Zox wrote:Dajte da podrzimo Sanjina, kako znamo.
Dogovori za protest 13. 2.
- Zox
Nije vjecna slava, to je za borce. Ne znam na koga mislite. Katolike? Laka im zemlja. Pravoslavce? Pokoj im dusishuriken wrote:to bude jedno 30 sekundi, nije nikad minutaskojotovski wrote:minuta sutnje = pocast za sve koji su nastradali. nisu ljudi idioti, znaju sta je to. ako ce se ici na tu varijantu.
jako je upecatljivo
kako je PC da se kaze na kraju?
Neka im je rahmet dusi i vjecna slava ? Tako nesto?
-
fraise_jagoda
Ja se ne slazzem s onom porukom koja aludira na frizuru ili noge...
Pokazzimo da smo bolji od njih - da ne vrijedjamo gradjane ovog grada (bez obzira na to koliko su oni (ne)sposobni -ovo je cinjenica, ne uvreda
Pokazzimo da smo buducnost ove zemlje....Svijetla buducnost!!!
Pokazzimo da smo bolji od njih - da ne vrijedjamo gradjane ovog grada (bez obzira na to koliko su oni (ne)sposobni -ovo je cinjenica, ne uvreda
-
zmogi
semiha jes' to ti?fraise_jagoda wrote:Ja se ne slazzem s onom porukom koja aludira na frizuru ili noge...
Pokazzimo da smo bolji od njih - da ne vrijedjamo gradjane ovog grada (bez obzira na to koliko su oni (ne)sposobni -ovo je cinjenica, ne uvreda![]()
- Faust
Tako je.fraise_jagoda wrote:Ja se ne slazzem s onom porukom koja aludira na frizuru ili noge...
Pokazzimo da smo bolji od njih - da ne vrijedjamo gradjane ovog grada (bez obzira na to koliko su oni (ne)sposobni -ovo je cinjenica, ne uvreda![]()
- suncica24
Zmogi, ni ja se ne slazem s tim transparentom. A sigurna sam da nisam samihazmogi wrote:semiha jes' to ti?fraise_jagoda wrote:Ja se ne slazzem s onom porukom koja aludira na frizuru ili noge...
PS: Kao ni onim "Tajooo". Neukusno je
-
delightful
I ja se pridruzujem ovome - ne treba se spustati na njihov nivo, iako je iskusenje veliko...Faust wrote:Tako je.fraise_jagoda wrote:Ja se ne slazzem s onom porukom koja aludira na frizuru ili noge...
-
Pearl
skidajte te parole licne prirode...
nismo osnovna skola... zena prijeti tuzbama, brane je cure, a mi joj samo dajemo materijal da nas opet popljuju.. kao da nema stvarnog materijala...
prijedlog:
"nemamo nadleznosti".."imamo nadleznosti".. pa zar ne znate sta vam je posao ?
nismo osnovna skola... zena prijeti tuzbama, brane je cure, a mi joj samo dajemo materijal da nas opet popljuju.. kao da nema stvarnog materijala...
prijedlog:
"nemamo nadleznosti".."imamo nadleznosti".. pa zar ne znate sta vam je posao ?
-
Martian_Kyo
Nekako mi to 'svi smo mi..' fraze previse koristene. Pitace 'a ko ce te biti iduce sedmice'Zox wrote:Ja sam kontao heibet SVI SMO MI SANJIN na A4. Ok? To mogu ja.zmogi wrote:glupo je SVI SMO MI SANJIN, ali ja ne mogu bolje.
Možda samo 'SVI SMO MI'(ili 'MI SMO SVI') ili 'TU SMO!', lupam, ali nije važno može što više različitih parola, ali bih i ja bježao od ovih ličnih napada.
- Zox
A da probamo SANJINE, EVO NAS OPETMartian_Kyo wrote:Nekako mi to 'svi smo mi..' fraze previse koristene. Pitace 'a ko ce te biti iduce sedmice'Zox wrote:Ja sam kontao heibet SVI SMO MI SANJIN na A4. Ok? To mogu ja.zmogi wrote:glupo je SVI SMO MI SANJIN, ali ja ne mogu bolje.
Možda samo 'SVI SMO MI'(ili 'MI SMO SVI') ili 'TU SMO!', lupam, ali nije važno može što više različitih parola, ali bih i ja bježao od ovih ličnih napada.
/i da se utalimo za advokata, naravno/