Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Lista za Bilbao:
Goalkeepers: Casillas, Dudek
Defenders: Albiol, Arbeloa, Garay, Marcelo, Metzelder, Ramos
Midfielders: Xabi Alonso, Gago, Granero, Drenthe, Guti, Lass
Forwards: Cristiano Ronaldo, Benzema, Kaka, Raul
Boldirani bi trebali biti u početnom sastavu
ultima_palabra wrote:Lista za Bilbao:
Goalkeepers: Casillas, Dudek
Defenders: Albiol, Arbeloa, Garay, Marcelo, Metzelder, Ramos
Midfielders: Xabi Alonso, Gago, Granero, Drenthe, Guti, Lass
Forwards: Cristiano Ronaldo, Benzema, Kaka, Raul
Boldirani bi trebali biti u početnom sastavu
pa jbg ovo je mozda i najjaca postava reala samo eto pepe u odbrani al benzema bi trebao bit u prvoj al nije u formi pa uskocio odlicni higuain...ja se nadam da ce on prokinut ovo kolo njegova prekretnica
Neelix wrote:nesto slicno u bliskoj buducnosti ocekuje Real i Inter
e na tvoju veliku zalost to se nece desit realu...real ima svog gazdu koji voli svoj klub i zeli mu sve najbolje...on ima svoje ljudi u bankama i nece dopustit to sto su uradili ameri...
jbg zao mi je al jedan je REAL MADRID HALLA MADRID
meni do reala stalo ko do zenske finske odbojkaske reprezentacije...samo ti govorim kako jest taj "gazda" o kojem pricas je samo uposlenik, nije vlasnik nicega.
pa naravno nikad i nece propast....nismo m krivi sto je real KRALJEVSKI KLUB i sto se on nemoze kupit i samim tium biti u govnima ko vecina engleske lige....
etoo sad mozemo reci da real ima vcelike probleme u gostima i uprkos boljoj igri i potpunoj nadmoci real je izgubio....nazalost..sad sve zavisi od sevilje a u realu se nesto mora poradit zbog ovih gostovanja...
kory wrote:etoo sad mozemo reci da real ima vcelike probleme u gostima i uprkos boljoj igri i potpunoj nadmoci real je izgubio....nazalost..sad sve zavisi od sevilje a u realu se nesto mora poradit zbog ovih gostovanja...
Ali je real veceras ocajno odigrao da ne povjerujes. Za cijelih 90 min jedna jedina prava sansa, sve ostalo nekako na silu, pa malo na neke sumnjive prekrsaje oko sesnaesterca. Uglavnom, jako malo za ekipu koja na pojacanja spiska pola milijarde
Fordas wrote:Ali je real veceras ocajno odigrao da ne povjerujes. Za cijelih 90 min jedna jedina prava sansa, sve ostalo nekako na silu, pa malo na neke sumnjive prekrsaje oko sesnaesterca. Uglavnom, jako malo za ekipu koja na pojacanja spiska pola milijarde
Koju li si ti tekmu gledao svega ti?
Od 15 šuteva na go po tebi samo jedna prilika?
Samo na koju misliš, na stativu Benzeme ili njegovu priliku prije stative,na šut Kake sa 6,7 metara 2 x u drugom poluvremenu, na šut Raula pred kraj utakmice (samo da spomenem 100% prilike) ?
Fordas wrote:Ali je real veceras ocajno odigrao da ne povjerujes. Za cijelih 90 min jedna jedina prava sansa, sve ostalo nekako na silu, pa malo na neke sumnjive prekrsaje oko sesnaesterca. Uglavnom, jako malo za ekipu koja na pojacanja spiska pola milijarde
Koju li si ti tekmu gledao svega ti?
Od 15 šuteva na go po tebi samo jedna prilika?
Samo na koju misliš, na stativu Benzeme ili njegovu priliku prije stative,na šut Kake sa 6,7 metara 2 x u drugom poluvremenu, na šut Raula pred kraj utakmice (samo da spomenem 100% prilike) ?
Sve je to na silu, jedna jedina prava sansa nakon lijepe kombinacije bila je u drugom poluvremenu kad je Kaka prebacio gol, moguce da je bila u vrh glave jos jedan akcija i nista vise sad se ne sjecam najbolje, a sve ostalo je produkt.... nicega, klasicne igre na silu, igre bez igre. Opet kazem, premalo od kluba sa pola milijarde pojacanja. mOzda su simpatizeri reala time zadovoljni, sta ja znam, ja licno nisam. ocekujem mnogo vise od reala
Naravno i A.Bilbao se grcevito branio ali...
P.S. gdje nabrase 15 suteva na gol!? covjek bi pomislio da je tekma bila kao na camp nou
Moje skromno mišljenje je da je u pitanju kriza realizacije U 3 utakmice poslije nove godine bilo je barem 20 šansi, a samo 2 gola. Nema veze, iskihaće to Malaga 5 bodova je solidna prednost, ali ništa što već nismo stizali
Baltazare, ponosan sam na tebe, naučio si i ko je Llorente