hehe i meni je to prvo palo na pamet kad sam vidio ovu sliku, cim vidim ispred sebe dvicu, a glava na pola sajbe, sve mi bude jasnoneki wrote:vozi dvicu, sjedi nahero i ide na buca potok...sta si ocekivao??Better Man wrote:Seljak ispred mene za volanom stavio malo djete na prednje sjedište. Ono što je najgore djete nije vezano i non stop se penjalo na sjedište i naginjalo naprijed na šoferšajbu (kad je uslikano djete je sjedilo). Umjesto da je djete nazad i u stolici za djecu seljak ga je stavio naprijed i ugrozio mu život. Ja bih ovog čovjeka debelo kaznio i optužio za ugrožavanje života malog djeteta.
"Majstori" parkiranja
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- olensoner
#1226 Re: "Majstori" parkiranja
-
krusty
#1227 Re: "Majstori" parkiranja
ja ovdje vidim jednog vlasnika i njegova 2 vozilaThe Nightwatchman wrote:ja ovdje ne vidim drugu pozadinu, nego neke teške droge ili mentalno oboljenjevnm wrote:lokacija grbavica![]()
![]()
mislim, nije ovo ni nemar, ni papanluk, ni neobrazovanost, ni ne znam ti šta.... ovo graniči sa zdravim razumom
- Qler
#1228 Re: "Majstori" parkiranja
vala i ja bi to uradio, evo sinoc lik prakirao skodu karavan octavia direkt pred ulaz, moras se provlaciti da udjes. doslo mi je da se i ja prakiram kao ovaj. Neki ljudi su stvarno seljacine za koje nije ni torkolica a ne auto.holowey wrote:prije bih rekao da je ovo neko uradio iz inata jer je c4 parkiran drito ispred ulaza...sirocco wrote:The Nightwatchman wrote:lokacija grbavica![]()
ja ovdje ne vidim drugu pozadinu, nego neke teške droge ili mentalno oboljenje![]()
mislim, nije ovo ni nemar, ni papanluk, ni neobrazovanost, ni ne znam ti šta.... ovo graniči sa zdravim razumom
ovo mozda cuva ovog citroena da mu ga ko nemazne![]()
- DoradO
- topcam
- Vozim: uzbrdo
#1230 Re: "Majstori" parkiranja
Ovako parkiram i ja kad sam kod nekoga u posjeti, a taj zivi u strogom centru. To se cutke tolerise od svih stanara.vnm wrote:lokacija grbavica![]()
- topcam
- Vozim: uzbrdo
#1231 Re: "Majstori" parkiranja
Better Man wrote:
Kakav Buca Potok kakvi bakraci, vidite da nema BiH naljepnicu
- Control panel
#1233 Re: "Majstori" parkiranja
svjedoci smo kako ovi iz avaza u novinama zapazaju iskrivljene znakove, otvorene sahtove, ruoe u cesti, pogresno parkiranje,...
evo i ja sam njih uhvatio u pogresnom parkiranju, ne vidi se bas najboljezbog odsjaja na sajbi ali pise Dnevni avaz PRESS
pa eto ako ovo citaju slobodno mogu uzeti ovu sliku bez autorskih prava

a parking je odmah preko ceste 5 metara udaljen.
evo i ja sam njih uhvatio u pogresnom parkiranju, ne vidi se bas najboljezbog odsjaja na sajbi ali pise Dnevni avaz PRESS
pa eto ako ovo citaju slobodno mogu uzeti ovu sliku bez autorskih prava

- Control panel
#1234 Re: "Majstori" parkiranja

a na parkingu bilo mjesta koliko hoces.
- black
#1235 Re: "Majstori" parkiranja

ovo je na carsiji redovna pojava..
(fotkano u hodu mobitelom pa je mutna)
- Skyfox
#1236 Re: "Majstori" parkiranja
Control panel wrote:
a na parkingu bilo mjesta koliko hoces.
nesto im je merak tu ostaviti auto... cesto ih vidim tu i to bas kraj te rupetine koja zjapi godinama...
- cappy_tempo
#1237 Re: "Majstori" parkiranja

evo ovo je sin od Maka Dizdara i on mjesto da je uzor drugim komsijama,ljudima koji se parkiraju tu on uradi ovo i ode kuci kao da je to nikakav problem,ali da mu je ovo prvi put nije jer se znao i skroz na trotuar popeti.
Last edited by cappy_tempo on 15/03/2010 16:37, edited 5 times in total.
- Control panel
-
GaRGa
#1239 Re: "Majstori" parkiranja
cappy_tempo wrote:http://img9.imageshack.us/i/dsc01246ti.jpg/
http://img376.imageshack.us/i/dsc01245s.jpg/
evo ovo je sin od Maka Dizdara i on mjesto da je uzor drugim komsijama,ljudima koji se parkiraju tu on uradi ovo i ode kuci kao da je to nikakav problem,ali da mu je ovo prvi put nije jer se znao i skroz na trotuar popeti.
Ti biti sigurna u to da ona mak dizdar sin ? ja sumnjala u tvoja sposobnost razlucivanja.
-
SoulSeeker
#1240 Re: "Majstori" parkiranja
Control panel wrote:svjedoci smo kako ovi iz avaza u novinama zapazaju iskrivljene znakove, otvorene sahtove, ruoe u cesti, pogresno parkiranje,...
evo i ja sam njih uhvatio u pogresnom parkiranju, ne vidi se bas najboljezbog odsjaja na sajbi ali pise Dnevni avaz PRESS![]()
pa eto ako ovo citaju slobodno mogu uzeti ovu sliku bez autorskih prava![]()
- Troll_Happens
-
krusty
#1242 Re: "Majstori" parkiranja
lola lijevo je max 10 cm izvan parking mjesta
a busu vise smeta ovaj taxi realno
- amrica
- Troll_Happens
#1244 Re: "Majstori" parkiranja
pa koliko mi se cini taxista je u redu parkiran vidis zutu liniju dole samo mu malo tocak nagazio ali je zato bolid lijevo izletio bas ono umjesto da se po duzini parkira on se ukoso parkirao.. nije ni gledao kako je iscrtano dole ili ga nije interesovalo.. ili je kupovo burek pa na brzinu izletio hahahakrusty wrote:lola lijevo je max 10 cm izvan parking mjesta
-
krusty
#1245 Re: "Majstori" parkiranja
jes taxi uredu parkiran al evo koliko se vidi na slici da se ovaj taxista pomakao bus bi mogao proci
a vidio sam i par puta da bus upravo zbog taxista ne moze proci kad ih se nareda do kraja standa...
elem nisu mi jasni vozaci koji se ne parkiraju u rikveric nego ovako naprijed smotaju.. cirkus stvarno aj kad ono imaju 2 mjesta slobodna pa i mozes tako fino stati ali ovako jok, pogotovo sa vecim autom...
a vidio sam i par puta da bus upravo zbog taxista ne moze proci kad ih se nareda do kraja standa...
elem nisu mi jasni vozaci koji se ne parkiraju u rikveric nego ovako naprijed smotaju.. cirkus stvarno aj kad ono imaju 2 mjesta slobodna pa i mozes tako fino stati ali ovako jok, pogotovo sa vecim autom...
- respo
#1246 Re: "Majstori" parkiranja
jeli se men i pricinjava ili je vozac u ovom lijevo autu nesto mi izgleda da nije bas sjediste skoro na sredini vrata
- amrica
#1247 Re: "Majstori" parkiranja
Hmmm, mes'cini da bus moze proci, i to rahat.... Kud se provlace, ovo je pista.
- Troll_Happens
#1248 Re: "Majstori" parkiranja
a sta si ocekivao od danasnjih "vozaca" da znaju da se parkiraju....krusty wrote:jes taxi uredu parkiran al evo koliko se vidi na slici da se ovaj taxista pomakao bus bi mogao proci
ne zna vozit a da se zna parkirat..
- Cholina_Lokica
#1249 Re: "Majstori" parkiranja
ovdje bus moze normala proci ali nece, i on se pravi delegat
a sta kontate, kad se ogroman broj ljudi ne zna u rikverc parkirati... nit voziti u rikverc.... ma ni voziti opcenito
a sta kontate, kad se ogroman broj ljudi ne zna u rikverc parkirati... nit voziti u rikverc.... ma ni voziti opcenito
- amortizer
#1250 Re: "Majstori" parkiranja
Nadam se da policija navrati i ovdje i da ce reagovati, a ne hvatati "jadnike" i naplacivati kazne za prljave tablice i slicne gluposti!Better Man wrote:Seljak ispred mene za volanom stavio malo djete na prednje sjedište. Ono što je najgore djete nije vezano i non stop se penjalo na sjedište i naginjalo naprijed na šoferšajbu (kad je uslikano djete je sjedilo). Umjesto da je djete nazad i u stolici za djecu seljak ga je stavio naprijed i ugrozio mu život. Ja bih ovog čovjeka debelo kaznio i optužio za ugrožavanje života malog djeteta.
Za ovakve je samo zatvorska kazna sa prinudnim radom!
P.S. zaboravih!
Najjaci su mi intelektualci za izjavama, tipa 'ebo sjedalicu, cuvam ja dijete u krilu