luna09 wrote:Silent.Hunter wrote:Planirao sam udomiti nekog psa lutalicu ( a vidio sam nekog stene koje ćesto prodje mojom ulicom )
Pa me interesuje šta trebam uraditi ( trebam li šta kod veterinara i tako to )
Želio sam beagle-a ( nisam našao, ili su preskupi ) ili haskija ( procitao sam da ne podnosi dobro ove nase vrucine pa bi mi bilo zao gledati ga ljeti :S ) i odlucio se za nekog lutalicu

Glupo je da kažem hvala, al želim ti svako dobro jer činiš veliki sevap. I sretno s novim ljubimcem. Za pola godine pitat ćeš se kako si oupće mogao živjeti bez njega.

@luna09 apsolutno se slazem
@Silent.Hunter, svaka cast za odluku! "nafataj" to malo cupavo, i kuci

prvo ga nahrani i utopli, i tako ce mali steci povjerenje u tebe

onda ti je najbitnije da mu das tableticu protiv parazita, jer ih garant ima, i za koji dan, kad se navikne na tebe, ili zovnes veta kuci ili ga odvedes na bocu protiv bjesnila i cip, dobijes knjizicu i kroz mjesec dana boravka s njim ces da smaras raju kako tvoj cuko 'vako, kako tvoj cuko 'nako

meni je moj postao najbitnija OSOBA u zivotu hehe i kako rece luna, ne znam kako sam mogla biti bez psa..
doduse, i ovo malo cupavo sto sam othranila nakon sto ju je auto zveknulo prije nove godine haman ostade kod mene, pa sad imam dva (neplanski)
dajte mi koji savjet kako da smuntam mamu da ostane i ona (zove se Nala) kod mene, da basta ima drugaricu