Evo i ja samAMD wrote:Ja sam se danas registrovao na iTunes sa USA account-om.
Radi mi Ping i sve to, ali moze mali hint? Kako da sad ponovo zadam svoju VISA na postavljeni Account, jer mi se sad svadja USA billing adresa sa info-om kartice
Moderator: Benq
Evo i ja samAMD wrote:Ja sam se danas registrovao na iTunes sa USA account-om.
DYD666 wrote:Hayd vidjecu sta se moze preko cards...
Ali dakle da rezimiramo, ako sam dobro shvatio; nemoguce je imati USA account a uz to koristiti bilo kakvu vrstu ponudjenih kartica/placanja za neki sadrzaj sa istog? Pitam se, cemu onda jedan USA acc uopste?
Moze li se kako "od nule" kreirati USA acc da se zada odma VISA ali da mu se nekako slaze za billing info/adresa? Mozda mene sad zeza jer sam prvo rekao "none" za system placanja, a sad bih kao da prebacim...
Kako ovo izvodiš?dzemmo wrote:e nece ici, nazalost
zato ja kupujem iTunes Gift Cards i na taj nacin placam apps a koristim US account
Zavisi na koju tacno "machku" mislisbandit wrote:Mozel' se IMAC G5 install disc koristiti na (starom) EMAC-u ...
Nebi trebalo, mislim da ce te sam upozoriti dovoljno puta, odnosno nece te ni pustiti da ga instaliras ako on sam skonta da to nije za njega.bandit wrote: Mogul' sta zeznut' ako 'machka' nepase ...

Jeli mislis samo na Snow Leopard ili na neki od narednih update-a za njega?Lady Saray wrote:ima li neko mozda 10.6 skinut da ja ne moram skidati
Tesko, u sustini ako ti hadrware na odgovara za taj OS, ne mozes tu puno uraditi, trebas naci najnoviji moguci OS koji ti pase za tan hardware.bandit wrote: Upozorio me i kaze 'nemere nikako' ... mozel' se ta 'macka' gdje skinut' pa brendovat' na dvd ...
Probaj uninstalirati Safari sa ovim alatom prvo http://www.freemacsoft.net/AppCleaner/ pa onda instaliraj nanovo, a ne bi loše bilo ni da restartujes mašinu u međufazama.registriran wrote:Help!
Moze li me neko uputiti sta da radim.
Safari 5.2 mi je savrseno radio do juce. Kada sam danas uklju S.L. Safari se odmah zaledio i poceo se da
okrece onaj mali sareni gumb. Dilitnuo sam ga i instalirao novi Safari sa Apple-a ali ista prica.![]()
Pomagaj MAC narode.