Tvoj problem što nisi u stanju da skontaš i priznaš da je Manchester veći i bolji klub od Arsenala. Rezultati govore sve, a i trofeji. Treba li te podsjećati na debakl iz 2001. godine kad ste izgubili 6:1 kad vam je Dwighte York zabio 3 komada za nekih 15-ak minuta i još namjestio jedan gol.cikular wrote:Better Man wrote:
Najgora ekipa vragova u zadnjih 10 godina po tebi ima 3 pobjede iz 4 susreta i gol razliku 8:2.
Ti stvarno hoces da ja zbog tebe ban popusim?
English Premier League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Better Man
#1226 Re: English Premier League
- Halleluhwah
- Location: Among and above strange people, mit dir Lili Marleen
#1227 Re: English Premier League
O'Shea i Fletcher su po meni među najboljim igračima Manchestera.muz66 wrote:Volim Man U strasno, ali danas...![]()
![]()
nemaju ideje, nemaju igre, neka nepovezana patnja...ako ovako nastave, daleko nece sigurno. O'shea, Flečer...mislim...
Arsenal je uvijek moj favorit u EPL-u, jer igraju najljepše, a ove se to godine pogotovo primjeti. Chelsea ne igra lijepo, Manchester je podbacio, a Liverpool nikada nije lijepo igrao. Nadam se da će ova Arsenalova djeca pokazati kako se igra i osvojiti EPL, jer i večeras su zaslužili pobjediti, ali im je malo falilo.
- ultima_palabra
#1228 Re: English Premier League
Better Man wrote:Manchester protiv Arsenala je potvrdio zašto je najveći klub u Engleskoj i zašto su prvi favoriti za osvajanje naslova, odnosno njegovu odbranu.
- sesalmir
#1229 Re: English Premier League
Evo i ja cu uletiti igram vec par sezona, nisam toliko aktivan na forumu ali vas pratimbelafonte wrote:@facasplaca, igram ja, jesi uveo Lescotta![]()
Evo kreiro sam Sarajevo-x ligu, pa bujrum ko igra nek se pritefteri
Evo code lige :11308-334766
btw. navijam za l'pool, ali mislim da nemaju sansi za titulu ove sezone, chelsea je za mene apsolutni favorit.
- Šibicar
#1230 Re: English Premier League
Nikad nisam gledao nepravedniju pobjedu nekog kluba u EPL,kao što je to večeras uradio Man Utd,faktički su pobijedili Arsenal,a nisu stvorili niti jednu priliku za 90 minuta(sudijsko vrijeme ne računam),Arsenal ih nadigrao u svim segmentima igre i na kraju popušio foru,zbog nepostojećeg penala i auto gola Diabija,čini mi se...
- muz66
#1231 Re: English Premier League
Halleluhwah wrote:O'Shea i Fletcher su po meni među najboljim igračima Manchestera.muz66 wrote:Volim Man U strasno, ali danas...![]()
![]()
nemaju ideje, nemaju igre, neka nepovezana patnja...ako ovako nastave, daleko nece sigurno. O'shea, Flečer...mislim...
Arsenal je uvijek moj favorit u EPL-u, jer igraju najljepše, a ove se to godine pogotovo primjeti. Chelsea ne igra lijepo, Manchester je podbacio, a Liverpool nikada nije lijepo igrao. Nadam se da će ova Arsenalova djeca pokazati kako se igra i osvojiti EPL, jer i večeras su zaslužili pobjediti, ali im je malo falilo.
Ona dva parmaka su tebi medju ponajboljim igracima? Mislim...neko im dobro cuva ledja u Manu, klubovi njihovog kalibra su daleeeeeeeko ispod Uniteda, negdje na dnu tabele...pravi fudbaler je Rooney, pravi fudbaler je Rio, Giggs...a njih dvojica su losi pokusaji fudbalera.
- ultima_palabra
#1232 Re: English Premier League
Ima li neko podatak koliko je penala svirano protiv Arsenala na Old Traffordu u zadnjih par godina? Ja se mogu sjetiti bar 4-5
- Halleluhwah
- Location: Among and above strange people, mit dir Lili Marleen
#1233 Re: English Premier League
To su dva igrača kojima Ferguson ponajviše vjeruje, bez obzira koliko god oni tebi na primjer neatraktivno i možda neprimjetno izgledali na terenu. Sama činjenica da im Ferguson vjeruje govori mnogo. I ja bih ih uvrstio u sastav prije nekih drugih, da sam menadžer Manchestera. Ali nisam. 
- belafonte
#1234 Re: English Premier League
To kraalju , nek nas ima sto vise, vidim jos dvoje je upalo, smiinkasesalmir wrote:Evo i ja cu uletiti igram vec par sezona, nisam toliko aktivan na forumu ali vas pratimbelafonte wrote:@facasplaca, igram ja, jesi uveo Lescotta![]()
Evo code lige :11308-334766![]()
btw. navijam za l'pool, ali mislim da nemaju sansi za titulu ove sezone, chelsea je za mene apsolutni favorit.
Edit: Al papeta sto lesi transfere, oderi taj wildcard pape, sta si se stiso
- Edin H.
#1235 Re: English Premier League
Isfolirao je Rooney penal, ali vrhunski tako da ga je sudija morao svirati 
- sesalmir
#1236 Re: English Premier League
hehe, tako ja cim se zavrsi kolo, odma transferi, nastimam ekipu i nadam se da se niko u medjuvremenu nece povrijediti na treningu ili u tekmi za reprezentaciju, a i modric mi se sjeba pa reko da ga se rijesim sto prijebelafonte wrote:To kraalju , nek nas ima sto vise, vidim jos dvoje je upalo, smiinkasesalmir wrote:Evo i ja cu uletiti igram vec par sezona, nisam toliko aktivan na forumu ali vas pratimbelafonte wrote:@facasplaca, igram ja, jesi uveo Lescotta![]()
Evo code lige :11308-334766![]()
Edit: Al papeta sto lesi transfere, oderi taj wildcard pape, sta si se stiso
A ovu liga koju vec igram Pala league igramo u lovu, simbolicno po 50 km ulog, pa na kraju prva trojka dobija nagrade, pa eto ako bude zainteresovanih dogodine da znate, ja prosle godine za 2. mjesto dobih 150km tako da se isplatilo igrati
-
Danss
#1237 Re: English Premier League
Evo s neutralne strane: Man U los, s velikim dozama srece koja ce im okrenuti ledja. I najveci navijaci to moraju priznati. Nemaju ideje, nemaju igre, ne kazem da se nece uigrati, ik prosle sezone su startali k'o dizel, bilo je teskih 90 i koja minuta pobjeda, ali im ipak C. fali. Ko zna, mozda Fergie iskopa novog.
Arsenal...hmmm... mladi, zeleni, fura u odbrani, moraju ga primiti, pa makar ga i oni zavalili, igraju lijepo, ali fali tu cvsta kost, jer se ne mora uvijek go primiti.
Vidjecemo, Manchi je vise trebala ova pobjeda, da su izgubili, nidje ih ne bi bilo... ovako, cupaju se za Burnley
Arsenal...hmmm... mladi, zeleni, fura u odbrani, moraju ga primiti, pa makar ga i oni zavalili, igraju lijepo, ali fali tu cvsta kost, jer se ne mora uvijek go primiti.
Vidjecemo, Manchi je vise trebala ova pobjeda, da su izgubili, nidje ih ne bi bilo... ovako, cupaju se za Burnley
- burek_in_space
#1238 Re: English Premier League
Mora da se shalish?!Better Man wrote:Manchester protiv Arsenala je potvrdio zašto je najveći klub u Engleskoj i zašto su prvi favoriti za osvajanje naslova, odnosno njegovu odbranu.
- Edin H.
#1239 Re: English Premier League
shadow wrote:Penal je 100% regularan, ono se svugdje svira. Nisam odavno gledao gori United i opet se Arsenalu nije dalo pobjediti. Jedino raduje to da su i nakon 2:1 pokazali karakter, napadali, mogli su i izjednaciti ali...
Penal je Rooney isfolirao, ali ga je morao sudija svirati, ali sta cemo sa cistim penalom na Arshavinu
-
Danss
#1240 Re: English Premier League
Zali se upravniku vodovoda...Edin H. wrote:shadow wrote:Penal je 100% regularan, ono se svugdje svira. Nisam odavno gledao gori United i opet se Arsenalu nije dalo pobjediti. Jedino raduje to da su i nakon 2:1 pokazali karakter, napadali, mogli su i izjednaciti ali...
Penal je Rooney isfolirao, ali ga je morao sudija svirati, ali sta cemo sa cistim penalom na Arshavinu
- belafonte
#1241 Re: English Premier League
Opa, pa sto ranije ne javi za te paresesalmir wrote: hehe, tako ja cim se zavrsi kolo, odma transferi, nastimam ekipu i nadam se da se niko u medjuvremenu nece povrijediti na treningu ili u tekmi za reprezentaciju, a i modric mi se sjeba pa reko da ga se rijesim sto prijea wild card se cuva za zadnje kolo ako se uspije izgurati bez njega do tada
![]()
A ovu liga koju vec igram Pala league igramo u lovu, simbolicno po 50 km ulog, pa na kraju prva trojka dobija nagrade, pa eto ako bude zainteresovanih dogodine da znate, ja prosle godine za 2. mjesto dobih 150km tako da se isplatilo igrati
Ma dobro, to je dobra politika ako zelis da nabijes cijenu ekipi, da kupis igraca prije nego sto mu skoci cijena, itd.
Evo jedan koristan link u vezi toga, tako da se ne mora zurit sa pravljenjem transfera http://www.fiso.co.uk/crackthecode.php
Ja preferiram pravit transfere pred sami deadline.
Samo jos da pozelim srecu svima koji igraju fantasy
-
shadow
#1242 Re: English Premier League
Jbg brate, i ja koji sam veliki simpatizer Arsenala bi bez razmisljanja na krech pokazao, ono se mora svirati. Zato sam i napisao, provukli su se nafakasi, jedan gol iz penala, drugi poklon u reziji Diabyja i vozdrica.Edin H. wrote:shadow wrote:Penal je 100% regularan, ono se svugdje svira. Nisam odavno gledao gori United i opet se Arsenalu nije dalo pobjediti. Jedino raduje to da su i nakon 2:1 pokazali karakter, napadali, mogli su i izjednaciti ali...
Mene ovaj poraz puno ne zabrinjava, Arsenal je odigro odlicno, ovakva igra se mora isplatiti i na kraju ce kroz cilj sigurno proci najbolji a ove guzovace ce se vratiti negdje drugo.
@Better Man
United sa ovom ekipom nema sanse za bilo kakav trofej, ocajno igraju. Daj uozbilji se malo, poceo si ko cikcanga, samo s kontra strane..
-
Facasplaca
#1243 Re: English Premier League
pobjeda na guzove
united ove sezone nije ni upola opasan kao prosle
ja bruka Wengera na kraju utakmice

united ove sezone nije ni upola opasan kao prosle
ja bruka Wengera na kraju utakmice
- Petit_Beurre
#1244 Re: English Premier League
Mrzim Arsenal, ali su razvalili onu skupinu umišljenih kvazi šampiona. Tek se sad vidi koliko su samo igru gradili na C-u.
Pa i moj Tottenham ima više šansi da osvoji šampionat od njih
btw: 2:1
( lee bowyer
umri, mrzim ga još dok je za leeds igrao)
C'mmon YIDS!
Pa i moj Tottenham ima više šansi da osvoji šampionat od njih
btw: 2:1
C'mmon YIDS!
-
cikular
#1245 Re: English Premier League
Bowyeru, noge ti se pozlatile!
- cyprus
#1246 Re: English Premier League
Mančester i Liverpul su smješni
, na njihovom mjesti bih se dobro zabrinuo oko forme Sitija i Totenhema.
Haj ništa, makar Čelzi bez problema ovo diže

Haj ništa, makar Čelzi bez problema ovo diže
- Better Man
#1247 Re: English Premier League
Đaba ti dobra forma na početku sezone ako ti ista padne oko Nove godine kad su najvažnije utakmice. Manchester je uvijek imao lošu fiormu na početku sezone, ali zato je tempira oko nove godine i dere sve, dok ostali koji su na startu imali super formu padnu u istoj. Zna Ferguson šta radi.shadow wrote:Jbg brate, i ja koji sam veliki simpatizer Arsenala bi bez razmisljanja na krech pokazao, ono se mora svirati. Zato sam i napisao, provukli su se nafakasi, jedan gol iz penala, drugi poklon u reziji Diabyja i vozdrica.Edin H. wrote:shadow wrote:Penal je 100% regularan, ono se svugdje svira. Nisam odavno gledao gori United i opet se Arsenalu nije dalo pobjediti. Jedino raduje to da su i nakon 2:1 pokazali karakter, napadali, mogli su i izjednaciti ali...
Mene ovaj poraz puno ne zabrinjava, Arsenal je odigro odlicno, ovakva igra se mora isplatiti i na kraju ce kroz cilj sigurno proci najbolji a ove guzovace ce se vratiti negdje drugo.
@Better Man
United sa ovom ekipom nema sanse za bilo kakav trofej, ocajno igraju. Daj uozbilji se malo, poceo si ko cikcanga, samo s kontra strane..
- Better Man
#1248 Re: English Premier League
Ne šalim se! Manchester polako tempira formu kao i svaqke prethodne sezone i kad bude najpotrebnije imaće najaću formu.burek_in_space wrote:Mora da se shalish?!Better Man wrote:Manchester protiv Arsenala je potvrdio zašto je najveći klub u Engleskoj i zašto su prvi favoriti za osvajanje naslova, odnosno njegovu odbranu.
-
kavic
#1249 Re: English Premier League
nema govora o simuliranju, better manova rugoba iz uniteda ciju sliku stavljam da tjeram ptice sa balkona nije simulirala....hoce li i njega kazniti kao eduarda????

smrdljivi totenham ima srece u pocetku ocekujem golu borbu za opstanak do kraja sezone, hrvatski reprezentativci nista nisu pokazali ocekujem da ce ih poslati negdje na posudbu u championship ili u trecu ligu!

smrdljivi totenham ima srece u pocetku ocekujem golu borbu za opstanak do kraja sezone, hrvatski reprezentativci nista nisu pokazali ocekujem da ce ih poslati negdje na posudbu u championship ili u trecu ligu!
- vaučer
#1250 Re: English Premier League
Da, ti grozni i smrdljivi hrvatski reprezentativci...