Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
*mima*
#1226 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
Nema veze sto nismo opcili......bio si mi par puta jako blizu.
- burek_in_space
#1227 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
Pa nije trudnoca prehlada, da se tako lako prenosi.mima wrote:Nema veze sto nismo opcili......bio si mi par puta jako blizu.
-
*mima*
#1228 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
burek_in_space wrote:Pa nije trudnoca prehlada, da se tako lako prenosi.mima wrote:Nema veze sto nismo opcili......bio si mi par puta jako blizu.
Danas je sve moguce.
- burek_in_space
#1229 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
...za dva greshnika kao shto smo mima i ja?!seka wrote: bezgresno zacece![]()
Nek' je ono zhivo i zdravo, chije god da je.mima wrote:
Danas je sve moguce.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#1230 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
minus i minus daju plusburek_in_space wrote:...za dva greshnika kao shto smo mima i ja?!seka wrote: bezgresno zacece![]()
NeTJe da ide...
![]()
![]()
D
-
*mima*
#1231 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
Idi ih posamaraj......najbolje da ih banujes......ako nece priznat.
-
*mima*
#1232 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
...za dva greshnika kao shto smo mima i ja?!burek_in_space wrote:seka wrote: bezgresno zacece![]()
Cekaj burece..............zasto sam gresnica? Sta sam lose uradila?
- burek_in_space
#1233 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
Nisi nishta loshe, ali kazhu da je grijeh zachece van braka.mima wrote:
-
suspect_zero
#1234 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
burek_in_space wrote:Nisi nishta loshe, ali kazhu da je grijeh zachece van braka.mima wrote:
Ja sam čula da se najveći grijesi začnu u braku
- burek_in_space
#1235 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
Nisam struchnjak za vjeru.suspect_zero wrote:
Ja sam čula da se najveći grijesi začnu u braku![]()
Moj domen su ovozemaljski problemi.
- HAVANA
#1236 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
Doktore dragi šta ću
Molim čitavu preslušati,problem je složen.
Molim čitavu preslušati,problem je složen.
Last edited by HAVANA on 25/01/2010 17:38, edited 1 time in total.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#1237 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
e vid ovo BureKČe....imao sam seansu s poznatom studenticom umjetnosti grnČarije i prava filozofskog nadnaravnog samoubjedivanja o materiji klauzolnog sistema ogranske doktrine....e sad dal ja mogu imati u istom satu seansu sa manje poznatom studenticom koja izučava sve to isto al sa dodatnim organima materije koja se samoneponištava u ciklusu razmjene sokova....tHenks DoTure 
- kmirsad
#1238 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
ili prevedeno... pitaš bureka možeš imati grupnjak s dvije studentice...
mislim... prilično je to individualno
ali ih svakako , ko havana, moraš ih prvo oženiti...

ali ih svakako , ko havana, moraš ih prvo oženiti...
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#1239 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
kmirsad wrote:ili prevedeno... pitaš bureka možeš imati grupnjak s dvije studentice...mislim... prilično je to individualno
ali ih svakako , ko havana, moraš ih prvo oženiti...![]()
![]()
-
*mima*
#1240 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
suspect_zero wrote:burek_in_space wrote:Nisi nishta loshe, ali kazhu da je grijeh zachece van braka.mima wrote:
Ja sam čula da se najveći grijesi začnu u braku![]()
Jeste culi ovo ...aaaaaaaaaaaaa
- kmirsad
#1241 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
- -Romeo-
#1242 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
spoštovani bureče, bureku, druže burek ili kako već,
obraćam ti se u svezi mog velikog.......da izvineš problema koji me muči zadnjih dana. naime, kako sam saznao da su onomad u švedskoj stradali pingvini nikako ne mogu a da ne pomislim na te jadne životinjice. spoznaja o pogibiji pingvina u švedskoj me progoni te mi ne dozvoljava koncetraciju a što utiče na moj seksualni život. čim pomislim na iste ćuna mi da izvineš spadne.

obraćam ti se u svezi mog velikog.......da izvineš problema koji me muči zadnjih dana. naime, kako sam saznao da su onomad u švedskoj stradali pingvini nikako ne mogu a da ne pomislim na te jadne životinjice. spoznaja o pogibiji pingvina u švedskoj me progoni te mi ne dozvoljava koncetraciju a što utiče na moj seksualni život. čim pomislim na iste ćuna mi da izvineš spadne.
- burek_in_space
#1243 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
Kolekcija filmova Jenne Jameson, koju treba konzumirati 3 puta dnevno po pola sata, plus mijenjanje navike gledanja Animal Planeta ce pomoci da se ovaj problem rijeshi shto prije. Predlazhem Mythbusters na Discovery-ju.-Romeo- wrote:spoštovani bureče, bureku, druže burek ili kako već,
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#1244 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
ja opet smatram da treba dse suoči sasvojim strahom. uskoro počinje prikazivanje serijala Animal autopsy, tako da bi sadržaj te emisije trebao konzumirati periodično... ali opet, ne pretjerivatiburek_in_space wrote:Kolekcija filmova Jenne Jameson, koju treba konzumirati 3 puta dnevno po pola sata, plus mijenjanje navike gledanja Animal Planeta ce pomoci da se ovaj problem rijeshi shto prije. Predlazhem Mythbusters na Discovery-ju.-Romeo- wrote:spoštovani bureče, bureku, druže burek ili kako već,
- burek_in_space
#1245 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
Polako bolan, prvo da rijeshimo problem spushtene cune, a onda cemo rjeshavati ostalo.Chmoljo wrote:
ja opet smatram da treba dse suoči sasvojim strahom. uskoro počinje prikazivanje serijala Animal autopsy, tako da bi sadržaj te emisije trebao konzumirati periodično... ali opet, ne pretjerivati![]()
- kmirsad
#1246 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
- ljubav_aha
#1247 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
burek,tarzete u svemiru
opet ,retro
- -Romeo-
#1248 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
hvala ti bureče gdje čuo i ne čuo, nek ti žena sina rodi, zdrav i živ bio.............vrlo rado ću da isprobam terapiju, doduše ni do sada mi nije bila strana al malo ću da pojačam dozu, pa budem javio ako bude kakvih rezultata.burek_in_space wrote:Kolekcija filmova Jenne Jameson, koju treba konzumirati 3 puta dnevno po pola sata, plus mijenjanje navike gledanja Animal Planeta ce pomoci da se ovaj problem rijeshi shto prije. Predlazhem Mythbusters na Discovery-ju.-Romeo- wrote:spoštovani bureče, bureku, druže burek ili kako već,
- diddy_zn
#1249 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
kako se zakazuju termini za ordinaciju!? i koliko se čeka!? Hahahahah 
- burek_in_space
#1250 Re: Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
Jednostavno - ostavish post i nadash se da je doktor online. Ukoliko jeste, odgovor ce biti ostavljen u najkracem mogucem roku, a ako nije online - bice u roku od 24 chasa najvishe.diddy_zn wrote:kako se zakazuju termini za ordinaciju!? i koliko se čeka!? Hahahahah