Predvidjam koaliciju SBB i SDA nakon ove emisije veceras!SA 071 wrote:I to uz Fahrin siroki osmjeh? To je i meni upalo u oci...Better Man wrote:Rukova se na kraju Fahro sa Izetbegovicem uz smjesak.
(zvuci li poznato?)
Moderator: anex
Predvidjam koaliciju SBB i SDA nakon ove emisije veceras!SA 071 wrote:I to uz Fahrin siroki osmjeh? To je i meni upalo u oci...Better Man wrote:Rukova se na kraju Fahro sa Izetbegovicem uz smjesak.
pa u cetvrtak izglasao narod debatu 5 lidera stranaka. neka mirnes bude sesti.BSn wrote:karanana wrote:nadam se da ce vanredno ugurati u cetvrtak i mirnesa.
hajmo svi na mail traziti da i njega pozovu.
sta je to u cetvrtak?
i zar nije dovoljno neozbiljnosti sa bakirom i lijanom u emisiji?
Najbolji su bili Raguž i Radončić (da podebljam ono nažalostvee-jay wrote: i jedno i drugo. kad su pustili onu snimku prije 4 godine ja pomislio "dobro je da je covjek u medjuvremenu malo odrastao" kad ono pola sata kasnije repriza.![]()
![]()
od njih sviju radoncic danas (nazalost) bio najbolji.
lijanovic k'o pokvarena ploca
brucos7 wrote:Pravo mi je sve zgadilo poslije vecerasnje emisje. Definitvno Haris Silajdzic je ispao najveci pobjednik sto nije dosao u 60 minuta. Cuj Fahro ne zeli obezbjeđenje, a vec pet godina hoda u sa mrcinama i vozi se u blinda autu. Cuj prijavio platu na 1.300 KM i nije u talu sa Keljemendijem. Fuj! Bakir je definitivno pokazao da je za sve samo nije za politku. Zeljko konta da je ovo sastanak na nivo mjesne zajednice pa hoce da se bije s Bakirom. Lijanovic ko papagaj (ekonomija, ekonomija...). Ma jebo ti sve ovo!
raguz je covjek dobar za sve sisteme... KP, pa Markovicevi reformisti, pa onda HDZ, pa HDZbrojkeislova... nista manje od onog nastupa veceras se od njega ni ne treba ocekivati... problem je samo sto, kad dodje do stolice, e onda se svasta moze ocekivati...karanana wrote:raguz bi definitivno mogao ugroziti komsica, posebno jer je hdz-ova kandidatkinja toliko losa (mozda i namjerno).
karanana wrote:pa u cetvrtak izglasao narod debatu 5 lidera stranaka. neka mirnes bude sesti.BSn wrote:karanana wrote:nadam se da ce vanredno ugurati u cetvrtak i mirnesa.
sta je to u cetvrtak?
btw. evo googlam, surfam, youtubam.....apsolutno nigdje ne mogu da nadjem niti jedan klip gdje mogu cuti glas borjane kristo. da li ta zena ikad kaze A? jelil je ikad iko cuo kako govori ili da nesto kaze?
u cetvrtak jopet izgleda Lijan i Fahro, redovni pretplatniciBSn wrote:karanana wrote:nadam se da ce vanredno ugurati u cetvrtak i mirnesa.
sta je to u cetvrtak?
komsic je jasno reko da se njegov licni stav ne podudara sa stavom predsjednistva i da od priznanja kosova nema nista... tj. da imamo pametnija posla...felipe kajetano wrote:Komsic se mora osloboditi proslosti ako zeli da ga neko ozbiljno shvata i da se na njega racuna, veceras prica kako Kosovo ne treba priznati niti se to uopste moze a znamo svi sta je prije mjesec dana pricao, ne znam sto ga niko ne pita zbog cega je supljirao onomad, Raguz nije los, klasican rvacki politicar by BiH
![]()
jah..licni stavAlfons Kauders wrote:komsic je jasno reko da se njegov licni stav ne podudara sa stavom predsjednistva i da od priznanja kosova nema nista... tj. da imamo pametnija posla...felipe kajetano wrote:Komsic se mora osloboditi proslosti ako zeli da ga neko ozbiljno shvata i da se na njega racuna, veceras prica kako Kosovo ne treba priznati niti se to uopste moze a znamo svi sta je prije mjesec dana pricao, ne znam sto ga niko ne pita zbog cega je supljirao onomad, Raguz nije los, klasican rvacki politicar by BiH
![]()
raguz fakat pozitivno iznenadjenje...
gdje treba potpisathrasno38 wrote:Ha, ovdje je moglo biti i te kako zesce samo da traje jos jedan sat. Izetbegovic odlicno zna kako je Radoncic rastao jer mu je stariji Izetbegovic bio i mentor i bankar sve dok nije stao na svoje noge ali ne znam iz kojeg razloga jednostavno nije rekao koliko je SDA dala nasih para Radoncicu da bi pokrenuo Avaz. Bakir je u politici od prvog dana postanka ove nase drzave kao desna ruka svoga oca a kasnije je jednostavno Tihic bio pametniji i spretniji i sve okrenuo u svoju korist. Raguzu je imovinski karton prava smijurija jer je i te kako dobro profitirao dok je bio u HDZ-u. Inace jebes ljude koji skacu sa stolice na stolicu. Lijanovic onako sirovo u plavoj majici prica jednostavo samo ono sto moze gramaticki ispravno da kaze i sto je naucio napamet a to je ekonomija. i onda u svoj toj rovovskoj borbi Bakir napravi kardinalnu gresku i dotakne Komsica tamo gdje je najbolnije a to je rat. Rat u kojem je Bakir sjedio u kabinetu predsjednistva a Komsic trcao po gudurama brda Hrasno, Igmanu, Bjelasnici, Trgu Heroja itd itd. Ovaj sa olovkom a ovaj sa puskom i jos mu zbog svega toga izetbegovic stariji dade Zlatnog Ljiljana. Sa jedne strane imamo covjeka sa 20-godisnjim cucanjem u vlasti, prijeratnog novinara kokuza koji je dosao sa kesom u Sarajevo a sada ima kuke i gradove, prelivodu koji mijenja partije cim ispadne iz konkurencije za neko jako mjesto i Lijanovica koji je u biti vjerovatno tu da bi pokausao da sacuva svoje carstvo mesa i Komsica koji je otprilike tamo gdje je bio i prije 20 godina ali sa uvijek jasnim stavom da nece nikome dozvoliti da se zajebava sa nasom drzavom. To je jasno pokazo 92 godine kada smo skupa branili grad i drzavu i to sasvim jasnim rijecima sa mjesta clana predsjednistva govori i dalje onima koji misle da je BiH njihova kolonija. Harisa necu ni da spominjem jer ne zasluzuje da trosim tipke na njega. Vrlo moguca koalicija SDP - SBB sa vrlo mogucom vecinom prema svemu onome sto se moglo vidjeti veceras. U principu Fahri malo cega da treba osim da bude Mesija bosnjackog naroda i sumnjam da bi tu sansu tako lako prokockao samo je veliko pitanje da li je legalni drzavljanin BiH jer mu je Izetbegovic sredjivao drzavljanstvo. Vjerovatno sve kocke nisu jos bacene na sto. Cetiri dana su puno u politici asamo jedan mail na pravo mjesto sa konkretnim dokazima okrece sve naopacke. A onda eto Batka i kokuza........ jos kad bi svi kokuzi glasali za njega podero bi ove izbore. Ma sve je moguce u ovoj zemlji ali izgleda jedino nije da napokon krenemo naprijed. Sto se mene tice ja samo cekam dan kada ce preko puta Milorada bekrije sjesti covjek iz federacije priblizne kilaze i drskosti i reci mu pred TV auditorijem "ajde krusko stisni pa se odcijepi" E to ce biti onaj za koga cu ja uvijek glasati!!!!!!
felipe kajetano wrote:u cetvrtak jopet izgleda Lijan i Fahro, redovni pretplatniciBSn wrote:karanana wrote:nadam se da ce vanredno ugurati u cetvrtak i mirnesa.
sta je to u cetvrtak?
i zar nije dovoljno neozbiljnosti sa bakirom i lijanom u emisiji?![]()
Inace Fahro mi je najjaci, Bakir i pored toga sto tusi pricom o rahmetli babi nije los, Lijan
, Komsic se mora osloboditi proslosti ako zeli da ga neko ozbiljno shvata i da se na njega racuna, veceras prica kako Kosovo ne treba priznati niti se to uopste moze a znamo svi sta je prije mjesec dana pricao, ne znam sto ga niko ne pita zbog cega je supljirao onomad
, Raguz nije los, klasican rvacki politicar by BiH
![]()
Ne znam sto ih nije malo vise driblao oko imovinskih kartona, sve jad i cemerindikativno je da svi imaju jako bogate zene
...Komsic zivi u jednosobnom stanu, Raguz ima teke sirotinje na moru i zivi u zeninom stanu, Bakir se zavalio u kredu
daj bafelipe kajetano wrote:jah..licni stav, pa nije on mesar pa da iznosi usput musterijama svoje licne stavove.
ne znam za banjalucaneAlfons Kauders wrote:daj bafelipe kajetano wrote:jah..licni stav, pa nije on mesar pa da iznosi usput musterijama svoje licne stavove.
koga ba boli kurac za kosovom?
vise stalo do kosova banjalucanima nego beogradjanima...