MMA (Mixed Martial Arts)
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- drugodtvogdruga
#1226 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Chael P. Sonnen!
- drugodtvogdruga
- amra67
#1228 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
spider vs batman
moze silvija da se ljuti na sonnena koliko hoce ali sonnen ovakav kakav jeste puni djep i njemu samom.ocekuje se oko milon prodatih ppv a to je kasa za obadvojicu. tako da silvija samo ima koristi od sonnenovog dirty talk. sonnen sa svim tim prodaje sebe i za sada niko mu nije ravan u mma.
moze silvija da se ljuti na sonnena koliko hoce ali sonnen ovakav kakav jeste puni djep i njemu samom.ocekuje se oko milon prodatih ppv a to je kasa za obadvojicu. tako da silvija samo ima koristi od sonnenovog dirty talk. sonnen sa svim tim prodaje sebe i za sada niko mu nije ravan u mma.
- muhafuca
#1229 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Nisi ga skontao - vidis da je sarkastican - nastavak one price sa press konferencije kadmasmavi wrote:Sto ne mogu ove seljacke americke price, lafo se napatio. Bas mi ga zao. Jedva cekam da mu Silva kosti polomi.
je govorio da se "poistovjecuje" sa djecom u brazilu i kako se
sjeca da su on i prijatelji mu sjedili na ulici , igrali video igrice , pokazivali jedni drugima
najnovije modele mobitela itd
i da ga pogled na djecu iz brazila koja se igraju u blatu podsjeca na njegovo "tesko djetinjstvo"
- muhafuca
#1230 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Ma sve ti je to show biznis bolan - kao prije borbe su se tolko zakacilimasmavi wrote:Ma iskreno nisam ga do kraja ni pogledao, vidio sam malo, odvratan mi je totalno sa svojom pricom inace.muhafuca wrote:Nisi ga skontao - vidis da je sarkastican - nastavak one price sa press konferencije kadmasmavi wrote:Sto ne mogu ove seljacke americke price, lafo se napatio. Bas mi ga zao. Jedva cekam da mu Silva kosti polomi.
je govorio da se "poistovjecuje" sa djecom u brazilu i kako se
sjeca da su on i prijatelji mu sjedili na ulici , igrali video igrice , pokazivali jedni drugima
najnovije modele mobitela itd
i da ga pogled na djecu iz brazila koja se igraju u blatu podsjeca na njegovo "tesko djetinjstvo"Puno provocira i stvara takav marketing sebi, meni je to nekako odvratan nacin za promovisanje i samim tim imam jos vecu zelju da ga vidim zgazenog u ringu.
digne se medijska prasina "Hu-Ha šta mu reče"
onda ovaj drugi "Je..u mu mater" itd
Jedan je uvijek good guy drugi bad guy - klasika iz filmova
al to prodaje karte TV prava majce ....- malo je ljudi koji bi mec gledali samo
zbog dobre borbe , mora se kreirati back-story oliti preseravanje
A licno navijam za Sonnena jer ga je u proslom mecu dobro
utukao Silva se vidio nije - svaka cast pobjedio je posteno al...
- Cyrax
#1231 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Opet mu dozvolili da se nakljuka testosteronom i onda ce biti "joj ubio Sillvu,Silva pojma nema". Pa Overeem nije imao toliki nivo testosterona
Ocito je da ga ono govno White ne voli i da je postao trn u oku UFC-a ali rijesit ga se tako sto ces napumpati nekog dojucerasnjeg anonimusa dok ga ne pobijedi ma bjazi. Da ne govorim o njegovim provalama (neke su stvarno dobre
) za koje Sonnen zaista nema toliku pamet da smisli tako da se vidi ko tu povlaci konce. Naravno onda ce krenuti price kako Silva nikad nije bio veliki sampion, dobijao lagane protivnike, izvlacio se na povrede bla bla bla kao u slucaju Fedora.
Ocito je da ga ono govno White ne voli i da je postao trn u oku UFC-a ali rijesit ga se tako sto ces napumpati nekog dojucerasnjeg anonimusa dok ga ne pobijedi ma bjazi. Da ne govorim o njegovim provalama (neke su stvarno dobre
-
enisss
#1232 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Jel to cyrax vec trazis izgovore ako tvoj Silva izgubi,joj isti si Ed SoaresCyrax wrote:Opet mu dozvolili da se nakljuka testosteronom i onda ce biti "joj ubio Sillvu,Silva pojma nema". Pa Overeem nije imao toliki nivo testosterona![]()
Ocito je da ga ono govno White ne voli i da je postao trn u oku UFC-a ali rijesit ga se tako sto ces napumpati nekog dojucerasnjeg anonimusa dok ga ne pobijedi ma bjazi. Da ne govorim o njegovim provalama (neke su stvarno dobre) za koje Sonnen zaista nema toliku pamet da smisli tako da se vidi ko tu povlaci konce. Naravno onda ce krenuti price kako Silva nikad nije bio veliki sampion, dobijao lagane protivnike, izvlacio se na povrede bla bla bla kao u slucaju Fedora.
- Cracked
#1233 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
sutra cener na Sonnen-a
Da ga hoce smlatiti. Silva me poceo nervirati jos par borbi ranije.
Vidim zakazano za septembar Jones vs Henderson. Drag mi je Jones ali bojim se ako ga hendo ne uzme ode poluteska u ku... A generalno nisam simpatizer boraca koji imaju glomaznu fizicku prednost. Ponekad Jones izgleda kao karikatura noge i ruke su mu abnormalno duge. Ali svaka cast momku bori se ipak za 10. NAdam se jednoj H-bombi u prvoj.
A hendo sa 40 u formi kao nikad. Hem Fedora uzeo em bispinga devastirao, u pravom smislu te rijeci
Vidim zakazano za septembar Jones vs Henderson. Drag mi je Jones ali bojim se ako ga hendo ne uzme ode poluteska u ku... A generalno nisam simpatizer boraca koji imaju glomaznu fizicku prednost. Ponekad Jones izgleda kao karikatura noge i ruke su mu abnormalno duge. Ali svaka cast momku bori se ipak za 10. NAdam se jednoj H-bombi u prvoj.
A hendo sa 40 u formi kao nikad. Hem Fedora uzeo em bispinga devastirao, u pravom smislu te rijeci
-
enisss
#1234 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
I mene Silva nervira sa onim pederskim ponasanjem i nepostivanjem protivnika...Cracked wrote:sutra cener na Sonnen-aDa ga hoce smlatiti. Silva me poceo nervirati jos par borbi ranije.
Jonesa jos dugo nece niko dobiti...ocekujem njegov prelazak u HW...fali mu nekih 15 tak kg misica :)Sto se tice Henda...prevelika je razlika u duzini ruku..problem je kako se pribliziti Jonesu...i borci sa duzim rukama to nisu uspjeli...pa me zanima kako ce Hendo...
-
enisss
#1235 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Sonnen ima 9 kg viska 24 sata pred vaganje....ne mozes da vjerujes koje su masine ovi ljudi
...pa valja to skinuti...
- Cracked
#1236 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
I mene to brine. Kad mu machida jedva prilazio a brzi je od henda jedno 10 puta. Doduse sve sto hendo treba je jedan udarac. Iskusan je i valjda je nesto naucio iz prethodnih borbi jonesa. Po meni bi se trebao zaletiti pa sta bude. Ako ga potkaci gotovo ako ne mozda prezivi pa moze opet. Ovako ako krene nekom laganom taktikom kao Rampage Jackson zavrsit ce kao vreca za boks. Jones jednostavno ima ogromnu fizicku prednost i zna odlicno drzati distancu, sto opet nije tesko kad mu je i po 10 incha(25cm) ruka duzaenisss wrote:I mene Silva nervira sa onim pederskim ponasanjem i nepostivanjem protivnika...Cracked wrote:sutra cener na Sonnen-aDa ga hoce smlatiti. Silva me poceo nervirati jos par borbi ranije.
Jonesa jos dugo nece niko dobiti...ocekujem njegov prelazak u HW...fali mu nekih 15 tak kg misica :)Sto se tice Henda...prevelika je razlika u duzini ruku..problem je kako se pribliziti Jonesu...i borci sa duzim rukama to nisu uspjeli...pa me zanima kako ce Hendo...
- Loulou
-
enisss
#1238 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
ovo se zezas ili?masmavi wrote:Zakuhalo se http://www.ufc.com/media/ufc-148-mainev ... -highlight
Kako bi ih Steven polomio
- muhafuca
#1239 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Silva se usr'o - pokusao navuci Chael-a da ga spuca u vuglamasmavi wrote:Zakuhalo se http://www.ufc.com/media/ufc-148-mainev ... -highlight
Kako bi ih Steven polomio
i da bude diskvalifikovan
-
Bokaccc
#1240 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Gdje mogu gledati uživo Sonnen vs Silva????? hvala!
- muhafuca
#1241 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Sad da ga je dobio bashmasmavi wrote:Ma sto se usr'o, proslu borbu je povrijedjen ga dobio. Tako da ce ova biti spektakl.muhafuca wrote: Silva se usr'o - pokusao navuci Chael-a da ga spuca u vugla
i da bude diskvalifikovan![]()
Hoce li biti neki stream van PPV? Da ne cekam do sutra da skinem sve?
Imao je srece da ga je uhvatio u choke jer se Sonnen opustio (amaterski po meni)
i pobjedio - posteno - al .....
Ma bude streamova al s obzirom da prve borbe pocinju u 4 ujutro tj da ce glavna bit ne prije 6h
ujutro po nasem vremenu u najboljem slucaju - odspavaj ti pa sutra rahat skines i gledas borbu
-
Strauss
#1242 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
kakvu promociju radi sonen vidi se i po ovoj temi
daj bolan..
kao i sesn'est puta prije te borbemuhafuca wrote:Imao je srece da ga je uhvatio u choke jer se Sonnen opustio (amaterski po meni)
- muhafuca
#1243 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
16 puta se tukli Sonnen i Silva ?Strauss wrote:kakvu promociju radi sonen vidi se i po ovoj temi![]()
kao i sesn'est puta prije te borbemuhafuca wrote:Imao je srece da ga je uhvatio u choke jer se Sonnen opustio (amaterski po meni)daj bolan..
govori se (u mom postu barem) o posljednjem mecu silve i sonnena u kojem ga je
Sonnen razvalio , istukao , prebio nazovi kako hoces
a Silva ga uhvatio u jednom momentu i pobjedio (nemam zamjerki - posteno)
Niko nije rekao da je Silva levat i slicne gluposti i da nije posteno
pobjedjivao prosle meceve itd
Nije ni Sonnen dosao u priliku da se bori za titulu tako sto su ga svi razvaljivali
pa ovi iz UFC-a rekli "eh ovaj bi se mogao za titulu boriti - vidi kako ga svi šutaju"
-
Strauss
#1244 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
napisao si ovo "uhvatio u choke jer se Sonnen opustio (amaterski po meni)"muhafuca wrote:16 puta se tukli Sonnen i Silva ?![]()
govori se (u mom postu barem) o posljednjem mecu silve i sonnena u kojem ga je
Sonnen razvalio , istukao , prebio nazovi kako hoces
a Silva ga uhvatio u jednom momentu i pobjedio (nemam zamjerki - posteno)
Niko nije rekao da je Silva levat i slicne gluposti i da nije posteno
pobjedjivao prosle meceve itd
Nije ni Sonnen dosao u priliku da se bori za titulu tako sto su ga svi razvaljivali
pa ovi iz UFC-a rekli "eh ovaj bi se mogao za titulu boriti - vidi kako ga svi šutaju"
njegova najveca mana i jesu upravo submissioni. 16 puta sam lupio cifru (a odnosila se na to, klikeru), A ako hoces tacno u dosadasnjoj karijeri izgubio je tacno 11 borbi (od toga cak 8 submission), tako da to nema veze sa nikakvim opustanjem, niti amaterizmom, to je njegov nedostatak i silva je to samo iskoristio, onako polumrtav.
ne znam da li ga je sonen razvalio, istukao, znam samo da je bio nakljokan i tu za mene prestaje svaka prica.
i da se razumijemo mrski su mi i jedan i drugi
-
Strauss
#1245 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
dobraa borba, steta sto nije duze potrajalo..
- drugodtvogdruga
#1246 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Steta za Sonnena, steta za sport. Onaj spinning back fist je sjebo Chaela i zato ga je Silva ufatio i zavrsio onako, al to je jbni mma mala greskica te moze kostat borbe, a Silva ima srece ko niko. Mslm zasluzuje skoro sve sto je ostvario al ima srece ko niko.. Tesko da ga skine neko sada sto je u diviziji trenutno...
- Cyrax
#1247 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Lik izgubio sa i bez dopinga. Toliko o "Americkom gangsteru iz Oregona" 
-
Strauss
#1248 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
kakva ba sreca, sta ti je.. kakva greskica? joj sta lik pise, za ne povjerovati. imao je punih 5 minuta dominaciju i sansu da ga zavrsi (kao i proslu borbu skoro svih pet rundi) i nije bio u stanju. a vidio si kako to silva radi, samo malo prostora mu je dovoljno (kao i u prvoj borbi) i to ga odvaja od ostalih. a onaj se odmah skupio ko kakva pi... inace event ispodprocjecan..drugodtvogdruga wrote:Steta za Sonnena, steta za sport. Onaj spinning back fist je sjebo Chaela i zato ga je Silva ufatio i zavrsio onako, al to je jbni mma mala greskica te moze kostat borbe, a Silva ima srece ko niko. Mslm zasluzuje skoro sve sto je ostvario al ima srece ko niko.. Tesko da ga skine neko sada sto je u diviziji trenutno...
- muhafuca
#1249 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Kakva ba sreca - ja sam navijao za Sonnena al ga je ubio silva postenodrugodtvogdruga wrote:Steta za Sonnena, steta za sport. Onaj spinning back fist je sjebo Chaela i zato ga je Silva ufatio i zavrsio onako, al to je jbni mma mala greskica te moze kostat borbe, a Silva ima srece ko niko. Mslm zasluzuje skoro sve sto je ostvario al ima srece ko niko.. Tesko da ga skine neko sada sto je u diviziji trenutno...
ko je.e Sonnena kad nije znao iskoristit sansu koju je imao u prvoj rundi
popeo se na njega fino i nezna sta ce
Silvi prva sansa koja se otvorila iskoristio je i
poslao Sonnena kuci da gleda snimak i uci sta se radi kad ti se ukaze prilika
Opet navijao sam za Sonnena al treba on josh pure jesti da bi shampion bio
Taktika mu je glupa bila izbjegavao je standup ,iako je u prvom
mecu pokazao da moze sa silvom ravnopravno se tuci ,
vec je isao na takedown - hajd OK - dobro je i to odradjivao al
kad dodje u poziciju da zavrsi mec on stane - nidje veze
- Cracked
#1250 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
zavrsilo se prije nego sam i skontao sta je bilo. Izgledao je osamucen i prije udarca koljenom ali ne vidih sta ga uzdrma. A onaj spinning backfist je traljavo izgledao. Steta srednja kategorija je vec duze vrijeme mrtva i dosadna, izuzev ove dvije silva vs sonnen borbe. Samo se nadam da poluteska nece isto zavrsiti. Po meni najinteresantnija kategorija. Ove "musice" kategorije su za plakati, u 4 kategorije 5 interesantnih boraca, ostalo dosadne borbe. Nisu treba uvoditi nista ispod 155.