Pomozite da se monstrumi kazne

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

Post Reply
SanskiBiser

#1226 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by SanskiBiser »

bego007 wrote:
SanskiBiser wrote:http://dnevnik.ba/novosti/bih/poku%C5%A ... i-rep-foto

E stvarno smo u k***cu prvo me onaj video udesa danas izuo a ovo me je dokrajcilo :x
e ja idiota, cuj preko ramena ga pokusali zaklat, trebali su gore vise
Image
kurty

#1227 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by kurty »

Stvarno je ovo sve otislo u klinac

Pa brate mili sta rade vise...Bojel se te osobe iceg???
kurty

#1228 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by kurty »

bego007 wrote:

E stvarno smo u k***cu prvo me onaj video udesa danas izuo a ovo me je dokrajcilo :x
e moj Bego... blago se onom ko te ne zna
djes_ba

#1229 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by djes_ba »

Alfons Kauders wrote:jel ko otkrio identitet ove kucke, da zaradimo kakvih para...

http://gawker.com/5628051/transformers- ... owing-girl
50 000$ auuuuu jel ovo neka zajebancija ili stvarno
odoh je ja traziti :D
napravit cu jednu za te pare :D :D
Alfons Kauders

#1230 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by Alfons Kauders »

bego007 wrote:

pa bujrum ponudi im se da se ispraksaju na tebi... :D
bego007

#1231 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by bego007 »

Alfons Kauders wrote:
bego007 wrote:

pa bujrum ponudi im se da se ispraksaju na tebi... :D
ma ima kineza u BiH, oni to najbolje znaju :D, moguce da su kinezi to i bili
cupo_mo

#1232 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by cupo_mo »

Alfons Kauders wrote:jel ko otkrio identitet ove kucke, da zaradimo kakvih para...

moj tekst ima dva dijela prvi ne kulturni i drugi kulturni:
(I dio)
jebem ja njoj sve mrtvo u grobu,jebem joj tek rodjeno djete koje ona okoti da bogda joj trebalo za ljecenja pa neimala
Jebem joj citavu retardiranu porodicu koja zasluzuje da joj se isto desi kao i psima.Dao Bog da joj se ovo vrati u zivotu pa joj djete rodi bez ruka i retardiranih noga......DA mi je samo znati ko je ona kurwa jebana da bogda dobila sifilis i Hiv,da bod da ja kamion satare i da je bace u rijeku kao sto je ona one jadne psice koji samo cvile cija je jedina greska to so su se rodili u pogresnom leglu ipak i to su kao ljudi i njihova majka sigurno tuguje za njima..
NJOJ CE SE TO SVE VRATITI ..KAKO RADIO TAKO ZARADIO

(drugi dio)
Ovo nam sve pokazuje kakva je ona kao osoba i da ce na dusi imati necije zivote.Njoj ce trebati ljecenje radio ovoga jer ce imati psihicke poteskoce(ja se veoma nadam da ce ih dobiti i to neko tesko oboljenje)npr pocet ce se buditi usred noci pa ce samo sjediti u krevetu nece znati sta da radi i tako te stvari pa ce onda sebi kosu cupati i proklinjati sebe sto je to uradila.Neki kazu da je na tom klipu njen brat snima.treba ih z4V3z4t radi toga i baciti na dno jezera..
Da li su ti stenci mogli da ispluvaju na obalu ja mislim da su male sanse,ja mislim da su vece sanse da me grom udari nego da su se ti stenci spasili.Da Bog da da su ti stenci isplivali(tek rodjena beba pliva bolje od pola odraslih osoba),ali sta je bilo sa njima poslije to im je bila smrtna kazna

i sto se tice psovka jebe me se za ban i za ostale gluposti
minjonja

#1233 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by minjonja »

kad se procita clanak koji je sanski biser postavio, vidi se da nju nikad nece gristi savjet jer je odgojena u takvom okruzenju gdje je haman postao nacionalni sport. nece ona nikad zaplakati ni cupat sebi kosu jer ih je bacila u rijeku, jedino ce plakati kad se zestoko po dzepu udari da i njeni praunuci kredit moraju otplacivati. ne samo nju, nego sve one koji krse zakon. onda od tih para sterilizirat sve lutalice, napraviti azil odakle ce se udomljavati udomljivi, agresivne uspavati da ne nastrada druga zivotinja i covjek, udarit sviju po dzepu koji nisu mikrocipirali kucnog ljubimca. kad onda neki pas zavrsi na ulici jer se vlasniku malo islo na more, lahko se sazna ko ga je izbacio i onda i od njega uzeti pare... to je jedino rjesenje. nista zatvor, jer od zatvora kod nas nema hajra. to dodje u BiH kao pansion.
bego007

#1234 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by bego007 »

eto nasli onu sto je bacala kucice u rijeku
ratata

#1235 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by ratata »

djes_ba wrote:

jedva cekam da se nakoti dovoljno pasa lutalica u Sarajevu, koji po pravilu fasuju bijesnilo, pa da vidim onda brzinsko mjenjanje zakona koji stiti zivotinje na racun ljudi.

ovoj djevojci treba pomoci (psiholog-ustanova) a ne loviti je kao ratnog zlocinca, i jos nuditi lovu za njenu glavu kao da je kaubojsko doba, ovo je dno modernog drustva u kojem oni koji ubijaju civile u zemljama Bliskog Istoka,nude pare da se lovi onaj ko maltretira zivotinje.
SanskiBiser

#1236 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by SanskiBiser »

bego007 wrote:eto nasli onu sto je bacala kucice u rijeku
A tebi drago plaho :-)

http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/iz-m ... ijeku.html
SanskiBiser

#1237 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by SanskiBiser »

ratata wrote:
djes_ba wrote:

jedva cekam da se nakoti dovoljno pasa lutalica u Sarajevu, koji po pravilu fasuju bijesnilo, pa da vidim onda brzinsko mjenjanje zakona koji stiti zivotinje na racun ljudi.

ovoj djevojci treba pomoci (psiholog-ustanova) a ne loviti je kao ratnog zlocinca, i jos nuditi lovu za njenu glavu kao da je kaubojsko doba, ovo je dno modernog drustva u kojem oni koji ubijaju civile u zemljama Bliskog Istoka,nude pare da se lovi onaj ko maltretira zivotinje.
Zakon ce se samo dopunjavati i biti jos ostriji. A da ce biti lokalni "talibana" koji ce traziti mijenjanje zakona pa vec ih ima evo rezu pse po Zenici...

Ko to ONI ? Jesu li obicni gradjani sirom svijeta odgovorni za to ubijanje civila? Jesmo li mi svi odgovorini sto nam je stanje ovakvo u drzavi i sto se neka djeca ponasaju kao sociopate?

Sta cemo sa WIKILEAKS.org sajtom, vecina ovih sto traze da se djevojcica nadje (izuzimajuci 4Chan trolove) su upravo takvi da podrzavaju takve sajtove ili cak pomazu i traze da se zna istina o onome sto se radi na Bliskom Istoku.

Dodje nas baja iz Sweden u Sanski Most, bivsi logoras ja ga znam jos ko klinca, i mali mladunac mu suta cuku pred Hotelom Sanos i kaze baja sincicu " Udri ga sine ovdje to mozes! (i onda se zlobno smije)" a prica U NASKE U SVEDSKOJ sve bezbeli bolje nego ovdje kod Vaske... meni je danas muka bila kad sam vidio onu Zenici kako ubi covjeka i odmah sam povezao sa ovim ako tebi nije jasno zbog cega onda ne mozemo imati nikakakv smisleni dijalog.

A imas onda ove druge sto iz iste te Sweden donose hranu i donacije i pokusavaju pomoci zivotinjama, eto i dijaspora polarizirana iz SWEDEN, pa nije cudo sto smo i mi ovako narajcano polarizirani isto.

Za ovaj dio o bjesnilu je suvisan komentar lupas ko nene iz mahale koje su tamo nesto cule i procitale pa onda uz kahvicu nako igraju se gluhih telefona...ima ih evo kod mene u komsiluku za izvoz.. nidje veze evo jedna skontala od druge da se mogu psi trovati po zakonu!!! pa otisla u Sanski Most azil za pse neki dan da trazi otrov da otruje svog avlijanera jer previse laje i zamalo postara ugrizo, covjek mi prica a ja ne znam jel bi plako il se smijao.. :-?
jaca78

#1238 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by jaca78 »

ratata wrote:
djes_ba wrote:

de živ bio malo proguglaj u vezi s tim bjesnilom. ne lupetaj ovako bezveze
Karabaja

#1239 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by Karabaja »

julisiz es grant

#1240 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by julisiz es grant »

I Michael Bay je protiv nje :shock:
I see the new blockbuster coming :D
SanskiBiser

#1241 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by SanskiBiser »

julisiz es grant wrote:I Michael Bay je protiv nje :shock:
I see the new blockbuster coming :D
Pa po ovom clanku i drami koja je nastala sve je moguce i taj film da gledamo :shock:

http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/iz-m ... Vrbas.html
Pikaboo

#1242 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by Pikaboo »

Zelim joj da citav zivot bude obiljezena ovim sto je uradila.
Pikaboo

#1243 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by Pikaboo »

GAU 8 wrote:Jedini problem je ovdje sto djevojcica sebe snima i cak izgleda i da uziva u tome.
To jeste za svaku osudu.
Dusha draga,kako je on skontao da je to jedini problem, a mi se ubismo dumajuci.Ubijajte ali ne snimajte i ne uzivajte u tome,problem rijesen.
SanskiBiser

#1244 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by SanskiBiser »

http://www.vecernji.hr/vijesti/stence-k ... nak-186868

jao koji zapleti i raspleti...hebo meksicke sapunice.. :roll:
1906

#1245 Re: Pomozite da se monstrumi kazne

Post by 1906 »

sve se bojim da su to ti

baka smiruje situaciju i hoce pare :roll:
Pikaboo

#1246 Re: Pomozite da se monstrumi kazne

Post by Pikaboo »

Nema sanse da su to isti kucici....Daj Boze,ali ja nevjerujem u to
minjonja

#1247 Re: Pomozite da se monstrumi kazne

Post by minjonja »

evo i ja procitah clanak. prvo sto sam pomislila je da nema sanse da su to ti kucici. zena je mozda nasla neko leglo i htjela im pomoci. vidi da ne moze sama pa je sad izmislila da su to ti da bi joj raja pomogla. njoj hvala sto se brine o zivotinjama, ali nemoguce da su to isti kucici. oni su mogli u saku stati, njihov kicmeni stub i organi su tako njezni. ne mogu oni onako mali prezivjeti onakav pad. s druge strane, ne cini mi se izvodivo da jedna baka od 75 godina ulazi u korito rijeke :roll:
Pikaboo

#1248 Re: Pomozite da se monstrumi kazne

Post by Pikaboo »

Vidjela si kako je voda brza a maleni se nisu mogli odrzati na povrsini,previse su maleni....Jadna baka,sta ce zena,konta da iskoristi situaciju i pomogne onima koji su zivi
julisiz es grant

#1249 Re: Pomozite da se monstrumi kazne

Post by julisiz es grant »

Nije više poenta jesu li to TI kučići ili ne. Svakako je to nemoguće sa sigurnošći reći.
Poenta je da su psići nezbrinuti, jer baka ne može da se hrani.
Nadam se da će neko od članova mnogobrojnih udruženja za zaštitu životinja i ljubav prema istima u rekordnom roku zbrinuti ove slatke psiće.
kokuz_sa

#1250 Re: Pomozite da se monstrumi kazne

Post by kokuz_sa »

http://source.ba/clanak/380103/vijesti/ ... ?ref=tiker

meni vala ne lice na one psice sto su bacani..a zar ti psici nisu bacani 2008god..ak se ne varam to sam negdje procitao
Post Reply