ta će dijaspora
Stadion: Bilino Polje, Zenica
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- MOSALJOZE
#1226 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
"Strašna atmosfera" pola djece ne zna naški,a ono starije što zna neće da navija.
ta će dijaspora

ta će dijaspora
-
Mustang1
#1227 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
Ali su nakiceni salovima,zastavama,svi imaju dresove .. Eventualno je i lice obojeno i po samom zavrsetku utakmice je postavljeno 100 slika sa iste na facebookMOSALJOZE wrote:"Strašna atmosfera" pola djece ne zna naški,a ono starije što zna neće da navija.
ta će dijaspora
Ali ne mozes nesto reci protiv njih odmah se neko javi da ih brani
-
mekaba
#1228 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
Jedini Koji su navijali su bash momci iz BHF iz dijaspore.MOSALJOZE wrote:"Strašna atmosfera" pola djece ne zna naški,a ono starije što zna neće da navija.
ta će dijaspora
-
mekaba
#1229 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
"MORDOR" ARENALogovan wrote:Bila je to paklena atmosfera.Gorio je stadion. Pravo grotlo.
- PriNc_ba
#1230 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
kakva bi to pljuvacina bila da je ovo sve bilo u Sarajevu na Kosevu
mozda biti da je to temperature nesto pa se nije raji navijali
sumnjam da je do igre i rezultata jer oni svi ginu na tribinama i satiru grla i dlanove

mozda biti da je to temperature nesto pa se nije raji navijali
-
Mustang1
#1231 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
Jesu ali on nije mislio na njih .. Oni dodju organizovano i organizovano navijaju cijelu utakmicu ali njih nema dovoljno .. Prroblem je ostatak koji su vecina sminkera dijasporskih koji su tu da bi se oznacili na fb.u i uslikali za fb.amekaba wrote:Jedini Koji su navijali su bash momci iz BHF iz dijaspore.MOSALJOZE wrote:"Strašna atmosfera" pola djece ne zna naški,a ono starije što zna neće da navija.
ta će dijaspora
- sarajlija_ba
#1232 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
Nakon Koševa i Bilino polje je postalo baksuzno za zmajeve 
- Logovan
#1233 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
mekaba wrote:"MORDOR" ARENALogovan wrote:Bila je to paklena atmosfera.Gorio je stadion. Pravo grotlo.
Kažu Slovaci da su se usrali od onakvog navijanja.
-
mekaba
#1234 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
Slazem se u potpunosti. BHF su momci koji evo godinama nastoje da privuku na isti kop HZ,Manijake,Robiju,...... ali ne ide jer se ovi kao ne furaju na repkuMustang1 wrote:Jesu ali on nije mislio na njih .. Oni dodju organizovano i organizovano navijaju cijelu utakmicu ali njih nema dovoljno .. Prroblem je ostatak koji su vecina sminkera dijasporskih koji su tu da bi se oznacili na fb.u i uslikali za fb.amekaba wrote:Jedini Koji su navijali su bash momci iz BHF iz dijaspore.MOSALJOZE wrote:"Strašna atmosfera" pola djece ne zna naški,a ono starije što zna neće da navija.
ta će dijaspora
- sarajlija_ba
#1235 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
Jesu...po namaLogovan wrote:mekaba wrote:"MORDOR" ARENALogovan wrote:Bila je to paklena atmosfera.Gorio je stadion. Pravo grotlo.
![]()
Kažu Slovaci da su se usrali od onakvog navijanja.
-
mekaba
#1236 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
Igraj Bosno nema veze
Srbiju mlatnula Macedonija i to brutalno ole,ole 
- sprej
#1237 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
Momcima iza gola respect...
Mislim da je ''mit'' o ovom stadioni više no isprazan, al hajd' koga briga dok pobjeđujemo, sve dok se ne dogodi ONO.
Pravo je bezz da se reprezentacija prati na stadionu od 10 hilj.duša, pa hebemu SVI smo na gubitku od saveza koji gubi pun k.urac para pa do nas navijača koji postaju privilegirani i ''odabrani'' koji mogu
pratit utakmice, a za sve ostale tu je neponovljivi kvalitet VHS prijenosa.
A naša novinarska laprdanja posebna su priča ''grotlo'', ''pakao'', ''atmosfera do usijanja'', ''samo u Zenici...'' postaje pravo isprazana i smješna, davanju mitskih zasluga stadioni koji nam eto donosi samo sreću i uspjehe,
a kad pogledaš malo bolje mi i nemamo pobjede nad velikim rep.koje su tu gostovale.
p.s. ono ''Bosna je šampion'' , ''Bosnom behar..'' pravo dosadilo više
bolje bi bilo ''igrajte shupci''...
Mislim da je ''mit'' o ovom stadioni više no isprazan, al hajd' koga briga dok pobjeđujemo, sve dok se ne dogodi ONO.
Pravo je bezz da se reprezentacija prati na stadionu od 10 hilj.duša, pa hebemu SVI smo na gubitku od saveza koji gubi pun k.urac para pa do nas navijača koji postaju privilegirani i ''odabrani'' koji mogu
A naša novinarska laprdanja posebna su priča ''grotlo'', ''pakao'', ''atmosfera do usijanja'', ''samo u Zenici...'' postaje pravo isprazana i smješna, davanju mitskih zasluga stadioni koji nam eto donosi samo sreću i uspjehe,
a kad pogledaš malo bolje mi i nemamo pobjede nad velikim rep.koje su tu gostovale.
p.s. ono ''Bosna je šampion'' , ''Bosnom behar..'' pravo dosadilo više
- noiserr
#1238 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
Upravo tako. Kakavi god su nam rezultati, opet su bolji 10 puta od ovakve podške navijača. Isto ko da gledam U21 utakmicu. A ono nam najvažnije utakmice u istoriji ko fol.sprej wrote:Momcima iza gola respect...![]()
p.s. ono ''Bosna je šampion'' , ''Bosnom behar..'' pravo dosadilo više![]()
-
Rob_Atl
#1239 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
Pa eto vidis da nam valja ta pjesma bosnom behar, sta je vise pokusavate ukinuti, pjevamo je 20 godina skoro, i svaki put se razocaramo eto, i sinoc smo se razocarali, ja bi je kao himnu stavio ako treba

- luckylaka
#1240 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
Brate svaka cast Zenicanima na ulozenom trudu za Bilino ali sramota je (za drzavu)da reprezentacija igra pred 10-12.000 gledalaca(od toga pola dzbalebarosa).Danas malo gleda Sr.-Hr.kazu nema atmosfere na velikom stadionu.Vidim Marakana poluprazna al zemlja gori.I uopste glupa je rasprava da li bolju atmosferu moze napraviti 10 il 30.000 gledalacaIl prosirivati Bilino ili renovirati Grbavicu
-
Fauja Singh
#1241 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
Jbg mi ko da smo Katar pa bi se sad trebali odreci najveceg stadiona kojeg imamo samo zato sto ima atletsku stazu, a prije par godina se jedno finale LP izmedju Manchestera i Barcelone pored toliko fudbalskih stadiona igralo na Olimpicu sa atletskom stazom, na proslom svjetskom znam da je bilo par utakmica na stadionima sa atletskom stazom, a eto nek nama smeta nasa atletska.noiserr wrote:Nemam ja nista protiv Koseva. Meni je problem atletska staza. Futbalski stadium treba biti bez staze, da bi publika bila sto blize terenu (kao u vecini njemackih i engleskih stadiona). Tek je onda pakao.antifascism wrote:Kosevo je atletski stadion.emigrazione wrote:Kosevo za, relativno, malo love moze izgledati ko Hampden Park
Sto se tice Bilinog, svaka cast Zenici sto izdvaja pare za renoviranje stadiona, trava je vrhunska, trenutni kapacitet ce mi uvijek smetati kao sto nekima smeta atletska staza, ali Boze moj, to je nas jedini stadion koji ispunjava uslove i dok je tako ja i slicni meni mozemo samo sjesti i plakati, dok se ne uredi Kosevo.
Ali kad cujem price i medijska napumpavanja kako je atmosfera u Zenici paklena, kako gostujuci igraci strahuju od "Zenicke" publike, pa jbt hoce mi nesto biti.
Stadion je divan-krasan, nas "najbolji" i jedini koji ispunjava uslove, ma sve price mogu svariti ali kad je u pitanju atmosfera, de Boga vam odvadite malo.
-
lajkujMe
#1242 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
Napokon skontali vi da ni na Bilinom nema vise one atmosfere. To izgleda sve neki smekeri i starci na utakmici cudo ako bude 5-6 momenata navijanja.
Ako je iko sinoc jos pogledao tekmu Srb-Hrv zna sta pricam. Ljudi iako su gubili navijali i nakon sto im glas crkne.
I ne mora biti navijanje neke pjesme. Dovoljan je onaj "huk" sto se cuje ima da se kosti slome od toga.
Nije ovdje krivica stadion ili kapacitet nevazno jeli to Kosevo ili Bilino Polje, vazno je ko je na tom stadionu da pravi atmosferu.
Ako je iko sinoc jos pogledao tekmu Srb-Hrv zna sta pricam. Ljudi iako su gubili navijali i nakon sto im glas crkne.
I ne mora biti navijanje neke pjesme. Dovoljan je onaj "huk" sto se cuje ima da se kosti slome od toga.
Nije ovdje krivica stadion ili kapacitet nevazno jeli to Kosevo ili Bilino Polje, vazno je ko je na tom stadionu da pravi atmosferu.
- phillie
#1243 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
jbg, 50.000 ljudi, sve tribine natkrivene /sto daje dodatni "huk"/ "prijateljski" rival....lajkujMe wrote: Ako je iko sinoc jos pogledao tekmu Srb-Hrv zna sta pricam. Ljudi iako su gubili navijali i nakon sto im glas crkne.
Rekonstrukcija Bilinog i tacka.
- MOSALJOZE
#1244 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
Stvarno svaka čast BHF-u,ali i momcima na jugu BH Legion je ono bio koliko sam ja vidio.Samo mi se nije svidjalo ovi jednu pjesmu ovi drugu,nije sad da su podjeljeni,ali valjda krenu pjevati i jedni i drugi i onda ruzno zvuči,ali kad bi jedni poveli drugi bi davali maksimalnu podršku.
- JThomas
#1245 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
nikakve veze nema stadion, nego način na koji se dolazi do karata. to sa hordama, manijacima i robijašima i da se grupe dogovore ne bi bilo moguće jer valja smjestiti sve guzonje i dijasporu.
- samo_ti
#1246 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
Ma svi znamo da se sa stadiona izgubila ona raja koja je isla da navija, da se dere, skace i sta vec ne.
Sada imamo pozere, pjevace, manekene i to je to. Ko ce ba dati 100 eura za kartu ?
Pa za te pare mogu Čelika gledati cijelu sezonu, i u gostima i kuci
Sada imamo pozere, pjevace, manekene i to je to. Ko ce ba dati 100 eura za kartu ?
Pa za te pare mogu Čelika gledati cijelu sezonu, i u gostima i kuci
- Partijaner
#1247 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
Bitno je se uslikati, jbo navijanje.
Pa prije je ja msm bila bolja atmosfera, onomad protiv Norveske i Spanije, tad je bas gorilo, ovo danas da te dragi Bog sacuva.
Pa prije je ja msm bila bolja atmosfera, onomad protiv Norveske i Spanije, tad je bas gorilo, ovo danas da te dragi Bog sacuva.
- MOSALJOZE
#1248 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
Sinoć Enes Begović na zapadu.Pravi narodni čovjek
- JThomas
#1249 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
reprezentacija je in, kul, tu treba biti viđen i uslikan. i tu sva priča o navijanju pada u vodu.
- TRENT
#1250 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
-Bosna je sampion OooOoo
-Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej
-Hocemo pobjedu
-Bosnom behar probeharao ...
I to je sav asortiman nasih navijackih pjesama.
-Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej
-Hocemo pobjedu
-Bosnom behar probeharao ...
I to je sav asortiman nasih navijackih pjesama.