Mora.ptičica wrote: Da, i bas ce pristati na ta imena koja ti kazes.
Šalu na stranu, ovo su imena koja se oboma sviđaju. Dobro, pretjerujem kada je muško ime u pitanju, jer ona "ne miriše" ime Mak.
Moderator: anex
Mora.ptičica wrote: Da, i bas ce pristati na ta imena koja ti kazes.
Nerdin je lijepo,a Nordin ne postoji zvuci izmisljeno i cudno,u svakom slucaju meni se ne svidjaufff wrote:sta mislite o imenu nordin ?
Ime Iman mi je grozno, pa mi je samim tim i ImaniLounge Act wrote:Sta mislite o zenskim imenima:
Nur, Imani, Isma,
Amani, Sana, Nora ?
Sva imena sam nasla na stranici names4muslims. Ima i Iman i Imani i kod oba je znacenje faith, belief. Kako u okolini imamo par djevojcica koje se zovu Iman (i par djecaka koji se zovu Emanbeautyfool wrote:Nur i Iman su divna imena, a imaniprvi put cujem, jeli to neka izvedenica od iman
![]()
Zenska imena koja ne zavrsavaju sa A u zadnje vrijeme su cesta tako da vjerujem da ce u buducnosti postati sasvim normalno na nasim prostorima cuti zensko ime bez zadnjeg slova A
Koje je to ime?Lounge Act wrote:Ja ne volim obicna imena iz jednog razloga sto i sama nosim obicno ime koje je i danas prilicno popularno
i imam nanu s tim imenom, komsinku s tim imenom, tetku s tim imenom... i to su one najblize, a koliko ih ima jos u okolini...
to me uvijek strasno zivciralo, pogotovo sto mi se nana tako zove pa onda mi se to ime uvijek cinilo nekako staro, a i zbog slova s u imenu previse jako, zvucno, grubo, ne znam kako da se izrazim
uglavnom ni dan danas ga ne volim i kad me neko zovne mojim imenom cini mi se kao da je ljut na mene
Ako ih se petero javi to nije do imena, vec si ti sjemenke posadio na vise mjesta.Lounge Act wrote:ma ne zanima mene je li puno popularno u zemlji nego u mojoj okolini, da mi dijete ne izadje vani da se igra, ja se s prozora proderem , a ono ih se petero javi
Fina finaDuctus Holedocus wrote:Tahir,Davud ,Ishak![]()
insAllah
i meni je Davud lijepoDuctus Holedocus wrote:Tahir,Davud ,Ishak![]()
insAllah
Azra je prelijepo ime, mozda jos Sara i Hana ali ih ima previse u zadnje vrijemeQler wrote:Meni nikako ne leze sada ova popularna imena, Iman, Eman, Nur, Zejna.... ja nekako volim neka "obicnija" imena, laksa za jezik.. Moja prda kad se rodila, ja sam birao ime, i Azra se zove.
Ja glasam za AmaniLounge Act wrote:Sta mislite o zenskim imenima:
Nur, Imani, Isma,
Amani, Sana, Nora ?