ma jasnozateznistub wrote:Mozda spavaci i nisu papci, to je malo teska kategorija ali da mi nekad znaju pojesti zivce to svakako, ali i oni koji sviraju kad se ni zuta ne zagrije do krajamuha_sa wrote:tema je---: Sarajevo grad divljaka (seljaka) za volanom---
eh sad--po nekim postovima papak i divljak za volanom je onaj ko gradom vozi 50.km/h![]()
-papak je ko ne krene iste sekunde na zelenom..................................................
-ne kontam--do mene je
-meni živce pojedu oni koji voze paralelno 20km/h s otvorenim prozorima i pricaju--lole se ispricaju pa onda po gasu..ko su ko oni
-na nerve mi idu i idioti koji kad vide gužvu na semaforu ka skretanju lijevo mimoidju kompletnu kolonu i stanu ispred-u sred raskrsnice i cekaju da prvi krene----eto,svi mahniti što stoje na crvenom a oni pametni--kabadahije slinave.
-idioti su i oni koji ganjaju pješake na pješackom i pješake kad je pješacima zeleno.........................
-ti i takvi su za kritikovanje a ne oni koji se pravila drže---mada ih je veoma malo koji poštuju pravila.