ma dok se on ne zakapari, ništa nije sigurno..ArthurSpooner wrote:Sto se Djurica tice, mislim da je vec odbio ponudu iz Srbije, mada nisam siguran...odesveuhonduras wrote:DaBogdo da ima šanse oko ovog Halilovića ako bude dobar kao što predviđaju.. Babo radi u Dinamu, on u Dinamu, to je Hrvatska zicer.. inače se slažem sa eborgom, ne treba se tek tako lako odustajati od igrača i čekati da oni počnu moliti. Ako je kvalutetan igrač, na avion jarane, i idi pričaj s njim, sa familijom, agentom
Nego, trebalo bi ovog Đurića ubaciti u A ekipu jednom što prije. Ako ovako nastavi davati golove, mogla bi Srbija početi tu šnjuhati nešto, a i njemu je lakše tamo se probiti u ekipu nego kod nas.
U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#1226 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
- cyprus
#1227 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
Ja idemo ukinut državu zbog porodice Halilović... Jes' obavijestio Dodika?sinuhe wrote:E vala ako sin bivseg reprezentativca ne zeli igrati za BiH daj da ukinemo i drzavu BiH. E svasta.
- sinuhe
#1228 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
Ma dobro, ali objektivno prije ce takvih "prebjega" biti kod Bosnjaka nego kod drugih.cyprus wrote:Ja idemo ukinut državu zbog porodice Halilović... Jes' obavijestio Dodika?sinuhe wrote:E vala ako sin bivseg reprezentativca ne zeli igrati za BiH daj da ukinemo i drzavu BiH. E svasta.
- BHF_Manijak
#1229 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
Jos ce Miljacke proteci koritom dok se igraci budu otimali da igraju za nas i da sami lete da zovu savez!
Nazalost ali je tako, a dotad gospoda u Savez, svi, morace ici, moljakati, zivkati i slicno. Princip kod kuce nek ostave, to ne pali, mnogi su hebani bili zbog principa! Nismo jos u poziciji da kontamo "uzmi ili ostavi". Hrvati kad su u najvecoj snazi bili isli su na noge Rakiticu, Petricu i moljakali, lobirali i slicno, pa ne vidim zasto bi to nasim ljudima iz ponizenja bilo?
-
otje to otje
#1230 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
Eborg wrote:Kolašinac treba u U-21 reprezentaciju, nikako u A. Ako mu je to ispod časti i "čeka poziv Sušića", neka se goni u pizdu materinu.
Ali ima jedan momak koji je već spreman za našu U-21 reprezentaciju iako mu je tek 16 godina. Da ga je oteti Hrvatskoj i dati mu kapitensku traku odmah...
on je vec odabrao.
Malkocevic ga je zvao u U-17 reprezentaciju BiH, mali je glatko odbio. Nema on samo oca, nego i majku, i mjesto rodjenja.
- It_is_a_Leclerc
#1231 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
Đurić je naš. Nema tu puno priče.odesveuhonduras wrote:DaBogdo da ima šanse oko ovog Halilovića ako bude dobar kao što predviđaju.. Babo radi u Dinamu, on u Dinamu, to je Hrvatska zicer.. inače se slažem sa eborgom, ne treba se tek tako lako odustajati od igrača i čekati da oni počnu moliti. Ako je kvalutetan igrač, na avion jarane, i idi pričaj s njim, sa familijom, agentom
Nego, trebalo bi ovog Đurića ubaciti u A ekipu jednom što prije. Ako ovako nastavi davati golove, mogla bi Srbija početi tu šnjuhati nešto, a i njemu je lakše tamo se probiti u ekipu nego kod nas.
Prvo, lik jedva da i zna gdje Srbija dođe.
Drugo, otac mu je, navodno, emotivno vezan za BiH, te veliki prijatelj Vlade Jagodića.
Treće, dok je Vlado Jagodić u U21 reprezentaciji nijedan igrač BiH neće igrati za druge zemlje.
Eto.
-
ArthurSpooner
#1232 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
Kakav papucar ovaj otac Alena Halilovica ne mogu da vjerujem
Odakle je Jagodic?
Odakle je Jagodic?
- It_is_a_Leclerc
#1233 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
Bosanska Gradiška. Tu je rođen.ArthurSpooner wrote:Kakav papucar ovaj otac Alena Halilovica ne mogu da vjerujem![]()
Odakle je Jagodic?
- cico x
#1234 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
ima li gdje snimak golova protiv grcke ?
- Logovan
#1235 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
cico x wrote:ima li gdje snimak golova protiv grcke ?
-
Hodidid
#1236 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
@otje otje: Ne brigaj ti stari sto je on glat odbio U-17. Ima za njega jos vremena. Cuj pita se i mati. Dobar si
. Ko nju zanima plaho gdje ce mali igrati. Igrace tamo gdje procjeni da mu je veca sansa za napredovanje i za uspjeh. Ako BiH ode na SP ovaj put, pa zatim na EP. Mogao bi ti mali sam doci u Sarajevo da se javi. Nikad ne reci nikad. 
-
Eborg
- Tkd
#1238 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
On je onda hrvatski Bošnjak, nešto kao u nas bosanski Hrvat.
- It_is_a_Leclerc
#1239 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
Ne vidim razlog da ovu temu zagađujemo vijestima o životu i uspjesima kojekakvih stranih fudbalera !
Draži su mi Stevanović, Kvesić, Vranješ, Šunjić, Đurić, Nemanja Bilbija milion puta, nego to ogavno, izdajničko čedo koje se prodalo za prvi menadžerski ugovor.
Draži su mi Stevanović, Kvesić, Vranješ, Šunjić, Đurić, Nemanja Bilbija milion puta, nego to ogavno, izdajničko čedo koje se prodalo za prvi menadžerski ugovor.
- Tkd
#1240 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
It_is_a_Leclerc wrote:Ne vidim razlog da ovu temu zagađujemo vijestima o životu i uspjesima kojekakvih stranih fudbalera !
On ili "tata" mu. Mislim da dječak nije mogao odlučivati dok je mlađi bio.
-
Eborg
#1241 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
Asmir Begović, Mensur Mujdža, Miralem Pjanić, Zvjezdan Misimović i Haris Medunjanin također spadaju u istu kategoriju pa ti vidi.It_is_a_Leclerc wrote:Ne vidim razlog da ovu temu zagađujemo vijestima o životu i uspjesima kojekakvih stranih fudbalera !
A da ne govorim koliko se pljuvalo po Edinu Džeki kada je u igri bila Češka, odnosno Zlatanu Muslimoviću kada se pričalo o Hrvatskoj i Švedskoj.
- hrastov žižak
#1242 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
fuj. tako govoriti o jednom djetetu samo zaslužuje riječ fuj.It_is_a_Leclerc wrote:Ne vidim razlog da ovu temu zagađujemo vijestima o životu i uspjesima kojekakvih stranih fudbalera !
- blazh
#1243 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
hrastov zizak wrote:fuj. tako govoriti o jednom djetetu samo zaslužuje riječ fuj.It_is_a_Leclerc wrote:Ne vidim razlog da ovu temu zagađujemo vijestima o životu i uspjesima kojekakvih stranih fudbalera !
teške riječi na račun jednog (ipak) djeteta. momak je rođen u zagrebu, majka hrvatica, sa bosnom nema veze nikakve (osim prijekla ali pola croata je porjeklom odavde
- cyprus
#1244 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
Zašto tretirati momke koji su rođeni vani, a ne igraju za nas, kao izdajice? Vala i ja da sam rođen i odrasto u Zagrebu smatro bih Hrvatsku svojom državom... Mislim da je daleko veća šteta to što mnogi sportisti rođeni i odrasli u BiH odaberu druge (susjedne) države...
A trebamo biti svjesni da će tih ''bonus'' igrača (igrača za čiju fudbalsku karijeru nismo trunke zaslužni) iz dijaspore biti sve manje... Budućnost našeg fudbala leži u domaćim klupskim prilikama...
A trebamo biti svjesni da će tih ''bonus'' igrača (igrača za čiju fudbalsku karijeru nismo trunke zaslužni) iz dijaspore biti sve manje... Budućnost našeg fudbala leži u domaćim klupskim prilikama...
- blazh
#1245 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
emir spahić je rođen u dubrovniku
i nije nikad zaigrao u bih klubovima
jel on izdajnik hrvatskog nogometa?
jel on izdajnik hrvatskog nogometa?
- Distortion
#1246 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
Igrao je Spahic u Čeliku
Taj mali jest rodjen u Zagrebu, mama iz Hrvatske, tata iz Bosne...ali ne mora da znaci da mora igrati za njihovu repku. Ako otac kaze sine igrat ces za repku za koju sam ja igrao i ako mali voli BiH onda je sve jasno. Daj drzavljanosti i nek igra za nas...
Taj mali jest rodjen u Zagrebu, mama iz Hrvatske, tata iz Bosne...ali ne mora da znaci da mora igrati za njihovu repku. Ako otac kaze sine igrat ces za repku za koju sam ja igrao i ako mali voli BiH onda je sve jasno. Daj drzavljanosti i nek igra za nas...
- just principe
#1247 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
imacemo mi boljih od tog Alilovica
- Charuga
- Globalni moderator
#1248 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
Ako mislis na mjesto rodjenja, Haris Medunjanin je rodjen u Sarajevu a Asmir Begovic u Trebinju.Eborg wrote:Asmir Begović, Mensur Mujdža, Miralem Pjanić, Zvjezdan Misimović i Haris Medunjanin također spadaju u istu kategoriju pa ti vidi.It_is_a_Leclerc wrote:Ne vidim razlog da ovu temu zagađujemo vijestima o životu i uspjesima kojekakvih stranih fudbalera !
- ruud
-
Eborg
#1250 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
Svi navedeni igrači su igrali za strane reprezentacije, u tome je poenta.Plavih_11 wrote:Ako mislis na mjesto rodjenja, Haris Medunjanin je rodjen u Sarajevu a Asmir Begovic u Trebinju.Eborg wrote:Asmir Begović, Mensur Mujdža, Miralem Pjanić, Zvjezdan Misimović i Haris Medunjanin također spadaju u istu kategoriju pa ti vidi.It_is_a_Leclerc wrote:Ne vidim razlog da ovu temu zagađujemo vijestima o životu i uspjesima kojekakvih stranih fudbalera !