000 ljudi puta 1 KM ulaznice - 350.000 maraka.dinoxy wrote:Covjek je fino sinoc rekao, ko je slušao, pokazat ce javno medijima da je 40% od ulaznica (koje su uvedene mimo dogovra, naknadno kao za odrzavanje zetre, kako on reče) donirano raznoraznim udruženjima...što se vode tiče, to ga je novinarka pitala, on kaže da od vode nikakve pare ne idu njima već samo proizvođaču, te da su uradili po tom pitanju jedino to što su smanjili cijenu vode sa 0,85KM na 0,75KM, a realno ta flaširana voda nije nigdje džaba, pa ni ova s česme i ona se plaća vodovodu...
znaci, samo od tih deset dana koliko je on bio prije gostovanja, 40 posto je 140.000 maraka. Onu vecer on je pokaz'o jednu uplatnicu na 10.000, i jednu na 15.000. mislim, svaka njemu cast na ideji, i svaka mu cats koliko god uplati, drugi varaju i kradu pa ne daju raji nista, ali opet on ostaje sarlatan koji ce odavde otici pun k'o brod.
kad bi gore isli samo stvarno bolesni ljudi kojima je svaka nova nada korisna pa makar bila i lazna, bilo bi mozda stotinjak ljudi dnevno, a ovako takvi moraju umirati pored desetine hiljada hipohondara i seoskih trend-setera kojima je furka reci da su bili kod Torabija i donijeti paket vode da pocaste goste...
- nokia6170
#1242 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Jel' fercera to preko televizora ili se mora uzivo otici da te pomiluje? 
- karanana
#1243 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
mislim da je uveo, odnosno da je dobio moc od malih zelenih da moze preko slike. ne znam za tv.nokia6170 wrote:Jel' fercera to preko televizora ili se mora uzivo otici da te pomiluje?
- stochar
#1244 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
okrenes se u pravcu Zetre, i pet puta ponovis: 'Pomiluj me Torabi', i to je to.nokia6170 wrote:Jel' fercera to preko televizora ili se mora uzivo otici da te pomiluje?
- nokia6170
#1245 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Na hadz kod Torabija 
- stetoskop
- Grijem se na: Fujitsu 12llce
- Vozim: Traktor, ide j€bi ga
#1246 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Najgoreje je što bolesnik i one zadnje pare dade na njega. Nije to samo upitanju 1km i voda, ipak vecina bolesnih dolazi iz daleka, pa i ti putni troškovi puno koštaju, kad se nekoliko puta ide. To što on donira nekome nekoliko hiljada km, oduzme od onoga što mu je puno potrebno.
Bojim se na šta ce ovo sve izaci, ako radi sa
, zarazit ce nam citavu naciju
.
Bojim se na šta ce ovo sve izaci, ako radi sa
-
sabanss
#1247 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Svaka cast za smisao za biznis - ako zavrnes jednog covjeka za 1 000 000 KM ubice te, ali ako zavrnes milion ljudi po 1 KM nece se desiti apsolutno nista. U svakom slucaju njemu je u dzepu ista cifra.
- Been
#1248 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Ne bi me naročito iznenadilo da ove Torabijeve gorile po nalogu ovog bjeslosvjetskog lopova dovede "glumce" odnosno ljude kojim nakon terapije kao sasvim slučajno iz glave počnu ispadati geleri, djeca koja imaju downov sindrom, pa ga onda nemaju, ili ljudi koji čudesno ustaju iz kome...
Kakva ubleha !
Kakva ubleha !
- stochar
#1249 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
ne moze je zaraziti koliko je vec teshko oboljela...stetoskop wrote: zarazit ce nam citavu naciju.
- ultima_palabra
#1250 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
To je to... samo haj majčin sine probaj to u nekoj uređenijoj državisabanss wrote:Svaka cast za smisao za biznis - ako zavrnes jednog covjeka za 1 000 000 KM ubice te, ali ako zavrnes milion ljudi po 1 KM nece se desiti apsolutno nista. U svakom slucaju njemu je u dzepu ista cifra.