svako ko je makar i rimsko pravo jednom prelistao vidi da je nesto truhlo u gimnaziji drugoj...Anonimka wrote:Potpuno tacno. Sto nije u koliziji s onim sto tvrdim, a to je da se skola ovako vodi.
Vlaisavljevići - ALL ABOUT
Moderator: anex
-
Leclerc
#1226 Re: Vlaisavljevići - ALL ABOUT
-
VjecitiStudent
#1227 Re: Vlaisavljevići - ALL ABOUT
U kakvoj je vezi "Centar za kulturu dijaloga" sa ovom kopijom?
-
Anonimka
#1228 Re: Vlaisavljevići - ALL ABOUT
A valjda u neposrednoj, jer je jedan od kandidata za direktora bila direktorica Centra za kulturu dijaloga 
-
VjecitiStudent
#1229 Re: Vlaisavljevići - ALL ABOUT
Jel oni onda po direktivi direktorice ucestvuju u ovoj diskusiji, ili 'nako, ko demokratijom osvijesteni gradjani?Anonimka wrote:A valjda u neposrednoj, jer je jedan od kandidata za direktora bila direktorica Centra za kulturu dijaloga
-
Anonimka
#1230 Re: Vlaisavljevići - ALL ABOUT
Ne mogu sa sigurnoscu tvrditi, ali gotovo sam sigurna da im bar karta i topli obrok od toga zavise. Za osnovicu place ne garantujem.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#1231 Re: Vlaisavljevići - ALL ABOUT
Slučajeva namještenih natječaja puna zemlja... Višedecenijska tradicija vjerno nastavljena i svakodnevno se nastavlja. Uvijek sam za to da svatko od nas reagira kad se to desi na način koji može, jer će se valjda tako polako stvarati svijest da se posao traži pomoću cv-a, testa, intervjua, dakle profesionalnih sposobnosti, a ne štele. Dovde.
Ali, sada se mi građani Sarajeva koje S,V, bar jednom mjesečno popljuje sa etiketama da smo lažni građani a svi ustvari prikriveni fundamentalisti terorističkih skrivenih namjera, se moramo plaho zadeverati što dotična nije primljena na radno mjesto na koje je aplicirala.. Iako sam za demonstracije što se tiče štela, veza i nepotizma, i na to sam ljuta do bijesa, netkome ko Stjepana Kljujića zove ikebanom, a mene lažnim građaninom ne dajem podršku ni na forumu ni verbalno ni moralno. Nikako...
Ali, sada se mi građani Sarajeva koje S,V, bar jednom mjesečno popljuje sa etiketama da smo lažni građani a svi ustvari prikriveni fundamentalisti terorističkih skrivenih namjera, se moramo plaho zadeverati što dotična nije primljena na radno mjesto na koje je aplicirala.. Iako sam za demonstracije što se tiče štela, veza i nepotizma, i na to sam ljuta do bijesa, netkome ko Stjepana Kljujića zove ikebanom, a mene lažnim građaninom ne dajem podršku ni na forumu ni verbalno ni moralno. Nikako...
-
Vidikovac u Firenci
#1232 Re: Vlaisavljevići - ALL ABOUT
Sramota, sramota i opet sramota - jedini su komentari koje kako valja mogu izustiti kada sve ovo pogledam.
Procitah sve ovo kao gost i nisam imala mira nego napraviti profil i reči koju riječ. Pošto su neki ovdje izražavali svoje negodovanje da se zaboga mnogo postova piše a ništa ne govori (jer se tako tretira argumentovani govor u prilog Sanji) ja evo za početak kratko i javno potpisujem redove Leclera, Anonimke, debeljka20 i mackicemijau. Sto posto su u pravu za ovo oko mjesta direktora....i bez rimskog prava vrlo brzo se vidi da je nesto u toj školi truhlo. odluka ne zna se da li je nepismenija ili pogodnija za malverzaciju. I ne zna se šta je od to dvoje strašnije. Da neko takav obrazuje buduće naše lidere da ovakve odluke pišu ili da ih taj isti uči da su takve odluke baš prave i da se iza njih uvijek mogu skriti. Ma sramota je i ovo što se ovje pise o toj ženi jednako kao i to šta se počinilo Drugoj gimnaziji unazad 10-tak godina. I opet na vlast izglasana najgora sorta podobnih ona što u svakom sistemu je podobna i zna plivati. bljak p.s. da ne bude zabune i daljnje diskusije ja sam za svaki oblik zaštite i odbrane rada svega sto sanja čini
Procitah sve ovo kao gost i nisam imala mira nego napraviti profil i reči koju riječ. Pošto su neki ovdje izražavali svoje negodovanje da se zaboga mnogo postova piše a ništa ne govori (jer se tako tretira argumentovani govor u prilog Sanji) ja evo za početak kratko i javno potpisujem redove Leclera, Anonimke, debeljka20 i mackicemijau. Sto posto su u pravu za ovo oko mjesta direktora....i bez rimskog prava vrlo brzo se vidi da je nesto u toj školi truhlo. odluka ne zna se da li je nepismenija ili pogodnija za malverzaciju. I ne zna se šta je od to dvoje strašnije. Da neko takav obrazuje buduće naše lidere da ovakve odluke pišu ili da ih taj isti uči da su takve odluke baš prave i da se iza njih uvijek mogu skriti. Ma sramota je i ovo što se ovje pise o toj ženi jednako kao i to šta se počinilo Drugoj gimnaziji unazad 10-tak godina. I opet na vlast izglasana najgora sorta podobnih ona što u svakom sistemu je podobna i zna plivati. bljak p.s. da ne bude zabune i daljnje diskusije ja sam za svaki oblik zaštite i odbrane rada svega sto sanja čini
- KatarinaKosaca
#1233 Re: Vlaisavljevići - ALL ABOUT
Čekaj, i prije natječaja o kojem se govori S. V je pisala. Što je tad bila ljuta na Sarajevo, sarajlije i sve što je sarajevsko?Anonimka wrote:A valjda u neposrednoj, jer je jedan od kandidata za direktora bila direktorica Centra za kulturu dijaloga
-
rhez
#1234 Re: Vlaisavljevići - ALL ABOUT
Baš lijepo što si se tek registrovala, dobro došla na forum.Vidikovac u Firenci wrote:Sramota, sramota i opet sramota - jedini su komentari koje kako valja mogu izustiti kada sve ovo pogledam.
-
VjecitiStudent
#1235 Re: Vlaisavljevići - ALL ABOUT
Jel i ti dolazis iz "Centra za kulturu dijaloga", kao npr. @mackicemijau?Vidikovac u Firenci wrote:Sramota, sramota i opet sramota - jedini su komentari koje kako valja mogu izustiti kada sve ovo pogledam.
- KatarinaKosaca
#1236 Re: Vlaisavljevići - ALL ABOUT
Baš neka si nam došla. Dobrodošla..Vidikovac u Firenci wrote:Sramota, sramota i opet sramota - jedini su komentari koje kako valja mogu izustiti kada sve ovo pogledam.
Mogla si i ranije, kad godinama pišemo o namještenim konkursima. Mogla si i ovdje:
http://www.klix.ba/forum/viewtopic.php?f=3&t=99729
-
rhez
#1237 Re: Vlaisavljevići - ALL ABOUT
I don't think so.VjecitiStudent wrote:Jel i ti dolazis iz "Centra za kulturu dijaloga", kao npr. @mackicemijau?Vidikovac u Firenci wrote:Sramota, sramota i opet sramota - jedini su komentari koje kako valja mogu izustiti kada sve ovo pogledam.
-
Anonimka
#1238 Re: Vlaisavljevići - ALL ABOUT
Koliko znam, Sanja uvijek istice koje je to "Sarajevo" na koje ona misli. Medijsko Sarajevo, u kome se govori o ulozi gradjanskih medija, koji bas i nisu uvijek gradjanski; NVO sektor Sarajeva, kome ne treba zasebna tema nego citav forum; Nezavisni intelektualci... ne znam da je rekla da svi mi, gradjani Sarajeva, ucestvujemo u onome o cemu ona pise. Uostalom, i sama je gradjanka tog istog Sarajeva. Bar ja nisam shvatila da se meni obraca u svojim tekstovima, jer ne ucestvujem u bilo cemu o cemu je pisala. A citala sam vecinu kolumni, valjda bih se negdje prepoznala.KatarinaKosaca wrote:Slučajeva namještenih natječaja puna zemlja... Višedecenijska tradicija vjerno nastavljena i svakodnevno se nastavlja. Uvijek sam za to da svatko od nas reagira kad se to desi na način koji može, jer će se valjda tako polako stvarati svijest da se posao traži pomoću cv-a, testa, intervjua, dakle profesionalnih sposobnosti, a ne štele. Dovde.
-
Vidikovac u Firenci
#1239 Re: Vlaisavljevići - ALL ABOUT
Tesko da dolazim iz Centra za kuturu dijaloga...ali pošto je ovdje valjda jedino moguće braniti lik i djelo Sanje Vlaisavljevic ako tamo radis onda neka bude. iako ne znam zašto bi to bilo tako. Sigurno zbog ovog kupona ili toplog obroka. Ona vodi nevladinu organizaciju pa valjda samo tako moze uticati na druge da pisu lijepo....neki drugi za to nude mnogo unosnije pozicije. Stvar je samo izbora i toga šta nam može pod kožu i kako možemo navečer zaspati. A evo pošto sam se željela upoznati sa svojim tek dodjeljenim radnim mjestom u nepoznatoj organizaciji zađoh na njihovu stranicu i vidjeh impresivne podatke. I vidim da se stalno isti ljudi u toj organizaciji vrte. Bit će da se tu kriju neke druge vrijednosti one ljudske zašto se ljudi stalno vracaju. Za koji dan dok se malo uhodam znat ću vam više reći 
-
Anonimka
#1240 Re: Vlaisavljevići - ALL ABOUT
Ako sam dobro shvatila, ovo se odnosilo na to sa koje ip adrese je pristigla ova slika, a ne na tekstove. Ja sam bila ubijedjena da je mackica drugogimnazijalka, kad ono, sto bi rekli, Sanja SquadKatarinaKosaca wrote:Čekaj, i prije natječaja o kojem se govori S. V je pisala. Što je tad bila ljuta na Sarajevo, sarajlije i sve što je sarajevsko?Anonimka wrote:A valjda u neposrednoj, jer je jedan od kandidata za direktora bila direktorica Centra za kulturu dijaloga
-
Anonimka
#1241 Re: Vlaisavljevići - ALL ABOUT
Zar je bitno dolazi li? Ili je komentiranje samo za hejtere? Da idem i ja, da ne smetam?VjecitiStudent wrote:
Jel i ti dolazis iz "Centra za kulturu dijaloga", kao npr. @mackicemijau?
-
rhez
#1242 Re: Vlaisavljevići - ALL ABOUT
Kako ide ono...možete lagati sve ljude neko vrijeme, možete lagati neke ljude cijelo vrijeme, ali ne možte cijelo vrijeme lagati sve ljude...
Ili tako nešto
Ili tako nešto
-
VjecitiStudent
#1243 Re: Vlaisavljevići - ALL ABOUT
Ne volim forumati sa onima kojima nekakav konflikt interesa cuci iza glave.Anonimka wrote:Zar je bitno dolazi li? Ili je komentiranje samo za hejtere? Da idem i ja, da ne smetam?VjecitiStudent wrote:
Jel i ti dolazis iz "Centra za kulturu dijaloga", kao npr. @mackicemijau?
A @mackicamijau se sama tu upisala.
-
Anonimka
#1244 Re: Vlaisavljevići - ALL ABOUT
Dobro je onda da si ti na vrijeme sve shvatio.
-
Vidikovac u Firenci
#1245 Re: Vlaisavljevići - ALL ABOUT
Au...moja greška ja na početku foruma nisam vidjela da je samo za hejtere iako mi je bilo malo samo malo čudno tolika negativna energija. Ups moja greška. Treba onda probuditi jos ovog kamenog spavaca pa da svi mi lagano idemo odavdje da ovoj interesantnoj skupini poznavalaca sanje vlaisavljevic ne smetamo. Steta je bas se lijepo igraju 
- debeljko20
#1246 Re: Vlaisavljevići - ALL ABOUT
šta se imaš pravdati bilo kome? sanja je dirnula u osinje gnijezdo i onda je krenuo odstrel. jasno je da je to medijsko sarajevo sa naglaskom na "ljevičarske", građanske, medije i tzv. urbanu gerilu, u većini više nacionalistički orijentisano nego "desnica". valjda u borbi za glasove.Anonimka wrote:
Koliko znam, Sanja uvijek istice koje je to "Sarajevo" na koje ona misli. Medijsko Sarajevo, u kome se govori o ulozi gradjanskih medija, koji bas i nisu uvijek gradjanski; NVO sektor Sarajeva, kome ne treba zasebna tema nego citav forum; Nezavisni intelektualci... ne znam da je rekla da svi mi, gradjani Sarajeva, ucestvujemo u onome o cemu ona pise. Uostalom, i sama je gradjanka tog istog Sarajeva. Bar ja nisam shvatila da se meni obraca u svojim tekstovima, jer ne ucestvujem u bilo cemu o cemu je pisala. A citala sam vecinu kolumni, valjda bih se negdje prepoznala.
-
Anonimka
#1247 Re: Vlaisavljevići - ALL ABOUT
E, sorry onda. Imam i ja konflikt interesa. Mozda je najbolje prepustiti forum vama objektivnima.VjecitiStudent wrote:
Ne volim forumati sa onima kojima nekakav konflikt interesa cuci iza glave.
A @mackicamijau se sama tu upisala.
-
rhez
#1248 Re: Vlaisavljevići - ALL ABOUT
Vidikovac u Firenci wrote:Au...moja greška ja na početku foruma nisam vidjela da je samo za hejtere iako mi je bilo malo samo malo čudno tolika negativna energija. Ups moja greška. Treba onda probuditi jos ovog kamenog spavaca pa da svi mi lagano idemo odavdje da ovoj interesantnoj skupini poznavalaca sanje vlaisavljevic ne smetamo. Steta je bas se lijepo igraju
-
Anonimka
#1249 Re: Vlaisavljevići - ALL ABOUT
Upravu si. Ne mogu reci nista sto ne zele da cuju.debeljko20 wrote:šta se imaš pravdati bilo kome? sanja je dirnula u osinje gnijezdo i onda je krenuo odstrel. jasno je da je to medijsko sarajevo sa naglaskom na "ljevičarske", građanske, medije i tzv. urbanu gerilu, u većini više nacionalistički orijentisano nego "desnica". valjda u borbi za glasove.Anonimka wrote:
Koliko znam, Sanja uvijek istice koje je to "Sarajevo" na koje ona misli. Medijsko Sarajevo, u kome se govori o ulozi gradjanskih medija, koji bas i nisu uvijek gradjanski; NVO sektor Sarajeva, kome ne treba zasebna tema nego citav forum; Nezavisni intelektualci... ne znam da je rekla da svi mi, gradjani Sarajeva, ucestvujemo u onome o cemu ona pise. Uostalom, i sama je gradjanka tog istog Sarajeva. Bar ja nisam shvatila da se meni obraca u svojim tekstovima, jer ne ucestvujem u bilo cemu o cemu je pisala. A citala sam vecinu kolumni, valjda bih se negdje prepoznala.
- madner
#1250 Re: Vlaisavljevići - ALL ABOUT
I tu dodje do duplog pasa.
Nemate argumente, znate kako ono ide, misljenje to nije.
Nemate argumente, znate kako ono ide, misljenje to nije.