FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Peppers

#1226 Re: FK Zeljeznicar

Post by Peppers »

Evo da ti bar malo pomognem. RHCP nije skracenica od "Rule-Halid-Ceca-Piroman" :-D

De Halide kad si vec tu, imas li jos koju informaciju za mene, osim da konobarisem naravno :lol:
Baltazar_khan

#1227 Re: FK Zeljeznicar

Post by Baltazar_khan »

Evo vam još jedan post, da nahranim vašu glad za brojanjem mojih postova, vidim da uživate u tome :oops:
odvijac

#1228 Re: FK Zeljeznicar

Post by odvijac »

idi gledaj crtani baltazar!
campa_xxx

#1229 Re: FK Zeljeznicar

Post by campa_xxx »

IMA LI TE PAPE DA CEKIRAS KARTU ZA BANOVICE OVOJ DJECI ????

Evo info konkretno vezana za temu!

Poznat Krunićev nasljednik?

Čelnici Željezničara još uvijek ne izlaze u javnost s imenom mogućeg nasljednika Sime Krunića.

Prema pisanju Dnevnog avaza sljedeći trener momčadi s Grbavice mogao bi biti Damir Hotić.

Rado bih došao u Željezničar. Dobro znam istoriju tog kluba i kakvi su asovi igrali. Nedavno sam bio u Sarajevu i uvjerio se da Željezničar ima potencijal da postane solidan evropski klub. Obavili smo razgovore, razmijenili mišljenja i vidjet ćemo šta će biti. Zainteresiran sam, i to ne zbog novca, znam da ga kod nas nema. Privlači me mogućnost da pomognem jednom uglednom klubu iz svoje domovine, rekao je Hotić.

On smatra da mnogo toga može ponuditi Željezničaru i bh. fudbalu.

Sistem je najvažniji, sistem sve stvara. Toliko sam dugo u Njemačkoj i tačno znam kako treba izgledati sistem koji jednom klubu, jednostavno, mora donijeti rezultate. Mene interesiraju red, rad i disciplina. Igrači moraju osam sati biti na stadionu i disati za klub, dodao je Hotić.

Renome koji Demir Hotić uživa u Njemačkoj donio mu je brojna poznanstva, što otvara mnoge mogućnosti.

Nije moje da sada obećavam kule i gradove, ali sam definitivno siguran da mogu ugovoriti dolazak ekipa iz Bundeslige, zainteresirati njemačke firme, dovesti njihove menadžere. Džeko i Štilić ne moraju ići prvo u Češku ili Poljsku, mogu iz BiH direktno u Bundesligu. Nakon blistavih partija Ibiševića, Salihovića, Džeke i Misimovića, naši su igrači sada posebno na cijeni - govori Hotić.

Zna li iko ko je lik ???
campa_xxx

#1230 Re: FK Zeljeznicar

Post by campa_xxx »

Evo nasao sam, ovi gore napisali "Damir" pa na google-u nista ne izbaci...

Full name: Demir Hotić
Date of birth: July 9, 1962
Place of birth : Bosanski Novi, SFR Yugoslavia
Playing position: Striker

Senior clubs
1981–1983 Fortuna Düsseldorf
1983–1987 Union Solingen
1987–1989 Stuttgarter Kickers
1989 VfB Stuttgart
1990–1993 Kaiserslautern
1993 Fenerbahçe
1994 Stuttgarter Kickers
1994–1995 Yverdon-Sport FC

Teams managed
2002–2005 TuRu Düsseldorf
campa_xxx

#1231 Re: FK Zeljeznicar

Post by campa_xxx »

Image
*Demir Hotic*
elSaik

#1232 Re: FK Zeljeznicar

Post by elSaik »

ćiro wrote:
Peppers wrote:
hali gali halid wrote:Peppers, šuti i konobarisi...
? :roll:

Ako si mozda posmislio da moj nik ima veze sa ugostiteljskim objektom Peppers prevario si se :lol: Recimo samo da je vise vezan za jednu veoma poznatu grupu cija je skracenica RHCP ;-)

:lol: "suti i konobarisi" :lol:
Što te lik izofira :lol: :lol: :lol: Što se ljutiš, pa šta ako si konobar?!
:shock:
Peppers

#1233 Re: FK Zeljeznicar

Post by Peppers »

:lol: :sax:

Odoh spavat, valja sutra tacne nosat :lol:
Topla voda

#1234 Re: FK Zeljeznicar

Post by Topla voda »

jel rhcp il trhcp?
campa_xxx

#1235 Re: FK Zeljeznicar

Post by campa_xxx »

Fakat ste prava djecurlija, dajte ba ostavite se ove teme i napravite sebi temu za djecija prepucavanja !!! :x
BocaJuniors

#1236 Re: FK Zeljeznicar

Post by BocaJuniors »

evo je, konobarska postava iz kafane peppers

Image

halide ostavi ljudima na kafu bakšiša, jako su vrijedni... ;)

"dream of californication.... " :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Peppers

#1237 Re: FK Zeljeznicar

Post by Peppers »

Hajde Halide, raskrinkaj me do kraja. Koji sam ja na slici? :D

Eto musterije :run:
LSD

#1238 Re: FK Zeljeznicar

Post by LSD »

BocaJuniors wrote:evo je, konobarska postava iz kafane peppers

Image

halide ostavi ljudima na kafu bakšiša, jako su vrijedni... ;)

"dream of californication.... " :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hah vidi Flea-šefa sale :mrgreen: - vidi ti njemu pogleda,covjek bi rek'o da se radi o nekoj ozbiljnoj osobi :lol: :lol: :lol:
hali gali halid

#1239 Re: FK Zeljeznicar

Post by hali gali halid »

Image
belissima

#1240 Re: FK Zeljeznicar

Post by belissima »

Nije suplja..znam da cete misliti da vas nesto ja sad zezam...ali cuo sam iz pouzdanih izvora od jednog clana TM88,da je uslov za reflektore od iduce sezone 2009/2010,opet comeback na NK?...
Charuga
Globalni moderator

#1241 Re: FK Zeljeznicar

Post by Charuga »

belissima wrote:Nije suplja..znam da cete misliti da vas nesto ja sad zezam...ali cuo sam iz pouzdanih izvora od jednog clana TM88,da je uslov za reflektore od iduce sezone 2009/2010,opet comeback na NK?...
Tacna je informacija samo mi nije jasno kad prije procuri u javnost ... :shock: . Taj sto ti je rekao info, da nije Risto Džogo? Da nije vaskrsnuo? Nemoj se sramiti da izdas izvor ...
South Blue Mama

#1242 Re: FK Zeljeznicar

Post by South Blue Mama »

Plavih_11 wrote:
belissima wrote:Nije suplja..znam da cete misliti da vas nesto ja sad zezam...ali cuo sam iz pouzdanih izvora od jednog clana TM88,da je uslov za reflektore od iduce sezone 2009/2010,opet comeback na NK?...
Tacna je informacija samo mi nije jasno kad prije procuri u javnost ... :shock: . Taj sto ti je rekao info, da nije Risto Džogo? Da nije vaskrsnuo? Nemoj se sramiti da izdas izvor ...
Ama to je "njihov papa" javio belissimi (dok je ovaj dozivao duhove proslosti) da se iskupi za skropljenje terena nije znao da je samo JUG svetinja
Charuga
Globalni moderator

#1243 Re: FK Zeljeznicar

Post by Charuga »

South Blue Mama wrote:
Plavih_11 wrote:
Ama to je "njihov papa" javio belissimi (dok je ovaj dozivao duhove proslosti) da se iskupi za skropljenje terena nije znao da je samo JUG svetinja
Ma jok, sad vidim da je ta informacija procurila i u "zutoj stampi". Jutros su je objavile Nezavisne Novine ... 8-)
Peppers

#1244 Re: FK Zeljeznicar

Post by Peppers »

hali gali halid wrote:Image
E ovo je dobra zajebancija...iskreno ;-)
Baltazar_khan

#1245 Re: FK Zeljeznicar

Post by Baltazar_khan »

Meni i dan danas nije jasno, jesu li oni NK, ili FK :?

Sjecam se, bila je jednom na ovom forumu diskusija o tom pitanju, ali nisu dali konkretan odgovor :oops:
LSD

#1246 Re: FK Zeljeznicar

Post by LSD »

Baltazar_khan wrote:

Sjecam se, bila je jednom na ovom forumu diskusija o tom pitanju, ali nisu dali konkretan odgovor :oops:
Doduše,niste ni vi nikad konkretno objasnili zašto vas to toliko interesuje (to jeli FK ili NK)...i još niko nije odgovorio.
Baltazar_khan

#1247 Re: FK Zeljeznicar

Post by Baltazar_khan »

LSD wrote:
Baltazar_khan wrote:

Doduše,niste ni vi nikad konkretno objasnili zašto vas to toliko interesuje (to jeli FK ili NK)...i još niko nije odgovorio.
Mi smo prvi pitali, pa je po bontonu, da vi prvi i odgovorite, zar ne :P
LSD

#1248 Re: FK Zeljeznicar

Post by LSD »

Evo ovako...ovo su tvoje rijeci,citiram ih sad doslovno:

Omanji sarajevski povremeni ex Jugoslovenski drugoligaš, poznatiji kao Skretničar!

Dakle,sve necega...omanji,sarajevski,povremeni,ex Jugoslovenski,drugoligaš,Skretnicar....dakle nigdje nema ni FK ni NK niti te to zanima niti ti je to bitno uopšte,bitno je nakititi ovih pridjeva što više da što bolje i jace zvuci :mrgreen: i to je to...ostali zvkovi se koriste slicnom terminologijom tipa željezniCamr,štrumfovi,grbavica je stocna pijaca,igraci su im krampe i sl.izjave.
E sad bi ti malo furao bonton poslije ovakvih lijepih rijeci o Skretnicaru...sad bi malo glumio finjak tipa jel FK ili NK...nece moci to tako,znaš i sam ;-)
Peppers

#1249 Re: FK Zeljeznicar

Post by Peppers »

Baltazar_khan wrote:

A ovo je vec daleko od dobre zajebancije :lol:
Baltazar_khan

#1250 Re: FK Zeljeznicar

Post by Baltazar_khan »

LSD wrote:Evo ovako...ovo su tvoje rijeci,citiram ih sad doslovno:

Omanji sarajevski povremeni ex Jugoslovenski drugoligaš, poznatiji kao Skretničar!

Dakle,sve necega...omanji,sarajevski,povremeni,ex Jugoslovenski,drugoligaš,Skretnicar....dakle nigdje nema ni FK ni NK niti te to zanima niti ti je to bitno uopšte,bitno je nakititi ovih pridjeva što više da što bolje i jace zvuci :mrgreen: i to je to...ostali zvkovi se koriste slicnom terminologijom tipa željezniCamr,štrumfovi,grbavica je stocna pijaca,igraci su im krampe i sl.izjave.
E sad bi ti malo furao bonton poslije ovakvih lijepih rijeci o Skretnicaru...sad bi malo glumio finjak tipa jel FK ili NK...nece moci to tako,znaš i sam ;-)
Kako maestralno odbijanje odgovora :P

A nema šta da vas vrijeđa ovo kako nazivam vaš klub. Bili ste nekad Jugoslovenski drugoligaš.

I Skretničari i Željezničari se bave sličnim poslom, oko vozova ili ako hoćete, vlakova. Sve su to braća :oops:

Ako vam smeta Skretničar, može li onda kondukter? :D

A ovo "omanji"... Pa vala, i niste neki odraz neke pretjerane veličine :roll:

Što se tice ovih naziva... Pa vala, nisu ni tvoji ništa bolji, oni koriste čak i gore nazive, dječje, i vulgarne.

Evo, recimo vaš naziv za naš klub kojeg nazivate njanjajevo, njanje... To je isto kao da je izgovorilo dijete koje tek uci da govori. Onda...

Kitari, kitice... Vulgarno, jako vulgarno :roll: Sjećam se vašeg transparenta na jugu, koji je glasio citiram: Vaša mama se j**e sa nama". I ovo je vulgarno, a bogami i primitivno. Jesu li možda vaše "junačine" razmišljale o tome da možda neko ko je bio na toj utakmici, ko navija za Sarajevo, nema majku?

Nema šta da vas vrijeđa naziv "Štrumfovi", jer su oni likovi iz crtane serije, koja se prikazivala prije rata na ovdašnjim tv stanicama. Baš su cakani sa onim svojim glasićima :lol:

Doduše, mali su, jako su mali. Možda ima neka veza sa tim kad kažem "omanji". Sve što je malo, može se uporediti sa vama :D
Post Reply