Ma cim ovom pise Fudo Bosna, to dolazi samo na "ljetni raspust"Melo15 wrote:U Želji i jedu turisti, jedino oni koji se zeznuTomahawk11 wrote:Kad ti neko sa slikom Amara ovo napise, onda znas da je istinaMelo15 wrote:E nek je Željo brend u pm... grozan ćevap i još gora usluga u atmosferi narodne kuhinje.
Mrkva je poznatiji po drugim jelima, nego po ćevapima.![]()
![]()
@Fudo ovo je tema za najbolju cevabdzinicu, za nas lokalne da znamo koje zaobilaziti u sirokom luku, a ne gdje ces odvesti nekog kad ti dodje u gosteOd "imena" se niko nije najeo...
(turisti koji bježe od centra, traže jeftinije), oni se iznenade sa ćevapima u Zmaju i slično.
Ma neka si mi "suknuo", evo bas razmisljam bi li ovog raspusta uopste dosao iz "daleke dijaspore"...
Ima li koja nova cevabdzinica da se otvorila, prosvijetli me, ja ti nisam bas u toku, da mi preporucis, ja ti ono samo na kratko svratim, stas' , "zivim vani", samo mi jos reci, posto ne znam, gdje zivim vani, ono da se " ufuram u ulogu dijasporca"...?!
E kamo srece da sam taj pa da biram u koju cu cevabdzinicu i da domicilnim filozofiram i naprdjujem.