E vidiš to je razlika između velikih i malih. Vi ste mali klub i propadate... Predviđam vam sudbinu Brotnjamfilipov wrote: Prije par sezona smo konstantno bili u vrhu a sad kad su nam mnogi igraci otisli dosli smo u situaciju da se borimo za opstanak kao i vecina klubova? AJd reci da nisam u pravu
Premier liga BiH 2008/2009
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Baltazar_khan
#1226 Re: Premier liga BiH 2008/2009
- Babo Atif
- Location: Kad si bio dijete malo komšija te silovao, jasno je ko dan da si manijak
#1227 Re: Premier liga BiH 2008/2009
Ja se smijem kladit da NK Željezničar neće ispast iz lige 
-
mfilipov
#1228 Re: Premier liga BiH 2008/2009
Baltazar_khan wrote:E vidiš to je razlika između velikih i malih. Vi ste mali klub i propadate... Predviđam vam sudbinu Brotnjamfilipov wrote: Prije par sezona smo konstantno bili u vrhu a sad kad su nam mnogi igraci otisli dosli smo u situaciju da se borimo za opstanak kao i vecina klubova? AJd reci da nisam u pravu
Bas zato mislim da necemo i nesmijemo ispast jer kad bi ispali tada bi nazalost bio u pravu , jer bi se raspao i klub i igraci i nebi ga ni bog mogo vise spojit...
Zato svim silama ka opstanku , cijena nije upitna jer cilj opravdava sredstvo
-
vemus
#1229 Re: Premier liga BiH 2008/2009
Ma i ja, ali je pitanje kad ce osigurati opstanak...obicno to bude kolo ili dva kola prije kraja prvenstva..Babo Atif wrote:Ja se smijem kladit da NK Željezničar neće ispast iz lige
-
lolo_lolo
#1230 Re: Premier liga BiH 2008/2009
hrvatska je prvak svijetamfilipov wrote:
A tko kaze da cemo ispast ?
Zapamti HNK Orasje i sljedece sezona se natjece u premier ligi bih ...Nama ni'ko nista ne moze i jos ce mnogi padati na stadionu "Goal" jer najbolji smo (to svi znaju) i upravo zato nas se plase ni'ko nije k'o Orasje nase !
Neka pati koga smeta ...
- Van Halen
#1231 Re: Premier liga BiH 2008/2009
Što vam onda država pravi reflektore kad je stadion vaš. Zar ih onda niste trebali iz svog džepa napravit?Plavih_11 wrote:Koja je ujedno u vlasnistvu FK Zeljeznicar ...Fordas wrote:Pa šta hoćeš brate, ovaj u prijedoru bolji je od grbavice
... Kakva je, takva je, nasa je ..
-
The 51st State
#1232 Re: Premier liga BiH 2008/2009
od stadiona imaju teren, beton na brdu, lokomotivu i drveni zapad, sjeverna tribina je uknjizena na sd zeljeznicar.Van Halen wrote:Što vam onda država pravi reflektore kad je stadion vaš. Zar ih onda niste trebali iz svog džepa napravit?Plavih_11 wrote:Koja je ujedno u vlasnistvu FK Zeljeznicar ...Fordas wrote:Pa šta hoćeš brate, ovaj u prijedoru bolji je od grbavice
... Kakva je, takva je, nasa je ..
- dino84
#1233 Re: Premier liga BiH 2008/2009
Majko draga koji si ti pacenik...U stvari,drago mi je sto toliko pratis stanje kod nas u sto ne sumnjam,i sto sve znas,samo eto,potkrala ti se greska u pamcenju da je Zdenko Jelic prepisao i tu tribinu na Fudbalski klub sa SD.Pa rekoh da te podsjetim.The 51st State wrote: od stadiona imaju teren, beton na brdu, lokomotivu i drveni zapad, sjeverna tribina je uknjizena na sd zeljeznicar.
Stadion je nas,kakav je takav je trenutno,moze biti samo ljepsi i to ce i biti,kada - tesko je reci.Nekad ce i Istok doci na red da se dogradi,onda i Jug,ali samo polako...Ima vremena...Bitno da je nas,i da ne zavisimo od vijecnika u opstinskom vijecu hoce li nam se smilovati ili potjerati u Ilijas.
-
The 51st State
#1234 Re: Premier liga BiH 2008/2009
kada fcs bude zrelo kao klub za stadion kakvo je kosevo i dobice ga u vlasnistvo kao sto je dobio i hajduk i dinamo i zvezda i partizan i rijeka dobili gradske stadione, dotad nam i ne treba, a i vidim kako ste se vi usrecili sa sugavicom, btw nije preknjizena tribina na nkz nego dijelite kiriju, bitna razlika...a jesam pacenik, patim memljivce...dino84 wrote:Majko draga koji si ti pacenik...U stvari,drago mi je sto toliko pratis stanje kod nas u sto ne sumnjam,i sto sve znas,samo eto,potkrala ti se greska u pamcenju da je Zdenko Jelic prepisao i tu tribinu na Fudbalski klub sa SD.Pa rekoh da te podsjetim.The 51st State wrote: od stadiona imaju teren, beton na brdu, lokomotivu i drveni zapad, sjeverna tribina je uknjizena na sd zeljeznicar.
Stadion je nas,kakav je takav je trenutno,moze biti samo ljepsi i to ce i biti,kada - tesko je reci.Nekad ce i Istok doci na red da se dogradi,onda i Jug,ali samo polako...Ima vremena...Bitno da je nas,i da ne zavisimo od vijecnika u opstinskom vijecu hoce li nam se smilovati ili potjerati u Ilijas.
- dino84
#1235 Re: Premier liga BiH 2008/2009
Pa slazem se,kljucna rijec je kada...Prodje Olimpijada,prodje rat,pa jos cekate...Slazem se da cete ga jednom dobiti,ali dok god se to ne desi,long live Muhamed Limun Alaim and SDA...The 51st State wrote: kada fcs bude zrelo kao klub za stadion kakvo je kosevo i dobice ga u vlasnistvo kao sto je dobio i hajduk i dinamo i zvezda i partizan i rijeka dobili gradske stadione, dotad nam i ne treba, a i vidim kako ste se vi usrecili sa sugavicom, btw nije preknjizena tribina na nkz nego dijelite kiriju, bitna razlika...a jesam pacenik, patim memljivce...
Sta ces...
-
The 51st State
#1236 Re: Premier liga BiH 2008/2009
sigurno prije nego vi ono ruglo od gradjevine ne dovedete u stadionsku formu..., vi bi jos sa lampama prolazili nocu kraj svog da vam alaimova stranka ne uleti, long live koldzo i opstisko vijece novo sarajevo, valjda cete drzavi prepisati taj dio u vlasnicku bilansu, vi posteni, preposteni zeljeznicari...dino84 wrote:Pa slazem se,kljucna rijec je kada...Prodje Olimpijada,prodje rat,pa jos cekate...Slazem se da cete ga jednom dobiti,ali dok god se to ne desi,long live Muhamed Limun Alaim and SDA...The 51st State wrote: kada fcs bude zrelo kao klub za stadion kakvo je kosevo i dobice ga u vlasnistvo kao sto je dobio i hajduk i dinamo i zvezda i partizan i rijeka dobili gradske stadione, dotad nam i ne treba, a i vidim kako ste se vi usrecili sa sugavicom, btw nije preknjizena tribina na nkz nego dijelite kiriju, bitna razlika...a jesam pacenik, patim memljivce...
Sta ces...
- Van Halen
#1237 Re: Premier liga BiH 2008/2009
Kako ba ne zavisite, pa kako ste napravili reflektore nego su opštinki vijećnici odobrili dio budžeta za njih. Sram vas bilo, uzimate pare poreskih obveznika za onu smijuriju od stadiona.dino84 wrote:Majko draga koji si ti pacenik...U stvari,drago mi je sto toliko pratis stanje kod nas u sto ne sumnjam,i sto sve znas,samo eto,potkrala ti se greska u pamcenju da je Zdenko Jelic prepisao i tu tribinu na Fudbalski klub sa SD.Pa rekoh da te podsjetim.The 51st State wrote: od stadiona imaju teren, beton na brdu, lokomotivu i drveni zapad, sjeverna tribina je uknjizena na sd zeljeznicar.
- odvijac
#1238 Re: Premier liga BiH 2008/2009
jebi ga kad vidimo da se vama iz godine u godinu oprastaju dugovi od opstine centar,red je da i mi malo podmazemo,ha ja!!!mojne se ti meni nervirati!!
-
El_comadante
#1239 Re: Premier liga BiH 2008/2009
sve si ti upravu, ali koliko ja znam gledaju se rezultati u Europskim natjecanjima a ne kakva je liga. a rezultati kazu da je prije dvije godine Sarajevo stiglo do 3. pretkola a Modriča je bar prošla prvo kolo prošle godine. i opet pitam po čemo je to recimo Latvija bolja od nas? koji su njihovi rezultati da bi bili ispred? pusti sada savez i to kakva nma je liga, nego mi reci koji su njihovi rezultati? ili recimo Islanda?dino84 wrote:Mozda zato sto dolazi iz 99 iz predzadnje lige svijeta ako nas u medjuvremenu nije pretekao i Azerbejdzan.Mozda zato sto se 2 godine unaprijed zna ko ce biti sampion i sto poredak kroje predsjednici Udruzenja sazlija,konobari,osudjene siledzije koje odgadjaju izvrsenje kazne i likovi koji imaju vise krivicnih prijava nego zubi u ustima,a Muniba da i ne spominjem.El_comadante wrote:naš prvak (Zrinjski) neće biti nosioc u ligi prvaka. mada neznam po čemu je do Litvanski ili Islandski bolji od nas? nek nam je sa srecom.
Mozda zato kada nasem prvaku dodju luksemburski konobari na neosvojivi domaci teren,oni se malo izgube jer im bude cudno sto sudija nije Dominkovic,Arnautovic i sva ostala govna,nego neki ciko sto da gostu da sastavi tri pasa i predje centar pa im uvale 4 komada i za jednu utakmicu otklone sve tajne i misterije nase lige.Ako mislis da ljudi u UEFI to ne znaju,onda si u zabludi.Dovoljno je samo da mjesecno zavire u Inbox i vide mailove UEFA,save our football.
Koeficijent lige ne odredjuju uspjesi reprezentacije,negi uspjesi klubova u Evropi.
-
mfilipov
#1240 Re: Premier liga BiH 2008/2009
Sa obale rijeke Save u pobjede nove poletjeli Labudovi nasi... NK Celik - HNK ORASJE - 0:? ( Idemo Orasje ...)
- karanana
#1241 Re: Premier liga BiH 2008/2009
rimovanje ti nije najjaca stranamfilipov wrote:![]()
Sa obale rijeke Save u pobjede nove poletjeli Labudovi nasi... NK Celik - HNK ORASJE - 0:? ( Idemo Orasje ...)
-
sta ima
#1242 Re: Premier liga BiH 2008/2009
uzet ce vas Celik i ROBIJASI (ljepse ovako)mfilipov wrote:![]()
Sa obale rijeke Save u pobjede nove poletjeli Labudovi nasi
ILJO KRME
-
colt
#1243 Re: Premier liga BiH 2008/2009
Tuzlak sam i volim Slobodu, ali po prvi put cu navijati protiv Slobode.
Naprijed Velez i razvalite Tuzlake

Naprijed Velez i razvalite Tuzlake
- Globus
#1244 Re: Premier liga BiH 2008/2009
jest celik 0 jedino ako na orasju racunas onaj hendikep -1mfilipov wrote:![]()
- karanana
#1245 Re: Premier liga BiH 2008/2009
eh sad bih samo da upitam pitare koji su protiv veleza i koji bi zeljeli da velez ispadne na nacin da orasje dobije tekme na stelu:
pogledajte sta se desilo danas, izgubite od zelje, borac kupi tekmu u posusju i eto ih bod iza vas. vec se prica da je tekma u zenici sredjena i da je borac dobija. ako je ovo tacno onda sarajevo pada na 5. mjesto a borac ide u evropu i sarajevo gubi sponzorski dil sa nike-om i dosta love od izlaska u evropu. kakav vam je sada osjecaj kada postoji mogucnost da vas neko sjebe u dogovorima za kockastim stolnjacima neke zabite kafane? a ovo ste prizeljkivali i prizeljkujete da se desi velezu i da ispadne. ali opet ja znam da ovaj forum i neki ljudi ovdje ne predstavljaju naciju pitara i hordi i da vecina hordi i istinskih a ne cyber navijaca sarajeva podrzava velez te stoga zelim da ovo gore ne bude scenario nego zelim da se odrzite na 4. mjestu i da izadjete u evropu.
pogledajte sta se desilo danas, izgubite od zelje, borac kupi tekmu u posusju i eto ih bod iza vas. vec se prica da je tekma u zenici sredjena i da je borac dobija. ako je ovo tacno onda sarajevo pada na 5. mjesto a borac ide u evropu i sarajevo gubi sponzorski dil sa nike-om i dosta love od izlaska u evropu. kakav vam je sada osjecaj kada postoji mogucnost da vas neko sjebe u dogovorima za kockastim stolnjacima neke zabite kafane? a ovo ste prizeljkivali i prizeljkujete da se desi velezu i da ispadne. ali opet ja znam da ovaj forum i neki ljudi ovdje ne predstavljaju naciju pitara i hordi i da vecina hordi i istinskih a ne cyber navijaca sarajeva podrzava velez te stoga zelim da ovo gore ne bude scenario nego zelim da se odrzite na 4. mjestu i da izadjete u evropu.
- KPNCTNJAH
#1246 Re: Premier liga BiH 2008/2009
Priznaj da bi ti bilo drago da zavrsimo 5.karanana wrote:eh sad bih samo da upitam pitare koji su protiv veleza i koji bi zeljeli da velez ispadne na nacin da orasje dobije tekme na stelu:
btw. da smo mi vama pustili na Kosevu Borac bi nas vec prestigao
- karanana
#1247 Re: Premier liga BiH 2008/2009
ne bi mame mi. pa i danas sam bio na sjeveru i mal ne dobih pendrekom. stvarno mi ne bi bilo drago da borac uzme 4. mjesto, jer bi bilo postenije da ga vi uzmete, a ako budete 5. to ce biti vjerovatno neposteno i zalit cete se na neregularnosti i stele i prodaje, a kada se mi zalimo, mi smo sami sebi krivi. ali samo pitam gdje su sada oni koji su likovali sto ce orasje kupiti tekmu i ostati, slicno bi se i sa vama moglo desiti u borbi za vrh. posusje treba ukinuti zbog ovoga.KPNCTNJAH wrote:Priznaj da bi ti bilo drago da zavrsimo 5.karanana wrote:eh sad bih samo da upitam pitare koji su protiv veleza i koji bi zeljeli da velez ispadne na nacin da orasje dobije tekme na stelu:
pogledajte sta se desilo danas, izgubite od zelje, borac kupi tekmu u posusju i eto ih bod iza vas. vec se prica da je tekma u zenici sredjena i da je borac dobija. ako je ovo tacno onda sarajevo pada na 5. mjesto a borac ide u evropu i sarajevo gubi sponzorski dil sa nike-om i dosta love od izlaska u evropu. kakav vam je sada osjecaj kada postoji mogucnost da vas neko sjebe u dogovorima za kockastim stolnjacima neke zabite kafane? a ovo ste prizeljkivali i prizeljkujete da se desi velezu i da ispadne. ali opet ja znam da ovaj forum i neki ljudi ovdje ne predstavljaju naciju pitara i hordi i da vecina hordi i istinskih a ne cyber navijaca sarajeva podrzava velez te stoga zelim da ovo gore ne bude scenario nego zelim da se odrzite na 4. mjestu i da izadjete u evropu.ma nije bitno koji smo glavno da je posteno zaradjena pozicija
-
uriel
#1248 Re: Premier liga BiH 2008/2009
A po čemu je to poštenije da Sarajevo uzme, a ne Borac? 
-
El_comadante
#1249 Re: Premier liga BiH 2008/2009
eto kakvi ste vi željovci. svako dogovara utakmice u ovoj ligi samo iv nešto glumite i želite da Borac igra u Europi a ne Sarajevo. ovo se več ponavlja iz sezone u sezonu kada se međusobno krpimo a ovi se svi ostali dogovore. ako čemo govoriti o nekim dogovaranjima.karanana wrote:eh sad bih samo da upitam pitare koji su protiv veleza i koji bi zeljeli da velez ispadne na nacin da orasje dobije tekme na stelu:
- karanana
#1250 Re: Premier liga BiH 2008/2009
nisi skonto za koga navijam. navijam za velez i cito sam komentare nekih pitara ovdje koji su u ukupnom kopu pitara nebitna manjina, ali oni komentarisu kako bi volili da velez ispadne na nacin sto ce zvijezda pokloniti bodove orasju. zbog toga sam napisao da bi volio da vidim gdje su ti pitari sada kada postoji opasna mogucnost da se borcu nasteli evropa a da je vi popusite.El_comadante wrote:eto kakvi ste vi željovci. svako dogovara utakmice u ovoj ligi samo iv nešto glumite i želite da Borac igra u Europi a ne Sarajevo. ovo se več ponavlja iz sezone u sezonu kada se međusobno krpimo a ovi se svi ostali dogovore. ako čemo govoriti o nekim dogovaranjima.karanana wrote:eh sad bih samo da upitam pitare koji su protiv veleza i koji bi zeljeli da velez ispadne na nacin da orasje dobije tekme na stelu: