09-10-09, 10:08, (Property Xpress) - McDonald’s fast food chain will soon open its first outlet in Sarajevo. The company is negotiating with the de...
ostatak vijesti fali nisam preplatnik na ovoj stranici
aha, to je to dakle.kosmos wrote:"kabulizacija" sarajeva preko vehabijskih politickih simpatizera koji su usli i u najvise drzavne organe, i koji su samo energicnom akcijom MZ odatle uklonjeni, jos uvijek je u toku preko njihovih mentora u sarajevu. ti mentori vehabijskog mentaliteta su jos uvijek glavne politicke face na ftv
vec su demantirali. A i da imaju taj as u rukavu vec bi rastrubili jer su ionako povaljani...sarajevsko_pivo wrote:Mozda ce biti, samo Alta nece jos da kaze.
Skyfox wrote:vec su demantirali. A i da imaju taj as u rukavu vec bi rastrubili jer su ionako povaljani...sarajevsko_pivo wrote:Mozda ce biti, samo Alta nece jos da kaze.
haj procitaj ovo na glas sebi...kosmos wrote:"kabulizacija" sarajeva preko vehabijskih politickih simpatizera koji su usli i u najvise drzavne organe, i koji su samo energicnom akcijom MZ odatle uklonjeni, jos uvijek je u toku preko njihovih mentora u sarajevu. ti mentori vehabijskog mentaliteta su jos uvijek glavne politicke face na ftv
Neelix wrote:eto kao mcdonalds neki exclusive![]()
![]()
smece obicno koje u americi jede samo ko mora.
ma joj Neelixe dje ces takoNeelix wrote:eto kao mcdonalds neki exclusive![]()
![]()
Pa nazalost u ovoj skalameriji od drzave jedna takva prosta stvar poput Mc-a je zaista exclusive.Neelix wrote:eto kao mcdonalds neki exclusive![]()
![]()
pa ne znam sta u zagrebu nude , no ovdje u austriji je to ogranak za neke kolacice i te zavrzlameIris31 wrote:McD je fakat obično smeće, plastika, umjetni okus i miris![]()
Ne znam što je ovolika pomama za ovim...
Nego vidjela sam da se nedavno u Zg otvorio neki McCafe u sklopu McDonaldsa..Jel bio neko, šta nude, kafe i kolače?
McCaffe je najbolja stvar u MD. Naglasavam ovo " u MD", da neko ne pomisli kako je apsolutno najbolja stvar, vec samo uodnosu na smece koje se inace prodaje u MD.Iris31 wrote:McD je fakat obično smeće, plastika, umjetni okus i miris![]()
Ne znam što je ovolika pomama za ovim...
Nego vidjela sam da se nedavno u Zg otvorio neki McCafe u sklopu McDonaldsa..Jel bio neko, šta nude, kafe i kolače?
Ma, tahav hype je bio i u Beogradu kad su tek otvorili. Vjerovali ili ne, u nekom casopisu sam citao citav traktat nekog iskompleksiranog provincijalca koji sinira nad time koja vina najbolje odgovaraju uz koji hamburger. To ti je kompleks provincije, zelja da se pokaze kako mi znamo sta je to i kako to, naravno, prihvatamo.black wrote:ma joj Neelixe dje ces takoNeelix wrote:eto kao mcdonalds neki exclusive![]()
![]()
smece obicno koje u americi jede samo ko mora.pa to je tako fensi, cool, shminka ovo ono
![]()
pa kod nas ce ovi shminkeri dici to na neki nivo (kao i ostalo smece) kao da je to neshto aman, neces biti ultra mega giga moderan bez toga![]()
nemam nista protiv MD, i naravno probao bi i sam nekad neshto, ali sad praviti od toga neku pompu kao da ce to haman rijesiti sve nashe probleme, nidje veze..
sta ti znas sta valja , vi i nemate McDladyblue18 wrote:Vino i hamburger![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jes, u pravu si, idem se pokunjit i u cosak.fatality wrote:sta ti znas sta valja , vi i nemate McDladyblue18 wrote:Vino i hamburger![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vjerovala ili ne...cini mi se da je bilo u onom nedeljniku "Vreme", rubrika se zvala "vreme uzivanja". Tu su palanacki filozofi neinformisanoj raji prodavali pamet.ladyblue18 wrote:Vino i hamburger![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ladyblue18 wrote:Znala sam.![]()
![]()
![]()
Kako loze narod.